Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : !!!..Mutlu Keyifli ve Bereketli Zeytinler !!!...((VİDEO))...!!!

Hasan BALIKÇI
27-10-2009, 09:43
Evet dostlarım..:)

Geçen Cumartesi yaptığımız avın konusunu Resimler ile sizlerle paylaşmıştım..

Şimdide Videosu hazırlandı ..:helal::helal:

Umarım beğeneceksiniz...;)

Daha iyileri de sizlerin olsun..;);)
xaxwa7_mutlu-keyifli-ve-bereketli-zeytinle_sport

ümit35
27-10-2009, 10:14
çok güzel olmuş ama daha güzeli çupralar elinize emeginize saglık daha nicelerine rastgele

Necati ARAT
27-10-2009, 10:27
Hasan abi harika videolar ..
Devamını hep birlikte organize ederiz işaalah...
Kameraman serkan kardeşimizin en kısa zaman içerisinde aramıza katılması ümidi ile..
Kal sağlıcakla..

ymdogan
27-10-2009, 11:18
Hasan Abi oltan nasil bir olta ve ne tür yem kullandiniz acaba?

Erhan ÇUKURLU
27-10-2009, 11:21
Hasan Abi Gerçekten güzel ve bereketli bir av olmuş tebrik ederim...:helal:

Necati ARAT
27-10-2009, 11:44
Hasan Abi oltan nasil bir olta ve ne tür yem kullandiniz acaba?

Murat bey hasan abi şu anda cevap yazamaz ben yardımcı olmak istedim..

Hasan abim..
Klasik 3 lü dip takımı kullanır..
Yem ise yengeçtir..
Bol şanslar..

çamdibili
27-10-2009, 14:52
hasan abi oltayı çiftliğin içine mi atıyorsun yaaaa
ama pardon acemi şansı sende çoktu değil mi
olsun sen hep acemi şansı ile tut bizde seyredelim
darısı bizimde başımıza bol şans

seyirsubayi
27-10-2009, 15:40
ne kadar guzel gelıyor o pasalar kıyıya .... canım acaip cektı ....:)))

discus
27-10-2009, 16:37
Hasommm canım abim benim kameramansız tad vermiyor demi doğruyu söyle şimdi bakalım.Az kaldı ama canım abim sabret...:helal::helal::helal::helal:

Hasan BALIKÇI
27-10-2009, 18:44
Hasan abi harika videolar ..
Devamını hep birlikte organize ederiz işaalah...
Kameraman serkan kardeşimizin en kısa zaman içerisinde aramıza katılması ümidi ile..
Kal sağlıcakla..

inşallah kardeşim inşallah :)

Hasan BALIKÇI
27-10-2009, 18:45
çok güzel olmuş ama daha güzeli çupralar elinize emeginize saglık daha nicelerine rastgele

çok sağol ümit :)inşallah sizlerede nasip olur :)

orhan69
27-10-2009, 18:46
hasan abi ellerinize saglık nekadar güzel bir av cıkarmışşınız tebrikler

Hasan BALIKÇI
27-10-2009, 18:48
hasan abi oltayı çiftliğin içine mi atıyorsun yaaaa
ama pardon acemi şansı sende çoktu değil mi
olsun sen hep acemi şansı ile tut bizde seyredelim
darısı bizimde başımıza bol şans

ne yapalım ersoy kardeşim çiftliğin içine atmasam balık tutamam:Danladın sen ;)

nede olsa acemi şansı dediğin gibi :D:Dseyretmede beraber tutalım kendini seyret :D

Hasan BALIKÇI
27-10-2009, 18:49
Hasan Abi Gerçekten güzel ve bereketli bir av olmuş tebrik ederim...:helal:

erhan canım kardeşim bende sana teşekkür ederim birdahakinede beraber oluruz inşallah :)

Hasan BALIKÇI
27-10-2009, 18:51
ne kadar guzel gelıyor o pasalar kıyıya .... canım acaip cektı ....:)))

okan katılımın için çok sağol inşallah size daha iyileri denk gelir :)

Hasan BALIKÇI
27-10-2009, 18:54
Hasommm canım abim benim kameramansız tad vermiyor demi doğruyu söyle şimdi bakalım.Az kaldı ama canım abim sabret...:helal::helal::helal::helal:

sekooom :)yüreği kendinden büyük kardeşim :)

evet sen kameramanım olsaydın işte o gün şu an belki bir dizi film olcaktı ;)
ama sana acayip kızdım :hıııı:böyle bir zamanda olmayışına :)inşallah birdahakine gelirsin işte o zaman senin eline olta vermicem zaten oltanda yokya neyse :Dkameran var :D

delvel
27-10-2009, 20:36
paşa eğiticisi::) helal olsun hasan abi..

Hasan BALIKÇI
27-10-2009, 20:44
paşa eğiticisi::) helal olsun hasan abi..

çok sağol veli kardeşim :);)beğendiysen sende gel beraber tutalım ne dersin;)

delvel
27-10-2009, 20:46
çok sağol veli kardeşim :);)beğendiysen sende gel beraber tutalım ne dersin;)

en kısa zamanda görüşmek üzere derim hasan abi:)

paşalı
28-10-2009, 21:11
Hasanım yine bir klasik sunmuşsun.Tebrikler.Paşalar harika darısı bizim başımıza.Afiyet olsun.

zuzu
28-10-2009, 23:30
tebrıkler hasan abı müthiş bir görsel şölen sunmuşsun bizlere allah devamını getırsın...

dilki
29-10-2009, 00:39
Hasan abi ölümüm senin elinden olacak bunlar ne kadar güzel balıklar nefessiz izledim ellerine sağlık süper olmuş!!

Hasan BALIKÇI
30-10-2009, 19:47
Hasanım yine bir klasik sunmuşsun.Tebrikler.Paşalar harika darısı bizim başımıza.Afiyet olsun.

çok sağol turgay abi :)hep birlikte olur inşallah :)

bakalım ne zaman olcak?;)

saygılar abi

Hasan BALIKÇI
30-10-2009, 19:50
tebrıkler hasan abı müthiş bir görsel şölen sunmuşsun bizlere allah devamını getırsın...

fatih kardeşim çok sağol :)konu videolu ise dahada keyif veriyor sanki insan kendi tutuyormuş gibi oluyor :)onun içinde kameraman olursa daha iyi oluyor ah birde serkan kardeşim olcaktıki bu videolar tadından yenmezdi :)

inşallah hepimize devam ettirir :)

Hasan BALIKÇI
30-10-2009, 19:51
Hasan abi ölümüm senin elinden olacak bunlar ne kadar güzel balıklar nefessiz izledim ellerine sağlık süper olmuş!!

aman de ufuk ben o zaman balık tutmayayım :);)senin yüreğine sağlık abim :)

giritli
31-10-2009, 07:26
Hasan abiiiiiiiiiiiiiiiii..... Allah tependen baksıııın emiiiii.... yaa abicim öldürcenmi sen beni... çok süper olmuş yem takan ellerin dert görmesin inşallah... tebrikler ama birdahakine ararsın belkiiii...

ibrahimz35
31-10-2009, 09:16
Hasan Abi, maşallah ne güzel balıklar. Allah devamını göstersim.

Hasan BALIKÇI
31-10-2009, 16:41
Hasan abiiiiiiiiiiiiiiiii..... Allah tependen baksıııın emiiiii.... yaa abicim öldürcenmi sen beni... çok süper olmuş yem takan ellerin dert görmesin inşallah... tebrikler ama birdahakine ararsın belkiiii...

onuuuuur kardeşim çok sağol :)birdahakine söz arıcam ;)aynen telefonda konuştuğumuz gibi :)kasım sonu hazır ol allah sağlık ve sıhat versin önce :)

Hasan BALIKÇI
31-10-2009, 16:42
Hasan Abi, maşallah ne güzel balıklar. Allah devamını göstersim.

ibrahim kardeşim beğendiysen çok mutlu oldum bilki:)sanada herzaman rastgelir inşallah :)sen tut ben senin adına mutlu olayım :)

kturkol
31-10-2009, 17:25
:deli::deli::deli::deli:

harika olmuş içinize sinsin,:helal::helal: afiyet bal şeker olsun inşallah.:helal::helal:

turna
01-11-2009, 12:59
Ellerin dert görmesin, süper av ve video maşallah hepside porsiyonluk geliyor, afiyet olsun.
Merak ettim, balığı çekerken neden suya giriyorsunuz ? bu hareket balığı daha fazla ürkütmeye neden olur ve diğer oltalara gelecekleri de kaçırabilir, veya tutulan bak da ürkütüp kafa atmasıyla oltadan kurtulabilir diye düşünüyorum.Bu benim fikrim, balıkların su içindeki ve dışındaki ani hareket ve görüntüleri algılamaları çok kuvvetlidir.

KAZIM_35
02-11-2009, 09:41
Hasan abi süpersin :helal: :helal: :helal:
Paşaların da maşallahı var :cool:
Denizin içinden sanki birileri iğneye takıyormuş gibi geldi bana :D:D:D
Daha iyi ve irileri de denk gelsin inşaallah ALLAH'a emanet ol abi ...

ibrahimsepetçi
02-11-2009, 10:01
Hasan abi emeğine sağlık selamlar.

Hasan BALIKÇI
02-11-2009, 19:06
Ellerin dert görmesin, süper av ve video maşallah hepside porsiyonluk geliyor, afiyet olsun.
Merak ettim, balığı çekerken neden suya giriyorsunuz ? bu hareket balığı daha fazla ürkütmeye neden olur ve diğer oltalara gelecekleri de kaçırabilir, veya tutulan bak da ürkütüp kafa atmasıyla oltadan kurtulabilir diye düşünüyorum.Bu benim fikrim, balıkların su içindeki ve dışındaki ani hareket ve görüntüleri algılamaları çok kuvvetlidir.

mehmet abi çok sağol :)

mehmet abi söylediklerin çok doğru katılıyorum :)ancak av yaptığım yer aşırı derecede taşlık kurşun dipte olduğu için ve paşa aşırı agresif bir balık olduğundan devamlı dibe gider yada taşlara girer önümde belli bir mesafede derinlik olduğundan mecburen giriyorum arka tarafımdada oldukça taşlık yani denge sağlanmadığı için ;)yoksa suya girmeye gerek yok :)

necati kardeşimin açmış olduğu video konusundada belli kayaların durumu :)

saygılar :)

Hasan BALIKÇI
02-11-2009, 19:08
Hasan abi süpersin :helal: :helal: :helal:
Paşaların da maşallahı var :cool:
Denizin içinden sanki birileri iğneye takıyormuş gibi geldi bana :D:D:D
Daha iyi ve irileri de denk gelsin inşaallah ALLAH'a emanet ol abi ...

çok sağol kazım kardeşim acemi şansı olsa gerek ;)birgün sende gelirsen kimin taktığını görürsün:Dbellimi olur senin oltanada takar :);)

Hasan BALIKÇI
02-11-2009, 19:09
Hasan abi emeğine sağlık selamlar.

ibrahim biladerim seninde yüreğine sağlık:)dilerim daha iyileri sana denk gelir :)

ADNAN
21-12-2009, 21:17
Acemi balıkçı senii ;) hep acemi şansı ;);)

Hasan BALIKÇI
23-12-2009, 21:30
Acemi balıkçı senii ;) hep acemi şansı ;);)

Sen öle zannet gel de sana balık tutmayı öğreteyim klavye başında :D

ADNAN
23-12-2009, 21:46
Hasoooo :) sen bana karada, ben sana teknede avlanmayı öğretelim mi ? :).. zaten seni tekneye çıkarmadan bırakmıyacağım kısmetse..

mehmetulas
24-12-2009, 09:12
hasan abiciğim videonu seyretmemek için çok uğraştım:) ama ensonunda dayanamayıp seyrettim ve mest oldum gene balık tutma krizlerim tuttu:)
abi ellerine sağlık ne muhteşem bir av olmuş öyle bunları seyrettikçe sizinle ava çıkmak için sabırsızlanıyorum.

akinyildiz81
27-12-2009, 09:20
harika video elinize sağlık.

Hasan BALIKÇI
27-12-2009, 18:25
[/B]Hasoooo :) sen bana karada, ben sana teknede avlanmayı öğretelim mi ? :).. zaten seni tekneye çıkarmadan bırakmıyacağım kısmetse..

adnan abi ben sana karada balık tutmayı öğrettim aslanlar gibi pşanıda çektirdim ama sen malesef bana bir ısparoz bile çektiremedin :D

kısmetse dediğin gibi ben senle o tekneye bir sebepten çıkmam oda balık tutmayı bırakmaman için :D

canım abim :)

Hasan BALIKÇI
27-12-2009, 18:27
hasan abiciğim videonu seyretmemek için çok uğraştım:) ama ensonunda dayanamayıp seyrettim ve mest oldum gene balık tutma krizlerim tuttu:)
abi ellerine sağlık ne muhteşem bir av olmuş öyle bunları seyrettikçe sizinle ava çıkmak için sabırsızlanıyorum.

neden seyretmicekmişsin mehmet kardeşim :)seyredersen azmin artar ;)merak etme bu videolarda sende olacaksın sadece zaman ve hava şartları el versin gör bak ;)

Hasan BALIKÇI
27-12-2009, 18:29
harika video elinize sağlık.

çok sağol akın kardeşim :)dilerim bu güzel görüntülerle sizleride seyrederiz ;):)

kaptankarabulut
27-12-2009, 19:09
Hasan bey ellerine sağlık,paşalar harika.. bana yıllar önce güzelbahce sahilinden çektiğim paşaları hatırlattı...ve o yılların bereketi flim şeridi gibi gözümde canlandı....Ama merek ettiğim bi konu daha affınıza sığınarak.. sen niye tekneyle çıkmazsın...

Hasan BALIKÇI
27-12-2009, 19:29
[QUOTE=kaptankarabulut;68263]Hasan bey ellerine sağlık,paşalar harika.. bana yıllar önce güzelbahce sahilinden çektiğim paşaları hatırlattı...ve o yılların bereketi flim şeridi gibi gözümde canlandı....Ama merek ettiğim bi konu daha affınıza sığınarak.. sen niye tekneyle çıkmazsın..

Çok sağol Süleyman abi dediğin gibi eskiden güzelbahçede inciraltı çakal burnunda bunlardan çok çıkıyordu o günleri özlememek mümkün deyil:)

ne bileyim süleyman abi kıyı benim için çok daha güzel sanırım kıyıda gezmek doğayla birlikte olmak ateşimi yakıp çayımı demleyip dostlarımla abilerimle kardeşlerimle sohbet etmek benim böylesi hoşuma gidiyor:)
tekne tabiki güzel olur herzaman bereketli olur sanırım hareketler kısıtlı oluyor ama asla tekneden demiyorum bellimi olur bakarsınız bende sizle balığa çıkarım :)
üstelik bide bende botta var :D

Anıl ÜNALAN
28-12-2009, 00:24
Hasan bey ellerine sağlık,paşalar harika.. bana yıllar önce güzelbahce sahilinden çektiğim paşaları hatırlattı...ve o yılların bereketi flim şeridi gibi gözümde canlandı....Ama merek ettiğim bi konu daha affınıza sığınarak.. sen niye tekneyle çıkmazsın..

Çok sağol Süleyman abi dediğin gibi eskiden güzelbahçede inciraltı çakal burnunda bunlardan çok çıkıyordu o günleri özlememek mümkün deyil:)

ne bileyim süleyman abi kıyı benim için çok daha güzel sanırım kıyıda gezmek doğayla birlikte olmak ateşimi yakıp çayımı demleyip dostlarımla abilerimle kardeşlerimle sohbet etmek benim böylesi hoşuma gidiyor:)
tekne tabiki güzel olur herzaman bereketli olur sanırım hareketler kısıtlı oluyor ama asla tekneden demiyorum bellimi olur bakarsınız bende sizle balığa çıkarım :)
üstelik bide bende botta var :D

Hasom balık tutamıcam diye korkuyorum demiyosun da hareket rahatlığı edemiyorum diyosun :) sen gel biz sana teknede mangalda yakarız istiyosan halayda çekeriz :)

kaptankarabulut
28-12-2009, 05:44
Hasom balık tutamıcam diye korkuyorum demiyosun da hareket rahatlığı edemiyorum diyosun :) sen gel biz sana teknede mangalda yakarız istiyosan halayda çekeriz :)

ya Anıl mangal yakmayı ehh belki... zor ama. iki balıklık küçük bi mangal yakabil sin.... amaaa halay deyince o zor bee.. ama neyse sizin teknede mangal yaparız, benimkinde halay çekeriz.olur dimi..:D :D

Anıl ÜNALAN
28-12-2009, 11:20
ya Anıl mangal yakmayı ehh belki... zor ama. iki balıklık küçük bi mangal yakabil sin.... amaaa halay deyince o zor bee.. ama neyse sizin teknede mangal yaparız, benimkinde halay çekeriz.olur dimi..:D :D

Hasan abim gelsin ben küpeçtelerden ateş bile yakarım :D o bizim için zamanında az şeyler yapmadı be abi :)

Gel hasom gel dön dolaş yine gel :)

Hasan BALIKÇI
29-12-2009, 20:35
[/B]Hasom balık tutamıcam diye korkuyorum demiyosun da hareket rahatlığı edemiyorum diyosun :) sen gel biz sana teknede mangalda yakarız istiyosan halayda çekeriz :)

anılım bundan zerre kadar kuşkum yok :)dediğin gibi ya balık tutamazsam işte o zaman ne olur :D
gaz verme bana anıl ben gazla çalışmıyom canım kardeşim beni tanırsın gaz oldumu stop ediyom :)

Hasan BALIKÇI
29-12-2009, 20:37

süleyman abi yerimiz dar olsun ama yüreklerimiz geniş olsun biz halayı şamrelde bile çekeriz iş halayda kalsın :);)