Tüm Versiyonu Göster : Dalton Kardeşler 2. film - 8 Kasım 2009 - Zeytineli
Taygun KOCABIYIK
09-11-2009, 15:52
Tüm balık ve doğa sevenlere merhabalar olsun!
Serkan abiyle en son ava gittiğimizde de böyle bir hava vardı. O sebepten dolayı 2. film demeyi uygun gördüm. İlk macera aşağıdaki linkte mevcut :)
[Only Registered Users Can See Links] (dalton kardeşler burdan geliyor)
Cumartesi akşam Hasan abinin "evlat seni ıslatayım mı?" demesine pek anlam veremedim (hava durumundan haberim yok tabii). Islat diye cevap verdim. Tamam o zaman 1 gibi hazır ol balığa gidiyoruz dedi. İçimden bu adam beni denize mi atacak acaba diye geçirdiysemde kıyamaz nasıl olsa dedim :) Saat 1 sularında yola çıktık.
Uzun süredir görüşmediğim Mert abiminde bizimle birlikte gelmesiyle arabada bir cümbüş eşliğinde yollara düştük. Yemcimizde bizleri İbrahim abi ve ekibi karşıladı. Ayak üstü sohbet ettikten sonra yem işinide hallettik.
Avlağımıza gelir gelmez hemen semaverin altını yaktık. Çayımızı içerken hatıra fotoğrafımızıda çektik.
[Only Registered Users Can See Links] g
Gün doğmasına doğmuştu ama hava çok bulutluydu ve yağmur yağacak gibi görünüyordu. Kısa süreli bir yağmur geçişi oldu ardından güneş biraz yüzünü gösterdi. Bu sırada Hasan abi bir tane paşa çekti (videosu var eklenecek). Bende eli yüzü düzgün bir paşa çektim.
Bu arada baktım ki dalgıçımız sudan çıkıyor. Foto uzak ama kargaşada balıklar unutuldu 4 adet iri kefal vardı.
Daha sonra hava iyice kapattı.
[Only Registered Users Can See Links]
Çay var ama belli etmiyoruz :)
Öğlen çayı içtiğimiz sırada bir rüzgar, bir fırtına eşyaları toplayıp arabaya binene kadar iç çamaşırları dahil her yerimiz ıslandı.
Köy kahvesinde soba bulunca hem çay keyfimize kaldığımız yerden devam ettik, hem karnımızı doyurduk, hemde biraz kuruduk.
Bunlarda kısa günün karı.
Tüm yaşanan kötü şeylere rağmen. Daha doğrusu minik aksiliklere rağmen harika keyifli bir gündü.
Bu arada sabah yer değişikilği için İbrahim abiler yan koya geçmişti. Sonra telefonlar çekmediğinden haberleşemedik. Burdan onlarada çok teşekkür ediyorum :)
Murat ADAK
09-11-2009, 16:16
Ellerinize sağlık
Tüm ekibi kutlarım.:helal:
Sizde bu azim olduğu sürece paşalar bi yere kaçamaz:D:D:D
Necati ARAT
09-11-2009, 16:17
Taygun kardeşim paylaşım için teşekkürler..
Emeğine sağlık..
Gece kalabalık bir anda tehnalaşmış ortalık..
Hayırdır..
Benden neden bahsetmediniz hiç mi kulaklarımı çınlatmadınız??
Benimde haberim vardı ancak..
Hasan abimin aradığı sırada misafirlik için gittiğimiz dostumuzun apartmanına girmiş bulunuyorduk..
Sabahta tekmil almak için aradım ..
Havanın rüzgarın sesini duyunca pekte şaşımamıştım..
Ama her şeye rağmen iyi zamanlar yaşamışsınız..
Tekrar tüm katılımcıları kutlarım..
Ne dedik ???
Slogan neydi ???
Balık Bahane Sohbet Şahane ..
Kalın sağlıcakla..
Salih Reis
09-11-2009, 16:27
Cumartesi günü hava süperdi,
bu güzelim organizasyonu keşke c.tesi yapsaydınız.
Azmi abiyle beraber 2 tekne hekim adası önlerine gittik,
gayet güzel bir gündü
2 tekne toplam 30 parça lidaki, 45-50 parça mercan, karagöz çektik,
arada istavrit, mandagöz vb. yaptı.
balık çekmekten fotoğraf çekemedik. :)
azmi abimizin çektiği mercanlardan bir tanesi
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
yem sülünez ve sardalya
taygun kardeş tüm ekibi kutlarım daha güzel havalar dahada bol balık avları dilerim
taygun kardesim paşaları kapmışsın:) tüm ekibi kutlarım.. bu arada balık bahane sohbet sahane:)
Her ne kadar hava şartlarını bilsekte içimizdeki aşkın önüne hiçbir şey geçemiyor.İş vardı oydu buydu derken hem tanışıp kaynaşmak hemde dostlarla şöyle o denizin havasını ciğerlerimize solumak için aldık soluğu güzel avlağımızda.Çaydı sohbetti eski günleri yaad etmekti derken eee gitmişiz taa oralara kadar olta atmamakta olmaz ama gözümüz hep yukarda.:deli:Hava, ha patladı ha patlıyacak.Yinede adralin dolu dakikaları yaşamak nasip oldu.Bu işin en güzel kaarı ise eski dostum mert i uzun bir aradan sonra tekrar görmek oldu.;)İyi ki varsınız sevgili dostlarım...
Her ne kadar hava şartlarını bilsekte içimizdeki aşkın önüne hiçbir şey geçemiyor.İş vardı oydu buydu derken hem tanışıp kaynaşmak hemde dostlarla şöyle o denizin havasını ciğerlerimize solumak için aldık soluğu güzel avlağımızda.Çaydı sohbetti eski günleri yaad etmekti derken eee gitmişiz taa oralara kadar olta atmamakta olmaz ama gözümüz hep yukarda.:deli:Hava, ha patladı ha patlıyacak.Yinede adralin dolu dakikaları yaşamak nasip oldu.Bu işin en güzel kaarı ise eski dostum mert i uzun bir aradan sonra tekrar görmek oldu.;)İyi ki varsınız sevgili dostlarım...
serkan abi hava patlasada sizin keyifler yerindeymiş yine.. fırtına bile durduramıyor:helal: hasan abiminde dediği gibi taygunla beraber bir daha kı sefere kar yağdırırsınız İzmire:d
Hasan BALIKÇI
09-11-2009, 19:20
taygun kardeşim konu anlatımın çok güzel açtığın konu içinde teşekkür ederim :)
önce şunu söyleyeyim sen ve serkan ikiniz birden benle balığa gelmeyin:Dyoksa balığa deyilde sanki arabada oturmaya gidiyoruz :D:D
tabi bu söylediklerim sadece bir şakadan ibaret ;)yoksa sizlerle kuzey kutbunda bile balığa giderim:)
benim için harika bir gündü tabi havada biraz güzel olsaydı gelen arkadaşlarımda balıklarını tutsaydı keyfim bir o kadar daha artardı:)
buradan öncelikle ibrahim(ibrahim35) kardeşimi tanıdığıma çok memnun olduğumu ve yanındaki arkadaşlar ilede tanıştığıma çok mutlu olduğumu söylemeden geçemem sağol ibrahim kardeşim :)daha iyi bir hava olmuş olsaydı çok daha güzel olacağından kuşkum olmazdı neyse sağlık olsun kardeşim birdahaki sefere :);)
necati kardeşimden bahsedilmemiş diye necati biladerim sitem etmiş :Dsenden bahsetmek bana düşüyor necoooo bak seninle telde konuşurken serkan biladerimin çektiği foto :Dduamı ettin bedduğamı anlayamadım :Dgerçeği acemiyim onu biliyomda:D
bu avı ben sadece ibrahimi tanımak için gerçekleştirdim yoksa böyle havada dicekler paşalar karada otlamaya çıkmış dicekler yine gitmezdim :Dböyle bir havada sadece arkadaşlarımla tanışmak için giderim balık olmuş olmamış mühim deyil
bu ilk deyildi sonda olmucak ;)
BALIK BAHANE DOSTLUK ŞAHANE :)
KARDEŞİM SERKAN ın hakkını ödeyemem iyiki varsın kardeşim :):helal:
Hasan BALIKÇI
09-11-2009, 19:27
[QUOTE=Salih Reis;65664]Cumartesi günü hava süperdi,
bu güzelim organizasyonu keşke c.tesi yapsaydınız.
Azmi abiyle beraber 2 tekne hekim adası önlerine gittik,
gayet güzel bir gündü
2 tekne toplam 30 parça lidaki, 45-50 parça mercan, karagöz çektik,
arada istavrit, mandagöz vb. yaptı.
balık çekmekten fotoğraf çekemedik. :)
azmi abimizin çektiği mercanlardan bir tanesi
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
salih biladerim sizleride kutlarım:)
keşke diyorum ama malum önce iş diyoruz bizim için sadece hobi ayrıcada dostlarımızla güzel bir gün geçirmek balığın herzaman önüne geçer;)
Tüm balık ve doğa sevenlere merhabalar olsun!
Serkan abiyle en son ava gittiğimizde de böyle bir hava vardı. O sebepten dolayı 2. film demeyi uygun gördüm. İlk macera aşağıdaki linkte mevcut :)
[Only Registered Users Can See Links] (dalton kardeşler burdan geliyor)
Cumartesi akşam Hasan abinin "evlat seni ıslatayım mı?" demesine pek anlam veremedim (hava durumundan haberim yok tabii). Islat diye cevap verdim. Tamam o zaman 1 gibi hazır ol balığa gidiyoruz dedi. İçimden bu adam beni denize mi atacak acaba diye geçirdiysemde kıyamaz nasıl olsa dedim :) Saat 1 sularında yola çıktık.
Uzun süredir görüşmediğim Mert abiminde bizimle birlikte gelmesiyle arabada bir cümbüş eşliğinde yollara düştük. Yemcimizde bizleri İbrahim abi ve ekibi karşıladı. Ayak üstü sohbet ettikten sonra yem işinide hallettik.
Avlağımıza gelir gelmez hemen semaverin altını yaktık. Çayımızı içerken hatıra fotoğrafımızıda çektik.
Gün doğmasına doğmuştu ama hava çok bulutluydu ve yağmur yağacak gibi görünüyordu. Kısa süreli bir yağmur geçişi oldu ardından güneş biraz yüzünü gösterdi. Bu sırada Hasan abi bir tane paşa çekti (videosu var eklenecek). Bende eli yüzü düzgün bir paşa çektim.
Bu arada baktım ki dalgıçımız sudan çıkıyor. Foto uzak ama kargaşada balıklar unutuldu 4 adet iri kefal vardı.
Daha sonra hava iyice kapattı.
Çay var ama belli etmiyoruz :)
Öğlen çayı içtiğimiz sırada bir rüzgar, bir fırtına eşyaları toplayıp arabaya binene kadar iç çamaşırları dahil her yerimiz ıslandı.
Köy kahvesinde soba bulunca hem çay keyfimize kaldığımız yerden devam ettik, hem karnımızı doyurduk, hemde biraz kuruduk.
Bunlarda kısa günün karı.
Tüm yaşanan kötü şeylere rağmen. Daha doğrusu minik aksiliklere rağmen harika keyifli bir gündü.
Bu arada sabah yer değişikilği için İbrahim abiler yan koya geçmişti. Sonra telefonlar çekmediğinden haberleşemedik. Burdan onlarada çok teşekkür ediyorum :)
Ekip süper tam benlik bir ekipmiş.Tüm kardeşlerimi bu güzel günü bizede yaşattıkları için teşekkürler.Hepinizi kutlarım.
Hasan BALIKÇI
09-11-2009, 19:44
Ekip süper tam benlik bir ekipmiş.Tüm kardeşlerimi bu güzel günü bizede yaşattıkları için teşekkürler.Hepinizi kutlarım.
turgay abicim çok sağol:)
tam senlik derken :Dhavamı bizmi anlayasmadım abi :D
ama inşallah seninle daha güzel bir havada çok güzel bir ortamda çok kyifli bir birliktelik olacak :)
turgay abicim çok sağol:)
tam senlik derken :Dhavamı bizmi anlayasmadım abi :D
ama inşallah seninle daha güzel bir havada çok güzel bir ortamda çok kyifli bir birliktelik olacak :)
Tabiki sizlerden bahsediyorum kardeşim.;)Güzel bir havada olur Hasancım.
Fikret VARDAR
09-11-2009, 20:04
heytbe bu havada kıyıda durmak zorkjen bu ekip yine balıktayken biraz düşünülmezmi :helal::helal:hepinizi kutluyorum :helal:
onder 35
09-11-2009, 20:07
tago çok şanssızmışsın o gurubla birlikte gidipte az balık alabilmişsin ama hava muhalefeti işleri bozmuş birdahakine daha bereketli avlar inşallah afiyet olsun.
Hasan BALIKÇI
09-11-2009, 20:13
Tabiki sizlerden bahsediyorum kardeşim.;)Güzel bir havada olur Hasancım.
biliyorum turgay abi ben sadece şaka yaptım :)güğzel bir havada senin çayını ben kendi ellerimle demlerim :);)
Taygun KOCABIYIK
09-11-2009, 21:02
tago çok şanssızmışsın o gurubla birlikte gidipte az balık alabilmişsin ama hava muhalefeti işleri bozmuş birdahakine daha bereketli avlar inşallah afiyet olsun.
Önder abim bir haftada birlikte deneyelim şansımızı :D
Çekelim yine mercanları lidakileri karşılıklı.
Hasan BALIKÇI
09-11-2009, 21:27
sizle giden ıslanıyo :D:D:D
ibrahimz35
09-11-2009, 22:10
Burdan, başta Hasan Abi olmak üzere Taygun, Serkan ve Mert kardeşlerimene kadar teşekkür etsem azdır.
Güzel bir gece de çaylarımızı içtik hoş sohbetler ettik... tanıştık kaynaştık.
Havanın rüzgarlı ve yağışlı olmasından dolayı balık yakalayamadık.
Her zaman olduğu gibi, balık bahane dostluklar şahane...
O güzel geceyi paylaşan tüm ekibe saygılar sevgiler...
İyi ki varsınız...
tebrıkler keyfınız ve muhabbetınız daım olsun daha gusellerıne daha bolluğa rastgele
Salih Reis
10-11-2009, 07:06
[QUOTE=Salih Reis;65664]
salih biladerim sizleride kutlarım:)
keşke diyorum ama malum önce iş diyoruz bizim için sadece hobi ayrıcada dostlarımızla güzel bir gün geçirmek balığın herzaman önüne geçer;)
Aynı görüşteyim.
balık bahane, maksat balık olsa o kadar masraf edip yorulacağımıza tezgahtan alır bir güzel temizletir ve yerdik. :D
Allah tekrarını nasip etsin. :)
onder 35
10-11-2009, 08:08
taygun gidelim gitmesinede bizim teknenin motoru öldü yeni motor aldık hazırlıyoruz ama bu sezonu artık saymıyoruz.yalnız bir arkadaşımızın teknesiyle gidip geliyoruz ancak balığın yerini bulamadık habire boş dönüyoruz o yüzden rapor gelmiyor.görüşürüz kardeşim.
Allah muhabbetinizi eksik etmesin, afiyet bal şeker olsun.
Doğan ÖZCAN
10-11-2009, 11:16
tüm ekibi kutluyorum...hava şartları olumsuz da olsa bence güzel bir gün olmuş....dostluklar baki kalır inşallah sağlıkla kalın
Erhan ÇUKURLU
11-11-2009, 07:59
Arkadaşım tebrikler... Hava bayağı bir bozukmuş anladığım kadarıyla ama Necati Abimin dediği gibi balık bahane sohbet şahane olmuş... paylaşım için teşekkürler... Ben bu aralar sadece forumdan iç geçiriyorum birşey paylaşamıyorum...(anladın sen onu)
Havalar nasıl olursa olsun, sizin havanız iyi olsun:):):)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.