Tüm Versiyonu Göster : Levrek Avım-İlk Denemem:))
akinyildiz81
13-11-2009, 11:08
[Only Registered Users Can See Links]
Havanın bulutlu dalganın idare eder olduğu istanbulda pelikan marka(üstü mavi alt beyaz) sahteyle av denemem.
ilk gün 8 levrek ikinci gün 11 levrek.hepsi yarım saat içinde oldu.acemi şansı diyelim :))
videolarınıda koyacağım.
Murat ADAK
13-11-2009, 12:16
Ellerine sağlık böyle acemi şansı herkesin başına...
Paylaşım için teşekkürler.
Necati ARAT
13-11-2009, 12:21
Akın bey aramıza hoş geldiniz..
aceminin böylesine can kurban..
Levrekler harika..
Bundan sonraki avlarınızda hep böyle olsun..
Rastgelsin..
akinyildiz81
13-11-2009, 12:28
valla iki gün ardı ardına geldi.sonrasında askerlik mevzu araya karışınca bir ay uzak kaldım.sonrasında bir iki gün denedim sadece vurup kaçanlar oldu sanırım havaların güzelliğinden olsa gerek.işin ilginç yanı ordaki balıkçılarda pelikan rapalayı satan balıkçıda levrek yakaladım dediğimde bön bön bakıyor.ikinci gidişimde fotoğraf makinemde yanımdaydı.şans ,eşimle balık yemeye gittik,arabanın arkasındaki oltayı deneyeyim dedim balık geldi.sadece levrek için değil denizde ilk av denemem :)) (balık çoktu elim çizik içinde kalınca birde eşim yeter artık diyince dönmek zorunda kaldık.zaten resimdede görülüyor halim.poşet bile yoktu ilk seferinde :) )
Taygun KOCABIYIK
13-11-2009, 17:28
Böyle spontane gelişen avlarda insan daha başarılı oluyor sanki :)
Tebrik ederim gerçekten çok güzel balıklar darısı tez vakitte başıma :)
akın abi tebrık ederim daha iyilerine insallah..
akinyildiz81
13-11-2009, 21:17
valla en iyisi dolaşmaya gitmek.umutsuz olunca daha iyi geliyor.aynı gün şunu farkettim.8 tane ardı ardına yakaladım güneş çıktıktan sonra çıt yok.şaka gibi.daha önceden alabalık felan yakalarken olurdu öğlen sıcağında en iyi avcı olsan zor gelirdi.ama hava bulutlanınca her atışa balık gelirdi.saldırgan balıkların hepsi aynı sanırım :)
Yağız DEMİR
13-11-2009, 21:34
ahhh ahhh bole acemı sansı bızde de olsa tebrıkler
ahmet1833
13-11-2009, 23:26
Tebrikler,güzel av olmuş,afiyet olsun....
seyirsubayi
14-11-2009, 08:33
böyle acemı sansı herkesın basına :) tebrıkler dostum
Tebrik ederim akın bey......çok güzel bir av olmuş..darısı başıma :))belki sorulmaz ama istanbul dediğiniz için merak ettim...avlandığınız yer tam olarak neresidir....
Akın maşallah acemi şansın üzerinden eksik olmasın inşallah...
ibrahimz35
16-11-2009, 22:00
Akın Kardeşim, çok güzel bir av olmuş Allah devamını göstersin.
ibrahimsepetçi
17-11-2009, 09:33
tebrikler.herdaim rastgele.
akın bey teprikler:helal::helal::helal: şu kullandığın rapalayı yakın çekim görme imkanımız varmı acep:deli::deli:
Balıkçıl
20-11-2009, 22:52
Levrekleri ne tür sahte yemle yakaladınız..Tebrikler...
fahrettin
21-11-2009, 01:30
tebrikler harika görünüyor.nerede avladın?
tebrıkler balıklarımız cok guzel daha ıyılerıne rast gele
akın bey tebrik ederim.ben de aynı soruyu sorucam ama istanbuldayım ve sabah balığa çıkmaya niyetim var av yeriniz neresidir.soruyu cevaplayabilecek olan başka bir arkadaş varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim.Levrek için nereyi tavsiye edersiniz???
akinyildiz81
22-11-2009, 14:33
arkadaşlar geç kaldım cevap yazmakta kusura bakmayın.pelikan marka sırtı siyah mavi rapalayla yakaladım.kilyos rumeli feneri arası bulabilirsiniz levreği
Akın kardeşim maşallah levrekler şahane kutlarım.
arsenyildiz
24-11-2009, 21:22
hocam ayıptır sorması da İstanbulda nerden attın pek cıkaramadım resimlerden, İstanbulda hiç levrek denemedim ben biraz bilgi verirsen sevinirim belkim bize de bir acemi şansı gelir:)
akinyildiz81
26-11-2009, 17:20
kilyos karaburun arası
arayadis
28-11-2009, 10:47
Akin abi bravo valla bide Istanbulda levrek yok derler sen ilk denemende almissin heyt be:)
Insanlar bi levrek yakalamak icin 300-400km yapiyor senin sansin hep boyle yaver gitsin.
Akın bol şanslar, kusura bakmayın akının acemi lik dönemı gibi bir sorunu kalmamış birden patron olmuş :) akın tebrıkler aman yeri ve taktığı değiştirme :) .iyi bayramlar , şansının devamını diliyorum...
akinyildiz81
28-11-2009, 17:59
seneye ava devam :))
The Lunatic
16-12-2009, 15:59
Tebrikler. Ben de acemiyim. Bu şanstan ben de isterim ey allahım :)))
Akın Bey, tebrikler! Güzel bir av olmuş! Darısı bizim başımıza...
:D uhhh diyorum gerçekten kısmetliymişin ...AMAN NAZAR değmesin diyorum sana.. iyi avlar.
harpoon2
05-02-2010, 16:58
kardeş istanbulun neresinde avladın onları.
helal sana acemi böyle acemi şan sı herkezin başına helal osun sana rashgele kardeşim videolarıını koymayı unutma,
levrekler harika bol şansa kardeşim
Hüseyin ŞENER
08-03-2010, 12:39
Acemi Akın Kardeşim tebrikler.Darısı bizimde başımıza olur inşallah..
Arkadaşlar , denizde Levrek tutabilmek için Deniz suyu sıcaklığının bir alt limiti var mı ?
Yani şu dereceden daha aşağıda balık kesinlikle oltaya vurmaz denilen bir sıcaklık derecesi varmıdır yoksa levrek suyun sıcaklığına bakmaz diyebilirmiyiz?..teşekkürler
alabora16
12-03-2010, 22:39
babacım bu ilk denemense sen profosyonelleşince denizi cıkarırırsın valla:)
süper bi av yenilerini bekliyoz inş.
MaşAllah, :helal: acemi için bundan iyisi, şamda kayısı, darısı cümlenin başına. ;)...RASTGELE...
Akın kardeşim levrekler şahane görünüyor.Şansın hep böyle açık olsun.:helal::helal::helal::helal::helal::helal::h elal::helal:
akinyildiz81
23-03-2010, 09:16
teşekkürler arkadaşlar.askerlik bitince levrek mevsimi açılacak aynı yerlerde aynı zamanda deneyeceğim bakalım olacakmı :)
mehmetulas
23-03-2010, 13:06
akın kardeş uzun zamandır sesin soluğun çıkmıyordu:):)
merak ettik seni
Abi Tebrikler Bizde acemiyiz bizde kapalı havada gideriz yeterki çekelim bunlardan :D:D
akinyildiz81
28-03-2010, 12:29
akın kardeş uzun zamandır sesin soluğun çıkmıyordu:):)
merak ettik seni
askerlik abi.çevrede bir iki gölet buldum belki kayda değer bi şeyler çıkarırız :))
akinyildiz81
28-03-2010, 12:31
Abi Tebrikler Bizde acemiyiz bizde kapalı havada gideriz yeterki çekelim bunlardan :D:D
bass fishing henry gilbey diye bir video buldum torrente.bayağı işe yarar duruyor..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.