Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : sırtı karalar

suat sert
12-12-2009, 19:32
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
merhaba sevgili dostlar dün hafta tatilinin başlamasıyla birlikte nereye balık tutmaya gitme telaşı başladı fakat iskenderunda birkac gündür hava biraz rüzgarlıydı,havanın kötü olması tadımızı kacırmıştı,bu arada yemcimiz aradı ve iskelede birgün önce kofana yaptıgını söyledi ve gazı verdi.memur oldugum icin sadece hafta sonları balıga gidebildigim için hemen yemcimize dönüş yaptım ve yarım kasa taze zargana ayırmasını rica ettim.oltalar ve akşam nevaleleri bir cırpıda hazırlandı ve yemcinin yolunu tuttuk.iskeleye vardıgımızda dalga boyunun 3 metreye yakın olması eşliginde sert ve soguk rüzgar iliklerimize işledi.ama iskelenin acıgındaki yavru balıkların kacışması kofanaların iskeleye yanaşacagının habercisiydi.bugün taze zarganayla el oltasınla atcek yötemiyle avlandım.ilk kofanamı yaklaşık 22.30 civarlarında aldım,sabah gün dogumuna kadar süren avımda biraz üşüdüm ama 8 adet kofana aldım 4 tanesi sırtı kara,iskenderun körfezi bu senede önceki senelerde oldugu gibi amatör balıkcısını memmun ediyor.önümüzdeki hafta sonu hava şartları uygun olursa tekneyle cupra avına gidecegim,haftaya görüşmek üzere sevgiyle kalın

Yağız DEMİR
13-12-2009, 09:04
suat abı guzel bır av olmus tebrıkler paylaıom ıcın tesekkurler avlarının devamını gormek dılegıyle kendıne ıyı bak abım

Murat ADAK
13-12-2009, 11:16
Suat abi av çok bereketli geçmiş.
Maşşallah diyelim nazar değmesin.
Paylaşım için teşekkürler.

discus
13-12-2009, 12:43
maşallah abi baya bereketli bir hafta sonu olmuş daha iyilerine inşallah...

Hasan BALIKÇI
13-12-2009, 13:05
harikalar diyarı dedikleri bu olsa gerek:)suat bey avlarınızın herbiri diğerinden güzel :helal:devamlarıda bunlardan güzel olması dileği ile paylaşımınıza teşekkür ederim:)

Kamil ESEN
13-12-2009, 13:46
Maşallah hormonlu sanki mübarekler..Rasgele..

ADNAN
13-12-2009, 15:23
Suat usta tebrıkler roket gibi duruyor lar maşallah .. :)

delvel
13-12-2009, 18:37
suat abi kuzuların maşallahı var, tebrık ederim..

nevzat
13-12-2009, 19:03
Suat bey tebrikler mükemmel bir av olmuş.

ibrahimz35
13-12-2009, 21:29
Suat Bey, Maşallah çok güzel bir av olmuş.
Böyle güzel balıklar tuttuktan sonra kim memnun olmaz ki...

kturkol
13-12-2009, 22:02
hay maşallah suat, allah bereketini artırsın. afiyet bal şeker olsun inşallah.

Sargoz35
14-12-2009, 08:16
Sirküler dışına çıkılmış bir av :( herkes tebrik etmiş,fakat 5 kilo limiti aşılmış ne yazık ki bu konulara dikkat etmek gerekli diye düşünüyorum.Suat bey yinede o havada verdiğiniz mücadeleden ötürü kutluyorum,Selamlar.

seyirsubayi
14-12-2009, 08:30
o balıkları görupte ınsanın canının cekmemesı mumkun degıl tebrık ederım

Necati ARAT
14-12-2009, 09:04
Suat abim güzel bir av geçirmişsin..
Harika balıklar..
Paylaşım için teşekkürler..

Ancak, Mehmet kardeşimede katılmadan geçemiyeceğim..

Sirkülere göre sirküleri biraz geçmişsin..:)
Bu konuya biraz özen gösterirsek, gelecek nesilede bizim gibi AMATÖR BALIK AVINI miras bırakabilir onlarıda bu zevkten mahrum etmemiş oluruz..

Saygılar..

Erhan ÇUKURLU
22-12-2009, 09:43
Abi tebrik ederim bereketli bir av olmuş. Daha bereketli avlar dileğiyle,,,,