Tüm Versiyonu Göster : !!..Hasan BALIKÇI & Serkan KARINCA..!!
Hasan BALIKÇI
21-02-2010, 20:20
Sevgili dostlarım :)
[Only Registered Users Can See Links]
Serkan kardeşimin işi sebebiyle bu gün saat 11.00 de Urla Özbek e gittik :)
su kenarı nede olsa serkan kardeşim işlerini hallederken bende biraz olta atmak
istedim.SERKAN kardeşimede ne dersin sıkılmazsın demi dedim oda sağolsun yok sıkılmam sen oltaları at ben teklifi bitirir bitirmez yanındayım dedi bende usul usul ordan yürüyerek deniz kenarına indim ;)
üçbeş balıkçı rüzgara rağmen atçek yapıp olta atıyorlardı
limanın kenarındaki taşlardan bende kendime göre uygun bir yer buldum mamun ve madya yemim vardı sörf kamışları götürmüştüm birine madya diğerine mamun taktım oltaları suya bıraktım:)hava esiyordu arabanın içine oturdum güneşte karşımdan vuruyor arabanın içi sıcacıktı :)beklerken nerdeyse uyuyacaktımki oltanın birinin canlandığını gördüm tabi bende canlandım
ilk deneme biraz geç kalmamdan olsa gerek başarı yoktu hiç umursamadan tekrar yemledim bidaha attım :)
bu defa arabaya girmeyecektim o misafiri bekleyecektim az bi zaman bekledim tekrar aynı biçimde olta hareketlendi bende tepkimi verdim :)ah kameraman :hıııı:
gelen çok yoruyodu biraz uğraştan sonra kıyıda
daha sonra başevkle ve zevkle olta atmaya devam ettim Serkan kardeşimi tel ile aradım bir levrek tuttum dedim iyi bizde geliyoz dedi aradan 5 10 dakika geçmeden serkan kardeşim ve nejat biladerim geldi oltalar sudaydı bekliyorduk serkan kardeşim eee ne oldu biz geldik diyemi balık yok derken benim olta tekrar harekette tasmaladım kameraman iş başında meğer benim yeni makinayı kullanamayan acemi kameraman çekiyorum diye boşa çekmiş :D:D
ikinci levreğide kıyıya çektik ama videosu çekilmeden :Dhiçte levrek çekerken videom yoktu yazık oldu :hıııı:
neyseki fotoları çekebildik.birdahakine kullanma kılavuzunu okumadan çekim yapmaz :D
zaman su gibi akıp geçiyordu.telefonum çaldı bir baktım süleyman abimiz (kaptan karabulut üstadımız)çaya davet ediyordu gelelim gelmesinede balıklarımız az senin livarda varmı dedim :D:deli::Dvar tabi olmazmı deyince gecikmeden gidelim dedik :)
uzun lafın kısası kısa bir gün içinde hem serkanın işini hallettik hem balık tuttuk hemde saygıdeğer süleyman abimizin misafiri olup çayını içtik livarındaki balıkları kaptık :D:deli:
Anıl ÜNALAN
21-02-2010, 20:28
Ellerine sağlık abi. Ben levrek sevmem diyodun ama yine bulmuş seni :)
Heryerden balığını alıyosun tebrik ederim seni abi.
Hasan BALIKÇI
21-02-2010, 20:32
Ellerine sağlık abi. Ben levrek sevmem diyodun ama yine bulmuş seni :)
Heryerden balığını alıyosun tebrik ederim seni abi.
bende sana teşekkür ederim Anıl yeğen :)
Serkan abinde aynı senin dediğini dedi abi oltaları boşuna almışsın buralar pek yapmaz :Dtelefonda levrek tuttum 300 400 gr civarı deyince şu hocanın adresini banada ver dedi :deli::D:D hoca beniiiiiim daaaaa :D:D:D:D
Anıl ÜNALAN
21-02-2010, 20:33
Anıl yeğen :)
Serkan abinde aynı senin dediğini dedi abi oltaları boşuna almışsın buralar pek yapmaz :Dtelefonda levrek tuttum 300 400 gr civarı deyince şu hocanın adresini banada ver dedi :deli::D:D hoca beniiiiiim daaaaa :D:D:D:D
Bi okuyu ver şu sekoyu sen olmazsa be abii :D
Mehmet BODUROĞLU
21-02-2010, 20:34
Sessiz sedasız duruyordunuz.
Demekki sessizliği levrekler bozacakmış :)
Tebrikler Hasan abi.
Güzel olmuş, hem ticaret, hem balık, hemde ziyaret.
Özbek bambaşka bir yerdir.
Ne zaman ne yakalayacağın belli olmaz orada.
Azda marifetin varsa balık zaten livara giriyor :)
Afiyet bal şeker olsun abi .
Hasan BALIKÇI
21-02-2010, 20:45
Sessiz sedasız duruyordunuz.
Demekki sessizliği levrekler bozacakmış :)
Tebrikler Hasan abi.
Güzel olmuş, hem ticaret, hem balık, hemde ziyaret.
Özbek bambaşka bir yerdir.
Ne zaman ne yakalayacağın belli olmaz orada.
Azda marifetin varsa balık zaten livara giriyor :)
Afiyet bal şeker olsun abi .
sağol mehmet kardeşim :)
biz ya ani gidiyoz yada yağmur fırtına ;)bu günde sadece ve sadece serkan kardeşimin işi için gittik oltaları almam bile bence süprizdi çünkü kendi isteğimle deyil hanımın demesiyle almıştım ;)bana ve serkana kalsaydı olta falanda götürmücektik :)yemi bile sayı ile aldık bir bardak mamun ve 10 tane madya :)yani ne kadar karamsarmışız sen düşün artık ;)
ama bir gerçek var oda sadece ve sadece NASİP VE KISMET kardeşim :)
Hasan BALIKÇI
21-02-2010, 20:46
Bi okuyu ver şu sekoyu sen olmazsa be abii :D
zaten benim veliahtım SERKAN kardeşim olacak anlıcan elimi ona vercem anıl yeğen :)
Abicim iki günde bir kamera değiştiriyosun sonrada çekim olmadı diye bana kızıyorsun.Bundan sonra kamera alırken bırakta ben kullanacağım bir şeye bakayım sayende her türlü kamerayı çözer hale geldim.
İş yapmaya gittik hangi arada derede gittinde o balıkları yakaladın anlamadımki gözümle görmesem pislik yapacam da kahretsin olaya şahit olduk:deli::deli::deli:ama gerçekten bambaşka bir havası var bu canlınında ustalığını bir kez daha konuşturdun üstad.Boynum kıldan incedir ben burda bu sığ yerde bu havada bu balık olmaz dedim sözümü yuttum aga.bundan sonra sen ayda balık var dersen ben oraya olta atarım kabul ne edelim yapacak şey yok bu canlı seni seviyorrrrrrr.....:D
Hasan BALIKÇI
21-02-2010, 21:07
Abicim iki günde bir kamera değiştiriyosun sonrada çekim olmadı diye bana kızıyorsun.Bundan sonra kamera alırken bırakta ben kullanacağım bir şeye bakayım sayende her türlü kamerayı çözer hale geldim.
İş yapmaya gittik hangi arada derede gittinde o balıkları yakaladın anlamadımki gözümle görmesem pislik yapacam da kahretsin olaya şahit olduk:deli::deli::deli:ama gerçekten bambaşka bir havası var bu canlınında ustalığını bir kez daha konuşturdun üstad.Boynum kıldan incedir ben burda bu sığ yerde bu havada bu balık olmaz dedim sözümü yuttum aga.bundan sonra sen ayda balık var dersen ben oraya olta atarım kabul ne edelim yapacak şey yok bu canlı seni seviyorrrrrrr.....:D
tamam serkanım birdaha kamera alacak olursam söz senin beğendiğini alıcam:);)ben o sığ suda illa balık var diye inat etmedimki serkan sadece stres atayım deyip can sıkıntısı geçircektim :Dbaksana öylede oldu.etraftaki balıkçılarda şaşırmış olcaklarki koşuşturmaya başladılar :D haaa bide yeni bir kerteriz daha var;)yakında orayada gideriz :D
Hayırdır abi ayamı gidicez :D:D:D:D
ben levrek sevmem diyene bakın:D
hasan abi anlaşılan onlar seni cok sevmiş:)
serkan abimde ne yapsa yaranamıyor be yahu ne güzel profilden fotolamış
daha ne yapsın:D
abicim ellerine saglık ne diyelim..
Hasan BALIKÇI
21-02-2010, 21:17
ben levrek sevmem diyene bakın:D
hasan abi anlaşılan onlar seni cok sevmiş:)
serkan abimde ne yapsa yaranamıyor be yahu ne güzel profilden fotolamış
daha ne yapsın:D
abicim ellerine saglık ne diyelim..
tabiye ne güzel profilden :hıııı:videosu olsaydı daha güzel olmazmıydı ;)
ben hep diyorum benim ilk İSTEĞİM PAŞŞŞAee EFE beni sevip geliyorsa git demem ama öncee PAŞA diyorum :D
tabiye ne güzel profilden :hıııı:videosu olsaydı daha güzel olmazmıydı ;)
ben hep diyorum benim ilk İSTEĞİM PAŞŞŞAee EFE beni sevip geliyorsa git demem ama öncee PAŞA diyorum :D
hasan abim bana arşivde 1 tane video yetiyor zaten fazlası :deli: ediyor:)
serkan abim bilmedende olsa hayırlısını yapmış..:D
ama yakışmış abi levrek eline:D
Hasan BALIKÇI
21-02-2010, 21:23
hasan abim bana arşivde 1 tane video yetiyor zaten fazlası :deli: ediyor:)
serkan abim bilmedende olsa hayırlısını yapmış..:D
ama yakışmış abi levrek eline:D
eeee ben seni uykusuz bırakmammı :deli:senin için kalan resimleri msn den yollayayım :D:D:D
Bornovalı
21-02-2010, 21:29
Tebrikler Hasan abicim,Allahtan balık avlıcam diye gitmemişsin yoksa olacakları düşünemiyorum.
Usta adamın hali başka oluyor tabi, ordaki at çekçiler kim bilir hakkında neler düşünmüşlerdir.:)
bence konuşulanlar aynen aşağıdaki gibidir.:)
Taygun KOCABIYIK
21-02-2010, 21:32
Hasan abii sen levrekleri çek levrekleri paşalar bize kalsın :D
Ben özbeklilerin eniştesiyim.Orada teknemde vardı.(bir ay önce lodosda büyük zarar gördü .)Sırtıyla levrek aldığımız çok oldu.Limanda sizin avlandığnız yerde kıyıdan levrek yakalayanı ilk defa görüyorum.Sizi tebrik ediyorum.Paylaşımınız için teşekkürler.İyiki iş için gitmişsiniz ya balık avlamak için gitseydiniz ne olcaktı allah bilir.
Hasan BALIKÇI
21-02-2010, 21:51
Hasan abii sen levrekleri çek levrekleri paşalar bize kalsın :D
onu geç sen evlat benim sevdiğim PAŞA efeler sizin olsun :D:D
Ben özbeklilerin eniştesiyim.Orada teknemde vardı.(bir ay önce lodosda büyük zarar gördü .)Sırtıyla levrek aldığımız çok oldu.Limanda sizin avlandığnız yerde kıyıdan levrek yakalayanı ilk defa görüyorum.Sizi tebrik ediyorum.Paylaşımınız için teşekkürler.İyiki iş için gitmişsiniz ya balık avlamak için gitseydiniz ne olcaktı allah bilir.
gökhan abicim ben işim gereği oraya 7 yıldır giderim.fırsat buldukçada av yapmayı denedim hasan abinin tuttuğu yerden bırak abi levreği yavru balığı görmedim ama bu adam efsunlumudur okunmuşmudur nedir.Ne zaman ben iddaya girsem başıma hep aynı şey geliyor tövbe abi artık ben balık konusunda laf etmem...
Hasan BALIKÇI
21-02-2010, 21:55
Tebrikler Hasan abicim,Allahtan balık avlıcam diye gitmemişsin yoksa olacakları düşünemiyorum.
Usta adamın hali başka oluyor tabi, ordaki at çekçiler kim bilir hakkında neler düşünmüşlerdir.:)
rıdvan biladerim sanırım resmin üzerine yazdıkların aynen konuşulmuştur ve fazlada durmadılar gittiler :Danlayamadım :D
rıdvan abi ellerine saglık, süper olmuş:D:helal:
Hasan BALIKÇI
21-02-2010, 21:57
gökhan biladerim biz zaten balık tutçaz diye yola çıkmamıştık hanımın demesiyle madem deniz kenarı oltalarınıda al öyle git dedi :)yoksa bilirsiniz balık denince hanımlar biraz sitem eder bu defa tam tersiydi belki o yüzden nasip oldu :)
Mehmet BODUROĞLU
21-02-2010, 22:01
gökhan biladerim biz zaten balık tutçaz diye yola çıkmamıştık hanımın demesiyle madem deniz kenarı oltalarınıda al öyle git dedi :)yoksa bilirsiniz balık denince hanımlar biraz sitem eder bu defa tam tersiydi belki o yüzden nasip oldu :)
kesinlikle Hasan abi. :D:D
Serkan kardeşim Hasan abimizin denize neden çıkmadığını şimdi daha iyi anlıyorum.O kıyıların ustası.Önünde eğilmekten başka çaremiz yok.Buarada inşallah Özbekte karşılaşırızda tanışırız?Çok mutlu olurum?Ben haftalardır paylaşımlarınızı okuyorum.Sokakta görsem hepinizi tanırım.Özellikle namıdeğer PAŞATEAM'i.
Taygun KOCABIYIK
21-02-2010, 22:08
gökhan abicim ben işim gereği oraya 7 yıldır giderim.fırsat buldukçada av yapmayı denedim hasan abinin tuttuğu yerden bırak abi levreği yavru balığı görmedim ama bu adam efsunlumudur okunmuşmudur nedir.Ne zaman ben iddaya girsem başıma hep aynı şey geliyor tövbe abi artık ben balık konusunda laf etmem...
Abicim yerlere yattım ekran başında ama dediklerine harfiyen katılıyorum Hasan abi efsunlu efsunluuuuuuu :D
Lütfen yanlış anlaşılmasın.Özbekteki balıkçıların çoğu arkadaşımdır.Siz beni tanımazsınız ama ben sizi iyi tanıyorum.Ciddi ciddi siz oralara balığa giderseniz hele birde PAŞATEAM olarak cümbür cemaat giderseniz ordakilerin vay haline.
Bu arada muhabetinizi böldüysem özür dilerim.Dayanamadım araya girdim.
Mehmet BODUROĞLU
21-02-2010, 22:20
Lütfen yanlış anlaşılmasın.Özbekteki balıkçıların çoğu arkadaşımdır.Siz beni tanımazsınız ama ben sizi iyi tanıyorum.Ciddi ciddi siz oralara balığa giderseniz hele birde PAŞATEAM olarak cümbür cemaat giderseniz ordakilerin vay haline.
Girgin kaptan ve Muharrem kaptanı da tanırmısınız abi :)
Hasan BALIKÇI
21-02-2010, 22:25
Serkan kardeşim Hasan abimizin denize neden çıkmadığını şimdi daha iyi anlıyorum.O kıyıların ustası.Önünde eğilmekten başka çaremiz yok.Buarada inşallah Özbekte karşılaşırızda tanışırız?Çok mutlu olurum?Ben haftalardır paylaşımlarınızı okuyorum.Sokakta görsem hepinizi tanırım.Özellikle namıdeğer PAŞATEAM'i.
gökhan biladerim çok sağol :)inşallah birgün denk gelcez :)
İsim olarak belki bazılarını tanımayabilirim.Kooperatif başkanı Hüsamettin gırgırı var.Kardeşi hüseyin abi,Şenol Kaptan ,ülgen .Aklıma gelenler bunlar.O dediklerini çıkaramadım.Bana orda enişte derler.Belki onlar beni tanıyordur.
Hasan BALIKÇI
21-02-2010, 22:30
gökhan biladerim biz PAŞA TEAM olarak öncelikle çevremize saygılı avlanmayı prensip edindik :)biz sadece balık tutmuyor aynı zamanda güzel dostluklar tutuyoruz :)ve bunlar dahada ilerliyecek güzel olan herşeye biz PAŞA TEAM olarak seve seve varız :)
gökhan biladerim biz PAŞA TEAM olarak öncelikle çevremize saygılı avlanmayı prensip edindik :)biz sadece balık tutmuyor aynı zamanda güzel dostluklar tutuyoruz :)ve bunlar dahada ilerliyecek güzel olan herşeye biz PAŞA TEAM olarak seve seve varız :)
Sevgili Hasan Abicim ben sizlerin doğa ve insan dostu olduğunuzu zaten biliyorum.Dediğim gibi haftalardır da sizi takip ediyorum.O sebeptendir ki bu ailenin yanında yer almak istiyorum.Tabiki sizlerde isterseniz.Kısmet bu balık bugün var yarın yok.Vazgeçebilirizde.Doğru zeminve zamanlarda,dostluk ve sevgi paylaşımlarına oltamızı atmaktan vazgeçemeyiz. Bende varım.
Bornovalı
21-02-2010, 22:56
rıdvan biladerim sanırım resmin üzerine yazdıkların aynen konuşulmuştur ve fazlada durmadılar gittiler :Danlayamadım :D
abi farkındaysan dördüncü adama birşey yazmadım :D benimde kafam bozuldu hadi kaçalım dedim ve kaçtık :D:D:D
Bornovalı
21-02-2010, 22:57
rıdvan abi ellerine saglık, süper olmuş:D:helal:
eyvallah kardeş sağolasın, renk katalım dedim.:)
Hasan BALIKÇI
21-02-2010, 23:03
Sevgili Hasan Abicim ben sizlerin doğa ve insan dostu olduğunuzu zaten biliyorum.Dediğim gibi haftalardır da sizi takip ediyorum.O sebeptendir ki bu ailenin yanında yer almak istiyorum.Tabiki sizlerde isterseniz.Kısmet bu balık bugün var yarın yok.Vazgeçebilirizde.Doğru zeminve zamanlarda,dostluk ve sevgi paylaşımlarına oltamızı atmaktan vazgeçemeyiz. Bende varım.
tabiki isteriz neden istemeyelimki :)vazgeçmeyiz ;)önemli olan baki kalan dostluktur bunu söyleyebiliyorsak güzel olan herşeyide aynı güzellikte paylaşırız amacımız bu zaten :)memnun bile oluruz PAŞA TEAM VE RASTGELSİN AİLESİ OLARAK
Hasan BALIKÇI
21-02-2010, 23:04
abi farkındaysan dördüncü adama birşey yazmadım :D benimde kafam bozuldu hadi kaçalım dedim ve kaçtık :D:D:D
SAKIN O SEN OLMAYASIN :):D:D:D:D
Rıdvan biladerim beni bu akşam çok güldürdün yüreğine eline sağlık ne diyeyim teşekkür ederim :):D:D:D
Bornovalı
21-02-2010, 23:06
SAKIN O SEN OLMAYASIN :):D:D:D:D
Rıdvan biladerim beni bu akşam çok güldürdün yüreğine eline sağlık ne diyeyim teşekkür ederim :):D:D:D
Abi gülmeye daha yeni başlıyoruz,Allah ağlatmasın.
Hasan BALIKÇI
21-02-2010, 23:09
Abi gülmeye daha yeni başlıyoruz,Allah ağlatmasın.
amin biladerim :):helal::helal:
Anıl ÜNALAN
21-02-2010, 23:09
Yok artık sekom bu balklar içinde mi iddaya girdin :D zor olmuştur iddanın sonucu :) :)
Hasan BALIKÇI
21-02-2010, 23:20
Yok artık sekom bu balklar içinde mi iddaya girdin :D zor olmuştur iddanın sonucu :) :)
anıl yeğenim ben serkan kardeşime diyorumki benimle iddia etme :Dyemsizde tutuyom diyom inanmıyodu canlı canlı gördü :D:Dyeni sörf kamış ve makina aldı kızdı attı ben aldım takım yaptım ben attım paşa çektim :D:Dinat etme dedim sörf kamışı kaybetti:D:Dhemde üstüne 50 tl verdi :D:Ddün idda etmedi sadece balık olmaz dedi :D:D:Dyine hüsran :D
ama şu bir gerçek serkan belki çok haklı ama bi gariplik var ben acemiyim :D:D:D;)
The Lunatic
22-02-2010, 01:05
Hasan Abi bence senin adın balıklar arasında bir efsane olarak dolaşıyor. O levrekler sırf seni görebilmek, bir imzanı alabilmek için oltana atlayıvermişler :D
Kamil ESEN
22-02-2010, 07:48
Balık piyangonun amortisi olmuş.Hem gezdiniz hem kurt döktünüz.Bence bundan iyisi şamda kayısı..:P:PAllah neşenizi bozmasın..Rastgelsin..
Necati ARAT
22-02-2010, 08:18
Yahu Hasan Abi siz iş bağlamaya gitmediniz mi ??
Bena telefonda öyle dedin, olta atıp balık yakalayacağım demedin !!
İnsan banada gel der..; Bende yeni sörflerimi deneme fırsatı bulurdum ..
Şaka bir yana hem ticaret hem ziyaret buna denir.
ama ben PAŞA görmek isterdim oltanın ucunda tabiiki bu havada Levrek görmekte güzel..
Paylaşım için teşekkürler abim ellenine emeğine sağlık..
Gerçekten güzel bir gün geçirmişsiniz.tekrar RASTGELE diyorum....:helal:
muratbaykent
22-02-2010, 10:06
Kısa günün karı dedikleri bu olsa gerek Hasan.Levrek için ayrı dostlarınızla güzel birgün geçirebildiğiniz için ayrı tebrik ederim.
Murat ADAK
22-02-2010, 16:03
:helal:Her durumda balık avlanır HASAN BALIKÇI klasiği:helal:
Paylaşım için teşekkürler.
Hasan BALIKÇI
22-02-2010, 18:31
Hasan Abi bence senin adın balıklar arasında bir efsane olarak dolaşıyor. O levrekler sırf seni görebilmek, bir imzanı alabilmek için oltana atlayıvermişler :D
uğur kardeşim teşekkür ederim:)
galiba bu benim çok ballı olduğumdandır :Dama gerçekten çok ballıyım :Dyemsiz iğne ile balık tutulurmu ?:Dsigara izmariti ile balık tutulurmu?:Dakşam yemeği yerken sohbet ederken yarım kg lık kefal karakıyıya beni tut diye dermi :Ddahasıda var :D:D
inan ben bile bazen kendi kendime çok ballısın Hasan diyorum :D
bence acemi şansı bu espiriyide bilenler çok iyi biliyor :D:D:D
Hasan BALIKÇI
22-02-2010, 18:39
Yahu Hasan Abi siz iş bağlamaya gitmediniz mi ??
Bena telefonda öyle dedin, olta atıp balık yakalayacağım demedin !!
İnsan banada gel der..; Bende yeni sörflerimi deneme fırsatı bulurdum ..
Şaka bir yana hem ticaret hem ziyaret buna denir.
ama ben PAŞA görmek isterdim oltanın ucunda tabiiki bu havada Levrek görmekte güzel..
Paylaşım için teşekkürler abim ellenine emeğine sağlık..
Necati kardeşim sağol:)
ben sana telde serkanlardayım,Serkan ın işi için urla -özbeke gitçez, şimdi kahve içiyoz babası ile sohbet ediyoz dedim:)iki olta aldım dedim ama atarmıyız bilmem dedim ;)hatta sörf kamışları aldım deyince bizde sörf aldık hesaplı dedin ardından denk gelirse banada alın dedim ;):D:Dçok unutkansın necati kardeşim :D:D
yav ben denizi bırak oltam yanımdaysa havuza bile olta atarım :D:Dbilmiyonmu :D:Dmamun ve madya taktım PAŞA beklerken EFE geldiyse hangi balıkçı istemem der :)bu arada levreğin adıda efe olmuş oldu :D:D
Hasan BALIKÇI
22-02-2010, 18:40
Kısa günün karı dedikleri bu olsa gerek Hasan.Levrek için ayrı dostlarınızla güzel birgün geçirebildiğiniz için ayrı tebrik ederim.
murat biladerim çok teşekkür ederim :)herkese rastgelsin böyle güzellikler :)
Hasan BALIKÇI
22-02-2010, 18:41
Gerçekten güzel bir gün geçirmişsiniz.tekrar RASTGELE diyorum....:helal:
çok sağol ulaş biladerim :)inşallah sizlere daha iyileri denk gelsin :)
Hasan BALIKÇI
22-02-2010, 18:42
Balık piyangonun amortisi olmuş.Hem gezdiniz hem kurt döktünüz.Bence bundan iyisi şamda kayısı..:P:PAllah neşenizi bozmasın..Rastgelsin..
aynen dediğin gibi kamil biladerim :)bu defada böyle oldu :)hepimizin neşesi bozulmasın :helal:
Hasan BALIKÇI
22-02-2010, 18:44
:helal:Her durumda balık avlanır HASAN BALIKÇI klasiği:helal:
Paylaşım için teşekkürler.
ballılık murat ballılık :D:D:D:Dher durumda deyil :Dnecati bilir o devam ettirir anlatır sana neden olduğunu ;)
teşekkürler biladerim :)
mutlupiroglu
22-02-2010, 19:12
''usta'' derim başkada bişey demem.
adolomorola
22-02-2010, 19:50
anıl yeğenim ben serkan kardeşime diyorumki benimle iddia etme :Dyemsizde tutuyom diyom inanmıyodu canlı canlı gördü :D:Dyeni sörf kamış ve makina aldı kızdı attı ben aldım takım yaptım ben attım paşa çektim :D:Dinat etme dedim sörf kamışı kaybetti:D:Dhemde üstüne 50 tl verdi :D:Ddün idda etmedi sadece balık olmaz dedi :D:D:Dyine hüsran :D
ama şu bir gerçek serkan belki çok haklı ama bi gariplik var ben acemiyim :D:D:D;)
Eyvah !!! Serkan Sörf kamış mı bu sefer yoksa
:D:D:D:D
adolomorola
22-02-2010, 19:52
Paylaşım için teşekkürler Hasan abi
Fazla söze gerek yok sen bu işi biliyon...;)
Hasan BALIKÇI
22-02-2010, 23:13
Paylaşım için teşekkürler Hasan abi
Fazla söze gerek yok sen bu işi biliyon...;)
sağol Öner kardeşim :)işi bildiğim pek söylenemez de ;)çünkü nasip yoksa işi istediğin kadar bil önce nasip tabi birazda şans ;)
necati biladerimin dediği gibi acemi şansı :D
Hasan BALIKÇI
22-02-2010, 23:14
''usta'' derim başkada bişey demem.
çok teşekkür mutlu biladerim :)sanada rastgelir inşallah :)
Hasan BALIKÇI
23-02-2010, 20:12
rıdvan biladerim bu çalışmayı ben senden herzaman isticem ;)gerçekten resim üzerinde anlatım güzel olmuş :)bu gibi resimlerde uygularsak hem neşeli olur hemde değişiklik olur :D
Bornovalı
23-02-2010, 21:00
rıdvan biladerim bu çalışmayı ben senden herzaman isticem ;)gerçekten resim üzerinde anlatım güzel olmuş :)bu gibi resimlerde uygularsak hem neşeli olur hemde değişiklik olur :D
nedemek abi benimde çok hoşuma gider,sen resimleri çek ben süslerim.:D
saygılar.
BALIKÇIHOROZ
23-02-2010, 21:05
Güzel balıklar yakalamışsın hasan abi,tebrikler afiyet olsun
Hasan BALIKÇI
23-02-2010, 21:26
Güzel balıklar yakalamışsın hasan abi,tebrikler afiyet olsun
sağol abdurarhman kardeşim :)sanada denk gelmesini dilerim :)
Tebrikler Hasan ım,yapmışsın gene yapacağını,helal olsun.
Hasan BALIKÇI
23-02-2010, 23:23
Tebrikler Hasan ım,yapmışsın gene yapacağını,helal olsun.
denk geldi dostum ;)teşekkürler :)
her an telefonun çalabilir hazırlıklı ol dostum ;)
Necati ARAT
24-02-2010, 14:36
Necati kardeşim sağol:)
ben sana telde serkanlardayım,Serkan ın işi için urla -özbeke gitçez, şimdi kahve içiyoz babası ile sohbet ediyoz dedim:)iki olta aldım dedim ama atarmıyız bilmem dedim ;)hatta sörf kamışları aldım deyince bizde sörf aldık hesaplı dedin ardından denk gelirse banada alın dedim ;):D:Dçok unutkansın necati kardeşim :D:D
yav ben denizi bırak oltam yanımdaysa havuza bile olta atarım :D:Dbilmiyonmu :D:Dmamun ve madya taktım PAŞA beklerken EFE geldiyse hangi balıkçı istemem der :)bu arada levreğin adıda efe olmuş oldu :D:D
Abi bilirim bu efe sana daha öncede denk gelmişti ..
O zamlanda bir levreğin ilk defa yengece atladığını gördüm..
Ballımısın mıklatıslımısın bilmiyorum vallah..
Bilmiyorum ama benim bildiğim böyle durumlarda sadece acemilere denk gelir..
sendemi Acemisin yoksa..;) :D:D:D:D:D
Salih Reis
24-02-2010, 15:37
ah be kardeşlerim bilseydim özbek e gittiğinizi hiç olmazsa bir teknenin sağına soluna bakın yerinde mi diye sizlerden ricam olurdu.
Bu arada Hasan usta, yine ustalığını göstermişsin. levrekleri kıstımışsın tebrikler.
güzel paylaşım için teşekkürler,
rastgele
Bornovalı
24-02-2010, 20:06
Abi bilirim bu efe sana daha öncede denk gelmişti ..
O zamlanda bir levreğin ilk defa yengece atladığını gördüm..
Ballımısın mıklatıslımısın bilmiyorum vallah..
Bilmiyorum ama benim bildiğim böyle durumlarda sadece acemilere denk gelir..
sendemi Acemisin yoksa..;) :D:D:D:D:D
bence bal değil Necati,Hasan abim kamışla takımı değil gönlünü savuruyor denize :helal:.
bu yüzden ben kendisine (BALIKLARIN EFENDİSİ) sıfatını yakıştırıyorum.
Hasan BALIKÇI
24-02-2010, 20:25
ah be kardeşlerim bilseydim özbek e gittiğinizi hiç olmazsa bir teknenin sağına soluna bakın yerinde mi diye sizlerden ricam olurdu.
Bu arada Hasan usta, yine ustalığını göstermişsin. levrekleri kıstımışsın tebrikler.
güzel paylaşım için teşekkürler,
rastgele
Çok sağol salih reis im:)yalnız gördüğüm bi tekne batıktı salih biladerim polyester bir tekne oda limanın boğaza giden yolunun köşesinde 4.5 m bir tekneydi.inşallah sizin tekne deyildir :oha:
Hasan BALIKÇI
24-02-2010, 20:42
bence bal değil Necati,Hasan abim kamışla takımı değil gönlünü savuruyor denize :helal:.
bu yüzden ben kendisine (BALIKLARIN EFENDİSİ) sıfatını yakıştırıyorum.
yakıştırman için çok sağol rıdvan biladerim :)ama o kadarda deyilim yani :Dsadece çok ballıyım :D:D
Yarasın koçlarıma, afiyet balşeker olsun inşallah.
Hasan BALIKÇI
24-02-2010, 21:38
Yarasın koçlarıma, afiyet balşeker olsun inşallah.
kısa günün karı kıvanç biladerim ;)
İrfanavcı
25-02-2010, 00:36
Hasan biladerim paşalardan sonra sıra levreklere mi geldi,
paylaşım için teşekkürler.:)
mehmetulas
25-02-2010, 16:15
hasan abi gene
klasını konuşturmuşsun
Maşallah Hasan kardeşim nerede olursa olsun balığın kaçarı yok.Tebrikler.
Hasan BALIKÇI
25-02-2010, 21:29
hasan biladerim paşalardan sonra sıra levreklere mi geldi,
paylaşım için teşekkürler.:)
irfan abi bizde gelene gelme demek yok yeterki sirkülere uygun olsun :d:d
Hasan BALIKÇI
25-02-2010, 21:33
hasan abi gene
klasını konuşturmuşsun
sağol mehmet biladerim :)
Hasan BALIKÇI
25-02-2010, 22:27
Maşallah Hasan kardeşim nerede olursa olsun balığın kaçarı yok.Tebrikler.
çok sağol turgay abi :)ben balığımı buldum balıkmı beni anlamadım :D
anladığım iki levrek birtanede kaçan var ;)kaçana üzülmedim eğer serkan kardeşim birdaha giderse o tutar ;)
turgay abi havalar yavaş yavaş kıvamına geliyor ;)ne dersin :)
hasan abim,
balığa gidince karargah düşünürsen,
her türlü geri hizmette beni yanına alabilirsin abi:D
cok güzel cay demlenir, dönüş yolunda malzemeler toplanır:D
daima uyanık beklerim::D:D
Hasan BALIKÇI
27-02-2010, 13:26
hasan abim,
balığa gidince karargah düşünürsen,
her türlü geri hizmette beni yanına alabilirsin abi:D
cok güzel cay demlenir, dönüş yolunda malzemeler toplanır:D
daima uyanık beklerim::D:D
ona ben bişey diyemicem sen seko nun gönlünü et :Dçünkü karar onun:Dyalnız şunu bil seni bayabi hırpalar ezer :D:D:D:D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.