Tüm Versiyonu Göster : PAŞA TEAM'ın 14 ŞUBAT 2010'dan Kalan Bir Videosu
Necati ARAT
01-03-2010, 11:25
video/xcetym_14-şubat-2010-balik-avi_sport
14 şubat 2010 tarihinde yaptığımız avın yeni bir videosu ..;)
Ne kadarda geç kalmış olsakta,:(
Ne kadar da balık olmasa,:'(
Dostluk kardeşlik arkadaşlık keyif hepsi burada..;):helal:
Siz dostlarlada paylaşmak istedim..;)
Umarım beğeneceksiniz..;)
İşaallah bu keyfi en yakın zamanda, hep birlikte tatmak üzere..
Kalın sağlıcakla..
[Only Registered Users Can See Links]
mehmetulas
01-03-2010, 11:36
necati kardeşim ne güzel bir ortammış o
kıskandım valla:):)
sevgililer gününde sevgilinizle(denizle) buluşmuşsunuz
güzel bir gece ve gün geçirmişsiniz neşeniz daim olsun
Mehmet BODUROĞLU
01-03-2010, 11:40
Teşekkürler Necati paylaşım için.
Yeniden o günü yaşamış olduk.
Eksik olma ...
Bornovalı
01-03-2010, 11:58
Necati hocam paylaşım için teşekkürler.
damlayan suyu içerken arkadaşımın biri limon krizine girdi.:D aklına gelmiş çocuk kasılıp kaldı.:DDDD
yanlız benim bir tezim var,gördüğüm kadarı ile birtane yılan balığı vardı, o balık denk geldimi ne hikmetse kıyıda balık olmuyor bunu en az 10 kez tecrübe ettim ,siz nedersiniz bu konuda?
alpargun35
01-03-2010, 12:11
Paylaşım için tüm ''paşa team' deki kardeşlerimizi kutlarım.Kayığım, evelki sene fotolardaki,mavi beton blokların arkasındaki küçük çakıllık alanda duruyordu,hırsızlar çelik halatı kesmişler,kayığa bir zarar gelmedi fakat bu olay kayığı satmama sebep oldu.
Balık çiftlikleri fotolarda görüldüğü üzere, sadece denize değil tüm çevreye zarar veriyorlar, o beton blokların üstünde barınakları vardı kendileri gitti fakat molozları hala orada...!.
Yağız DEMİR
01-03-2010, 13:01
tatlı dilli NECATİ abım anlatımın sunumun cok sahana orada olamamak gercekten cok kotu benım ıcın cok sey kacırmısım muhabbetlerı kacırmısım. Bu goruntulerı ızledıkce keyfım yerıne geldı ama ıcımdekı kurtlarda kaynamadı degıl yanı :D:D:D
DOGAN kardesımın o közde yaptıgı kahve sahane olmusa benzıyo eee pasateamın kahvecısı doganm artık anlasılan hemıde kahveler suvarı bardakta oyyy oyyy oyyyy :D:D:D:D
Balık olmasada bizim takım guzel bır gun gecırmıs muhabbetın bol oldugu eglencenın kahkahanın bol oldugu hele bırde HASAN abımkaynak suyuda bulmus susuzda kalmayız artıkım :D:D:D
yanlız goruntulerde SERKAN bıladerımı goremedım yıne uyuyup kaldımı yoksa :D:D:D
Murat ADAK
01-03-2010, 13:20
:helal:BALIK BAHANE DOSTLUK ŞAHANE:helal:
Birgün hepberaber av yaparız inşallah.
Paylaşım için teşekkürler.
Necati ARAT
01-03-2010, 14:03
necati kardeşim ne güzel bir ortammış o
kıskandım valla:):)
sevgililer gününde sevgilinizle(denizle) buluşmuşsunuz
güzel bir gece ve gün geçirmişsiniz neşeniz daim olsun
Mehmet abi sık dişini Az kaldı ..
Bu anları hep birlikte bir kıyıda yaşayacağız..;)
Katılım için teşekkürler..
Necati ARAT
01-03-2010, 14:04
Teşekkürler Necati paylaşım için.
Yeniden o günü yaşamış olduk.
Eksik olma ...
Eyvallah Mehmet abi ben teşekkür ederim..
Necati ARAT
01-03-2010, 14:07
Necati hocam paylaşım için teşekkürler.
damlayan suyu içerken arkadaşımın biri limon krizine girdi.:D aklına gelmiş çocuk kasılıp kaldı.:DDDD
yanlız benim bir tezim var,gördüğüm kadarı ile birtane yılan balığı vardı, o balık denk geldimi ne hikmetse kıyıda balık olmuyor bunu en az 10 kez tecrübe ettim ,siz nedersiniz bu konuda?
Rıdvan abim ben teşekkür ederim..
Soruna gelince Bizim Adetimiz genelde gece olta otmayız..
Resimdeki İlker kardeşimiz ilk defa bizimle geldiğinden heyecanlı oltasını su ile kavuşturdu ..ve tabiiki Hırsız onun oltaya derk geldi..
Bizler gündüz attığımız için pek bu hırsızlarla karşılaşmıyoruz ve balığada pek etkisi olduğunu düşünmüyorum..
Necati ARAT
01-03-2010, 14:09
Paylaşım için tüm ''paşa team' deki kardeşlerimizi kutlarım.Kayığım, evelki sene fotolardaki,mavi beton blokların arkasındaki küçük çakıllık alanda duruyordu,hırsızlar çelik halatı kesmişler,kayığa bir zarar gelmedi fakat bu olay kayığı satmama sebep oldu.
Balık çiftlikleri fotolarda görüldüğü üzere, sadece denize değil tüm çevreye zarar veriyorlar, o beton blokların üstünde barınakları vardı kendileri gitti fakat molozları hala orada...!.
Katılımlarınız için ben teşekkür ederim..
Evet davanızda haklısınız..
Çiflikler Oradan taşınıyorlar ama artıklarını birakarak gidiyorlar..:hıııı:
Necati ARAT
01-03-2010, 14:10
tatlı dilli NECATİ abım anlatımın sunumun cok sahana orada olamamak gercekten cok kotu benım ıcın cok sey kacırmısım muhabbetlerı kacırmısım. Bu goruntulerı ızledıkce keyfım yerıne geldı ama ıcımdekı kurtlarda kaynamadı degıl yanı :D:D:D
DOGAN kardesımın o közde yaptıgı kahve sahane olmusa benzıyo eee pasateamın kahvecısı doganm artık anlasılan hemıde kahveler suvarı bardakta oyyy oyyy oyyyy :D:D:D:D
Balık olmasada bizim takım guzel bır gun gecırmıs muhabbetın bol oldugu eglencenın kahkahanın bol oldugu hele bırde HASAN abımkaynak suyuda bulmus susuzda kalmayız artıkım :D:D:D
yanlız goruntulerde SERKAN bıladerımı goremedım yıne uyuyup kaldımı yoksa :D:D:D
Kardeşim seninde bulunduğun bir anda bu kahveleri fincandan hemde Kahvenin sakızlısından içeceğiz sen üzülme..
Haaa Serkanı mı sordun..:confused:
Evet arabada uyuyordu ..;):D:D:D
Necati ARAT
01-03-2010, 14:11
:helal:BALIK BAHANE DOSTLUK ŞAHANE:helal:
Birgün hepberaber av yaparız inşallah.
Paylaşım için teşekkürler.
Muratım teşekkürler ..
Seni de andım o gece gördün değil mi??:confused:;)
Doğan ÖZCAN
01-03-2010, 18:22
Abim evet o gün balık alamadık ama sohbet muabbet derken yine güzel bir gün geçirdik... rıdvan abim mığri için yazmış ama o meret gece çıkıyor zaten ... sardımı tam sarıyor olta beden hepsini karıştırıyor... yarayan bişey olsa zaten oltaya gelmez :):):D:D Kehveye gelince inşallah sakızlısından alalım giderken de köpüklü köpüklü afiyetle içelim ...yapması benden ne demek zevkle .... sanırım biraz daha sabretmemiz gerekiyor....kurtlar büyüdü ...yeni takımlarımız belki bize şans getirir nn dersin ilk denememizde...sağlıkla kal abim... video güzel olmuş her zaman ki gibi...
orda olmak varmış, varsın balık olmasın:)
teşekkürler necati abi
Olmuş ya ne kadar güzel olmuş daha ne olsun paylaşım için teşekkürler necati .
:helal:necati abi çokgüzel bir ortam paylaşım için teşekkürler sevgiyle kalın rastgelsin:helal::helal:
mehmetulas
01-03-2010, 22:54
Mehmet abi sık dişini Az kaldı ..
Bu anları hep birlikte bir kıyıda yaşayacağız..;)
Katılım için teşekkürler..
dişlerim kırılmaya başladı sıkmaktan:D:D
hadi gari dostlarla buluşalım
Taygun KOCABIYIK
02-03-2010, 01:10
Çok kötüsün Necati abi :)
Saat 02:09 ve ben bu videoyu izleyince canım kahve çekti :) Dün son kahveyi içmiştik, ve açık bakkal çakkal bulma durumum yok. Artık bir kahve borcun var bana Necati abi :)
Necati ARAT
02-03-2010, 08:39
Abim evet o gün balık alamadık ama sohbet muabbet derken yine güzel bir gün geçirdik... rıdvan abim mığri için yazmış ama o meret gece çıkıyor zaten ... sardımı tam sarıyor olta beden hepsini karıştırıyor... yarayan bişey olsa zaten oltaya gelmez :):):D:D Kehveye gelince inşallah sakızlısından alalım giderken de köpüklü köpüklü afiyetle içelim ...yapması benden ne demek zevkle .... sanırım biraz daha sabretmemiz gerekiyor....kurtlar büyüdü ...yeni takımlarımız belki bize şans getirir nn dersin ilk denememizde...sağlıkla kal abim... video güzel olmuş her zaman ki gibi...
Doğanım bende öyle sanıyorum..
Yeni takımlar işaallah bize şans getirir..
Rüyasını bilem gördüm biliyorsun..
Haaa unutmadan bu hafta alayım biraz sakızlı kahve belkim bir kaçamak yapıveririz ne dersin?? ;):D:D:D:D
Necati ARAT
02-03-2010, 08:40
orda olmak varmış, varsın balık olmasın:)
teşekkürler necati abi
Veli kardeşim ben teşekkür ederim ..
Ne zaman geliyorsun..
Şafak kaç?? :)
Necati ARAT
02-03-2010, 08:41
Olmuş ya ne kadar güzel olmuş daha ne olsun paylaşım için teşekkürler necati .
Adnan abi ben teşekkür ederim..
seninle ne zaman gidiyoruz balığa?? :)
Necati ARAT
02-03-2010, 08:41
:helal:necati abi çokgüzel bir ortam paylaşım için teşekkürler sevgiyle kalın rastgelsin:helal::helal:
Yenal kardeşim ben teşekkür ederim..
Sağlıcakla kal..;)
Necati ARAT
02-03-2010, 08:43
dişlerim kırılmaya başladı sıkmaktan:D:D
hadi gari dostlarla buluşalım
Bu hafta sonu belli olabilir abim ..
Hele biz bir keşif yapalım..
Malum sana paşayı tutturmak isteriz..
HEM SEN BU GÜN KURTLARI DÖKMİYECEKMİSİN..
AMAN HAAA HEPSİNİ DÖKME.. ;):D:D:D
Necati ARAT
02-03-2010, 08:43
Çok kötüsün Necati abi :)
Saat 02:09 ve ben bu videoyu izleyince canım kahve çekti :) Dün son kahveyi içmiştik, ve açık bakkal çakkal bulma durumum yok. Artık bir kahve borcun var bana Necati abi :)
Tagoooo senin istediğin kahve olsun..
Gel yanıma hemide sakızlısından..;)
Kamil ESEN
02-03-2010, 10:26
Ah nasılda özlemişsiniz paşaları ama.Hepinizde orda bile kurtlar kıpırdanıyordu.Ne zaman tutacağız bu paşaları yahu..:)
Necati ARAT
02-03-2010, 10:28
Ah nasılda özlemişsiniz paşaları ama.Hepinizde orda bile kurtlar kıpırdanıyordu.Ne zaman tutacağız bu paşaları yahu..:)
Bu hafta nasipse..
Havalar müsade ederse ;) :D:D:D
Doğan ÖZCAN
02-03-2010, 13:33
abim hafta sonunu sdabırsızlıkla bekliyoruz.... bence bu gece yeniden istihareye yat sen :D:D:D bakalım neler var nasibimizde.... yeni takımlar nasıl iş yapıyormu kaç metre atarı var hepsine şöyle genelleme bakıver gayri.... :D:D:D:D :):):):) sağlıkla kal abim havalarada sık sık bakma lazım hele heleeeeee:):)
Necati ARAT
02-03-2010, 13:47
abim hafta sonunu sdabırsızlıkla bekliyoruz.... bence bu gece yeniden istihareye yat sen :D:D:D bakalım neler var nasibimizde.... yeni takımlar nasıl iş yapıyormu kaç metre atarı var hepsine şöyle genelleme bakıver gayri.... :D:D:D:D :):):):) sağlıkla kal abim havalarada sık sık bakma lazım hele heleeeeee:):)
Doğanım istihareye yatmaya gerek yok gari....;)
Geçen gördüğüm rüya hala gözümün önünde o Balığın asılışı, benim tasmalamam, Zorlanarak çekebilmem kıyıya çıkartmam ....
Ammaaaaaaa ne hikmetse balığı göremedim..
Bizim kedi (Yağız) alıp gitti hatta kızdım.. :hıııı:
-Kardeşim bir foto çekinseydik dediğimi hala hatırlarım..;) :D:D:D
Yani işaallah nasibimiz olacak..
Bakalım Mevlam ne eyler..
Neyleyse güzel eyler..;)
Hasan BALIKÇI
02-03-2010, 22:31
ben bu günü unutmuştum :Dhazır olun yenisini yapalım ;)
Veli kardeşim ben teşekkür ederim ..
Ne zaman geliyorsun..
Şafak kaç?? :)
necati abi,
şafak 50:)
Necati ARAT
04-03-2010, 08:13
ben bu günü unutmuştum :Dhazır olun yenisini yapalım ;)
Varmısın Hasan abi bu hafta sonu yoklama çekmeye :soru:;)
Necati ARAT
04-03-2010, 08:14
necati abi,
şafak 50:)
Haydi Veli bitir artık şu ŞAFAK saymayı..;) :D:D
Yav kardeşim sende beni göremeyince hemen uyudumu diyorsun hani delil ben ötede kayalıklarda avlanıyordum.:deli::deli::deli:
Necati ARAT
04-03-2010, 13:38
Yav kardeşim sende beni göremeyince hemen uyudumu diyorsun hani delil ben ötede kayalıklarda avlanıyordum.:deli::deli::deli:
Yav bırak git işine ..:hıııı:
Yalan Yağızım Yalan ..
Akşamdan Bir balık yakaladı Yan geldi Yattı işte..;) :D :D :D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.