Tüm Versiyonu Göster : Paşa Team Karareis'te...
[Only Registered Users Can See Links]
evet arkadaşlar havanın azda olsa müsaade etmesiyle bizde soluğu deniz kenarında aldık paşa team ekibi olarak.balık bahane dostluk şahane sılagonumuzla vardık deniz kenarına.önce hasan ağabeyimle ben vardık deniz kenarına ateşleri yaktık çayı koyduk başladık diğer arkadaşlarımızında gelmesini beklemeye.eee boş durmak bize yaraşmaz hemen oltalarda suya kavuşturuldu.hasan abim kallavi bir paşayı ortama buyur etti ancak paşazade efendi bizleri pek sevmemiş olacak ki pozu verdikten sonra fazla durmak istemedi.dalgaların devirdiği sepetten firar etti:hıııı::hıııı::'(.ancak hasan abi bu dururmu hemen başka bir misafiri davet etti bu kez temkinliyiz misafiri yatılıya almak için sepet yerine direk çuvaldan yatağına yatırıverdik:D:D:D:D.huzurla uyusun diye.nihayet Necati abim doğan kardeşim birol abim ve çoşkun abim yanımıza vardılar hemen çaylar konuldu sohbetler başlandı biryandan da oltalar suya atıldı.bu arada güzel bir mırmırda bana teşvik etti.balığın yakındamı yoksa uzaktamı olduğunu anlamak için belirli mesafelere oltaları attık ancak görünen şuydu balık seyrekti ve her mesafeden gelebiliyordu yani balık gezer durumdaydı.diğer aracın yani kıvanç ve Adnan abi ile Ertan kardeşiminde bize katılmasıyla hemen yemek yapma girişimleri başlandı.menemenler hazırlandı dostluk ve kardeşlik içersinde afiyetle yenildi.sabah bir ekip karada kalırken diğer ekip iki teknele çeşitli noktalarda avlar denedi.sonuç hem kıyıda hem teknede azda olsa iyidi.bu havada avımız beklentilerimizin üzerinde geçiyordu.rüzgar sürekli yer değiştirir durumdaydı.sabah kıyıda avlanırken karareisin site sakinlerinden olan sadettin albayım ve kazım albayımla tanışma imkanımız oldu.kazım albayımın ilk sorusu sizdemi manisadan geliyorsunuz diye başlayınca !....çayla birlikte geçen sohbet neticesinde özellikle ençok tanınan kazım albayımın söylemleri aynen şöyleydi.denizler herkeze açık.efendi bir şekilde gelip bizlerle burada balık avlayan her arkadaşımıza kapımız açık.özellikle bizlere manisadan gelipte bu bölgede av yapan arkadaşlarımızdan söylenildiği gibi bir rahatsızlığın olmadığını böyle bir şey olmadığını bizzat bizlere bildirdi.aksine Manisa gurubunun çevreye olana duyarlılığından bolca bahsetti.sitemizi takip edenler iyi hatırlar avlaklarımdan karareis konusunda Manisalı arkadaşlarımıza söylenmiş çirkin hitamların nasıl bir yalan olduğunu bir kez daha görmüş olduk böylece.uzun lafın kısası fazla balık olmayan ama yine dostlarla yeni tanışmalarla dolu güzel bir av günü olmuş oldu böylece.ayrıca yakın zamandada yapmayı düşündüğümüz organizasyon için avlak yerlerinden birinide böylece gözlemlemiş olduk.;);)
kazım albayımızla sohbette...
videolarımız ve kaan resimlerimiz daha sonra eklenecektir.her daim hepimize rastgele...
Taygun KOCABIYIK
09-03-2010, 18:09
Ortam şahane balıklar güzel daha ne olsun.
Adnan abi balık tuttu mu? onu merak ediyorum ben :D
Birde mercanlar tekneden mi kıyıdan mı?
Ortam şahane balıklar güzel daha ne olsun.
Adnan abi balık tuttu mu? onu merak ediyorum ben :D
Birde mercanlar tekneden mi kıyıdan mı?
Tagocuğum merakını gidereyım :) paşa ya işim olmadı ama sabaha karşı 2 tane mırmırla muhattap oldum tabiki mercanlarımız da tekneden geldi sağ olsun kıvanç ın orada yazlığı olan 1o numara arkadaşı turhan dostumuzun teknesıyle de çıkmak nasip oldu ama neticede karareise bayıldım, bir daha kı karadan ava kızımda getirmek istiyorum . zaman yetmedi doyamadım desem yeridir.
mehmetulas
09-03-2010, 18:31
maşallah maşallah
sizlere imrenmemek elde değil gece ateş başında yemekler
çay içmeler arkadaşlık ortamının doruğa çıktığı şahane balıkların yakalandığı
çok güzel bir av fazla söze gerek yok:helal::helal::helal::helal::helal::helal:
Anıl ÜNALAN
09-03-2010, 18:51
Tebrikler ustalar sizi tatmin etmesede gerçekten güzel bir av görüntüsü ortaya koymuşsunuz.
Balığınız bahane muhabbetiniz gerçekten şahane :)
abilerim Allah muabbetinizi bozmasın cok güzel zaman geçirdiğiniz karelerden belli.
o koskaca kökü nerden buldunuz sabaha kadar bitmez yanar:)
Taygun KOCABIYIK
09-03-2010, 19:37
Tagocuğum merakını gidereyım :) paşa ya işim olmadı ama sabaha karşı 2 tane mırmırla muhattap oldum tabiki mercanlarımız da tekneden geldi sağ olsun kıvanç ın orada yazlığı olan 1o numara arkadaşı tuncay dostumuzun teknesıyle de çıkmak nasip oldu ama neticede karareise bayıldım, bir daha kı karadan ava kızımda getirmek istiyorum . zaman yetmedi doyamadım desem yeridir.
Adnan abim büyüksün :) indirip yükleyim şu dosyayı bir yerede gözümüz gönlümüz şenlensin :)
Hasan BALIKÇI
09-03-2010, 19:43
Serkan kardeşim öncelikle bu konuyu açmandan dolayı çok teşekkür ederim:)
ayrıca ikimiz ile başlayan balık avına sevenlerimiz ve sevdiklerimize çok teşekkür ederim.:)
başta en büyüğümüz olan coşkun abi ye ,ve kankası birol biladerime ,iyi insan adnan abime ,kıvanç biladerime ertan kardeşime dünya iyisi necati dostuma veee doğan kardeşime çoook teşekkür ederim :)hepiniz tek tek ayrı güzellikte harika insanlarsınız hepinizi bu güzel site sayesinde tanıdım güzelliğide bu olsa gerek ;)
hiç bir çıkarımız olmadan böyle güzel dostluklarla hep beraber av yapmak herkese nasip olmaz bunun içinde çok mutluyum :)beni seven ve sevdiklerime dahada güzel avlar yaptırmak bana dahada mutluluk veriyor.
şimdide eğer allah nasip kısmet ederse rastgelsin olarak bir ilk yapmak istiyoruz rastgelsin PAŞA TEAM 1.KIYI ORGANİZASYONU Bu organizasyon hakkında taygun kardeşim ayrı bir sayfa hazırlayacak ve gereken iyi veya olumlu veya olumsuz durumları herkes ile değerlendirip güzel bir organizasyona imza atmak görevimiz:)
sitemizdeki herkes ile tanışmak herkesin hakkıdır diye düşünüyorum :)
Karareis avımızdaki güzel anları serkan kardeşim yeterince anlatmış sağolsun :)
bu avda kazım yalçın albayım ile tanıştım sadetin albayımlada beraber balık tutup hem bilgi hemde yem paylaşımımız oldu :)bu aradsa sadece bunlarmı oldu hayır çok güzel sohbetlerde oldu onlardan bir görüntü
MANİSA lı dostlarımızı ve bizleri tanıdığına çok mutlu olduğunun bir göstergesi :)
buda işte sevdiğimin kanıtıda bu diyerek bizlerle çay içerken resim çekilmesi
işte görmüş olduğunuz gibi Kazım abimiz MANİSA lı dostlarımızı ve bizleri tanıdığından dolayı çok sevindiğini belirterek eğer burada bir organizasyon yaparsanız elimden gelen hertürlü fedakarlığı yapabilirim dediğini ve tüm sitedeki arkadaşlarımızada selamlarını ilettiğini bildiririm:)sağol KAZIM ABİ .
AMATÖR BALIKÇILIĞIMIZ BİLİNÇLİ OLDUKÇA ÇEVREMİZE SAYGILI OLDUKÇA BİZLERDE SEVGİ VE SAYGI GÖRÜRÜZ:)
herşeyin dahada güzel olması dileğimle :)
Bornovalı
09-03-2010, 20:10
vallahi bir balık avı ancak bukadar güzel yaşanır ve sunulur,Başta Hasan abim olmak üzere tüm katılımcı arkadaşları ve büyüklerimi ,kısaca emeği geçen herksi kutlar en kötü avınızın ve buluşmanızın böyle olmasını dilerim.
sevgi ve saygılarımla rasgele dostlar.
Maşallah Hasan kardeşim kaçırdığınb balığı telefonda duyunca üzülmüştüm.Ama onu aynen yerine koymuşsun.Serkan kardeş bu güzel paylaşımdan ötürü teşekkür ederim.Emeğine sağlık tüm katılımcı arkadaşlarımı kutluyorum.
kaptankarabulut
09-03-2010, 20:40
:helal:Serkan kardeşim, bu güzelliğe bu sıcak ortama söylenecek bir söz bulmakta gerçekten zorlanıyorum. Balık olmuş olmamış hiç önemli değil. önemli olan yaşanmış olan o ortam tek kelimeyle...:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:
:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal::he
:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:
Yağız DEMİR
09-03-2010, 21:23
Ahhh ahhh ogun sabah nobetten cıktım gelıyordum yanınıza abım bızım takım nerde bende orada dedım
uykusuz bır vazıyatte noıbetten cıkıp gozumu karartıpo yola cıktım arabayla ama ılgınctır ogun tum balık avcıları anlasmı gıbı herkez yodaydı ve uckuyulardan urla cıkısına kadar ne kadar yemcı varsa hepsıne tek tek ugradım ve hıc bırınde yem yoktu yem bulamayınca ve havada bozunca gelemedım ama butun gun aklım sızlerleydı
yenı abılerle ve arkadaslarlada tanısmak cok ıstıyordum ama bırdahakıne nasıpmıs
fotolara baktıkca hala ıc cekmıyom degıul valla pasateam orada ama ben yokum ahhh ahhh :):):) valla kac ay oldu olta atamadım hala :(:(:(
ama o cayı gordukceee ahhh ahh hasan abımın cayııı yemeklerı gordukce serkanımın yaptıgı hazırlılkar ve sofraaa ahhh ahhhh orada olup balık yakalamak yerıne o ortamı yasamak vardı :) baska zamana kısmet artık
tum ekıbımız ve dıger tum abılerımı tebrık ederım ozellıke kırmızılar gozuma carptı ama bzıım ıcımız cıpura eee cıpura pasateamde alıskanlık nede olsa kanım kaynıyo o balıka :):):):)
TEKRARDAN ORADA BULUNAN HERKEZI TEK TEK TEBRIK EDIYORUM
Güzel bir hafta sonu, hoş muhabbetler, paylaşımlar ve tüm haftanın stresinin toprağa boşalması. en kısa tanımıyla hafta sonu maceramızın tanımı. Teşekkürler herkese.
Bornovalı
09-03-2010, 21:57
[B] İşte buda Paşa Team Karareis fotoromanı Dostlar.
Fotoroman harika olmuş rıdvan.
Hasan BALIKÇI
09-03-2010, 22:19
:D:D:D:D rıdvan harika bir roman olmuş :D:Deline sağlık bak bu romandan bi gün sende nasibini alırsın haberin olsun demedi deme :D:D:D
Hasan BALIKÇI
09-03-2010, 22:22
Maşallah Hasan kardeşim kaçırdığınb balığı telefonda duyunca üzülmüştüm.Ama onu aynen yerine koymuşsun.Serkan kardeş bu güzel paylaşımdan ötürü teşekkür ederim.Emeğine sağlık tüm katılımcı arkadaşlarımı kutluyorum.
turgay abi keşke daha önceden özel msj ımı okuyabilseydin :)ama olsun organizasyonda yanındayım ;)
Bornovalı
09-03-2010, 22:27
:D:D:D:D rıdvan harika bir roman olmuş :D:Deline sağlık bak bu romandan bi gün sende nasibini alırsın haberin olsun demedi deme :D:D:D
hayatımız roman be abicim yazanın kalemine sağlık.:D:D:D
işimiz muhabbet anlayışınıza şimdiden teşekkürler.
Hasan BALIKÇI
09-03-2010, 22:29
hayatımız roman be abicim yazanın kalemine sağlık.:D:D:D
işimiz muhabbet anlayışınıza şimdiden teşekkürler.
bişey deyil rıdvan biladerim esas teşekkür bizden ;)sağol :)
Hasan BALIKÇI
09-03-2010, 22:30
:helal:Serkan kardeşim, bu güzelliğe bu sıcak ortama söylenecek bir söz bulmakta gerçekten zorlanıyorum. Balık olmuş olmamış hiç önemli değil. önemli olan yaşanmış olan o ortam tek kelimeyle...:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:
:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal::he
:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:
sanada helal süleyman abiiii:)
adolomorola
09-03-2010, 22:42
Bütün resimlere keyifle baktım doğrusu
Helal olsun sizlere bizde katılacaktık aslında ama
asker ziyareti daha ağır bastıgı için mecbur manisada kaldık
nasip değilmiş ;)
Olsun !!! ama telde yaşaman güzel anların şahidi oldum buda bana bir teselli oldu açıkcası.
Bundan sonraki avlarda birlikte olma dileğiyle...;)
Hasan BALIKÇI
09-03-2010, 22:45
Bütün resimlere keyifle baktım doğrusu
Helal olsun sizlere bizde katılacaktık aslında ama
asker ziyareti daha ağır bastıgı için mecbur manisada kaldık
nasip değilmiş ;)
Olsun !!! ama telde yaşaman güzel anların şahidi oldum buda bana bir teselli oldu açıkcası.
Bundan sonraki avlarda birlikte olma dileğiyle...;)
beğendinmi manisa fatihi :)esas size helal olsun karareiste saygı ve sevgi ile anılıyorsunuz :helal::helal:size yakışanda bu:)
Bornovalı
09-03-2010, 22:50
Serkan kardeşim öncelikle bu konuyu açmandan dolayı çok teşekkür ederim:)
ayrıca ikimiz ile başlayan balık avına sevenlerimiz ve sevdiklerimize çok teşekkür ederim.:)
başta en büyüğümüz olan coşkun abi ye ,ve kankası birol biladerime ,iyi insan adnan abime ,kıvanç biladerime ertan kardeşime dünya iyisi necati dostuma veee doğan kardeşime çoook teşekkür ederim :)hepiniz tek tek ayrı güzellikte harika insanlarsınız hepinizi bu güzel site sayesinde tanıdım güzelliğide bu olsa gerek ;)
hiç bir çıkarımız olmadan böyle güzel dostluklarla hep beraber av yapmak herkese nasip olmaz bunun içinde çok mutluyum :)beni seven ve sevdiklerime dahada güzel avlar yaptırmak bana dahada mutluluk veriyor.
şimdide eğer allah nasip kısmet ederse rastgelsin olarak bir ilk yapmak istiyoruz rastgelsin PAŞA TEAM 1.KIYI ORGANİZASYONU Bu organizasyon hakkında taygun kardeşim ayrı bir sayfa hazırlayacak ve gereken iyi veya olumlu veya olumsuz durumları herkes ile değerlendirip güzel bir organizasyona imza atmak görevimiz:)
sitemizdeki herkes ile tanışmak herkesin hakkıdır diye düşünüyorum :)
Karareis avımızdaki güzel anları serkan kardeşim yeterince anlatmış sağolsun :)
bu avda kazım yalçın albayım ile tanıştım sadetin albayımlada beraber balık tutup hem bilgi hemde yem paylaşımımız oldu :)bu aradsa sadece bunlarmı oldu hayır çok güzel sohbetlerde oldu onlardan bir görüntü
[
işte görmüş olduğunuz gibi Kazım abimiz MANİSA lı dostlarımızı ve bizleri tanıdığından dolayı çok sevindiğini belirterek eğer burada bir organizasyon yaparsanız elimden gelen hertürlü fedakarlığı yapabilirim dediğini ve tüm sitedeki arkadaşlarımızada selamlarını ilettiğini bildiririm:)sağol KAZIM ABİ .
AMATÖR BALIKÇILIĞIMIZ BİLİNÇLİ OLDUKÇA ÇEVREMİZE SAYGILI OLDUKÇA BİZLERDE SEVGİ VE SAYGI GÖRÜRÜZ:)
herşeyin dahada güzel olması dileğimle :)
ustacım inşallah bu sefer işlerden bir fırsat bulup yanınızda olurum.
inanki bu güzel ortamı sizlerle paylaşmayı bende çok istiyorum,katılımın ve dostluğun en üst seviyede olduğu bir org dilerim tabi paşalarında :)
saygılar.
adolomorola
09-03-2010, 22:51
beğendinmi manisa fatihi :)esas size helal olsun karareiste saygı ve sevgi ile anılıyorsunuz :helal::helal:size yakışanda bu:)
Ne Mutlu bizlere o zaman ;)
Hasan BALIKÇI
09-03-2010, 22:52
ustacım inşallah bu sefer işlerden bir fırsat bulup yanınızda olurum.
inanki bu güzel ortamı sizlerle paylaşmayı bende çok istiyorum,katılımın ve dostluğun en üst seviyede olduğu bir org dilerim tabi paşalarında :)
saygılar.
inşallah rıdvan biladerim :)
Mehmet BODUROĞLU
10-03-2010, 00:37
Öncelikle harika gün için katılan herkesi tebrik ederim.
Paylaşan Hasan abime ve Serkan kardeşime de çok çok teşekkürler.
Yemekler, çaylar, alev alev odun ateşi, muhabbet ...
Daha ne olsun :)
Bizlerede nasip olsun inşallah ...
Ayrıca Hasan abi,bende gecen yıl 1 kez gittim oraya ve inan gittiğimiz yeri öyle bir temizledik ki, oranın sakinlerinden olsam derdim " hep gelsinler,etraf temizleniyor sayelerinde " :)
Ki oradan gelen mesajlara bakılırsa onlarda benim gibi düşünmüşler.
Bu Manisalı İzmirli Aydınlı vs. vs. ayrımı yapılmadan hepimizin içten gelerek yapacağı bir davranış olarak düşünüyorum.
Necati ARAT
10-03-2010, 08:18
Serkanım o anları yaşayan biri olarak inan anlatımın ve paylaşımın ile bir kez daha yaşadım o anları.. ellerine emeklerine sağlık kardeşim.. Herşey senin adına dahada güzel olsun..
Orada bizimle bulunan tüm abi ve kardeşlerime ayrı ayrı teşekkürler..
Hasan abime biraz daha fazla teşekkür etmek isterim.. Kendim şahsen kıyıdan birşey alamayınca biraz olsun canım sıkıldı Hasan abimde fark etmiş olsa gerek hemen yerimi değiştirmemi istedi ve yer gösterdi işte günün ilk balığını oradan aldım..
1 Adet mırmır..
Tabiiki birde denizden şansımızı deniyelim diyerek Sevgili Birol abimizi kırmayarak teknesi ile açıldık.. oradada tekne acemiliğimden 2-3 tane mercan 2-3 tane de İzmaritden başka misafirim olmadı..
Amaaaaaa herşeyden önemlisi dostluk arkadaşlık kardeşlik hat safhasında idi ..
Bana bu zevki tattıran herkeze ayrı ayrı TEŞEKKÜR EDERİM..
Her şey Gönlünüzce Olsun..
iskorpit
10-03-2010, 08:54
çok ama çok güzel bir hafta sonuydu hasan abimin beni kudurtmasıyla soluğu adnan abimin evinde aldım,saolsun güzel insan kıvanç abiminde sayesinde yola koyulduk çok eğlenceliydi espiriler kahkahalar havada uçuştu yol boyunca,yolda sürekli hasan abimle serkanımı arıyıp paşa varmı paşaaa diye soruyorduk ve nihayet abilerime kavuşmuş olduk serkan kardeşim ellerine sağlık süper bir menemen hazırlamış doyasıya yedik ve sohbet ettik:)biz adnan abim,kıvanç abim,ben ve kıvanç abimin mükemmel bir insan olan turhan abimizin teknesiyle denize açıldık ve mercanlar bize hoşgeldiniz dedi sağolsunlar:)4 saat falan takıldıktan sonra yağmurun başlamasıyla kıyıya döndük hasan abim akşam kaçırdığı paşayı almış yine ellerine sağlık güzel bir görüntüydü herşey eksizsiz cok ama cok eğlenceliydi herkese çok teşekkür ederim yapılacak organizasyonda tüm aileyi orada görmek isteriz inanın şahane olucaktır buna eminim katılacak olan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim tanışmak görüşmek dileğiyle herkese sevgiler,saygılar.........
Murat ADAK
10-03-2010, 17:13
:helal::helal::helal::helal::helal: TEK KELİMEYLE HARİKA:helal::helal::helal::helal::helal:
Bende sizin le o ortamda olmayı çok istedim fakat programı ayarlayamadığm için aranızda bulunamadım:'(
Ama sizin adınıza sevindim herşey gönlünüzce olmuş maşşallah.
ALLAH(C.C.) Muhabbetinizi arttırsın .
Böyle güzel görüntüleri bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler.
Hasan abi yine toplamış paşaları acemi şansımı acaba:D:D:D
İnşallah organizasyonda buluşma dileğiyle.
Necati abide tekne alıştırma turunda hadi hayırlısı tekneci yapcaz seni elbirliğiyle:D:D:D
Ne Mutlu bizlere o zaman ;)
MRB.tertip helal olsun gine klasını konuşturmuşun. çok güzel bir paylaşım olmuş emeyinize saglık tertip.:helal: işallah organizasyonda buluşmak dileyiyle ;) :helal:
Hasan BALIKÇI
10-03-2010, 18:52
Öncelikle harika gün için katılan herkesi tebrik ederim.
Paylaşan Hasan abime ve Serkan kardeşime de çok çok teşekkürler.
Yemekler, çaylar, alev alev odun ateşi, muhabbet ...
Daha ne olsun :)
Bizlerede nasip olsun inşallah ...
Ayrıca Hasan abi,bende gecen yıl 1 kez gittim oraya ve inan gittiğimiz yeri öyle bir temizledik ki, oranın sakinlerinden olsam derdim " hep gelsinler,etraf temizleniyor sayelerinde " :)
Ki oradan gelen mesajlara bakılırsa onlarda benim gibi düşünmüşler.
Bu Manisalı İzmirli Aydınlı vs. vs. ayrımı yapılmadan hepimizin içten gelerek yapacağı bir davranış olarak düşünüyorum.
çok sağol mehmet kardeşim.:)ben ssadece duyduklarımı anlattım :)demekki öyle güzel bir itibar bırakmışsınızki manisalılar olarak bırak şikayet edilmeyi tam tersine bir isteğiniz olursa yerine getirebileceklerini bile söylediler:)
ben herzaman her konumda üstüne basa basa çevreye saygı gösterilmesini vurguluyorum ;)sadece manisalılar veya izmirliler gibi düşüncem yok bence tüm dünya insanlarının çevre duyarlılığı olmalı :)
Hasan BALIKÇI
10-03-2010, 18:57
MRB.tertip helal olsun gine klasını konuşturmuşun. çok güzel bir paylaşım olmuş emeyinize saglık tertip.:helal: işallah organizasyonda buluşmak dileyiyle ;) :helal:
sağol tertibim :)ama burada sadece benim klasım konuşmadı tüm PAŞA TEAM Olarak günümüzdeydik .:)biz bir bütünüz birbirimize bağlıyız ;)
hele o gün bir gelsin 24-25 NİSAN 1.KIYI ORGANİZASYONU Herkez klasını orada gösterecektir ;)hep beraber güzel bir organizasyona ve dostluğa adımızı tek tek yazdıracağız :)
iskorpit
11-03-2010, 08:20
sağol tertibim :)ama burada sadece benim klasım konuşmadı tüm PAŞA TEAM Olarak günümüzdeydik .:)biz bir bütünüz birbirimize bağlıyız ;)
hele o gün bir gelsin 24-25 NİSAN 1.KIYI ORGANİZASYONU Herkez klasını orada gösterecektir ;)hep beraber güzel bir organizasyona ve dostluğa adımızı tek tek yazdıracağız :)
:helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:
Kamil ESEN
11-03-2010, 08:42
Bir gün beklettiniz konu açacaz diye ben bir gün girmeyince forumu süslemisiniz.Hem organizasyonu hem konuyu ben yokken halletmişsiniz.Bayat haber gibi oldu ama,okunmamış gazete hep yenidir formülüyle ben de yeni gibi okudum artık.:P:PMaşallah balık var,muhabbet var,dostluk var,neşe var,eğlence var,misafirperverlik var,artı gelecek planları var.;)Eh ben size ne diyeyim artık.Allah iyiliğinizi versin .:)Eksik olmayın arkadaşlar..Organizasyonda buluşmak dileğiyle..saygı ve sevgilerimle..Rastgelsin..
Necati ARAT
11-03-2010, 08:44
Bir gün beklettiniz konu açacaz diye ben bir gün girmeyince forumu süslemisiniz.Hem organizasyonu hem konuyu ben yokken halletmişsiniz.Bayat haber gibi oldu ama,okunmamış gazete hep yenidir formülüyle ben de yeni gibi okudum artık.:P:PMaşallah balık var,muhabbet var,dostluk var,neşe var,eğlence var,misafirperverlik var,artı gelecek planları var.;)Eh ben size ne diyeyim artık.Allah iyiliğinizi versin .:)Eksik olmayın arkadaşlar..Organizasyonda buluşmak dileğiyle..saygı ve sevgilerimle..Rastgelsin..
Abi org 24-25 nisan cumartesi pazar..
Şimdi sen pazar kursum var diye asarsın bu işi ..:'(:D:D
Kamil ESEN
11-03-2010, 08:48
Abi org 24-25 nisan cumartesi pazar..
Şimdi sen pazar kursum var diye asarsın bu işi ..:'(:D:D
Cumartesi sabah gelir akşam dönerim ,yinede kaçırmam merak etme;)
Necati ARAT
11-03-2010, 09:04
Cumartesi sabah gelir akşam dönerim ,yinede kaçırmam merak etme;)
Abim gece kalcaz ..
Tıpkı geçen seferki gibi ;) ;)
Kamil ESEN
11-03-2010, 09:05
Abim gece kalcaz ..
Tıpkı geçen seferki gibi ;) ;)
Bu sefer daha güzel olur..Ustalaştık ya :P:P
muratbaykent
11-03-2010, 14:35
Maşallah maşallah.Hem sohbet şahane hem balık şahane.Tüm ekibin ellerine sağlık.Eminin herkes stresini atmıştır.Çok güzel kareler.Tebrikler Serkan.
Salih Reis
11-03-2010, 16:39
Bu resimlere bakıpta imrenmemek elde mi :(
tüm ekibi canı gönülden tebrik ederim.
rastgele
balık bahane, dostluk şahane :)
ibrahimz35
11-03-2010, 17:35
Maşallah çok güzel bir gün olduğu resimlerden belli...
Sohbetin yanında gelen balıklarda ortamı şenlendirmiş...
Allah muhabbetinizi artırsın...
Necati ARAT
12-03-2010, 10:17
Maşallah çok güzel bir gün olduğu resimlerden belli...
Sohbetin yanında gelen balıklarda ortamı şenlendirmiş...
Allah muhabbetinizi artırsın...
İbrahim abim teşekkürler..
Hep beraber yaşayacağız işaallah..
Doğan ÖZCAN
12-03-2010, 18:09
O gün içinde dostluk adına geçirdiğimiz hoş sohbet ortamında güzel bir andı...:helal::helal::helal::helal:
Necati abimle birlikte yine her zaman ki gibi yanyanaydık ... İlk paşalarımızı birbirimize hediyeleştikten sonra yeni aldığımız surf kamışlarımızıda ilk denizle buluşturmamızı gerçekleştirdik...
Saygıdeğer birol abimizde sağolsun Necati abim ve beni kendi teknesinde misafir etmek istedi bizde kırmadık ve beraber açıldık...ne yalan söyleyim başlarda biraz korku oldu ama herşeyin bir ilki var böyle bir tecrübe daha yaşadık ve gayet güzel anlardı.... Birol abime sonsuz teşekkür ederim... Ayrıca serkan abi ile birlikte hazırladıkları menemen muhteşemdi ellerine sağlık...
ALLAH (C.C) izin verirse 24-25 nisan günü hep birlikte yeniden bir arada olacağız.... Necati abime şu anda sözümü veriyorum İlk çupram senin abicim...
Bu güzel anları hep birlikte yeniden yaşamak dileğiyle sağlıkla kalın arkadaşlar...
:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::c ool::cool::cool::cool:
cagdas balık
13-03-2010, 19:26
selamlar arkadaslar sizleri kutlarım bende cok istiyorum fakat dükkanı bırakamıyorum yakınımda iskelede zamanı deyerlendiyorum yaslılık bir yandan astalık bir yandan neyse bizde zamanında yaptıklarımıza sayarız ne mutlu sizlere bol avlar
Hasan BALIKÇI
14-03-2010, 20:38
selamlar arkadaslar sizleri kutlarım bende cok istiyorum fakat dükkanı bırakamıyorum yakınımda iskelede zamanı deyerlendiyorum yaslılık bir yandan astalık bir yandan neyse bizde zamanında yaptıklarımıza sayarız ne mutlu sizlere bol avlar
emin abi sağlık olsun :)sen gelemesen biz geliriz :)yeterki gönüller bir olsun :)
Balıklar şahane sohbet şahane daha ne olsun daha nice avlara rastgele....:helal::helal::helal::helal::helal:
Erhan ÇUKURLU
17-03-2010, 13:48
Gerçekten keyifli bir av geçirmişsiniz... Paylaşımınız için teşekkürler...
Hasan BALIKÇI
17-03-2010, 22:16
Balıklar şahane sohbet şahane daha ne olsun daha nice avlara rastgele....:helal::helal::helal::helal::helal:
hep beraber olsun ulaş kardeşim :)
Denizkızı35
29-03-2010, 20:42
avlarınız gercekten cok guzelmiş
Paylaşımımıza iştirak eden tüm arkadaşlarımı teker teker sonsuz teşekkürlerimi borç bilirim.Böylesi güzellikleri hep birlikte yaşamak dileğiyle...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.