Tüm Versiyonu Göster : Foça'da denk gelen sargozlar
Yağız DEMİR
24-03-2010, 16:51
Bugün gezmek amaclı foçaya gideyim dedim havanın güzel olmasını fırsat bilerek.
Her zaman oltalar arabamın bagajında durur ve şansıma dedim deneyim bakalım ne cıkacak ;) iyikide denemisim kısmetime 4 adet SARGOZ cıktı.
2 saat icinde ee hem gezme oldu hem balık oldu artık bu akşam yemekte belli :D :D ama keşke erkenden deneseymişim de dedim ama nasip bu kısa surede bu kadarmıs bunada sükür:P:P:P
yanımda kamera olmadıgı ıcın ancak evde resimlerini çekebildim ve sizlerle paylaşmak istedim
[Only Registered Users Can See Links]
Mehmet BODUROĞLU
24-03-2010, 17:12
ohhhh
afiyet bal şeker olsun Yağız'ım
Kısa zamanda bunlar.
Uzun bir zamanda ne olurdu bilmem artık :)
Paşa team üyesi olma farkını konuşturmuşsun.
Tebrik ederim ...
Yağız DEMİR
24-03-2010, 17:14
ohhhh
afiyet bal şeker olsun yağız'ım
kısa zamanda bunlar.
Uzun bir zamanda ne olurdu bilmem artık :)
paşa team üyesi olma farkını konuşturmuşsun.
Tebrik ederim ...
mehmet abi sagolasın eee pasateam farkı dedıgın gıbı ve ılk defa o bolgede olta atıyorum kıyıdan sans işte :)
The Lunatic
24-03-2010, 17:45
Kısa günün kazancı olmuş. Süper tek kelimeyle. Bir de balık tutma niyeti ile gidilseymiş kim bilir sargoz sayısı kaça çıkacaktı. Tebrikler
Doğan ÖZCAN
24-03-2010, 17:56
Yağızım artık hafta içlerinide kolluyorsun heee:):) helal olsun ne diyim ...PAŞA TEAM farkı helal olsun.... Allahtan 2 saat kalmışsın yoksa ne olurdu bilmiyorum yani.....Bir dahaki sefere daha güzellerini beraber çekelim kardeşim..... sağlıkla kal
yağız abi şansını her denemende en kötü sonuç böyle olur insallah:)
tavalık cıkmış,
afiyet olsun abi:)
Yağız DEMİR
24-03-2010, 18:15
kısa günün kazancı olmuş. Süper tek kelimeyle. Bir de balık tutma niyeti ile gidilseymiş kim bilir sargoz sayısı kaça çıkacaktı. Tebrikler
valla abı bılseydım hazırlıklı gıderdım ama yerıde ogrendım balıkın huyunuda ogrendım tamamdır bu iş :)
Yağız DEMİR
24-03-2010, 18:16
yağızım artık hafta içlerinide kolluyorsun heee:):) helal olsun ne diyim ...paşa team farkı helal olsun.... Allahtan 2 saat kalmışsın yoksa ne olurdu bilmiyorum yani.....bir dahaki sefere daha güzellerini beraber çekelim kardeşim..... Sağlıkla kal
doganım ızınlı gunlerı denk getırelım hele bak neler yapacaz :D
Yağız DEMİR
24-03-2010, 18:17
yağız abi şansını her denemende en kötü sonuç böyle olur insallah:)
tavalık cıkmış,
afiyet olsun abi:)
insallahhh abim hep bole olursa bu sene masallahh yani :D
Kamil ESEN
24-03-2010, 18:25
Yağız bunlar ne böyle maşallah.Kısa zamanda güzel işler başarmışsın.Ama Paşa team farkı var tabii;)Rastgelsin...
Yağız DEMİR
24-03-2010, 18:28
yağız bunlar ne böyle maşallah.kısa zamanda güzel işler başarmışsın.ama paşa team farkı var tabii;)rastgelsin...
valla elımden geldıgınce huner sergılemeye calıstım abı :p:p:p kısmetımde bunlar varmıs :D:D:D:D:D
kaptankarabulut
24-03-2010, 18:42
Yağızım,tebrikler.Biz oltacılar dağa gezmeye gitsek oltaları yanımıza alırız. Belki dağda bir göl bulurda olta atarız diye.Tebrik ederim hem seyayat hem ticaret olmuş.
Yağız DEMİR
24-03-2010, 18:51
Yağızım,tebrikler.Biz oltacılar dağa gezmeye gitsek oltaları yanımıza alırız. Belki dağda bir göl bulurda olta atarız diye.Tebrik ederim hem seyayat hem ticaret olmuş.
valla sorma abım sabah senle konustuk bırde sen dedın mercanları cekıyom kurtlar kaynadı hemen dururmuyum gıtmısken hemen av olayı :D
[/QUOTE]
Yağız kardeşim ,ne güzel ...''bi taşla iki kuş'' olmuş..
gezerken balıkta tutmuşsun,maaşallah gramajlar da güzel.:)
hangi yeme geldi bunlar
mehmetulas
24-03-2010, 19:55
yağız kardeşim afiyet olsun
maşallah paşateam personeli attığını boş çekmiyor
seyirsubayi
24-03-2010, 20:06
kısa gunun karı super balıklar... tebrıkler....
Hasan BALIKÇI
24-03-2010, 20:23
sen giderek banamı benziyon yoksa yağız:D
ben herzaman diyorum balık nasip ve balığa giden balık tutar gitmeyende böyle benim gibi okur yazar :D
yağız kardeşim eline sağlık afiyet olsun :)ikisini necatiye ver aldığım habere göre necatinin dolap boşalmış :D:D
adolomorola
24-03-2010, 21:18
Yağız Mahşallah ben Kamil hocaya diyodum kısa zamanda büyük iş seninkisi daha kısa zamanda olmuş tebrikler doğrusu
Afiyet bal şeker olsun...;)
Anıl ÜNALAN
24-03-2010, 22:35
Tebrikler Yağız abi yavaş yavaş Hasan abiye benzemeye başladın sende :) her fırsat itinayla değerlendiriliyor :)
Yağız DEMİR
24-03-2010, 23:35
Yağız kardeşim ,ne güzel ...''bi taşla iki kuş'' olmuş..
gezerken balıkta tutmuşsun,maaşallah gramajlar da güzel.:)
hangi yeme geldi bunlar[/QUOTE]
mehmet abı tesekkur ederım yem olarak mıdye kullandım taze denızden cıkmıs taze mıdye
Yağız DEMİR
24-03-2010, 23:36
yağız kardeşim afiyet olsun
maşallah paşateam personeli attığını boş çekmiyor
sagolasın mehmet abı artık bızde alıskanlık oldu ınsallah bu sene herkez ıcın bereketlı gecer
Yağız DEMİR
24-03-2010, 23:37
kısa gunun karı super balıklar... tebrıkler....
okan abı tesekkurler
Yağız DEMİR
24-03-2010, 23:39
ben herzaman diyorum balık nasip ve balığa giden balık tutar gitmeyende böyle benim gibi okur yazar :D
yağız kardeşim eline sağlık afiyet olsun :)ikisini necatiye ver aldığım habere göre necatinin dolap boşalmış :D:D
eee abı kımden ogrendık taktıklerı demi ama :D:D:D:D
necatı abı yakında o dolabı doldurmaya baslar takımca bır gıdelım bak gor sen o zaman dolapta bos yer kalıyomu necatı abımın :P:P:P:P:P
Paylaşım için teşekkürler yağız abi kısa sürede olsa güzel av olmuş devamı gelir inşlh.rastgelsinn..
Yağız DEMİR
24-03-2010, 23:41
Yağız Mahşallah ben Kamil hocaya diyodum kısa zamanda büyük iş seninkisi daha kısa zamanda olmuş tebrikler doğrusu
Afiyet bal şeker olsun...;)
vallahı oner abım kısa surede bereketlı bır av oldu :D:D:D
Yağız DEMİR
24-03-2010, 23:42
Tebrikler Yağız abi yavaş yavaş Hasan abiye benzemeye başladın sende :) her fırsat itinayla değerlendiriliyor :)
anıl bu baska hastalık valla her ızınlı gun balıla gecıyor korkuyom benı tımarhaneye tıkacaklar dıye yalanda degıl yanı :P:P:P:P:P
Yağız DEMİR
24-03-2010, 23:44
Paylaşım için teşekkürler yağız abi kısa sürede olsa güzel av olmuş devamı gelir inşlh.rastgelsinn..
tesekkur ederım devamı gelecek tabı :D:D:D
bu arada ımza ayarlarını yaparsan sevınırım ısmını ve nerelı oldugunu bılmedıgım ıcım hıtapta kusur etmıs oluyom kardes
birde nerden olta attığını söylesen tam süper olacak...saygılar ve tebrikler...
muratbaykent
25-03-2010, 09:01
Bravo yağı.Kısa günün karı bu olasa gerek.Afiyet olsun.
Murat ADAK
25-03-2010, 09:22
Yağızım geçenlerde benim balıkları bi kedi kaptıydı gördünmü sen:oha:
Bikaç sargoz vardı senin oralara gelmiş olabilir:D:D:D
Kardeşim helal olsun yakışır sana:helal::helal::helal:
İnşallah beraber bereketli ve güzel avlarımız olur.;)
Nasılsa tekneyede alıştın kaçarız bi gün beraber.
Paylaşım için teşekkürler.
Necati ARAT
25-03-2010, 09:24
Kardeşim sana helal olsun..
Eeee Kedi nerede olsa Balık kokusunu alır..
İşte tek fark bu..
Paylaşım için teşekkürler..
kerterizi iyi belleseydin bir ara ziyarette bulunalım arkadaşları olmamı??
Yağızım afiyet bal şeker olsun kardeşim. Kısmetin hep böyle açık olsun.
Necati ARAT
25-03-2010, 09:55
Kardeşim bak Hasan ustam ne diyor..
Evet dolapta 1 adet paşa kaldı..:'(:'(
2 tanesini verseydin ne olurdu..;):D:D
Yağız DEMİR
25-03-2010, 09:55
Bravo yağı.Kısa günün karı bu olasa gerek.Afiyet olsun.
murat abım tam dedıgın gıbı kısa gunun karı :)
Yağız DEMİR
25-03-2010, 09:57
Yağızım geçenlerde benim balıkları bi kedi kaptıydı gördünmü sen:oha:
Bikaç sargoz vardı senin oralara gelmiş olabilir:D:D:D
Kardeşim helal olsun yakışır sana:helal::helal::helal:
İnşallah beraber bereketli ve güzel avlarımız olur.;)
Nasılsa tekneyede alıştın kaçarız bi gün beraber.
Paylaşım için teşekkürler.
valla muratım bana hafta ıcıde desen gel yagız gıdelım ızınlı gunum olsun hemen gelırım sen haber ver yeter kardesım beraber av yaparız olmadı baksana necati abıden ses seda yok daha :):)
kesın kızacak bana :D:D:D:D
Yağız DEMİR
25-03-2010, 09:58
Kardeşim sana helal olsun..
Eeee Kedi nerede olsa Balık kokusunu alır..
İşte tek fark bu..
Paylaşım için teşekkürler..
kerterizi iyi belleseydin bir ara ziyarette bulunalım arkadaşları olmamı??
necatı abım tesekkurler kerterız bellı kesın gıdecezde dusunuyom sımdıden lıvar yetmez cuvalda alalım mı dıye :P:P:P:P:P:P
Necati ARAT
25-03-2010, 10:00
valla muratım bana hafta ıcıde desen gel yagız gıdelım ızınlı gunum olsun hemen gelırım sen haber ver yeter kardesım beraber av yaparız olmadı baksana necati abıden ses seda yok daha :):)
kesın kızacak bana :D:D:D:D
:D:D:D:D
Ben bu hafta gidiyorum..
Hadi gel bakalım..
Muraaatttttt gidiyormuyuz....:soru:
Yağızın nasılsa nöbeti var..;):D
Hadi yap hazırlığı kaçalım bu hafta ..;):D
Kedi de melüm melüm baksın ..;):D
Olmamı ya lee...:D:D:D:D
Yağız DEMİR
25-03-2010, 10:01
Yağızım afiyet bal şeker olsun kardeşim. Kısmetin hep böyle açık olsun.
tesekkurler kıvanc abı bu sene senınde kısmetın balık yonunden ve ıs yonunden acık olsun abım
Murat ADAK
25-03-2010, 10:01
necatı abım tesekkurler kerterız bellı kesın gıdecezde dusunuyom sımdıden lıvar yetmez cuvalda alalım mı dıye :P:P:P:P:P:P
Bende keten çuval fazlasıyla mevcut;)
Sen ne boy olsun onu söyle.
Artık benim çuvalıda doldurursun:D:D:D
Yağız DEMİR
25-03-2010, 10:04
[/COLOR]
Kardeşim bak Hasan ustam ne diyor..
Evet dolapta 1 adet paşa kaldı..:'(:'(
2 tanesini verseydin ne olurdu..;):D:D
abım sana daha buyuklerı layık ne yapacan o kadar ufak sargozu demı ama :P:P:P
Yağız DEMİR
25-03-2010, 10:05
:D:D:D:D
Ben bu hafta gidiyorum..
Hadi gel bakalım..
Muraaatttttt gidiyormuyuz....:soru:
Yağızın nasılsa nöbeti var..;):D
Hadi yap hazırlığı kaçalım bu hafta ..;):D
Kedi de melüm melüm baksın ..;):D
Olmamı ya lee...:D:D:D:D
valla abı dayı devlet hastanesınde doktor bılıyon gıder rapor alırım ne yapar eder gelırım bak :D:D:D:D
Yağız DEMİR
25-03-2010, 10:06
Bende keten çuval fazlasıyla mevcut;)
Sen ne boy olsun onu söyle.
Artık benim çuvalıda doldurursun:D:D:D
ee hep beraber el atınca o uval rahat trahat dolar muradım :D:D:D
Paylaşım için sağol Yağız abi.Sargozlar oldukça güzelmiş.Keyfini çıkartmışsın valla.Bende Foçada sargoz avlamaya bayılıyorum.Tüm aileye rastgelsin diyorum.:helal::helal::helal:
Yağız DEMİR
25-03-2010, 10:19
Paylaşım için sağol Yağız abi.Sargozlar oldukça güzelmiş.Keyfini çıkartmışsın valla.Bende Foçada sargoz avlamaya bayılıyorum.Tüm aileye rastgelsin diyorum.:helal::helal::helal:
sagolasın ulas kardes bır ara beraber gıderız
sagolasın ulas kardes bır ara beraber gıderız
Herzaman Yağız abi davetini bekleyeceğim.:helal::helal::helal::helal::helal::h elal::helal::helal::helal::helal::helal::helal::he lal::helal::helal::helal::helal::helal::helal::hel al::helal::helal::helal:
Sargoz35
25-03-2010, 23:05
Sevgili Yağız tebrikler kardeşim :) Kerterizin hayırlı olsun,daha güzel boylarda denk gelir inşallah...Selamlar.
Yağız kardeşim kutlarım.Bazen insan hiç ummadığı yerde denk getiriyor balığı.Sargozlar çok güzel afiyet olsun.
Yağız hafta sonları kesmıyor sanırım, sargoz cennetıne gitmişsın tebrıkler , afiyet bal şeker olsun.
BARBADOS
27-03-2010, 13:43
Tebrikler eeee bize de afiyet olsun demek kalıyor :)
ibrahimz35
28-03-2010, 19:13
Yağız kardeşim, kısa ve çok güzel bir av olmuş.
Ellerine sağlık afiyet olsun...
Yağız DEMİR
28-03-2010, 21:54
Yağız kardeşim kutlarım.Bazen insan hiç ummadığı yerde denk getiriyor balığı.Sargozlar çok güzel afiyet olsun.
turgay abım tesekkur ederım sagolasın
Yağız DEMİR
28-03-2010, 21:56
Yağız hafta sonları kesmıyor sanırım, sargoz cennetıne gitmişsın tebrıkler , afiyet bal şeker olsun.
adnan abı fırsat buldukca gıdıyorum :)
Yağız DEMİR
28-03-2010, 21:57
Tebrikler eeee bize de afiyet olsun demek kalıyor :)
ınsalah bırdahakıne hep beraber afıyet olur :)
Yağız DEMİR
28-03-2010, 21:58
Yağız kardeşim, kısa ve çok güzel bir av olmuş.
Ellerine sağlık afiyet olsun...
ıbrahım abı kısa ama guzel bır avdı dedıgın gıbı bılseydım erkenden gıderdım valla :)
kanka bişey soracam kızma sen oltayı atarken sırtın denizemi bakıyodu yoksa karayamı bu çok önemli şayet sırtın denize bakıyosa kardeşim oltan senin balıkçı tezgahına düşmüş :deli::deli::deli::deli::deli:
her daim rastgele kankaaaaaa
YunusEmreYener
30-03-2010, 19:14
tebrikler guzel av olmus kısa zamanda
Erhan ÇUKURLU
26-04-2010, 08:27
Yağız Abi nasip böyle birşey olsa gerek nasibin varmış almış 4 parça sargozu tebrik ederim.
serhatengin
03-01-2011, 22:50
tebrikler yağız abi sözün var banada tutturacan bunlardan :)
ejder_balikci
07-01-2011, 21:20
Yağızcığım tebrikler çok güzel ve iri balıklar tutmuşsun ama onlar sargoz değil sivriburun karagöz. paylaşımlarının daim olması dilerkerimle.
Fatih AKDAĞ
08-01-2011, 05:50
Yağız kardeşim tebrikler Ulu Önderimizin dediği gibi " Az zamanda çok ve büyük işler yaptık " misali , Kanımız soyumuz buna elverişli sende en güzel örneksin ;)
Saygılarımla
Raif Yelkenci
08-01-2011, 18:44
Yağız cım ellerine sağlık ne güzel tabak gibi sargozlar çok da lezzetli olur mübarek afiyet olsun kardeşim.
Yağız DEMİR
08-01-2011, 20:37
Yağız cım ellerine sağlık ne güzel tabak gibi sargozlar çok da lezzetli olur mübarek afiyet olsun kardeşim.
tesekkurler raıf abı bu 2010 yılının mart ayının avı eskı bır av bakalım bu yıl denk getıre bilecekmıyım yıne buarada sivriburun karagoz olarak yazacagıma sargoz olarak yazmısım balıklarıda :) acemilik işte
Tuncay GÜNAY
09-01-2011, 13:22
hasan abinin dediği gibi balığa giden yakalar gidemeyen de biz gibi okur yazarrr ha birde benim gibi balık pazarına gider öleeee aval avall boş gözlerle vitrindeki balıklara bakar sonra OFFFFF OFFFFFF der :):):):
yağız kardeşşş afiyet bal şeker olsun kardeşşş.
fisherman
09-01-2011, 14:36
Güzel sargozlar afiyet oldun avlarınız daim olsun
balıklar çok güzel.avlarınız daim olsun
muhabbetci
18-01-2011, 11:30
Bundan sonraki avlarında bol olsun Yağız,forumun resimlerini yeni yeni incelemeye başladım resimleri yeni gördüm.Resimdeki güzeller sivriburuna benziyor diyecektimki belirtmişin zaten.Kendine iyi bak.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.