Tüm Versiyonu Göster : Özbek 03-04-2010 Balık günlügü
Denizkızı35
03-04-2010, 22:24
Önemli NOT:Fotoğraflardaki tarihlere ve saatlere hiç bakmayın fotograf makinamızdaki ayarları yapmayı unutmuşuz
Kartal Team Bugün Özbekte misafirimiz idi
Ugur(forumdaki nick the lunatic), babası, Faik Amcası (forumdaki nicki Baba Kartal) ve Zafer Amcası
Teknemizin adı: DENİZ...
Kaptan:Gökhan (Eşim)
Yemlerimiz;Mamun ve Sülünesti.
Yer:Gülbahçe körfezi Özbek Akkum limanı.
sabah 6:00 da kartal team ın gelmesi ile demirimizi aldık.İlk olarak trigana topukları üzerinde oltalarımızı suya bıraktık
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
ilk olarak sabah suyunda;birkaç parça mercan,mırmır ve karagöz aldık.Tabi arada gelen izmaritler ve izparazlar eşantiyonumuz:)
Faik amca lütfen bana kızma senin tek fotografın
Daha sonra ikinci av yerimiz olan ünüversite taşlarına geçtik
Zafer abi ilk paşamızı çekti
Tabiki arkasından uğur da durmadı
Ben bugün yanlarında değildim eşim bana günü özetlerken bu ava nasıl burnunu sokmadan durdugunu düşünürken öğrendim ki burnunu sokmuş
Bir kaç av yerini daha gezdikten sonra günün finalini saat 19:00 civarında limanda bitirdiler
Eğer kartal Team e keyifli bir gün yaşata bildik isek ne mutlu bize
Avlarımızın devamını dileriz
Anıl ÜNALAN
03-04-2010, 23:08
Tebrikler güzel av ve görüntüler ortaya çıkmış. Devamını dilerim..
Rastgelsin. :)
Hep gülümseyen yüzler görmek ne güzel, daha nicelerine inşallah.
kaptankarabulut
04-04-2010, 04:52
Deniz kızı, ekibinizi ve sizi kutlarım.Arkadaşlarımızın keyifli bir gün geçirdikleri gülen gözlerinden belli oluyor.Uğur, çaparini hazırla artık zamanı yaklaşıyor...Bir bir buçuk ay sonra özlemini duyduğun çapariyle av yapabilirsin..
seyirsubayi
04-04-2010, 10:56
cok guzel bır gun oldugu yuzlerden bellı zaten ... avınız ve sohbetınız bol olsun ....
Kamil ESEN
04-04-2010, 11:52
Tebrikler.Kartal team günü kurtarmış.Daha da iyileri Rastgelsin..
The Lunatic
04-04-2010, 14:25
Gerçekten çok güzel bir gündü. Bahar Hanım'la (nam-ı diğer denizkızı 35) ile ayaküstü bir merhabalaşabildik, umarım beraber ava çıkabiliriz ailecek bir defaki sefere. Teknemizin kaptanı, Bahar Hanım'ın eşi Gökhan Bey'le tüm gün bir arada olduk. Tek kelimeyle harika bir insan Gökhan Bey. Güleç yüzlü, beyefendi, dost canlısı bir kişi. Günümüzün güzel geçebilmesi için elinden geleni yaptı. Aslında hiçbir şey yapmasa da onun o güzel sohbeti ve dostluğu bile yeterdi. Teknemiz güzel ve konforluydu. Kişi başı 1,5 kilo civarında balık tuttuk. Ayrıca gırgır, şamata tavan yaptı :)
Bu arada buradan tüm rastgelsin ailesine sesleniyorum, artık Ege Denizi'nde gönül rahatlığıyla ava çıkabilir herkes, dün Faik Amcam denizdeki ısparoz populasyonunu önemli ölçüde zayıflattı :D Tabii gün boyu takıldık ona bol bol.
Bir başka enstantane de babamla Zafer Amcam arasında oldu. Babam bir köşede balık beklerken Zafer Amcam arka arkaya çekiyor lidakileri, mercanları. Haliyle kerametin teknede amcamın avlandığı yerde olduğunu düşünen babam abilik haklarını kullanarak Zafer amcamı zorunlu göçe maruz bıraktı :D Sonra ne mi oldu? Babamda yine balık yok. Babamın eski yerine giden Zafer Amcam ise güzel balıklara devam etti. Epey güldük. Hala takılıyorum babama. Bir sonraki avı intikam alabilmek için dört gözle bekliyor. Keza büyük ısparoz avcısı Faik Amcam da aynı şekilde :D (Bu yazıyı okuduğundan adım gibi eminim. Amcam seni çok seviyorum)
Yorum yazan, güzel dileklerini paylaşan herkese çok çok teşekkür ederim. Tüm rastgelsin ailesine mutlu günler...
The Lunatic
04-04-2010, 14:31
Tebrikler güzel av ve görüntüler ortaya çıkmış. Devamını dilerim..
Rastgelsin. :)
Çok teşekkürler Anıl. Sevgiler
Hep gülümseyen yüzler görmek ne güzel, daha nicelerine inşallah.
Evet Erol Abi, yüzler bütün gün güldü. Biraz da balık olunca insan daha ne ister ki. Çok teşekkürler
Deniz kızı, ekibinizi ve sizi kutlarım.Arkadaşlarımızın keyifli bir gün geçirdikleri gülen gözlerinden belli oluyor.Uğur, çaparini hazırla artık zamanı yaklaşıyor...Bir bir buçuk ay sonra özlemini duyduğun çapariyle av yapabilirsin..
Süpeeeeer haber. O zaman yakında misafirin olacağız yine Süleyman Abi. Hem Faik Amcam yine bir fedakarlık yapıp ısparozları oyalarken biz avlanırız gönlümüzce :D
cok guzel bır gun oldugu yuzlerden bellı zaten ... avınız ve sohbetınız bol olsun ....
Çok teşekkürler Okan Abi. Güzel bir gün geçirdik. Hepimiz için hep böyle olur inşallah.
Tebrikler.Kartal team günü kurtarmış.Daha da iyileri Rastgelsin..
Teşekkürler Kamil Abi. Dediğin gibi günü kurtardık, keyifli bir macera yaşadık. Daha iyileri hepimize rastgelir umarım.
Hasan BALIKÇI
04-04-2010, 15:55
bahar kardeşim harika resimler ile çok mutlu olan sevgili ve saygıdeğer abilerim ve kardeşlerimin gününü bizlere aktardığın için çok teşekkür ederim.
uğur kardeşim kartal team bu gidişle sitemizin saygın ve izlenecek team konumuna geldi ;)her ne kadar ben tekne ile çıkmasamda sonuç olarak tuttuğumuz balıklar ortak hobimiz.
yakındada nasip olursa çok güzel bir tanışma günümüz olacak orada hem tanışır hemde birdaha beraber av planları yaparız PAŞA TEAM VE KARTAL TEAM ;)
Avlarınızın bu avınızdan çok daha iyileriyle devam etmesi dileklerimle hepinizi yürekten kutlarım :helal::helal:
bahar hanım ve gökhan bey bu kadar güzel avı bizlere herzaman sunun :)
The Lunatic
04-04-2010, 16:12
bahar kardeşim harika resimler ile çok mutlu olan sevgili ve saygıdeğer abilerim ve kardeşlerimin gününü bizlere aktardığın için çok teşekkür ederim.
uğur kardeşim kartal team bu gidişle sitemizin saygın ve izlenecek team konumuna geldi ;)her ne kadar ben tekne ile çıkmasamda sonuç olarak tuttuğumuz balıklar ortak hobimiz.
yakındada nasip olursa çok güzel bir tanışma günümüz olacak orada hem tanışır hemde birdaha beraber av planları yaparız PAŞA TEAM VE KARTAL TEAM ;)
Avlarınızın bu avınızdan çok daha iyileriyle devam etmesi dileklerimle hepinizi yürekten kutlarım :helal::helal:
bahar hanım ve gökhan bey bu kadar güzel avı bizlere herzaman sunun :)
Hasan Abim çok teşekkürler bu güzel dileklerin ve sözlerin için. Karaeski'deki organizasyona sırf sen ve senin gibi birbirinden değerli abilerim ve kardeşlerimle tanışmak için gelmeyi çok istiyorum. Ancak aynı tarihlerde şehir dışından misafirimiz gelecek. Eğer misafirimiz de isterse hep birlikte geliriz organizasyona. Sevgiler
Tüm ekibi kutluyorum.Paşalar harika gözüküyor.
The Lunatic
04-04-2010, 16:40
Tüm ekibi kutluyorum.Paşalar harika gözüküyor.
Teşekkürler Turgay abicim. Saygılar
Hasan BALIKÇI
04-04-2010, 16:45
Hasan Abim çok teşekkürler bu güzel dileklerin ve sözlerin için. Karaeski'deki organizasyona sırf sen ve senin gibi birbirinden değerli abilerim ve kardeşlerimle tanışmak için gelmeyi çok istiyorum. Ancak aynı tarihlerde şehir dışından misafirimiz gelecek. Eğer misafirimiz de isterse hep birlikte geliriz organizasyona. Sevgiler
nedemek uğur kardeşim hem senin hem misafirlerinin başımızın üzerinde yerleri vardır;)yeterki gönüller bir olsun :)
bir bardak çay bir fincan kahve içeriz en fazla :)
kartal team iyi iş cıkarmış yine:)
tüm ekibi kutlarım
Denizkızı35
04-04-2010, 17:48
Teşekkür ederim süleyman amca bizde güzel bir geçirdiklerini umuyoruz eşim için güzel bir günmüş.Ve bu güzel günü güzel bir şekilde sizlere aktarabildi isem ne mutlu bize saygılar
Denizkızı35
04-04-2010, 17:54
Gerçekten çok güzel bir gündü. Bahar Hanım'la (nam-ı diğer denizkızı 35) ile ayaküstü bir merhabalaşabildik, umarım beraber ava çıkabiliriz ailecek bir defaki sefere. Teknemizin kaptanı, Bahar Hanım'ın eşi Gökhan Bey'le tüm gün bir arada olduk. Tek kelimeyle harika bir insan Gökhan Bey. Güleç yüzlü, beyefendi, dost canlısı bir kişi. Günümüzün güzel geçebilmesi için elinden geleni yaptı. Aslında hiçbir şey yapmasa da onun o güzel sohbeti ve dostluğu bile yeterdi. Teknemiz güzel ve konforluydu. Kişi başı 1,5 kilo civarında balık tuttuk. Ayrıca gırgır, şamata tavan yaptı :)
Bu arada buradan tüm rastgelsin ailesine sesleniyorum, artık Ege Denizi'nde gönül rahatlığıyla ava çıkabilir herkes, dün Faik Amcam denizdeki ısparoz populasyonunu önemli ölçüde zayıflattı :D Tabii gün boyu takıldık ona bol bol.
Bir başka enstantane de babamla Zafer Amcam arasında oldu. Babam bir köşede balık beklerken Zafer Amcam arka arkaya çekiyor lidakileri, mercanları. Haliyle kerametin teknede amcamın avlandığı yerde olduğunu düşünen babam abilik haklarını kullanarak Zafer amcamı zorunlu göçe maruz bıraktı :D Sonra ne mi oldu? Babamda yine balık yok. Babamın eski yerine giden Zafer Amcam ise güzel balıklara devam etti. Epey güldük. Hala takılıyorum babama. Bir sonraki avı intikam alabilmek için dört gözle bekliyor. Keza büyük ısparoz avcısı Faik Amcam da aynı şekilde :D (Bu yazıyı okuduğundan adım gibi eminim. Amcam seni çok seviyorum)
Yorum yazan, güzel dileklerini paylaşan herkese çok çok teşekkür ederim. Tüm rastgelsin ailesine mutlu günler...
Evet bir sonraki av a bende katılacağım inşallah. Eşimle sizlerle böyle güzel bir gün geçirdiği için çok mutlu olmuş.
Tüm iyi dilekleriniz çok teşekkürler
The Lunatic
04-04-2010, 19:11
kartal team iyi iş cıkarmış yine:)
tüm ekibi kutlarım
Çok teşekkürler Veli kardeşim. Sevgiler
The Lunatic
04-04-2010, 19:13
Evet bir sonraki av a bende katılacağım inşallah. Eşimle sizlerle böyle güzel bir gün geçirdiği için çok mutlu olmuş.
Tüm iyi dilekleriniz çok teşekkürler
Gökhan Bey'e çok selamlar. Bir sonraki ava çıkarız hep beraber umarım. iyi akşamlar
Necati ARAT
05-04-2010, 07:22
Güzel bir gün Güzel bir av daha ne olsun..
Ellerinize emeklerinize sağlık..
Ama Uğur kardeşim hani sen levrek peşinde koşardın..
Paşa gördük, levrek göremedik..
Şaka bir yana seni, Faik ve Zafer amcayı kutalarım..
En kötü gününüz böyle olsun..
Bahar Hanım sizlerinde eline sağlık Paylaşım için teşekkürler..
Murat ADAK
05-04-2010, 09:25
Harika bir av olmuş ellerinize sağlık.
Avlarınız daim bereketli olur inşallah.
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER.
Taygun KOCABIYIK
05-04-2010, 09:33
Harika bir av olmuş fotoğraflardan günün ne kadar güzel geçtiği belli.
Uğur abi senin anlatımına çok güldüm ısparoz popülasyonunda pek bir değişiklik olduğunu sanmıyorum malesef bu ısparoz denen mübarek sanki yumurtayla değil, bölünerek çoğalıyor :D
The Lunatic
05-04-2010, 13:30
Güzel bir gün Güzel bir av daha ne olsun..
Ellerinize emeklerinize sağlık..
Ama Uğur kardeşim hani sen levrek peşinde koşardın..
Paşa gördük, levrek göremedik..
Şaka bir yana seni, Faik ve Zafer amcayı kutalarım..
En kötü gününüz böyle olsun..
Bahar Hanım sizlerinde eline sağlık Paylaşım için teşekkürler..
Necati Abim levrek tutabilmek en büyük hayallerimden biri. Hani en çok neyi yapmak istersin diye sorarlar ya benim de tam olarak öyle. Levreğin ürkek ve zeki bir balık olduğunu söylüyorlar ki bana çok cazip geliyor bu özellikler. Önce levrek tutabilmek için at-çek denilen bir yöntemin varlığından haberim oldu ki adrenalini oldukça yüksek, epey zevkli bir avcılık yöntemi olarak bana geldi. Hergün onlarca yazı, yorum okudum, görüntü izledim. Daha sonra at-çek için bir olta takımı oluşturmam gerektiğine karar verdim. Lineaffe Fire Spin modeli çok kalite bir spin kamış ve okuma avenger modeli at-çek için dizayn edilmiş makine aldım. Sonra öğrendim ki levrek hayvanı için ince ve sağlam misina gerekirmiş. Ben de gittim power line 22 mm'lik misina aldım. Daha sonra tabii sahte balıklar geldi. Yozuri, Rapala, Maria Angel Kiss, River Sea Rover 98 gibi markaların çeşitli modellerinden sahte balıklar aldım. Sonra Paşa Team'in bir videosunu izlerken Hasan Abi'nin üzerinde gördüğüm ve çok kullanışlı olacağını düşündüğüm tulum çizme aldım.
Şimdi bu kadar malzemenin ardından sonuç ne oldu diye soracak olursan daha hiç denemek bile nasip olmadı at-çek i diyeceğim. Var bir talihsizlik, takımlar sıfır, kullanılmamış olarak duruyor odamda. Ne zaman niyetlensem bir aksilik çıkıyor, olmuyor. İnşallah birgün gidebilirim, bir tane de olsa bana yeter :) Üstelik bana çok takılıyor amcalarım bu sevda konusunda. Sözüm var, tuttuğum ilk levreği onlara hediye edeceğim :)
The Lunatic
05-04-2010, 13:31
Harika bir av olmuş ellerinize sağlık.
Avlarınız daim bereketli olur inşallah.
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER.
Çok teşekkür ederim Murat Abim. İnşallah hepimiz için hep bereketli, keyifli avlar olur.
The Lunatic
05-04-2010, 13:35
Harika bir av olmuş fotoğraflardan günün ne kadar güzel geçtiği belli.
Uğur abi senin anlatımına çok güldüm ısparoz popülasyonunda pek bir değişiklik olduğunu sanmıyorum malesef bu ısparoz denen mübarek sanki yumurtayla değil, bölünerek çoğalıyor :D
Taygun dünden beri amcamların evinde telefon susmak bilmiyormuş. Ege Denizi'ne kıyısı bulunan illerden, hatta Yunan adalarından tebrik ve teşekkür telefonları geliyormuş ısparozlar konusunda. :)
Valla kaç gündür fena bileniyor bana. İlk gittiğimiz avda paşaları ardı ardına çekerse yandım ben :D
Necati ARAT
05-04-2010, 13:40
Necati Abim levrek tutabilmek en büyük hayallerimden biri. Hani en çok neyi yapmak istersin diye sorarlar ya benim de tam olarak öyle. Levreğin ürkek ve zeki bir balık olduğunu söylüyorlar ki bana çok cazip geliyor bu özellikler. Önce levrek tutabilmek için at-çek denilen bir yöntemin varlığından haberim oldu ki adrenalini oldukça yüksek, epey zevkli bir avcılık yöntemi olarak bana geldi. Hergün onlarca yazı, yorum okudum, görüntü izledim. Daha sonra at-çek için bir olta takımı oluşturmam gerektiğine karar verdim. Lineaffe Fire Spin modeli çok kalite bir spin kamış ve okuma avenger modeli at-çek için dizayn edilmiş makine aldım. Sonra öğrendim ki levrek hayvanı için ince ve sağlam misina gerekirmiş. Ben de gittim power line 22 mm'lik misina aldım. Daha sonra tabii sahte balıklar geldi. Yozuri, Rapala, Maria Angel Kiss, River Sea Rover 98 gibi markaların çeşitli modellerinden sahte balıklar aldım. Sonra Paşa Team'in bir videosunu izlerken Hasan Abi'nin üzerinde gördüğüm ve çok kullanışlı olacağını düşündüğüm tulum çizme aldım.
Şimdi bu kadar malzemenin ardından sonuç ne oldu diye soracak olursan daha hiç denemek bile nasip olmadı at-çek i diyeceğim. Var bir talihsizlik, takımlar sıfır, kullanılmamış olarak duruyor odamda. Ne zaman niyetlensem bir aksilik çıkıyor, olmuyor. İnşallah birgün gidebilirim, bir tane de olsa bana yeter :) Üstelik bana çok takılıyor amcalarım bu sevda konusunda. Sözüm var, tuttuğum ilk levreği onlara hediye edeceğim :)
Uğrur kardeşim Levrek bizim buralarda tabiiki kıyıdan sert poyrazlarla kıyılara yanaşır..;)
Hani kıyı dalgaları köpük yapar ya heh işte o zaman ..;)
Güzelbahçe sahilinden istersen bir de kerteriz sana..: Süleyman abinin limanı 300-400 metre geç urla istikameti.. o sahilden.. Ama yukarıda dediğim gibi sert poyraz da..;) at çek ile verim alacağına inanıyorum..
İstersen Hatırlat seni Ağustosun sıcağında bizim bir kerterizimize gidelim..
Sen levrek peşinde koştur biz Paşa olmaz mı??;):)
The Lunatic
05-04-2010, 13:52
Uğrur kardeşim Levrek bizim buralarda tabiiki kıyıdan sert poyrazlarla kıyılara yanaşır..;)
Hani kıyı dalgaları köpük yapar ya heh işte o zaman ..;)
Güzelbahçe sahilinden istersen bir de kerteriz sana..: Süleyman abinin limanı 300-400 metre geç urla istikameti.. o sahilden.. Ama yukarıda dediğim gibi sert poyraz da..;) at çek ile verim alacağına inanıyorum..
İstersen Hatırlat seni Ağustosun sıcağında bizim bir kerterizimize gidelim..
Sen levrek peşinde koştur biz Paşa olmaz mı??;):)
Süper olur Necati Abi. Çok sevinirim
Necati ARAT
05-04-2010, 14:09
Süper olur Necati Abi. Çok sevinirim
Tamam o zaman ..
Ağustos ayı hazırlıklarına başla o zaman..
Hatırlatmayı unut ma haa...;)
Taygun KOCABIYIK
05-04-2010, 17:15
Uğur abi bu balık öyle enteresan ki anlatılmaz yaşanır. Sitede bir abimiz yazmıştı "levrek yakalamak istediğinizde değil, yakalanmak istediğinde oltanıza gelir" hakikaten öyle. Geçen yaz öylesine deneme yapmak için at-çek yaparken yakaladım ama o kadar hazırlıksızdım ki elim ayağım birbirine dolaştı balık kaçtı. Ardından defalarca aynı yerde farklı günlerde, aynı ve farklı sahtelerle, farklı hava durumlarında, farklı ay fazı durumlarında deneme yapmama rağmen ispendek dahi yakalayamadım. Hemde levreklerin %100 var olduğuna şahit olduğum halde başarısız oldum en acısıda bu...
Umarım hayalindeki levrekle en kısa zamanda merhabalaşırsın ;)
muratbaykent
05-04-2010, 17:16
Bu güzel anlatımınıza ve raporunuza teşekkür ederim.Harika bir av yapmışsınız.Afiyet olsun
The Lunatic
05-04-2010, 17:23
Uğur abi bu balık öyle enteresan ki anlatılmaz yaşanır. Sitede bir abimiz yazmıştı "levrek yakalamak istediğinizde değil, yakalanmak istediğinde oltanıza gelir" hakikaten öyle. Geçen yaz öylesine deneme yapmak için at-çek yaparken yakaladım ama o kadar hazırlıksızdım ki elim ayağım birbirine dolaştı balık kaçtı. Ardından defalarca aynı yerde farklı günlerde, aynı ve farklı sahtelerle, farklı hava durumlarında, farklı ay fazı durumlarında deneme yapmama rağmen ispendek dahi yakalayamadım. Hemde levreklerin %100 var olduğuna şahit olduğum halde başarısız oldum en acısıda bu...
Umarım hayalindeki levrekle en kısa zamanda merhabalaşırsın ;)
İnşallah Taygun. Senin gibi uzun yıllardır balıkçılıkla ilgilenen, deneyimli birini bile bu kadar heyecanlandırabiliyorsa at-çek ile levrek yakalamak muhteşem bir duygu olsa gerek. Umarım tanışırım birgün ben de bu duyguyla
The Lunatic
05-04-2010, 17:24
Bu güzel anlatımınıza ve raporunuza teşekkür ederim.Harika bir av yapmışsınız.Afiyet olsun
Çok teşekkürler Murat Abi. Bu arada senin imza bölümünde bulunan "attım ağzına, girsin boğazına" sözünü bol bol söyledik o gün :)
Doğan ÖZCAN
05-04-2010, 17:27
ellerinize sağlı çok güzel bir gün geçirmişsiniz daha güzelleri nasip olsun inşallah...sağlıkla kalın..:)
The Lunatic
05-04-2010, 17:46
ellerinize sağlı çok güzel bir gün geçirmişsiniz daha güzelleri nasip olsun inşallah...sağlıkla kalın..:)
Çok teşekkürler Doğan. Daha iyileri hepimize nasip olur inşallah. Sevgiler
mehmetulas
05-04-2010, 19:43
tüm ekibi kutlarım neşeli bir av olduğu fotolardan belli umarım dahada iyi balıklarla dahada çok neşelenirsiniz
The Lunatic
05-04-2010, 20:52
tüm ekibi kutlarım neşeli bir av olduğu fotolardan belli umarım dahada iyi balıklarla dahada çok neşelenirsiniz
Çok teşekkürler Mehmet Abi. saygılar
adolomorola
05-04-2010, 22:25
Tüm ekibi kutlarım,güzel bir av günü geçirmişsiniz.;)
Denizkızı35
05-04-2010, 22:41
Herkezin güzel dileklerine teşekkürler Hepinizle böyle güzel avlar gecirmek dilegiyle
The Lunatic
05-04-2010, 23:41
Tüm ekibi kutlarım,güzel bir av günü geçirmişsiniz.;)
Çok teşekkürler Öner Abi. saygılar
muratbaykent
06-04-2010, 13:18
Çok teşekkürler Murat Abi. Bu arada senin imza bölümünde bulunan "attım ağzına, girsin boğazına" sözünü bol bol söyledik o gün :)
Umarım karşılaşmak nasip olur kardeşim.Tekrar tebrikler.
Denizkızı35
06-04-2010, 20:03
Birdaha ki sefer daha cok cupra olur insallah
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.