PDA

Tüm Versiyonu Göster : Güzelbahçe tekrardan bizi çağırdı...

Kamil ESEN
12-05-2010, 17:06
Dün akşam üstü(11.5.2010)iş çıkışı Aptullah abiye uğradım.Daha geçen cumartesi gitmiştik güzelbahçeye.Ama doyamadık demekki,"Güzel bahçeye gidelim orasını kıyıdan denemedik" dedik.Aslında niyet denize kavuşmak,balık bahane.Hem dostlarımızı ziyaret edecek hemde sabaha kadar su başında muhabbet edecektik.Oraya varmak üzereyken Hasan balıkçı ile telefonda görüştük onada gel gidelim dedik ama işleri dolayısıyla gelemeyeceğini söyledi.Sonra tam ben arayacakken Süleyman kaptan beni aradı.Güzel bahçedeyim deyince hemen 5 dk sonra yanımızdaydı.Sağolsun,muhabbetide arkadaşlığı da süper.Epey bir sohbet ettik,sonra sabah tekneyle çıkacağım,çıkmadan uğrarım deyince yolcu ettik.Balık tan hiç ses yoktu.Sabah saat 5 te Aptullah abimin büyük azmiyle bir mırmır,bir lidaki birde hiç böyle büyüğünü görmediğimiz lidaki boyunda bir isparoz la sahneyi terkettik.
Saat 7 gibi Süleyman abim denize çıkmadan bize tekrar uğradı.Aslında bizi denize çıkarma daveti de yaptı ama ben işe gideceğim için yola çıkmamız gerekiyordu.Bu iki güzel dostumun hatıra fotoğrafını aldıktan sonra vedalaştık.Biz manisaya,kaptan denize....
İşte bu fotolarda günden kalan iki hatıra..

[Only Registered Users Can See Links]

Doğan ÖZCAN
12-05-2010, 17:36
:helal::helal::helal: Kamil abim denizin havasını solumuşsunuz ya oh ne güzel ... Aptullah abimde maşallah nasibini almış..... ısparoz olmazsa olmaz da abi o ne yaaaa :D:D:D diplerde kalmış herhalde ağırlıktan çıkamamış baksana... Şaka bir yana böylesine güzel dostlar olsunda balık da olsun muhabbette zaten ikisi bir arada oldum mu değmeyin keyfine....
Abi bu arada sen artık uğraşmıyorsun dimi bu balıklarla sinaritten aşağısı seni kesmez dimi abim:D:D:D sağlıkla selametle kamil abi daha bereketli avlar seninle olsun :helal::helal::helal:

kaptankarabulut
12-05-2010, 17:37
Kamil kardeşim sizleri gerçekten daha güzel ağılamak, misafir etmek isterdim.. Hatta sizinle sabahlamak isterdim ama sabah denize çıkacağımdan yanınızdan ayrılmak zorunda kaldım..Çay içinde ayrıca teşekkür ederim...

adolomorola
12-05-2010, 17:54
Vallah helal olsun be Kamil hocam bulduğun her fırsatta kendini hemen deniz kenarına bırakıyorsun.
Bu arada Aptullah abiyide tebrik ederim.
Mahşallah seni hiç yanlız bırakmıyor.
Gönül isterdi bol balıkla dönmenizi ama nasip bu kadarmış demek
Bundan sonraki paylaşımının bol balıklarla süslemen dileklerimle...;)

Hasan BALIKÇI
12-05-2010, 18:04
kamil biladerim öncelikle senin şu deniz düşkünlüğünü daha doğrusu sevdiğin dostlarınla beraber varsın balık olmasın keyfimiz olsun demene hayranım.:helal::helal:

dostların için işlerin müsaitse yer zaman hiç mühim olmuyor bunun içinde samimiyetin ve dostluğun için çok sağol.:)

gelelim balık durumuna oralarda olabilecek şu zamanda en iyi hasılat desek bence abartılmz.;)ama kısa zaman sonra bu balıklar dahada çoğalacak ben inanıyorum.:)

aptullah abiye gelince onu zaten herzaman takdir edebilirim.keşke iş olmasaydıda bende orada olup hep beraber birşeyler paylaşabilseydik.:)
sağlık olsun günü gelir hep beraber buluşuruz :)

Yağız DEMİR
12-05-2010, 19:58
kamıl abı balık avı hastalıgı ınsanı ne hallere sokuyor demı
ama sonucta hos sohbetın ve sıkı dostların oldugu bır ortam olduktan sonbra her zahmete deger tıpkı sızler gıbı dostlar olduktan sonra yorgunluk bıle boş gelır ınsana abım

Mehmet BODUROĞLU
12-05-2010, 23:10
Kamil abicim Öner'e katılmamak elde değil.
suyla fazla haşır neşir olmaya başladın cidden :)
Güzel birkaç trofe ilede süslersin sen böyle gidersen konularını.
Hadi bakalım birlikte de avlanabilmek ümidiyle :)
Teşekkürler paylaşım için.
Rastgelsin ...

Kamil ESEN
13-05-2010, 06:50
:helal::helal::helal: Kamil abim denizin havasını solumuşsunuz ya oh ne güzel ... Aptullah abimde maşallah nasibini almış..... ısparoz olmazsa olmaz da abi o ne yaaaa :D:D:D diplerde kalmış herhalde ağırlıktan çıkamamış baksana... Şaka bir yana böylesine güzel dostlar olsunda balık da olsun muhabbette zaten ikisi bir arada oldum mu değmeyin keyfine....
Abi bu arada sen artık uğraşmıyorsun dimi bu balıklarla sinaritten aşağısı seni kesmez dimi abim:D:D:D sağlıkla selametle kamil abi daha bereketli avlar seninle olsun :helal::helal::helal:

Doğan,eğer ben İzmirde olsaydım beni her gün mutlaka deniz kenarında görürdünüz.Mevsime göre farklı yerlerde av yapmanın keyfini çıkarırdım.Tabii kalite balık peşine düşeceğimide tahmin edersin;)

Kamil ESEN
13-05-2010, 06:51
Kamil kardeşim sizleri gerçekten daha güzel ağılamak, misafir etmek isterdim.. Hatta sizinle sabahlamak isterdim ama sabah denize çıkacağımdan yanınızdan ayrılmak zorunda kaldım..Çay içinde ayrıca teşekkür ederim...

Kaptanım senin gölgen bile yeter.Her zaman beklerim..

Kamil ESEN
13-05-2010, 07:01
Vallah helal olsun be Kamil hocam bulduğun her fırsatta kendini hemen deniz kenarına bırakıyorsun.
Bu arada Aptullah abiyide tebrik ederim.
Mahşallah seni hiç yanlız bırakmıyor.
Gönül isterdi bol balıkla dönmenizi ama nasip bu kadarmış demek
Bundan sonraki paylaşımının bol balıklarla süslemen dileklerimle...;)

Giderken seni gördüğümde balığa deyince şekeri alınmış çocuk gibi üzülmüştün gelemeyeceğine.Yüzünden belliydi gelmek istediğin.Ama iş daha önemli..Hem sağlık olsun,sezon daha yeni açılıyor..

Bak bu kuzulardan tutacağız bu yıl;)

Kamil ESEN
13-05-2010, 07:03
kamil biladerim öncelikle senin şu deniz düşkünlüğünü daha doğrusu sevdiğin dostlarınla beraber varsın balık olmasın keyfimiz olsun demene hayranım.:helal::helal:

dostların için işlerin müsaitse yer zaman hiç mühim olmuyor bunun içinde samimiyetin ve dostluğun için çok sağol.:)

gelelim balık durumuna oralarda olabilecek şu zamanda en iyi hasılat desek bence abartılmz.;)ama kısa zaman sonra bu balıklar dahada çoğalacak ben inanıyorum.:)

aptullah abiye gelince onu zaten herzaman takdir edebilirim.keşke iş olmasaydıda bende orada olup hep beraber birşeyler paylaşabilseydik.:)
sağlık olsun günü gelir hep beraber buluşuruz :)

Bir daha ki sefere işin müsait olur inşallah.Her zaman beraber gitmeye varım..

Kamil ESEN
13-05-2010, 07:04
kamıl abı balık avı hastalıgı ınsanı ne hallere sokuyor demı
ama sonucta hos sohbetın ve sıkı dostların oldugu bır ortam olduktan sonbra her zahmete deger tıpkı sızler gıbı dostlar olduktan sonra yorgunluk bıle boş gelır ınsana abım

Yağızım bu hastalık değil ki.Bu bir sevda.Deniz ve doğa sevgisi..Banada ne yorgunluğu ne zahmeti hiç sorun gelmiyor.;)

Kamil ESEN
13-05-2010, 07:06
Kamil abicim Öner'e katılmamak elde değil.
suyla fazla haşır neşir olmaya başladın cidden :)
Güzel birkaç trofe ilede süslersin sen böyle gidersen konularını.
Hadi bakalım birlikte de avlanabilmek ümidiyle :)
Teşekkürler paylaşım için.
Rastgelsin ...

Bende beraber avlanmak isterim.Ama işlerimizin ortak zamanlarda müsait olmaması hep engel oluyor.Bizim yaptığımız gibi akşamdan sabaha gideceksek ben her zaman varım;)

Necati ARAT
13-05-2010, 07:38
Kamil abim helal olsun..:helal:
;)
Seni bilirim senin amacın balık değil zaten deniz havası almak..
Onun içinde balıkları Abdullah abim yakalamış..;)
Tebrikler APO DAYIM..:helal:

İyi de yapmış. Sabah balıklar kendilerini gösterme mecburiyeti görmüşler..Baktılar manisadan iki adam geldi kazığı buraya diktiler...
- Aramızdan bir iki kurban verelimde gitsinler gari .:oha::deli::deli: demişler..:D:D
Abdullah abimde hemen değerlendirmiş..:helal::helal:

Süleyman abimin konusuna gelince her zaman hazır asker..
Yanlız bırakmaz, destek verir onuda ayrıca kutlarım..:helal::helal:

Paylaşım için teşekkürler..;)
Emeğine Yüreğine sağlık..:helal::helal::helal:

Kamil ESEN
13-05-2010, 08:06
Kamil abim helal olsun..:helal:
;)
Seni bilirim senin amacın balık değil zaten deniz havası almak..
Onun içinde balıkları Abdullah abim yakalamış..;)
Tebrikler APO DAYIM..:helal:

İyi de yapmış. Sabah balıklar kendilerini gösterme mecburiyeti görmüşler..Baktılar manisadan iki adam geldi kazığı buraya diktiler...
- Aramızdan bir iki kurban verelimde gitsinler gari .:oha::deli::deli: demişler..:D:D
Abdullah abimde hemen değerlendirmiş..:helal::helal:

Süleyman abimin konusuna gelince her zaman hazır asker..
Yanlız bırakmaz, destek verir onuda ayrıca kutlarım..:helal::helal:

Paylaşım için teşekkürler..;)

Emeğine Yüreğine sağlık..:helal::helal::helal:

Allahtan Aptullah abim var.Yoksa balık filan tutacağım yok benim.:P.Ama 40 yıllık sazan avcısı yaman bir denizci oldu.Görmeni isterdim;)

Necati ARAT
13-05-2010, 08:12
Allahtan Aptullah abim var.Yoksa balık filan tutacağım yok benim.:P.Ama 40 yıllık sazan avcısı yaman bir denizci oldu.Görmeni isterdim;)

:helal::helal::helal:Helal olsun Apo Dayıma ..:helal::helal::helal:

İşallah bizde Tatlısuda Onun denizde olduğu kadar başarılı olabiliriz..;)

Taygun KOCABIYIK
13-05-2010, 10:26
Kamil hocam ve Aptullah abim sizleri canı gönülden kutlarım.
Yalnız bozuluyorum ha:) Oralardan buralara kalk gel, bizim balıkları tut Manisaya git ne güzel vallahi :D

Kamil ESEN
13-05-2010, 10:44
Kamil hocam ve Aptullah abim sizleri canı gönülden kutlarım.
Yalnız bozuluyorum ha:) Oralardan buralara kalk gel, bizim balıkları tut Manisaya git ne güzel vallahi :D

Sorma kardeşim özür dilerim.Hatta birinin üstünde senin adın yazıyordu.Çok düşündük eve getirelimmi diye ama benzin parası daha fazla tutar diye vazgeçtik..:P:P:P

HasanSenerdi
13-05-2010, 11:10
Eline emegine saglık:helal: Kamil gerçi geçmişte benimde ufak bir Güzelbahçe kaçamagım olmuştu hatta Gülbahar'da bizlere sonradan dahil olmuştu sadece seninle ufacık farkımız ben balıkları vitrinden tuttum:deli: sen ise denizden ee bu kadar kusur gadı kızında da olurmuş.;):D

Murat ADAK
13-05-2010, 11:39
Kamil abi suç sende değil doğanda var deniz tutkusu;).
Deniz seni çağırıyor elinde değil.
Keşke herkesin böyle hobisi olsa.
Kahvede pinekleyip vakit öldürmek dahamı iyi sanki.
Yanlız benim başka bir hobim daha var.
Anladın sen onu;):D:D:D

Kamil ESEN
13-05-2010, 15:09
Eline emegine saglık:helal: Kamil gerçi geçmişte benimde ufak bir Güzelbahçe kaçamagım olmuştu hatta Gülbahar'da bizlere sonradan dahil olmuştu sadece seninle ufacık farkımız ben balıkları vitrinden tuttum:deli: sen ise denizden ee bu kadar kusur gadı kızında da olurmuş.;):D

Hatırladım Hasan abi.Hatta ben o gün Aliye biraz bozulmuştum sessiz sedasız gitti diye.Ama nasip bakarsın yine görüşme fırsatımız olur.Sağlıkla kal..

Kamil ESEN
13-05-2010, 15:10
Kamil abi suç sende değil doğanda var deniz tutkusu;).
Deniz seni çağırıyor elinde değil.
Keşke herkesin böyle hobisi olsa.
Kahvede pinekleyip vakit öldürmek dahamı iyi sanki.
Yanlız benim başka bir hobim daha var.
Anladın sen onu;):D:D:D

Anlammı pehlivanım..Ben zeytinyağını hazırladım,sen şu Necatiyle bir kapışta görelim bakam kim daha merdane;)

HasanSenerdi
14-05-2010, 08:54
Hatırladım Hasan abi.Hatta ben o gün Aliye biraz bozulmuştum sessiz sedasız gitti diye.Ama nasip bakarsın yine görüşme fırsatımız olur.Sağlıkla kal..

Ahbe Kamil'im keşke sende o akşam gelebilseydin ama inan senin tlf. bende olmuş olsa idi senide arardım neyse bir başka zaman inşiallah kardeşim.:)

BALIKÇI45
14-05-2010, 13:10

Bir dahakine sabahlamayada bekleriz.Rastgelsin..

paşalı
14-05-2010, 21:10
Kutlarım Kamil kardeşim güzel bir gece balık azda olsa güzellikler yeter.

The Lunatic
14-05-2010, 23:37
Tebrikler Kamil Abi. Güzelbahçe kıyı avcılığı açısından gerçekten çok ilginç bir yer. Geçen ben kıyıdan deniz atı tuttum mesela :) Denize aynen aide edildi tabii...

Kamil ESEN
15-05-2010, 19:03
Kutlarım Kamil kardeşim güzel bir gece balık azda olsa güzellikler yeter.

Aynen abicim.Teşekkürler..

Kamil ESEN
15-05-2010, 19:04
Tebrikler Kamil Abi. Güzelbahçe kıyı avcılığı açısından gerçekten çok ilginç bir yer. Geçen ben kıyıdan deniz atı tuttum mesela :) Denize aynen aide edildi tabii...

İlginç.Ama uygulama süper.Tebrik ederim..

İrfanavcı
16-05-2010, 18:03
Kamil kardeşim paylaşım için teşekkürler.:)

Emre
18-05-2010, 07:39
kamil hocammm tebrik ederim güzel bir av olmuş bende manisalıyım 2004 yılı meslek lisesi mezunuyum umarım bir gün beraber av yapabilme şansımız olur saygılarımla

Necati ARAT
18-05-2010, 07:47
Anlammı pehlivanım..Ben zeytinyağını hazırladım,sen şu Necatiyle bir kapışta görelim bakam kim daha merdane;)

Aman abi senin ne derdin var benle ..:confused:

Murada Yedirecen beni ilalaaki :oha::oha:

Yüreğine su serpilecekse Hazırım ben güreşe..;)

Kardeşim bana kıyamaz..:P
Tosun Paşa misali..:):)
- Tut abi kolumu, şimdi çevir,bastır omuzumu yere der ne olacak ki :D:D