Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Paşa Team 16-05-2010 Avı

Necati ARAT
18-05-2010, 15:57
Evet dostlar 16-05-2010 günü hava çok yüksekti ama kurtlarımızı dökmek iki beşlik bozmak ve şehir stresinden uzaklaşabilmek için hazırlıklarla yollara koyulduk..

İlk durak liman yemcisi Tufan abimizdi. sağolsun bizleri karşılayıp kahveleri içip yemlerimizi verdikten sonra av bölgemize doğru yola çıktık.. Bu arada Tufan abimizin dükkanına yem almak için gelen Ahmet ve Tolga abimiz Paşa Team tşörtlerini görünce bizlerin hayranı olduklarını dile getirip sohbetleride iç açıcı olunca onlarıda davet ederek yola çıktık..

Av mevkiine vardığımızda çok sert bir rüzgar bizleri karşıladı. ama ok yaydan çıkmıştı . hemen kuytu bir köşe bulup malzemelerimizi indirdik.. Gece boyunca sohbetler muhabbetler anılar çaylar yemekler kahveler havalarda uçuyordu.. Sabah 05:00 civarı rüzgarın biraz dinmesiyle oltalarımızı hazırlamaya başladık..

Arkadaşlar sohbet ve muhabbetten yakalanan balıkların fotolarını çekmeyi unuttuk ama skoru ben açıklayayım..

1 Fangri 22 cm
2 Karagöz 21, 24 cm
1 Sargoz 17 cm
3 ispendek 24 cm
3 mırmır 19, 22, 31 cm

İsterseniz gerisini fotoğraflar anlatsın..

[Only Registered Users Can See Links]

[Only Registered Users Can See Links][/IMG]

Kamil ESEN
18-05-2010, 16:35
Paşa teamı bu beraberliklerinden dolayı tebrik ederim.Maşallah balıklar çok güzel ama Paşa dışında hertürlü balık var.:PSohbetiniz daim olsun..

kaptankarabulut
18-05-2010, 16:44
Paşanın neden olmadığı şimdi belli oldu....Necati'nin gözlüklerinden korkmuşlar..:D :D :D
Şaka bir yana güzel bir gün ve ortam olmuş tebrikler...

adolomorola
18-05-2010, 16:52
Çok güzel bir gün geçirdiğiniz her halinizden belli oluyor.;)
Ben bu hafta gitmedim ama fotoları görünce bir anda kendimi sizlerin yanında sandım doğrusu dostluk,arkadaşlık,birliktelik süper ...:helal::helal::helal:
Tüm paşa team ve sizlere eşlik eden Ahmet ve Tolga arkadaşı kutlarım ;);)
En kötü gününüz böyle olması dileklerimle...;)

delvel
18-05-2010, 17:23
en kötü avınız böyle, muabbetiniz daim olsun abilerim:)
paylaşım için teşekkürler necati abi:)

Hasan BALIKÇI
18-05-2010, 17:56
necati biladerim eline sağlık ;)

fazla birşey yazmaya gerek yok o havaya rağmen balığa çıkmayalım dememe rağmen ben balığa gitmek istemiyorum sakızlı kahve içmeye gidiyorum demen hala kulaklarımda.;)ama gerçekten güzel kahve yapıyorsun.:D

doğaaaan sende hiç fena bi aşçı deyilsin yani harika bir menemen yapmıştın ;)inan belki ilk defa balıkta bu kadar çok yemek yedim.:Dhaaa zeytin harikaydı :D

herşekilde eğlenceli bir av ve birliktelik oldu ahmet biladerim ve tolga kardeşimle tanışmaktan tutun gerçek manada iyi bir paşa avcısı olan muammer(mami) kardeşimin orada olup yanımıza uğraması en azından çayımızı içmeden bir merhaba demesi çok güzeldi :)sağol muammer kardeşim.

sabah yılmaz biladerim ve mustafa kardeşimin(fişerman ve kral dolmuşçu) selam verip gitmeleri harika olaylardı.sonradan öğrendiğimiz yılmaz kardeşimin başına gelen olay harici o gün harika bir gün olmuştu hepimize ;)

herkese bu avdan ötürü teşekkür ederim :)

yağııız sen cezalısın birdahaki avlarda herşey sana ait çay kahve yemek bulaşık :D:D:D:D:D

kardeşim benim üzgünüm senin için :D:D

fisherman
18-05-2010, 18:08
çokgüzel birgün geçirmissiniz tebrik ediyorum sabah hasan abime selam verip
mutlaka birdaha gelip birbardakta olsun çayınızı içeim dedim..ama başıma talihsiz biolay geldi.. sonar ve ışık sistemi için kullandıgım akünün üzerine yaşatma sepetim denkgelince akü ark yaptı ve bot biranda yanık kokunca süpelendim bir baktımki can yelegim yanıyor
ani bi hareketle can yelegini denize atıp.benzin deposuna sıçramasını engelledim ama..
botumda maddi hasar oluştu denizde seyredemedim.. buyüzden sizlerin yanınıza gelme fırsatım olmadı kusura bakmayın abilerim

Denizkızı35
18-05-2010, 18:13
Necati abi cok güzel bir av gecirmişsiniz tebrikler paşa team e

haluk deniz
18-05-2010, 18:25
Paşa team ı tebrik ederim harika bir gün
orada gözüme takılan en önemli resim menemen tavası ve necati kardeşimizin kahvesi:)
süpersiniz arkadaşlar dostluğunuz daim olsun:helal:

Yağız DEMİR
18-05-2010, 18:34
evet necatı abımınde dedıgı gıbı ogun baya ruzgarlı bır hava olmasına ragmen cok harıka bır gun gecırdık tolga ve ahmet abıyle tanıstık. avlak yerınde mami ile tanıstık guzel muhabbetler ettık kahkaha dolu bır gun gecırdık
tum herkeze canı gonulden tesekkur ederım
NECATI abı resımler valla super emegıne saglık abım

Yağız DEMİR
18-05-2010, 18:38

fazla birşey yazmaya gerek yok o havaya rağmen balığa çıkmayalım dememe rağmen ben balığa gitmek istemiyorum sakızlı kahve içmeye gidiyorum demen hala kulaklarımda.;)ama gerçekten güzel kahve yapıyorsun.:D

doğaaaan sende hiç fena bi aşçı deyilsin yani harika bir menemen yapmıştın ;)inan belki ilk defa balıkta bu kadar çok yemek yedim.:Dhaaa zeytin harikaydı :D

herşekilde eğlenceli bir av ve birliktelik oldu ahmet biladerim ve tolga kardeşimle tanışmaktan tutun gerçek manada iyi bir paşa avcısı olan muammer(mami) kardeşimin orada olup yanımıza uğraması en azından çayımızı içmeden bir merhaba demesi çok güzeldi :)sağol muammer kardeşim.

sabah yılmaz biladerim ve mustafa kardeşimin(fişerman ve kral dolmuşçu) selam verip gitmeleri harika olaylardı.sonradan öğrendiğimiz yılmaz kardeşimin başına gelen olay harici o gün harika bir gün olmuştu hepimize ;)

yağııız sen cezalısın birdahaki avlarda herşey sana ait çay kahve yemek bulaşık :D:D:D:D:D

HASAN abı o gun ıcın nedersenız haklısınız tembellık gunumdu bır yem yapmak dısında hiçççç bir sey yapmadım bol bol yemek yedım resımlere bakıyorıumda gobegııı baya buyutmuum abı bır caresını bulmam lazım artık :D:D:D:D
ama bır dahakı avımızda hızmetler benden ama basta solıyeyım yemek yapmaktan anlamam ama yemekten anlarım :D:D:D:D seklımdende bellı oldugu gıbı

DOĞAN kardesım o gunku menemen bır harıkaydı ellerıne saglık kardesımmm

NECATİ abim kahven cok guzeldı hele o uykudan kalktıktan sonra o kahve bır baska tatlı geldı :D:D:D:D

TOLGA VE AHMET ABI sızlerle tanısmak cok guzeldı umarım bırdaha hep beraber bır av yaparız

The Lunatic
18-05-2010, 19:58
Tebrikler. Özlemişiz paşa team in av raporlarını. Daha güzelleri gelecektir yakında. Selamlar herkese

aacaipman
18-05-2010, 20:00
aviniz super keyifler super herseyden onemlisi dostluk manzaralariniz muhtesem,saglik ve sevgi ile kalin

paşalı
18-05-2010, 20:47
K u t l u y o r u m Paşa team olarak maşallahınız var vurucu tim gibisiniz valla.İnşallah bir gün bende sizlerle av yapma şansına sahip olacağım.Sevgi ve selamlar.Paylaşımdan ötürüde çok teşekkür ederim Necaticim.

Hasan BALIKÇI
18-05-2010, 20:49
HASAN abı o gun ıcın nedersenız haklısınız tembellık gunumdu bır yem yapmak dısında hiçççç bir sey yapmadım bol bol yemek yedım resımlere bakıyorıumda gobegııı baya buyutmuum abı bır caresını bulmam lazım artık :D:D:D:D
ama bır dahakı avımızda hızmetler benden ama basta solıyeyım yemek yapmaktan anlamam ama yemekten anlarım :D:D:D:D seklımdende bellı oldugu gıbı

DOĞAN kardesım o gunku menemen bır harıkaydı ellerıne saglık kardesımmm

NECATİ abim kahven cok guzeldı hele o uykudan kalktıktan sonra o kahve bır baska tatlı geldı :D:D:D:D

TOLGA VE AHMET ABI sızlerle tanısmak cok guzeldı umarım bırdaha hep beraber bır av yaparız

yağız sen onu bunu boşver sargozu nasıl tuttum :D:D:Dhemde sargoz olmayan yerde :D:D:D

bende sargozcumu olsam sence nedersin:D:D:D

Hasan BALIKÇI
18-05-2010, 20:50
K u t l u y o r u m Paşa team olarak maşallahınız var vurucu tim gibisiniz valla.İnşallah bir gün bende sizlerle av yapma şansına sahip olacağım.Sevgi ve selamlar.Paylaşımdan ötürüde çok teşekkür ederim Necaticim.

turgay abi inşallah birgün dediğin olacak.:)işte o gün eminim çok daha güzeli olacak :)

yenal45
18-05-2010, 21:25
maşallah allah sizi hiç ayırmasın hep mutlu olun inşallah:helal: hep aynıyerde avlanırsanız paşalarda oltalarınızı tanıyor paşa team tanıdılar gelmezlertabiki:D:D:D hadirastgelsin herzaman

Salih Reis
19-05-2010, 16:19
Necati kardeşim tüm ekibi kutlarım çok güzel bir gün geçirmişsiniz.
rastgele :)

bu arada yemek yerken parmaklarına dikkat et yoksa oltayı neyle çekeceksin :D :D :D

muratbaykent
19-05-2010, 18:29
İşte bu. Nerede bu paşa team diye düşünürken çok güzel bir beraberlikle karşımıza çıktınız.Herkesi hem bu güzel birliktelikten hem balıklarınızdan dolayı tebrik ederim arkadaşlar.

Fedai
19-05-2010, 20:22
Tüm ekibi kutlarım süpersiniz:)

Hasan BALIKÇI
19-05-2010, 20:58

sende katılsan tam süper olcak biladerim.;):)

tolga selek
19-05-2010, 22:35
paşa team ve canım abilerim kardeşlerim,sizlerle tanışmak inanılmaz harikaydı benim ve size hayran arkadaşlarım için muhteşem oldu çünkü herkese anlattım inanamadılar hepsi orda olmak istediler gerçi o havada balığa çıkmak çılgıncaydı ama ertesi gün muhteşemdi çektiğim balıklar bana göre muhteşemdi çok eğlendim!!!en kısa zamanda ahmet ben mesut sizinle olmak için gün sayıyoruz inşallah ömür boyu bu kardeşliğimiz sürer!!!bütün üye arkadaşlara sonsuz sevgiler saygılar.paşa team le tanıştığım için çok şanslıyım sevgiler...

Raif Yelkenci
19-05-2010, 22:38
Necati kardeşim tebrikler ekip olarak harika bir gün geçirmişsiniz ortamınıza imrendim doğrusu eskiden sadece denizden bölümüne bakarken artık karadan kısmını sizlerin sayesinde ihmal etmiyeceğime söz veriyorum.Paylaşım için teşekkürler.

Erhan ÇUKURLU
20-05-2010, 08:42
Necati Abi Paylaşım İçin tebrikler güzel bir av olmuş.
Mırmırlarda çok güzel ayrıca

Taygun KOCABIYIK
20-05-2010, 09:55
Bu ekiple değil deniz kenarında balık tutmaya, dağ başında balık tutmaya bile gidilir :)
Çok güzel görüntüler inşallah daha güzel havalarda birlikte daha güzel balıklar yakalayacağız :)

musty
20-05-2010, 14:52
paşa team in abileri ve Tolga arkadaşım tebrikler çok güzel bir menemen gözüküyor:D orada ve böreklerde gözümden kaçmadı değil :) aynı şekilde avlarada söylenecek tek kelime ellerinize sağlık abiler :) avlarınız daim olsun Hasan abi bende seni aramıştım oradaydın fırtına vardı fakat kopartmışşınız balığı maşallah abicim ...

tolga selek
21-05-2010, 00:22
hasan abicim necati abicim yağız kardeşim doğan ve diğer kardeşlerim(paşa team) inanınki ben öyle çok keyifli,mutlu huzurlu güven dolu bir gün geçirdimki sizlere nasıl teşekkür etsem azdır belimin çok ağrımasına rağmen havanın rüzgarlı olmasına rağmen benim için harika bir avdı!bende kendimi balıkçı zannederdim ama öle değilmiş çünkü sizden öğrendiklerim muhteşemdi yeni teknikler çok iyi oldu çok teşekkürler!!!hele kardeşlerim ahmet ve mesut çok mutlular çünkü sizi bulduk ve bizi kabul ederseniz sizinle tekrar avlanmak bize şeref gurur verir sizleri ve üye dostları saygıyla selamlarım görüşmek dileğiyle!!!birde ben paşa çekmek çok istiyorum tabi sizinle!!!sevgilerimle herzaman beraber olmak dileğiyle...0535 667 41 02 sevgilerimle...

mami1984
21-05-2010, 08:23
havanın kotü olmassına rağmen avınız cok güzeldi.kamil abi bende bu ekipten syılırsam 750 gr lık güzel bi paşamız vardı.hasan abıyle daha önce tanışmıstık diğer arkadaşlarıda tanıma fırsatım oldu balık bahane muhabbet dostluk sahane.

Doğan ÖZCAN
21-05-2010, 17:37
Evet gerçekten harika bir gündü bizler için ...Bizler hep diyoruz ki Balık bahane Sohbet şahane diye .... O gün çok güzel insanlarla tanıştık Tolga ve Ahmet abiye buradan saygılar sevgiler.... Av yapacağımız yere balık sevdası ile birlikte sürükledik desek yeridir... Çok güzel bir ortamdı PAŞA TEAM üyeleri zaten hepsi ayrı ayrı yürekleri güzel insanlar.... Menemen yaptım abilerime afiyet şeker olsun.... ALLAH herkese böyle güzel avlardan ziyade böyle güzel dostluk ortamında nice güzel günler nasip etsin....sağlıkla kalın

Yağız DEMİR
21-05-2010, 18:02
yağız sen onu bunu boşver sargozu nasıl tuttum :D:D:Dhemde sargoz olmayan yerde :D:D:D

bende sargozcumu olsam sence nedersin:D:D:D

valla abı tutmadıgımız balık kaldımı yaww :D:D:D
yok abı bızı sargoz sarmaz adından bellııı PAŞAAAAAAA :D:D:D:D bundan baskası sarmazzzzzzz

Hasan BALIKÇI
21-05-2010, 18:41
havanın kotü olmassına rağmen avınız cok güzeldi.kamil abi bende bu ekipten syılırsam 750 gr lık güzel bi paşamız vardı.hasan abıyle daha önce tanışmıstık diğer arkadaşlarıda tanıma fırsatım oldu balık bahane muhabbet dostluk sahane.

doğru söylüyorsun muammer kardeşim.hava bozuktu ama bizlerle beraber havada güzelleşti:D

sen bu ekibe yakışırsın kardeşim.sanada bir tişört ayarlayalım dilersen;)

mami1984
22-05-2010, 07:45
valla cok sevınırım hasan abi süper olur

Hasan BALIKÇI
22-05-2010, 16:55
valla cok sevınırım hasan abi süper olur

bizde seviniriz muammer kardeşim.;)

Fedai
22-05-2010, 19:01
doğru söylüyorsun muammer kardeşim.hava bozuktu ama bizlerle beraber havada güzelleşti:D

sen bu ekibe yakışırsın kardeşim.sanada bir tişört ayarlayalım dilersen;)
Bende isdiyorum thisort ama benimki fotocu olsun:)

Hasan BALIKÇI
22-05-2010, 22:12
Bende isdiyorum thisort ama benimki fotocu olsun:)

fotocumu yazsın kameramanmı :D:Dama önce seko dan izin almalısın bence :D:D

Taygun KOCABIYIK
22-05-2010, 22:19
fotocumu yazsın kameramanmı :D:Dama önce seko dan izin almalısın bence :D:D

Serkan abi uykudan uyanabilirse çeker fotoğraf :D

ADNAN
23-05-2010, 12:01
Walla tebrık ederim, ilk fırsatta soluğu deniz kıyısında alıyorsunuz helal olsun ama evli olanlar dikkat hanımlarınız boşarsa sizi yatacak yer temın ederım :) habrınız olsun. ayrıca resımlerde kı görüntüler harika rastgelsın in konu mankenlerı gibi poz vermışsınız :) yemekler de kahve de harıka görünüyor, tekrar tebrıkler.

Hasan BALIKÇI
23-05-2010, 17:25
Walla tebrık ederim, ilk fırsatta soluğu deniz kıyısında alıyorsunuz helal olsun ama evli olanlar dikkat hanımlarınız boşarsa sizi yatacak yer temın ederım :) habrınız olsun. ayrıca resımlerde kı görüntüler harika rastgelsın in konu mankenlerı gibi poz vermışsınız :) yemekler de kahve de harıka görünüyor, tekrar tebrıkler.

senin kadar balığa gitmiyoruz adnan abi asıl sen kendini koru.:D:Değer başına bir durum gelirse başımın üstünde yerin var :D:D

aramıza denk geldikçe senide katmak isteriz adnan abiii;)bilirsin sana sevgimizde saygımızda vardır.;)

Necati ARAT
24-05-2010, 09:07
Paşa teamı bu beraberliklerinden dolayı tebrik ederim.Maşallah balıklar çok güzel ama Paşa dışında hertürlü balık var.:PSohbetiniz daim olsun..

Kamil abim maalesef paşa evet yok..
Zaten o gün sadece ve sadece bizler oraya Kahve içmeye gittik..
Ama bir tanede paşa olsaydı pek güzel olacaktı ..
Neyse bir sonraki paylaşıma işaallah..

Paşanın neden olmadığı şimdi belli oldu....Necati'nin gözlüklerinden korkmuşlar..
Şaka bir yana güzel bir gün ve ortam olmuş tebrikler...

Eh be süleyman abi alacağın olsun..
Neden gözlüklerimden kaçsınlar ki..:confused:
Senin teknede neden kaçamıyor o uskumru kolyozlar??:D

Çok güzel bir gün geçirdiğiniz her halinizden belli oluyor.;)
Ben bu hafta gitmedim ama fotoları görünce bir anda kendimi sizlerin yanında sandım doğrusu dostluk,arkadaşlık,birliktelik süper ...:helal::helal:
Tüm paşa team ve sizlere eşlik eden Ahmet ve Tolga arkadaşı kutlarım ;);)
En kötü gününüz böyle olması dileklerimle...;)

Öner abi senin ve kamil hocamında kulaklarını çınlattık..
Kamil hocamla telden görüştük sende aramışsın ama telefonun çekmadiği yerlerde aramışsın görüşemedik..
İşaalah bu ortamı hep birlikte tekrar yad ederiz..
Katılımın için teşekkürler..

en kötü avınız böyle, muabbetiniz daim olsun abilerim:)
paylaşım için teşekkürler necati abi:)

Teşekkürler Veli kardeşim..
Sen nezaman geliyorsun..
Ne zaman dahil oluyorsun bu sohbete??

yağııız sen cezalısın birdahaki avlarda herşey sana ait çay kahve yemek bulaşık :D

Ne yapayım abi biliyorsun durumlarımı ..
Gerçekten çook sıkıntılı idim..
Seninde kulaklarımdan çıkmayan senin sözün..
-Kardeş hava önemli değil gidelim dersen seni yanlız göndermem gelirim..
O yapılan kahve tek başına değil Dostlarla birlikte içilince güzel oluyor..

Bende katılan tüm dostlarıma Ve Kardeşlerime teşekkür ederim..

Necati ARAT
24-05-2010, 09:31
çokgüzel birgün geçirmissiniz tebrik ediyorum sabah hasan abime selam verip
mutlaka birdaha gelip birbardakta olsun çayınızı içeim dedim..ama başıma talihsiz biolay geldi.. sonar ve ışık sistemi için kullandıgım akünün üzerine yaşatma sepetim denkgelince akü ark yaptı ve bot biranda yanık kokunca süpelendim bir baktımki can yelegim yanıyor
ani bi hareketle can yelegini denize atıp.benzin deposuna sıçramasını engelledim ama..
botumda maddi hasar oluştu denizde seyredemedim.. buyüzden sizlerin yanınıza gelme fırsatım olmadı kusura bakmayın abilerim

Evet bende alınmıştım tekrar neden uğramadı diye..
Büyük geçmişler olsun kardeşim..
Allah beterlerinden saklasın..
Birdahaki sefere tanışmak üzere ..
Kal sağlıcakla..

Necati abi cok güzel bir av gecirmişsiniz tebrikler paşa team e

Teşekkürler Bahar kardeşim..
O anları tüm ekip ve sizlerle tekrar yaşayacağız..
Ne kaldıki şunun şurasında tekne orguna..;)

Paşa team ı tebrik ederim harika bir gün
orada gözüme takılan en önemli resim menemen tavası ve necati kardeşimizin kahvesi:)
süpersiniz arkadaşlar dostluğunuz daim olsun:helal:

Haluk abi ben teşekkür ederim..
Hala bekliyorum o kahveyi beraber içmeyi..

Tebrikler. Özlemişiz paşa team in av raporlarını. Daha güzelleri gelecektir yakında. Selamlar herkese

Uğur kardeşim teşekkürler..
İşallah dahada iyi raporlarla karşınıza çıkacağız..

aviniz super keyifler super herseyden onemlisi dostluk manzaralariniz muhtesem,saglik ve sevgi ile kalin

Teşekkürler..

Turgay abi güzel sözlerin için ben teşekkür ederim..
Bende çok istiyorum beraber av yapmayı tanışmayı..
En kısa zamanda işaallah..

Necati ARAT
24-05-2010, 09:35
maşallah allah sizi hiç ayırmasın hep mutlu olun inşallah:helal: hep aynıyerde avlanırsanız paşalarda oltalarınızı tanıyor paşa team tanıdılar gelmezlertabiki:D:D:D hadirastgelsin herzaman

Yenal kardeşim teşekkürler..
işaallah en güzel paşalar senin oltana Rastgelir..;)

Necati kardeşim tüm ekibi kutlarım çok güzel bir gün geçirmişsiniz.
rastgele :)

bu arada yemek yerken parmaklarına dikkat et yoksa oltayı neyle çekeceksin :D :D :D

Teşekkürler Salih abim..
İnan o kadar güzeldiki Menemen Razıyyım abi olta çekmemeye..:)

İşte bu. Nerede bu paşa team diye düşünürken çok güzel bir beraberlikle karşımıza çıktınız.Herkesi hem bu güzel birliktelikten hem balıklarınızdan dolayı tebrik ederim arkadaşlar.

Murat abi teşekkürler..
Daldırdık organizasyon işlerine kendimizi ..
Uyelerimizin tanışıp kaynaşmaları için inan tek sevdemız olan avlarımızdan fedakarlık eder olduk..
Ama olsun..
Herşey çok daha güzel olacak işaallah..
Yapılacak olan tekne org da atlatalım çok daha güzel raporlarla burada olacağız işaallah..

Teşekkürler Fedai abi sen nezaman geliyorsun Bakem??

Necati ARAT
24-05-2010, 09:43
paşa team ve canım abilerim kardeşlerim,sizlerle tanışmak inanılmaz harikaydı benim ve size hayran arkadaşlarım için muhteşem oldu çünkü herkese anlattım inanamadılar hepsi orda olmak istediler gerçi o havada balığa çıkmak çılgıncaydı ama ertesi gün muhteşemdi çektiğim balıklar bana göre muhteşemdi çok eğlendim!!!en kısa zamanda ahmet ben mesut sizinle olmak için gün sayıyoruz inşallah ömür boyu bu kardeşliğimiz sürer!!!bütün üye arkadaşlara sonsuz sevgiler saygılar.paşa team le tanıştığım için çok şanslıyım sevgiler...

Tolga sizinle karşılaşıp tanışmakta güzeldi..
İyiki bizlere takılıp geldiniz..
Bizde Sana ve Ahmet abime teşekkür ederiz..

Necati kardeşim tebrikler ekip olarak harika bir gün geçirmişsiniz ortamınıza imrendim doğrusu eskiden sadece denizden bölümüne bakarken artık karadan kısmını sizlerin sayesinde ihmal etmiyeceğime söz veriyorum.Paylaşım için teşekkürler.

Raif Kaptanım..
Muhakkaktır ki bu sevdanın kıyısı, denizi, tatlı suyu ayrı tutulamaz..
Biz bunlar ile mutluyuz..
Su kenarınının bir farkı dostlar daha iyi kaynaşarak hoş sohbet mangal çay kahve ateş gırgır samata ..
Balık olsun yada olmasın..

Balık Bahane Sohbet Şahane sloganı cuk diye oturuyor..

Necati Abi Paylaşım İçin tebrikler güzel bir av olmuş.
Mırmırlarda çok güzel ayrıca

Erhan kardeşim teşekkürler..
Ne zaman gidiyoruz beraber ava??

Bu ekiple değil deniz kenarında balık tutmaya, dağ başında balık tutmaya bile gidilir :)
Çok güzel görüntüler inşallah daha güzel havalarda birlikte daha güzel balıklar yakalayacağız :)

Evet Taygun kardeşim çok haklısın..
Sende bu ortamlara yabancı değilsin..
Böyle oluşmuş bir ekiple kesin dağda bile balık yakalanır..

paşa team in abileri ve Tolga arkadaşım tebrikler çok güzel bir menemen gözüküyor:D orada ve böreklerde gözümden kaçmadı değil :) aynı şekilde avlarada söylenecek tek kelime ellerinize sağlık abiler :) avlarınız daim olsun Hasan abi bende seni aramıştım oradaydın fırtına vardı fakat kopartmışşınız balığı maşallah abicim ...

Musti o börekleri ben yaptım ama aramızda kalsın olur mu??
İşallan seninle beraberde böyle bir ortam paylaşırız..
Ama senin balıklardan yakalatman şartı ile..;):D

Necati ARAT
24-05-2010, 09:50

Muhammer kardeşim senide orada tanımaktan mutlu oldum..

balık bahane muhabbet dostluk sahane sloganını benimsediğin için ayrıca mutlu oldum..
Çok daha iyi paşalarla denk gelmen dileklerimle..

Teşekkürler..

Eeee Adnan abi bilirsin..
Her türlü ortamda zevk almasını bilen bir ekibiz..
Paşa olmayınca Paşa Paşa eylendik..

Yemekleri yedik Kahve çaylarımızı içtik..

Katılımın için ayrıca teşekkürler..

Necati ARAT
24-05-2010, 15:46
Arkadaşlar eksik 3 adet foto varmış onlarıda sizinle paylaşmak istedim..

Bu resimde Mami (Muammer) kardeşimizde var geç kaldığı için özür..

Sabah çayını demlerken..

Tufan abinin dükkandaki satışa hazır yeni makinalar..

ukg79
27-07-2010, 08:43
En kötü gününüz b öyle olsun...:D:helal::helal::helal::helal::helal:

Necati ARAT
27-07-2010, 09:24
En kötü gününüz b öyle olsun...:D:helal::helal::helal::helal::helal:

Ulaş kardeşim teşekkürler..
İşaalah seninde en kötü zaman ve avların böyle olsun..