Tüm Versiyonu Göster : Sahilevleri / İZMİR
Kerem YAMAN
20-05-2010, 22:09
evet arkadaşlar kısa bir av yapmak için bana en yakın avlak sahil evlerinde soluğu aldım nede olsa 2 3 saatlik av olacaktı 3 tane lidaki 1 adette çupra aldım saat 10 00 oluncada malzemelerimi toplayıp dönüş yoluna geçtim tavsiye ederim askeriyenin duvarının bittiği yer 70 gram gezer kurşun 1.0 mustat iğne yem ise boru ve sardalya 2 adeti sardalyayla aldım herkese rasgele:)
Taygun KOCABIYIK
21-05-2010, 07:51
Kerem abi orası çok meşhurdur. Hatta orada Eylül-Ekim ayında yer bulabilmek neredeyse imkansızdır. Kış aylarında da sübye-kalamar yapıyor. Avcılık (ağla) çok yoğun olmasına rağmen hayret edilecek şekilde güzel av veren bir yer.
Tebrik ediyorum keşke fotoğrafta olsa şu güzelleri görebilsek :)
kerem kardeşim video veya foto yokmu insan ava giderde bi foto çekmezmi güzel bir av olmuş hadi rastgelsin
Kamil ESEN
21-05-2010, 13:25
Güzel bir av olmuş. Rastgelsin ..
evet arkadaşlar kısa bir av yapmak için bana en yakın avlak sahil evlerinde soluğu aldım nede olsa 2 3 saatlik av olacaktı 3 tane lidaki 1 adette çupra aldım saat 10 00 oluncada malzemelerimi toplayıp dönüş yoluna geçtim tavsiye ederim askeriyenin duvarının bittiği yer 70 gram gezer kurşun 1.0 mustat iğne yem ise boru ve sardalya 2 adeti sardalyayla aldım herkese rasgele:)
Kerem abi tebrikler güzel bir av olmuş melekop ta çıkmakta köşeden Yaman abi... rastgelsin
Yağız DEMİR
21-05-2010, 17:06
kerem kardes tebrıkler ve bılgılendırme ıcın tesekkurler
kaptankarabulut
21-05-2010, 18:05
Kerem anlatımın ve paylaşımın için teşekkürler.
Ne kadar güzel balığı aldığın yeri nokta olarak arkadaşlarla paylaşıp tavsiye etmek..
Limanreis girişi otoyol viyadük altından mı aldınız çipurayı ? Bahsettiğiniz duvar muhtemelen istihkam'ı takip eden tali yolun duvarı..
Hasan BALIKÇI
21-05-2010, 18:38
kerem iyi güzel olmuş eline sağlık.;)bide fotoları koysan o anı senle paylaşabilirdik.:D
devamını dilerim kardeşim.:)
Kerem YAMAN
22-05-2010, 21:57
fotolarını çektik tabiyki telefonla gece olduğundan evde çekmek zorunda kaldım yerde askiriyenin bittiği köşe arabayı yolun kenerına koydum duvardan atladım müsait olan yerdende oltalarımı attım inanılmaz verimli biyer benden 5 saat önce gelen biri vardı adam 23 adet iri lidaki almış gözlerimle görmesem inanmazdım herkese rasgele
Necati ARAT
24-05-2010, 08:01
Kerem tebrikler..Yer mekan belli..
Sayı güzel daha ne olsun..
Paylaşım için teşekkürler..
Afiyet bal şeker olsun..
Kerem YAMAN
24-05-2010, 20:03
sağolasın abi yer kısa bir av yapmak için harika
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.