Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Tanısma

ewrenugur
31-05-2010, 14:27
merhaba ben foruma daya yeni üye oldum sayılır , izmir'de oturuyorum ve burda çok fazla balıkla ilgilenen tanıdığım yok, yeni dostlarla veya abi ablalarımla görüşüp hatta buluşup bana izmirde balık tutmayı öğretmelerini istiorum. Eğer bana yardımcı olmak isteyen rastgelsin üyeleri varsa email veya telefon verebelirim :) ewren_36@hotmail.com
şimdiden teşekkürler :)

Taygun KOCABIYIK
31-05-2010, 14:34
[Only Registered Users Can See Links]
Bu konuyu zaten açmışsınız niye bu konuyu açma gereği duydunuz bilmiyorum. Tavsiyem kesinlikle bir engeliniz yoksa organizasyonumuza katılın ;) Orda bol bol sohbet etme şansınız olur tüyoları alırsınız 1. ağızdan :)

Kamil ESEN
31-05-2010, 15:18
Aramıza hoşgeldiniz.Organizasyona katılımanız tanışma ve ileride balık arkadaşları edinme açısından faydalı olacaktır diye düşünüyorum.Rastgelsin..

Anıl ÜNALAN
31-05-2010, 15:20
Aramıza hoşgeldiniz.. Katılımlarınızı bekliyoruz :)
Bildiğimiz herşeyi öğretmeye biz hazırız ;) bunun için burdayız..
Yukarda söylendiği gibi organizasyona katılırsanız hem balıkçılık anlamında birşeyleri birinci ağızdan öğrenirsin hemde balıkçı arkadaşlar edinebilirsin :)
Saygılarımla :)

Necati ARAT
31-05-2010, 15:28
Aramıza hoş geldiniz..
Keyifli ve kalıcı forumlar dilerim..

xnode
31-05-2010, 15:56
Hoşgeldiniz,
Sohbet ve paylaşımlarınızda devamlılık dilerim.

eşmeli-dayı
01-06-2010, 19:31
uğur bey hoş geldiniz iyi forumlar

Yağız DEMİR
03-06-2010, 19:33
ugur kardes aramıza hosgeldın tekne organızasyonumuza katılırsan cok ıyı olur ole ustalarla ole arkadaslarla tanısacankı bole bır an asla kacmaz derım