PDA

Tüm Versiyonu Göster : Manisa'dan gelen ziyaret

Hasan BALIKÇI
20-06-2010, 18:21
Manisa'dan Öner kardeşimin oğlu Seyit ile birlikte ani gelişi bana süpriz oldu.Dostluğumuzun sadece sanalda olduğunu değil realde de olduğunu kanıtlamış olduk:helal:

Bol bol sohbet ettik Haluk abininde kulaklarını bol miktarda çınlattık:)Öner' inde merak ettiği kitabı biraz göz gezdirip beğenmesiyle okumak için benden istemesi.Kısaca çok güzel bir gün oldu.

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) [/URL]

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Üstadımız Haluk abimizin kitabını incelerken

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) [URL=[Only Registered Users Can See Links]]

HERKESE BÖYLE GÜZEL DOSTLUKLAR DİLERİM

ÖNER KARDEŞİM TEŞEKKÜRLER

Kamil ESEN
20-06-2010, 18:23
Nasıl yakaladım sizi ama.Bensiz geldi ya Öner yanına sorarım ben ona.Neyse ara sıra böyle buluşmalar iyi oluyor.Necati,Doğan ve Figani dayım da bu gün berabermişler.Allah muhabbetinizi bozmasın..

Hasan BALIKÇI
20-06-2010, 18:44
Nasıl yakaladım sizi ama.Bensiz geldi ya Öner yanına sorarım ben ona.Neyse ara sıra böyle buluşmalar iyi oluyor.Necati,Doğan ve Figani dayım da bu gün berabermişler.Allah muhabbetinizi bozmasın..

valla sorma çok fena yakaladın bizi :Dbiz nasıl işlettik seni :Donuda söyleseydin :D
ama olsun kamil kardeş sağlık oldukça böyle buluşmalar herzaman olcak;)bizler sanalı çoktan aştık :)onun içinde kendi adıma çok mutluyum ;)

baksana necati ailesi ile doğan ı alıp sevgili figani dayımızı hem gezi hem ziyaret ile babalar gününüde kutlama amacıyla gitmişler:)önerde aynı düşünce ile bana ziyarete gelmiş.bundan güzel dostluklar olurmu :)

sevip sevilmek sayılmak gerçekten çok güzel :)

Kamil ESEN
20-06-2010, 19:11
Haklısın Hasan BABA :P..Babalar günün kutlu olsun bu arada..Beni işletemezsiniz ,çünkü ben İŞLETME okudum;)İsterseniz size ders veririm..

Hasan BALIKÇI
20-06-2010, 19:21
Haklısın Hasan BABA :P..Babalar günün kutlu olsun bu arada..Beni işletemezsiniz ,çünkü ben İŞLETME okudum;)İsterseniz size ders veririm..

hadi hadi :D:Dbaya baya zokayı yuttun :D:D
ders verirsin ona karışmam :):)
bak biz dersimizi üstad haluk abimizin kitabından alıyoz :D:D

Yağız DEMİR
20-06-2010, 20:36
bu dostluklar bozulmaz işte :D:D:D:D

BALIKÇIHOROZ
20-06-2010, 21:16
muhabbetiniz bol olsun Hasan abi.

Hasan BALIKÇI
20-06-2010, 21:30
bu dostluklar bozulmaz işte :D:D:D:D

bozulmaz kardeşim :)
muhabbetiniz bol olsun Hasan abi.

sağol abdurrahman biladerim.:)

adolomorola
20-06-2010, 22:33
Hasan abi çok sağol ailecek bizimle çok yakından ilgilendiniz,Allah razı olsun..;)
Şimdi sıra sizde ailecek bekliyoruz haberin olsun..;)

kaptankarabulut
21-06-2010, 07:33
İşte dostluk işte içtenlik işte samimiyet....RASTGELSİN ayrıcalığı işte bu... Sanaldan reele ilerleyen bir dostluk akış hızı.....

Tüm dostlukların reelde de devam etmesi dileklerimle...

Necati ARAT
21-06-2010, 10:05
Manisa'dan Öner kardeşimin oğlu Seyit ile birlikte ani gelişi bana süpriz oldu.Dostluğumuzun sadece sanalda olduğunu değil realde de olduğunu kanıtlamış olduk:helal:

Bol bol sohbet ettik Haluk abininde kulaklarını bol miktarda çınlattık:)Öner' inde merak ettiği kitabı biraz göz gezdirip beğenmesiyle okumak için benden istemesi.Kısaca çok güzel bir gün oldu.

HERKESE BÖYLE GÜZEL DOSTLUKLAR DİLERİM

ÖNER KARDEŞİM TEŞEKKÜRLER

Bundan iyisi Şamda Kayısı ..
Olay budur işte ..
Şehirler aramıza giremez öyle oluyoruz ki..
Mesafeler bile vız geliyor..
Canı yürekten kutlarım sizleri..

Necati ARAT
21-06-2010, 10:07

Evet beraberdik Dayım sağolsun hemen geldi..
Seninde işin olmasaydı mutlaka gelirdin biliyorum..
Kulaklarını bolca çınlattık hatta bulunduğumuz mekana Senin adını vermiş Figani dayım..
Bende yeni bir konu açacağım orada resmini paylaşacağım Sevgili hocam..
Saygılar..

Hasan BALIKÇI
21-06-2010, 17:42
Hasan abi çok sağol ailecek bizimle çok yakından ilgilendiniz,Allah razı olsun..;)
Şimdi sıra sizde ailecek bekliyoruz haberin olsun..;)

inşallah öner kardeşim.:)seve seve sizleride ailece ziyaret ederiz.;)

Kamil ESEN
21-06-2010, 18:38
Bu ziyaretleri aslında çok önce başlattık hatırlarsanız..Benim en çok değer verdiğim şeylerden biridir yüzyüze görüşmek.Çünkü yüzyüze görüşünce daha sağlam iletişim kurulabiliyor..Ama maalesef bu dostluk ağacının birçok yaprağı döküldü gitti.Üzülsemde tesellim yaprakların altından yenilerinin çıkmasıdır..

Anıl ÜNALAN
21-06-2010, 21:14
Gerçekten çok güzel görüntüler güzel abilerim :) Fırsat bulabilsek bizde yanınıza süprizimi yapıcaz ama okulun bitmesi, düğün felan biraz aksilik çıkartıyor :)
Ama her zaman aklımızda azcık uzağımızda bir gönül dolusu manisalı ABİMİZ var ;)

adolomorola
21-06-2010, 23:24
Bu ziyaretleri aslında çok önce başlattık hatırlarsanız..Benim en çok değer verdiğim şeylerden biridir yüzyüze görüşmek.Çünkü yüzyüze görüşünce daha sağlam iletişim kurulabiliyor..Ama maalesef bu dostluk ağacının birçok yaprağı döküldü gitti.Üzülsemde tesellim yaprakların altından yenilerinin çıkmasıdır..

:helal::helal::helal::helal::helal::helal:

Mehmet BODUROĞLU
21-06-2010, 23:40
Harika olmuş bencede.
Öner'in sıcak kanlılığı birçok benzer olayı daha gerçekleştirmesine vesile olacaktır buna eminim.

Gerçekten çok güzel görüntüler güzel abilerim :) Fırsat bulabilsek bizde yanınıza süprizimi yapıcaz ama okulun bitmesi, düğün felan biraz aksilik çıkartıyor :)
Ama her zaman aklımızda azcık uzağımızda bir gönül dolusu manisalı ABİMİZ var ;)

Evet Anıl bey.
Artık bekliyoruz :)

Doğan ÖZCAN
22-06-2010, 17:11

Evet güzel görüntülerden güzel anlardan bir tanesi daha ....Kamil abim cümlelerinin sonuna doğru çok güzel şeyler yazmışsın...Yüreğine canına sağlık...:helal::helal::helal:

kalfahasan45
22-06-2010, 17:33
Öner maşallah hiç yerinde durmuyosun..

İrfanavcı
22-06-2010, 23:25
Allah muhabbetinizi arttırsın arkadaşlar ,saygılar..