Tüm Versiyonu Göster : Kaptan Karabulut'la sırtı
Greendeniz
24-06-2010, 12:52
Herkese merhabalar.uzu zaman oldu foruma girmeyeli.Bu mesajı okuyanlar hatırlar belki,gün sayıyordum bu güzellige kavusmak için.Yaklasık bir hafta oldu ve hemen hemen hergün balıga cıkıyorum.Tabiki genellikle Kaptan Karabulutla birlikte.Onunla avlanmak benim icin ayrı bir zevk.Avlarımın cogunu resim cekemedim ama bundan sonra sizlerle paylasmaya calısıcam.23.06 Carsamba sabahı cıktıgımız sırtıdan iliklerimize kadar ıslanıp zor sıgındık limana.avın tam basında yakalandıgımız fırtına bizi yıldırmadı.Aynı günün aksamı cıktıgımız sırtıdan 16 adet sarıkanat istavrit alarak avımızı sonlandırdık.resimde 3 tanesi eksik,onları teknenin bölmesinde bıraktık.Umarım herkese kısmet olur böyle güzel avlar.Simdiden herkese tesekkür ederim. [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])
Necati ARAT
24-06-2010, 12:59
İbrahim kardeşim seni ve kaptanımı Kutlarım..
Güzel balıklar..
Av esnasındaki zorluklara rağmen böyle balık..
daha ne olsun ki..
Paylaşım için teşekkürler..
Greendeniz
24-06-2010, 14:16
Tesekkür ederim,yanlız fırtınaya sabah yakalanmıstık,galiba yanlıs yazdım,bütün paylasımcı arkadasların dikkatine.
baracuda_35x
24-06-2010, 17:21
Sevgili İbrahim seni ve Kaptanı kutlarım elinize kolunuza yüreyinize sağlık ;)
Oh Oh maşallah ALLAH daha büyüklerini yakalamak nasip etsin gerçekten süper görüntü elinize sağlık
ibrahim kardeş maşallah güzel bir av olmuş yinede işin de güzellği bu değil kötü havada olsa gül bir av olması hadi san rastgelsin
Taygun KOCABIYIK
24-06-2010, 17:39
Sabah suyunda bizim tanıdıklar 8 parça almışlar aynı şekilde kuru yerleri kalmadan dönmüşler limana. Balık başladı artık. Haftaya limanda yatıp kalkarım ben böyle giderse :)
Tebrik ediyorum
Kamil ESEN
24-06-2010, 20:02
Güzel, bereketli bir av olmuş.Şansınız açık olmuş...
ejder_balikci
24-06-2010, 20:33
Güzel bir av çıkartmışsınız ee nede olsa karabulut amcam işi bilir oda bi ayrıcalık tabiiki.
Anıl ÜNALAN
24-06-2010, 21:52
Hadi bakalım denizin durgunluğu bozulmaya başladı :)
Bu güzel avın umarım devamı gelicektir..
Tebrik ederim..
adolomorola
24-06-2010, 22:07
İbrahim sarıkanatlar harika görünüyor
Afiyet bal şeker olsun...;)
kaptankarabulut
25-06-2010, 09:04
Tebrik ederim..
Ya ANIL'ım balık bi geliyor bi gidiyor.Havaların değişkenliğinden onlarda şaşırdı. O günder beri keyifli bir sırtı yapamadık daha.
Mehmet BODUROĞLU
25-06-2010, 09:50
Teşekkürler paylaşım için.
Güzel bir gün olmuş belli.
Afiyet bal şeker olsun.
Islandıktan sonra birde kaptan Karabulutun çayından içtiyeniz sıcak sıcak.
Oh ohh :)
Greendeniz
25-06-2010, 10:00
Sevgili İbrahim seni ve Kaptanı kutlarım elinize kolunuza yüreyinize sağlık ;)
Rıdvan abim tesekkürederim,umarım hepinize nasip olur bu gibi güzel avlar.
Greendeniz
25-06-2010, 10:03
Oh Oh maşallah ALLAH daha büyüklerini yakalamak nasip etsin gerçekten süper görüntü elinize sağlık
Aydın kardesim havaların pek tedı yok,kaptanın dedigi gibi o gün gibi av yapamadık bidaha.insallah sanada nasip olur.
Greendeniz
25-06-2010, 10:06
ibrahim kardeş maşallah güzel bir av olmuş yinede işin de güzellği bu değil kötü havada olsa gül bir av olması hadi san rastgelsin
Yenal kardesim güzel bir av oldu ama o günün sabahı fırtınadan nasibimizi aldık.övgün icin saol ve daha iyilerinin sana gelmesi dilegiyle.
Greendeniz
25-06-2010, 10:08
Sabah suyunda bizim tanıdıklar 8 parça almışlar aynı şekilde kuru yerleri kalmadan dönmüşler limana. Balık başladı artık. Haftaya limanda yatıp kalkarım ben böyle giderse :)
Tebrik ediyorum
Taygun um tesekkürederim.Aksam suyu bu ara daha iyi balık yapıyor.Dedigim gibi yagmuru yedik ama deydi diye düsünüyorum.
Greendeniz
25-06-2010, 10:10
Güzel, bereketli bir av olmuş.Şansınız açık olmuş...
Saol Kamil abim.Gercekten sanslıydık o gün.
Greendeniz
25-06-2010, 10:13
Güzel bir av çıkartmışsınız ee nede olsa karabulut amcam işi bilir oda bi ayrıcalık tabiiki.
Mustafa valla ustayla avlanmak bir ayrıcalık.gercekten bu benim icin ayrı bir zevk.
Greendeniz
25-06-2010, 10:17
Tebrik ederim..
Anıl tesekkürler.umarım dedigin gibi devamı gelir.
Greendeniz
25-06-2010, 10:59
İbrahim sarıkanatlar harika görünüyor
Afiyet bal şeker olsun...;)
Ustam saolasın.umarım daha iyileri sizlerin oltasına takılır.
Greendeniz
25-06-2010, 11:01
Teşekkürler paylaşım için.
Güzel bir gün olmuş belli.
Afiyet bal şeker olsun.
Islandıktan sonra birde kaptan Karabulutun çayından içtiyeniz sıcak sıcak.
Oh ohh :)
Valla aynen öyle oldu.yaklasık 2 saat teknede oturup cay ictik.
Tuncay GÜNAY
25-06-2010, 13:17
sabah suyunda bizim tanıdıklar 8 parça almışlar aynı şekilde kuru yerleri kalmadan dönmüşler limana. Balık başladı artık. Haftaya limanda yatıp kalkarım ben böyle giderse :)
tebrik ediyorum
taygunum limanda yatıp kalkacaksan eğer 26 haziranı 27 pazar sabahına bağlayan gün sabaha karşı güzelbahçe 2. Limandan mehmet kaptanla açılacağız limanda beraber kahvaltı ederiz laflarız biraz kardeşimm.
Aydın kardesim havaların pek tedı yok,kaptanın dedigi gibi o gün gibi av yapamadık bidaha.insallah sanada nasip olur.
Evet abi anlıyamadım vallahi ya bi öle bi böle bizler bile şaşırdık yazık balıklar nasıl şaşırmasın.Yorumun için teşekür ederim abi.
Hasan BALIKÇI
25-06-2010, 18:02
güzel bir av olmuş tebrikler.:helal:
süleyman abi ile av birbaşka güzel çayı ise onu söyletmeyin.;)balık olmasın önemli deyil ama o candan çay ikramı varya işte o olsun ;)ben sadece o çay için o tekneye çıkıyorum :D
Greendeniz
25-06-2010, 23:05
Evet abi anlıyamadım vallahi ya bi öle bi böle bizler bile şaşırdık yazık balıklar nasıl şaşırmasın.Yorumun için teşekür ederim abi.
Aydın kardes senide aramızda görmekten mutluluk duyarız.bugün sabahki sırtıyla ilgili resimlerimde var,acıcam bir konu daha.
Greendeniz
25-06-2010, 23:09
güzel bir av olmuş tebrikler.:helal:
süleyman abi ile av birbaşka güzel çayı ise onu söyletmeyin.;)balık olmasın önemli deyil ama o candan çay ikramı varya işte o olsun ;)ben sadece o çay için o tekneye çıkıyorum :D
Hasan abim tesekkürler ederim.Süleyman abinin cayı baska tabiki ama muhabbeti caya seker olur.ben senin tuttugun bu cupra lara hayran kaldım.ben aslında cupracıyım.eger sakıncası yoksa senle de bir cupra avı yapmak isterim.
Yağız DEMİR
26-06-2010, 10:07
ibrahim kardes tebrık ederım cok guzel bır sırtı avı olmus tebrıkler
SÜLEYMAN kaptanla balıka gıden balıksız donmuyor bu kesın hele hele muhabbetı super
Yenal kardesim güzel bir av oldu ama o günün sabahı fırtınadan nasibimizi aldık.övgün icin saol ve daha iyilerinin sana gelmesi dilegiyle.
sağolasın kardeşim inşallah nasibimizde varsa güzel balık tutmak olur sanada dağa güzel avlar dilerim nasibin bol olsun rastgelsin:helal:
Greendeniz
27-06-2010, 10:01
ibrahim kardes tebrık ederım cok guzel bır sırtı avı olmus tebrıkler
SÜLEYMAN kaptanla balıka gıden balıksız donmuyor bu kesın hele hele muhabbetı super
Tesekkürederim yagız.Aynen öyle,Süleyman abi nin muhabbeti,cayı ve ustalıgına diyecek yok
Tebrikler, güzel av olmuş, ıslanmaya da değmiş.
Greendeniz
30-06-2010, 09:55
Tebrikler, güzel av olmuş, ıslanmaya da değmiş.
Tesekkürederim kaptanım.Denizde olmak yetiyor acıkcası.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.