Tüm Versiyonu Göster : Tanışma
Tüm arkadaşlara çok selamlar olsun.Ben Trabzon'dan aranıza katıldım.Tecrübeli arkadaşlar sayesinde olta balıkçılığımı geliştireceğime inanıyorum.Bende levrek avı hastalığı var ancak Karadenizde yakalamak zor.Şimdiden tüm ustlarıma çok teşekkürler......
Hoşgeldiniz;
Sohbet ve paylaşımlarınızda devamlılık dilerim..
Necati ARAT
28-06-2010, 07:38
Erdal bey aramıza hoş geldiniz..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim..
gonencsenkal
28-06-2010, 10:26
Hoş geldiniz. Bu siteden bir çok şey öğrendim vede öğrenmeye devam ediyorum.Sizin içinde öyle olacağını düşünüyorum.İyi forumlar dileklerimle..
aramıza hoş geldin erdal abi keyifli paylaşımlar dilerim inşallah güzel avlarını yayınlar bizde seyrederiz hadi saana şimdiden rastgelsin
adolomorola
28-06-2010, 18:18
Tüm arkadaşlara çok selamlar olsun.Ben Trabzon'dan aranıza katıldım.Tecrübeli arkadaşlar sayesinde olta balıkçılığımı geliştireceğime inanıyorum.Bende levrek avı hastalığı var ancak Karadenizde yakalamak zor.Şimdiden tüm ustlarıma çok teşekkürler......
Aileye hoşgeldin Erdal
Keyifli paylaşımlar dilerim..;)
tüm dostlara sıcak karşılamadan dolayı çok teşekkürler
Kamil ESEN
28-06-2010, 19:56
Erdal kardeş, aramıza hoş geldin..Keyifli paylaşımlar dilerim
Tuncay GÜNAY
29-06-2010, 09:02
Aramıza hoşgeldin erdal kardeş doğru adrese gelmişsin. Ben bu sitede aklıma gelmeyecek çok ince deday öğrendim öğrenmeye devam ediyorum. Paylaşımlarınızın devamını dilerim.
Yağız DEMİR
29-06-2010, 15:00
erdal bey aramıza hosgeldınız keyıflı paylasımlar dılerım
levrek avını buradakı ustadlarımızdan ogrendıkten sonra levrek yakalamaya doyacaksınızdır umarım :D
aramıza hoşgeldiniz Erdal kardeşim keyifli muhabbetler dilerim..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.