Tüm Versiyonu Göster : Hafta sonu balık avım özlenen PAŞA TEAM
Hasan BALIKÇI
03-07-2010, 21:46
[Only Registered Users Can See Links]
sevgili dostlarım geçen haftadan beri işlerimden dolayı biraz problemler yaşadım.:hıııı:bu sıkıntıları atmak için benim bir an önce stresten uzak kafa dinlemeye ihtiyacım vardı ;)
bende aynen öyle yaptım yeğenim ercan ile hasbel kader sadece kafa dinlemek için yola koyulduk :)yolumuz herzamanki gibi benim için en bereketli avlaklarımdan biri olan zeytinler (mersin koy)yolunu tuttuk :)
çok güzel bir gece geçirdiğimi söyleyebilirim.üç defa çay demledim yeğenim ercan bol miktarda mandagöz yakalarken bende onu seyrediyodum.benim işim sabahtı ve öylede oldu.bereketli bir gündü.:)
video çekmekten kameranın pili bitince yeğenim ercan telefonu ile birkaç kare fotoğraf çekti bana ulaşıncada sizlerle paylaşırım bendeki fotolar azda olsa idare eder ;)
herkese bu avımdan daha güzel avlar dilerim.:)
xdwsuuxdwtihxdwyx3xdwszs
Taygun KOCABIYIK
03-07-2010, 22:31
Ustam tebrik ederim harika videolar :)
Ne sıkıntı kalmıştır ne stres. Darısı başımıza...
The Lunatic
03-07-2010, 22:58
Hasan Abim tebrikler. Çok keyifli görüntüler. Özlemiştik böyle paşa avlarını...
Doğan ÖZCAN
04-07-2010, 09:04
Hasan abi ellerine sağlık güzel paylaşım olmuş... Paşalar seni güzel karşılamış abim.... Daha berekeli olsun inşallah... Ercan abide kareleri güzel yakalamış.... sağlıkla kalın...
işte benim özlediğim abim...
Necati ARAT
04-07-2010, 09:38
YUH BEEEEEEEEE.......
Benim izine gitmemi mi bekledi bu paşalar??
Bu ne yahu ??
Hasan abi kutlarım seni ve Ercanı..
Paşa Team a yakışan işte bu..
Paylaşım için teşekkürler.....
Eskişehirden selamlar..
Yağız DEMİR
04-07-2010, 12:28
hasan abııı valla 3 haftadır dugun derneklerden bır yere gıdemıyom bırde bulusamıyoz zaten kafayı kırdım ıslerım bıttı artık zaten pasa teammm baslasın işe demi abı :D
hasana bı senı ve ercan kardesımı tebrık ederım
yav sen çipuramı tutuyon yoksa ısparozmu ne heycan ne panik bu kadar rahat nasıl duruyon anlamadım abi :D:D:D
hasana bı bır sey daha soracam hiçç pasa avcısı dıye kurs acmayı dusundunmu :D:D:D:D
herzaman pasateam bunu yapıyor zaten
İrfanavcı
04-07-2010, 12:48
Hasan kardeş tebrikler, kutlarım.
paylaşım için teşekkürler.:helal::)
tertibim herşeyiyle harikasınnnnnn
baracuda_35x
04-07-2010, 13:23
Ustam tebrikler soluğu deniz kenerında alman yeter;) birde ben alsam of değmeyin keyfime derim şimdi :D eline koluna yüreyine sağlık ;)
hasan abi tebrikler yine herzamanki gibi güzel kareler yakalamışsın:helal::helal::helal:
Hasan BALIKÇI
04-07-2010, 14:23
Ustam tebrik ederim harika videolar :)
Ne sıkıntı kalmıştır ne stres. Darısı başımıza...
çok sağol taygun um :)beraber darısı başımıza :)
Hasan BALIKÇI
04-07-2010, 14:29
Hasan Abim tebrikler. Çok keyifli görüntüler. Özlemiştik böyle paşa avlarını...
evet uğur biladerim :)gerçekten özlenmişti :)çok keyifliydi gerçekten aynı güzel anları sizlerinde yaşamanıza dua ederim.:)
Hasan BALIKÇI
04-07-2010, 14:32
Hasan abi ellerine sağlık güzel paylaşım olmuş... Paşalar seni güzel karşılamış abim.... Daha berekeli olsun inşallah... Ercan abide kareleri güzel yakalamış.... sağlıkla kalın...
evet doğan güzel olduda inanırmısın beraber olsaydık yani PAŞA TEAM olarak olmuş olsaydık işte o zaman dahada güzel olurdu :);)
gönüllerimiz birya gerisini boşveeeeer :)
Hasan BALIKÇI
04-07-2010, 14:34
işte benim özlediğim abim...
özlediğim abim diyorsun ah birde sen olsaydın varya ne videolar ne fotolar çekerdin.:)yalan deyil ya bende kameramanımı özledim.:D:D:D
Hasan BALIKÇI
04-07-2010, 14:37
YUH BEEEEEEEEE.......
Benim izine gitmemi mi bekledi bu paşalar??
Bu ne yahu ??
Hasan abi kutlarım seni ve Ercanı..
Paşa Team a yakışan işte bu..
Paylaşım için teşekkürler.....
Eskişehirden selamlar..
eeeee vakitsiz öten horozun başını keserler :D:D:D sende eskişehire gitmeseydin:Dsen gelcen paşalar gitçek seneyi beklicen :D:Dbu gidişle sen bırak oltanda paşayı anca tezgahlarda görcen :D:D:D
bilader sen şu tatilini sevdiklerinle doyasıya yaşa sağ salim gel bize paşa hep gelir merak etme ;)yeterki müsait olalım :)
Hasan BALIKÇI
04-07-2010, 14:46
yağız kardeşim kıyım deyil ;)şans ve acemilik bir araya gelince böyle oluyo ;)PAŞA TEAM iştenmi ayrıldıki işe başlasın diyon.denk gelelim yeterki hepimiz sorunlar yaşıyoz kimimiz güzel kimimiz tatsız.sonuç olarak balık ;)yeterki denk gelip beraber gidelim.:)
yağız heycanlancak bişey yokki herşey balıkla benim aramda :Dısparozamı benziyo çektiklerim :Dmerak etme 13 tanesini saldım ısparoz kadardı ;)saldıklarım babalarına şikayet edince onlar geldi ne yapayım.;)
kursmu? ne gerek varki balık işi nasip kısmet işidir ;)haaa illada bişeyler söylenecekse herzaman yardım ederim ;):)
PAŞA TEAM herzaman bunu yapar kardeşim :)
[/B]
maşallah yine yapmışsın yapacağını bayadan beri avraporun yoktu bak usta gidince paşalar oltaya atlıyor ya sen bide yemsiz tak vallahi onada gelicek :deli:mubarekler:D:D seni oltanımı tanıyorlar tebrikler:helal: hasan abi darası diğer avların başına inşallah rastgelsin sitrese gerekyok paşalar sitresi alır:helal:
Tuncay GÜNAY
04-07-2010, 16:11
tebrikler hasan abi yine hasan balıkçı klasiği olmuş. bu arada beni ne zaman paşalarla tanıştıracaksın :D:D:D:D
Hasanım bu kadar güzel bir balık avı olamaz.Süpersin kardeşim seni ve Ercanı kutlarım.Ellerinize sağlık.Teşekkürler bu güzel paylaşımdan dolayı.
Hasan BALIKÇI
04-07-2010, 18:09
Hasan kardeş tebrikler, kutlarım.
paylaşım için teşekkürler.:helal::)
İrfan abicim esas ben teşekkür ederim :)yapmış olduğun yengeç kutusu mükemmel sanki yengeçler gençleşiyo :Döyle rahat ediyorlarki anlatamam iğneye takmak için bile yenyakalamak uğraşıyom.:)
eline sağlık irfan abi teşekkürler.:);)
Hasan BALIKÇI
04-07-2010, 18:10
tertibim herşeyiyle harikasınnnnnn
sende harikasın tertibim.:)çok sağol
Hasan BALIKÇI
04-07-2010, 18:11
Ustam tebrikler soluğu deniz kenerında alman yeter;) birde ben alsam of değmeyin keyfime derim şimdi :D eline koluna yüreyine sağlık ;)
rıdvan biladerim çok sağolasın.:)radyo nasıl gidiyor;)
Hasan BALIKÇI
04-07-2010, 18:12
hasan abi tebrikler yine herzamanki gibi güzel kareler yakalamışsın:helal::helal::helal:
ulaş sağolasın kardeşim.:)inşallah sende bu güzel karelerden bizlere sunum yaparsın.:)
Hasan BALIKÇI
04-07-2010, 18:15
maşallah yine yapmışsın yapacağını bayadan beri avraporun yoktu bak usta gidince paşalar oltaya atlıyor ya sen bide yemsiz tak vallahi onada gelicek :deli:mubarekler:D:D seni oltanımı tanıyorlar tebrikler:helal: hasan abi darası diğer avların başına inşallah rastgelsin sitrese gerekyok paşalar sitresi alır:helal:
yenal teşekkürler gözüm.:)yemsiz balık yakaladım :Dbunu en iyi bilen serkan biladerime sor.:D:D
bayadan beri balığa gidemedimki yenal balık olsun bu hafta iyi denk geldi.:)balığa giden balık tutar pc başında sadece seyrediliyo.:D
bundan sonra çok daha iyileri olcak inşallah paşalar cirit atmaya başladı.:D
Hasan BALIKÇI
04-07-2010, 18:17
tebrikler hasan abi yine hasan balıkçı klasiği olmuş. bu arada beni ne zaman paşalarla tanıştıracaksın :D:D:D:D
tuncay sağol kardeşim.:)bu arada seni biz tekneci yapmıştık unuttunmu:Dsüleyman abi kızar bana yoksa :Dsen tekneye yakışıyon bide ben tekne vercem onla balığa çıkarsın :D:D
Hasan BALIKÇI
04-07-2010, 18:18
Hasanım bu kadar güzel bir balık avı olamaz.Süpersin kardeşim seni ve Ercanı kutlarım.Ellerinize sağlık.Teşekkürler bu güzel paylaşımdan dolayı.
turgay abicim çok teşekkür ederim.:)inşallah birgün beraber de gideriz :)bu güzel avın aynısını birlikte yaşarız :)
adolomorola
04-07-2010, 19:53
Bravo be Hasan abi
:helal::helal::helal:
Stresi iyi atmışsın Mahşallah..;)
Bende diyordum Hasan abi ne zaman bombardıma başlayacak diye
ama sanırım sen sadece fitili ateşledin arkası mutlaka gelecektir işte o zaman bu av diyerlerinin yanında sönük kalacak,nerden biliyom desren :soru:
Ben seni artık çok iyi tanıyom bu daha bir şey değil bunu sende biliyom,öyle değilmi canım abim..;)
Hadi bakalım açılışı yaptın arkası gelir inşallah..;)
kaptankarabulut
04-07-2010, 20:18
Eveeeeeeeet işte uyuyan paşa dev uyandı.:D :D
Kim uyandırdıysa hiç de iyi etmedi. Yandı paşalar.
Ya hasan kardeşim senin oltana paşadan başka balık gelmez mi?.Atıyon çekiyon paşa..:D :D
Kardeşim tebrikler gerçekten çok güzel bir gün geçirmişsin tebrik eder, paşaların devemının gelmesini dilerim....
Hasan BALIKÇI
04-07-2010, 20:54
Bravo be Hasan abi
:helal::helal::helal:
Stresi iyi atmışsın Mahşallah..;)
Bende diyordum Hasan abi ne zaman bombardıma başlayacak diye
ama sanırım sen sadece fitili ateşledin arkası mutlaka gelecektir işte o zaman bu av diyerlerinin yanında sönük kalacak,nerden biliyom desren :soru:
Ben seni artık çok iyi tanıyom bu daha bir şey değil bunu sende biliyom,öyle değilmi canım abim..;)
Hadi bakalım açılışı yaptın arkası gelir inşallah..;)
ÖNER im sen nediyorsan hayırmı diyeceğim.:)öyle güzel şeyler yazmışsınki kabul etmemek mümkün deyil.:)
ama bu balık işi kibir kendi beğenmişlik veya çok bilmişlik deyil bu balık işi sadece nasip işi :)balığa gidersem balık tutuyorum sizlerle paylaşıyorum ve gerektiğinde acizane yardımcı olmaya elimden geldiğince faydam olmasına çalışıyorum.:)eğer bu dediklerimde biraz haklı görüyorsanız dahada çok seviniyor mutlu oluyorum.:)
işte ben böyleyim.;)beni çok iyi tanıdığını ve anladığını çok iyi biliyorum.:)inşallah senin oltalarına bunlardan çok daha iyileri gelir :)
Hasan BALIKÇI
04-07-2010, 20:59
Eveeeeeeeet işte uyuyan paşa dev uyandı.:D :D
Kim uyandırdıysa hiç de iyi etmedi. Yandı paşalar.
Ya hasan kardeşim senin oltana paşadan başka balık gelmez mi?.Atıyon çekiyon paşa..:D :D
Kardeşim tebrikler gerçekten çok güzel bir gün geçirmişsin tebrik eder, paşaların devemının gelmesini dilerim....
hani yav süleyman abi devmi var nerde ben göremiyorum.:)
abi beni uyandırmaya gerek yokki balık olduktan sonra bunu herkes yapar :)
ben sadece paşa diyorum paşa geliyor yoksa bişeyleri çok iyi bildiğimden deyil.;)acemi şansıdır bu :Dsen bi baksana abi hergün balıktasın biz ayda bikere gidebiliyoruz ama az kaldı şurda birbuçuk yıl sonra bende senin gibi hergün balıktayım.;)sadece paşa peşinde kıyılarda koşturcam :D:Dne yapayım abi balık tutmayı çok seviyorum :)soy adım gibi ;)
ejder_balikci
04-07-2010, 21:09
Hasan abi sen tam bi paşacısın amcama takılıpta hiç boşuna kupesle falan uğraşma böyle iyi:)) tebrik ederim harika bi av olmuş.
Hasan BALIKÇI
04-07-2010, 21:13
Hasan abi sen tam bi paşacısın amcama takılıpta hiç boşuna kupesle falan uğraşma böyle iyi:)) tebrik ederim harika bi av olmuş.
mustafa kardeşim teşekkür ederim.:)
mustafa kardeşim ben süleyman abime balık için takılmıyorumki ;)ben süleyman abimi ve çayını seviyorum balığa çıkmayalım kıyıda oturalım teknede çay içilem işte o zaman daha çok keyif alırım süleyman abide bunu çok iyi bilmekte.:);)
ben beni sevenlere karşı herzaman varım herzaman :)
kaptankarabulut
04-07-2010, 21:24
hani yav süleyman abi devmi var nerde ben göremiyorum.:)
abi beni uyandırmaya gerek yokki balık olduktan sonra bunu herkes yapar :)
ben sadece paşa diyorum paşa geliyor yoksa bişeyleri çok iyi bildiğimden deyil.;)acemi şansıdır bu :Dsen bi baksana abi hergün balıktasın biz ayda bikere gidebiliyoruz ama az kaldı şurda birbuçuk yıl sonra bende senin gibi hergün balıktayım.;)sadece paşa peşinde kıyılarda koşturcam :D:Dne yapayım abi balık tutmayı çok seviyorum :)soy adım gibi ;)
O paşalarda birazcık akıl olsa bir buçuk yıl sonra kıyıya bir km den fazla yaklaşmazlar..:D :D :D
Sen ayda bir gidiyon ama pir gidiyon ne kadar paşa varsa tahtan indiriyon.:D :D :D
Hasan BALIKÇI
04-07-2010, 21:31
O paşalarda birazcık akıl olsa bir buçuk yıl sonra kıyıya bir km den fazla yaklaşmazlar..:D :D :D
Sen ayda bir gidiyon ama pir gidiyon ne kadar paşa varsa tahtan indiriyon.:D :D :D
sen şimdi ne demek istedin ben anlayamadım.:Dövdünmü dövdünmü :D
beni kralmı yaptın :)daha açıklamalı yazda bileyim :Dbirbuçuk yıl sonra tekrar konuşuruz :D
ümitavcı70
04-07-2010, 22:09
Hasan abi gene en güzel yerden en güzel paşaları almışsınız ercan kardeşimle birlikte
daha güzellerinde birlikte oluruz umarım..
haluk deniz
04-07-2010, 23:11
Hasan kardeşim tebrikler
Paşa team in hakkını vermişsin yine :helal::helal::helal:
Daha iyi avların olur inşallah
Salih Reis
05-07-2010, 07:30
Hasan kardeşim çok güzel bir paylaşım olmuş tebrik ederim.
Daha niceleri rastgele :)
Tuncay GÜNAY
05-07-2010, 08:00
tuncay sağol kardeşim.:)bu arada seni biz tekneci yapmıştık unuttunmu:Dsüleyman abi kızar bana yoksa :Dsen tekneye yakışıyon bide ben tekne vercem onla balığa çıkarsın :D:D
HASAN ABİM BENİM YAA SEN BENİ TANIYAMAMIŞSIN :) TEKNE İŞİ DE GÜZEL AMA O OLAY BAŞKA BİR DÜŞÜNCENİN ÜRÜNÜ ÖNCE ÇOCUKLARI TEKNE İLE GEZDİRECEN BALIK AŞISI YAPACAN Kİ İLERİDE BEN BALIĞA GİDİYORUM DEYİNCE KARŞIDAN OLMAZZZZZ TEPKİSİ GELMESİNN:d:d:d:d:d BENDE ÖYLE YAPTIM ÇOCUKLARI TEKNE İLE GEZDİRİP BALIK SEVDASI AŞILADIM. Bİ NEVİ TATİL GEZİ AMAÇLI. KIYI BALIKÇILIĞIN DA ZEVKİNİ BİLMEYEN BİLMEZZZ OLTALARI SALLADIN MI SONRA BEKLEMEK KALIYOR TABİİ BEKLERKEN Kİ YAPILAN MUHAPBET MISIR SULTANIN DA YOK BİR DE KÖZDE KAHVEEE OHHHH ARDINDAN GELEN ZİL SESİ VE YİPPHUUUUUUUUU....
sen benle kıyıdan avlanmak istemiyonnnn KÜSECEĞİM SANAAA küssssssss
:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(
Taygun KOCABIYIK
05-07-2010, 09:05
Konudaki en bomba yorum budur :D
Süleyman abi gör yeğenini işte tanı :D
Kamil ESEN
05-07-2010, 10:03
bravo usta .Emeğine sağlık,gözümüz şenlendi....
Hasan BALIKÇI
05-07-2010, 17:23
Hasan abi gene en güzel yerden en güzel paşaları almışsınız ercan kardeşimle birlikte
daha güzellerinde birlikte oluruz umarım..
Ümit kardeşim çok sağol.:)
seninle herzaman balığa gideriz ümit merak etme :)
Hasan BALIKÇI
05-07-2010, 17:24
Hasan kardeşim tebrikler
Paşa team in hakkını vermişsin yine :helal::helal::helal:
Daha iyi avların olur inşallah
haluk abicim çok sağol.yüreğine sağlık.:)
ne zaman gidiyoruz abi :)şöyle güzel bir kıyı sohbetine :):)
Hasan BALIKÇI
05-07-2010, 17:25
Hasan kardeşim çok güzel bir paylaşım olmuş tebrik ederim.
Daha niceleri rastgele :)
sağol salih biladerim.:)sana daha iyileri denk gelmesi dileğimle rastgelsin.:)
Hasan BALIKÇI
05-07-2010, 17:31
HASAN ABİM BENİM YAA SEN BENİ TANIYAMAMIŞSIN :) TEKNE İŞİ DE GÜZEL AMA O OLAY BAŞKA BİR DÜŞÜNCENİN ÜRÜNÜ ÖNCE ÇOCUKLARI TEKNE İLE GEZDİRECEN BALIK AŞISI YAPACAN Kİ İLERİDE BEN BALIĞA GİDİYORUM DEYİNCE KARŞIDAN OLMAZZZZZ TEPKİSİ GELMESİNN:d:d:d:d:d BENDE ÖYLE YAPTIM ÇOCUKLARI TEKNE İLE GEZDİRİP BALIK SEVDASI AŞILADIM. Bİ NEVİ TATİL GEZİ AMAÇLI. KIYI BALIKÇILIĞIN DA ZEVKİNİ BİLMEYEN BİLMEZZZ OLTALARI SALLADIN MI SONRA BEKLEMEK KALIYOR TABİİ BEKLERKEN Kİ YAPILAN MUHAPBET MISIR SULTANIN DA YOK BİR DE KÖZDE KAHVEEE OHHHH ARDINDAN GELEN ZİL SESİ VE YİPPHUUUUUUUUU....
sen benle kıyıdan avlanmak istemiyonnnn KÜSECEĞİM SANAAA küssssssss
:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(
ne demek şimdi bu tuncay kardeşim.:(sen abi kıyı avına geliyorum dedinmide ben yok dedim.küsmek olurmu :)
gerçekten dediğin gibi kıyıdaki sohbet bambaşka oluyor.:)madem öyle sen kıyı istiyorsun eyvallah tamam.:)
PAŞA TEAM okudunuz msj ı Denizliden Tuncay kardeşimiz bizim kahvemizi içecekmiş ne dersiniz işte Tuncay biladerim sıra sende :Dben üzerime düşeni yaptım :Dhatta Süleyman abi bizimle beraber kıyı avına gelecek :)biraz paşa tutsun :D
Hasan BALIKÇI
05-07-2010, 17:33
yapma evlat böylede olmazki:Damca ile yeğen arasına girme ;)mustafa biladerimin dili sürçmüş ondan öyle yazmıştır sende gaz verme :D
hasan abim stresin S'si kalmamıştır üzerinde o paşaları
çektikten sonra:)
tebrıkler abicim:)
Kerem YAMAN
05-07-2010, 19:59
hasan abim tebrik ederim gene yapçağını yapmışsın birgün ava giderkene banada seslen abi güzel bir ortam yapalım
Doğan ÖZCAN
05-07-2010, 20:24
RASTGELSİN AİLESİ;
Sevgili arkadaşlar abilerim... PAŞA TEAM'in deprem öncesi artçı şoku olabilir mi sizce? Valla olmasını diliyoruz nasip kısmet belki ama bu paşalar yüzünü gösterdi ise sanırım PAŞA TEAM'den bir deprem gelmesi an meselesi değil mi.... Şaka bir yana da RABBİM bu güzellikleri tüm bu güzel aileye nasip etsin...
haluk deniz
05-07-2010, 20:44
haluk abicim çok sağol.yüreğine sağlık.:)
ne zaman gidiyoruz abi :)şöyle güzel bir kıyı sohbetine :):)
İlk fırsatta yaparız Hasan Klasik avları boşladım bu ara Bu ara Ağa baba balıkları kovalıyorum kıstıramadım:'(
c tesi dip sırtısında dehşet bir asılma oldu beş dakika kadar mücadele ettim sahteden kurtuldu:'( ne olduğunu anlayamadım ama tabii kaçan balık büyük oldu:)
Denizkızı35
05-07-2010, 21:50
tebrik ederim hasan abi
Bu paşalar streslerinden uzaklaştırmiştır seni
Bende neden balık tutamıyorum dıye düşünüyorum belli oldu. sen tut paşaları bana gelsin isparozlar :)
Nicelerine diyeyim çay canavarı :D :D
Tuncay GÜNAY
06-07-2010, 09:20
ne demek şimdi bu tuncay kardeşim.:(sen abi kıyı avına geliyorum dedinmide ben yok dedim.küsmek olurmu :)
gerçekten dediğin gibi kıyıdaki sohbet bambaşka oluyor.:)madem öyle sen kıyı istiyorsun eyvallah tamam.:)
PAŞA TEAM okudunuz msj ı Denizliden Tuncay kardeşimiz bizim kahvemizi içecekmiş ne dersiniz işte Tuncay biladerim sıra sende :Dben üzerime düşeni yaptım :Dhatta Süleyman abi bizimle beraber kıyı avına gelecek :)biraz paşa tutsun :D
şımarık çocuklar gibi küsmek te ne demekmiş hasan abim latife yaptım. Dediğiniz gibi balık bahane dostluk şahane. bir fırsatını bulayım hemen ordayım. kahveleride ben yaparım bol köpüklü:D misafir kahvesi güzel olur derler. nasip ilk fırsatta
gonencsenkal
06-07-2010, 11:00
Hasan abi balıklar çok güzel avı izleyince gözümüz gönlümüz acıldı.Eline emeğine sağlık..
Anıl ÜNALAN
06-07-2010, 12:44
Heytt bee dayım benim..
Ellerine kollarına sağlık , bütün sıkıntını atmışsındır artık :) asıl mesleğin bu senin artık emekli olda bu görüntü resitalini hergün bize sun :)
Hadi bakalım sezonu yeni açtın diyebiliriz iğnen keskin olsun :)
Devamını diliyorum, takılıcam peşine yakın zamanda ;) :)
abi ellerinize sağlık balıklar şahane ama en çok senin şu çadırdaki keyif işine özeniyorum bilesin, sağlıcakla kal..
Hasan BALIKÇI
06-07-2010, 18:33
hasan abim stresin S'si kalmamıştır üzerinde o paşaları
çektikten sonra:)
tebrıkler abicim:)
Çok sağol veli kardeşim.:)canımsın sen :)bi ara vakit bulda beraber çekelim.;)
Raif Yelkenci
06-07-2010, 18:34
Hasan abi tebrikler güzel av olmuş hiç bir şey için fazla üzülme paşaları tutmaya devam sevgiyle kal.
Hasan BALIKÇI
06-07-2010, 18:36
bravo usta .Emeğine sağlık,gözümüz şenlendi....
çok sağol kamil biladerim :)gözün şenlenmesin beraber gidelim gönlümüz şenlensin.:)eeee hadi artık denk getir hafta sonu olsun yeterki geliyorum de :)bekliyorum siz ayarlayın.;)
Hasan BALIKÇI
06-07-2010, 18:37
hasan abim tebrik ederim gene yapçağını yapmışsın birgün ava giderkene banada seslen abi güzel bir ortam yapalım
kerem kardeşim çok sağol.:)
bu akşam yanına uğradım gerekenleri söyledim.;)
Hasan BALIKÇI
06-07-2010, 18:40
RASTGELSİN AİLESİ;
Sevgili arkadaşlar abilerim... PAŞA TEAM'in deprem öncesi artçı şoku olabilir mi sizce? Valla olmasını diliyoruz nasip kısmet belki ama bu paşalar yüzünü gösterdi ise sanırım PAŞA TEAM'den bir deprem gelmesi an meselesi değil mi.... Şaka bir yana da RABBİM bu güzellikleri tüm bu güzel aileye nasip etsin...
bence herşey olabilir doğan kardeşim.;)PAŞA TEAM bu dostluğa arkadaşlığa değer öncelik :)balık ikinci plan :)ama balık olursa işte o zaman PAŞA TEAM ve DOSTLARI depremi yapar :)
Hasan BALIKÇI
06-07-2010, 18:44
İlk fırsatta yaparız Hasan Klasik avları boşladım bu ara Bu ara Ağa baba balıkları kovalıyorum kıstıramadım:'(
c tesi dip sırtısında dehşet bir asılma oldu beş dakika kadar mücadele ettim sahteden kurtuldu:'( ne olduğunu anlayamadım ama tabii kaçan balık büyük oldu:)
haluk abi senin yanında ben bir stajer olayım razıyım.:)elbette sen ağa baba balıklarla uğraşacaksın senin seviyene gelince bende aynı şekilde dediklerinden kovalıcam.:)
Haluk abi inşallah kaçırdığın o balığı tutarsın bizde seninle seviniriz.:)kaçan balık büyük oluyorda kaçmayınca ne oluyor bide onu söylesen ;)
saygılar canım abim
Hasan BALIKÇI
06-07-2010, 18:47
tebrik ederim hasan abi
Bu paşalar streslerinden uzaklaştırmiştır seni
Bende neden balık tutamıyorum dıye düşünüyorum belli oldu. sen tut paşaları bana gelsin isparozlar :)
Nicelerine diyeyim çay canavarı :D :D
vayyyyy canlarım güzel dileklerinize sonsuz teşekkürler :)
sizlerin paşa tutmasını kendimden çok istiyorum önce bunu bilin ama azdaha sabır.:)beraber tutçaz ;)başınız ağrıcak sıkılcanız :Dbenden bıkçanız :D
çay canavarımıyım ben sadece çay içiyorum kötümü :Ddemle çay geleyim.:D:D:D
Hasan BALIKÇI
06-07-2010, 18:50
şımarık çocuklar gibi küsmek te ne demekmiş hasan abim latife yaptım. Dediğiniz gibi balık bahane dostluk şahane. bir fırsatını bulayım hemen ordayım. kahveleride ben yaparım bol köpüklü:D misafir kahvesi güzel olur derler. nasip ilk fırsatta
yok abim sen yanlış anladın tabiki bende latife ile karışık senin isteğine davet açtım ;)hemde PAŞA TEAM seslenerek :)bi bak bakalım kaç kişiye yapılmış bu davet :D:Dkahve pişirmek bizim guruptan yağız a ait :D:Dtabi becerebilirse :D:D
sevgilerimle kardeşim.:)
Hasan BALIKÇI
06-07-2010, 18:51
Hasan abi balıklar çok güzel avı izleyince gözümüz gönlümüz acıldı.Eline emeğine sağlık..
güzel olan sizlerin güzel sözleri.:)benim için sizlerin tutması çok daha güzel olur inşallah benden daha iyileri sizlerde olur bende burdan keyifle izlerim.:)çok sağol :)
Hasan BALIKÇI
06-07-2010, 18:54
Heytt bee dayım benim..
Ellerine kollarına sağlık , bütün sıkıntını atmışsındır artık :) asıl mesleğin bu senin artık emekli olda bu görüntü resitalini hergün bize sun :)
Hadi bakalım sezonu yeni açtın diyebiliriz iğnen keskin olsun :)
Devamını diliyorum, takılıcam peşine yakın zamanda ;) :)
heeeeytbeee yeğenim benim :)asıl mesleğim deyil yeğen daha nasip olursa birbuçuk yıl sonra ;)işte o zaman asıl işim olcak karaburun taraflarında bir köy evinde sizleri ağırlamakl çok güzel olacak :)
Hasan BALIKÇI
06-07-2010, 18:55
abi ellerinize sağlık balıklar şahane ama en çok senin şu çadırdaki keyif işine özeniyorum bilesin, sağlıcakla kal..
burak biladerim seninde yüreğine sağlık :)
özenme burak o çadırda sanada bir köşe var ;)tüm sevenlerime olduğu gibi :)
Hasan BALIKÇI
06-07-2010, 18:56
Hasan abi tebrikler güzel av olmuş hiç bir şey için fazla üzülme paşaları tutmaya devam sevgiyle kal.
Raif kaptanım iyi dileklerine teşekkürler.:) önce sağlık diyoruz;) aynı güzellikler sizlerden eksik olmasın :)
orhan yıldız
06-07-2010, 19:01
tebrikler hasan tertibim güzel av olmuş inşallah devami velir paşaların hep bu güzel rasimlerini görürüz ras gele
Ohoooo maşallah denizde balık bırakmamışsınız. , efsane geri dönmüş...
İlker ASLAN
06-07-2010, 19:16
Abi süper bir av olmuş tebrik ederim daha iyileri olmasa bile okadarıda bize nasip olur insallah daha irilerini birlikte yakalamak dileğiyle tekrar rasgele
Hasan BALIKÇI
06-07-2010, 19:43
tebrikler hasan tertibim güzel av olmuş inşallah devami velir paşaların hep bu güzel rasimlerini görürüz ras gele
çok sağol orhan biladerim.:)
inşallah hepimize denk gelir :)beraberce :)
Hasan BALIKÇI
06-07-2010, 19:45
Ohoooo maşallah denizde balık bırakmamışsınız. Necati avcunu yalarsın kardeşim, efsane geri dönmüş...
sağol kıvanç biladerim :)ben hep vardımki :D:Dvarda olcam ;)necati şimdi tatilde eskişehirde denize giriyo :D:D
Hasan BALIKÇI
06-07-2010, 19:46
Abi süper bir av olmuş tebrik ederim daha iyileri olmasa bile okadarıda bize nasip olur insallah daha irilerini birlikte yakalamak dileğiyle tekrar rasgele
ilker biladerim inşallah daha irileri dahada fazlaları gelir :)bende böyle temenni edeyim ;)
Usta yine yapacağını yapmış,tebrikler Hasan abi.
fisherman
06-07-2010, 22:14
OO Maşallah hasan abim süper bir avgünü olmuş herzamankigibi :helal:ah ben gelemedim mu hafta ahh kafam ah.Türkiyenin paşa üstadı hasan abim tebrik ediyorum:helal::helal:
erol taş
07-07-2010, 09:20
Hasan abi güzel av olmuş tebrikler
Hasan BALIKÇI
07-07-2010, 18:45
Usta yine yapacağını yapmış,tebrikler Hasan abi.
çok sağol nevzat kardeşim.:)
Hasan BALIKÇI
07-07-2010, 18:47
OO Maşallah hasan abim süper bir avgünü olmuş herzamankigibi :helal:ah ben gelemedim mu hafta ahh kafam ah.Türkiyenin paşa üstadı hasan abim tebrik ediyorum:helal::helal:
sağol yılmaz kardeşim.:)
beraber olsaydık daha güzel olacaktı biliyon demi :)
Hasan BALIKÇI
07-07-2010, 18:56
Hasan abi güzel av olmuş tebrikler
çok sağol erol biladerim :)inşallah sanada denk gelir.:)
kaptankarabulut
07-07-2010, 19:09
Evet tago alacam ifadesini köye gidince..:D :D :D
kaptankarabulut
07-07-2010, 19:14
yapma evlat böylede olmazki:Damca ile yeğen arasına girme ;)mustafa biladerimin dili sürçmüş ondan öyle yazmıştır sende gaz verme :D
Yok yok kardeşim durmadan senin tlfonunu istiyo benden bende vermiyom,güya bişeyler soracakmış sana. Demek ki aramızı bozacakmış.:D :D :D :D :D
kaptankarabulut
07-07-2010, 19:33
sağol kıvanç biladerim :)ben hep vardımki :D:Dvarda olcam ;)necati şimdi tatilde eskişehirde denize giriyo :D:D
Anahhhhhhh Necati Eskişehire giderken denizde peşinden mi gitmiş oralara..:D :D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D :D
Kamil ESEN
07-07-2010, 20:02
Anahhhhhhh Necati Eskişehire giderken denizde peşinden mi gitmiş oralara..:D :D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D :D
Abi denizi olmayıp,plajıolan tek şehir orası...Sakın haberim yok deme..
BARIŞ ÇIRAK
08-07-2010, 08:19
Ustalara selam, Hasan abi
vallaha kurs açarsan ben varım, tanışmak ve kurallara uyan, doğa anaya saygılı bir avcı olmak istiyorum..
saygılarımla,
Hasan BALIKÇI
08-07-2010, 18:08
Ustalara selam, Hasan abi
vallaha kurs açarsan ben varım, tanışmak ve kurallara uyan, doğa anaya saygılı bir avcı olmak istiyorum..
saygılarımla,
Çok sağol barış kardeşim:)samimi mesajına istinaden kurs açmakla ne ben birşey kazanırım nede sizler birşey.;)
balıkçılık öyle bir şeyki herzaman biraz daha avlanma konusunda kendini geliştirebilirsin.;)yani devamlı balığa gitmekle tecrübe kazanılır.:)ben sizce güzel balıklar yakalıyor olabilirim ama birde bunun diğer yüzü var.;)benimle beraber gelen dostlarım o gün güzel balık yakalamışta olabilir.:)peki daha sonra yalnız gittiklerindede aynı sonuç olurmu?
işin açıkçası balık işi nasip işidir :)bende boş dönebiliyorum her gidişimde herzaman tutarım diye bir durum kesinlikle olamaz.:)
yapacak olduğunuz gideceğiniz ortamda hangi balık var ve hangi yeme geliyor.:)hangi zamanda oltaya daha çok vuruyor :)gün içinde kaç çeşit yem kulanılmalı.:)gitmiş olduğun avlak durumu nasıl :)hangi rüzgarda balık kıyıda :)bunlar saymakla bitmeyen fakat av verimini artıracak bilgiler :)
hasbelkader bir yere gidiyor birilerinin tarifi ile gidiyorsan olaki balık tutamadın işte o zaman hayal kırıklığı olur.;)
ben diyorumki önce nasip sonra bilgi ve tecrübe bunlar bir arada olunca sanırım avda güzel olur.:)
güzel bir av yaptığınız avlağı ve avı her zaman bir yere not alın.zamanla buna ihtiyacınız olacaktır.;)
şu an ben belki bu meyveleri topluyorum :)
Bornovalı
08-07-2010, 21:03
geçte olsa tebrikler dostlar.:(
paylaşım için teşekkürler,ben hala gidip gelmelere devam ediyorum kusuruma bakmayın lütfen.
aacaipman
08-07-2010, 21:56
Hasan Abi
Ellerine saglik dokturmussun gene vallahi,haftasonu Yegenim gelmisti,senin kulaklarini cinlata cinlata gittik oraya,bizi baliktan daha guzel bir surpriz bekliyordu,Serkan ve Yagiz ile tanisma
sansim oldu,tesaduf iste ne guzel denk geldi,hossohbetleri ile lafladik,senide andik tabii...Valla isin ozu senden ogrenecek cok sey varmis :) selam sevgiler
gonencsenkal
08-07-2010, 23:33
Çok sağol barış kardeşim:)samimi mesajına istinaden kurs açmakla ne ben birşey kazanırım nede sizler birşey.;)
balıkçılık öyle bir şeyki herzaman biraz daha avlanma konusunda kendini geliştirebilirsin.;)yani devamlı balığa gitmekle tecrübe kazanılır.:)ben sizce güzel balıklar yakalıyor olabilirim ama birde bunun diğer yüzü var.;)benimle beraber gelen dostlarım o gün güzel balık yakalamışta olabilir.:)peki daha sonra yalnız gittiklerindede aynı sonuç olurmu?
işin açıkçası balık işi nasip işidir :)bende boş dönebiliyorum her gidişimde herzaman tutarım diye bir durum kesinlikle olamaz.:)
yapacak olduğunuz gideceğiniz ortamda hangi balık var ve hangi yeme geliyor.:)hangi zamanda oltaya daha çok vuruyor :)gün içinde kaç çeşit yem kulanılmalı.:)gitmiş olduğun avlak durumu nasıl :)hangi rüzgarda balık kıyıda :)bunlar saymakla bitmeyen fakat av verimini artıracak bilgiler :)
hasbelkader bir yere gidiyor birilerinin tarifi ile gidiyorsan olaki balık tutamadın işte o zaman hayal kırıklığı olur.;)
ben diyorumki önce nasip sonra bilgi ve tecrübe bunlar bir arada olunca sanırım avda güzel olur.:)
güzel bir av yaptığınız avlağı ve avı her zaman bir yere not alın.zamanla buna ihtiyacınız olacaktır.;)
şu an ben belki bu meyveleri topluyorum :)
Hasan usta sana katılıyorum Usta diyorum çünkü iğne bağlamayı takım hazırlamayı daha biçok şeyi senin foruma eklemiş olduğun videolardan ve yazılarından öğrendim bu vesile ilede teşekkür etmek isterim. Balığa gitmek bir ikikez nasip oldu daha önümüzdeki günlerde daha fazla zaman bulacağım inşallah ya nasip ya kısmet deyip yola çıkacağız.Nasibimizde varsa ne ala keyfimize keyif katar, yoksa zaten balık bahane önemli olan denizle buluşmak stres atmak zamanla ustalık konusunda gelişeceğime inanıyorum bu işe ne kadar ilgili olunursa zamanla o kadarda başarı yakalanır diye düşünüyorum sevgi ve saygılarımı sunuyorum
Hasan BALIKÇI
09-07-2010, 18:37
geçte olsa tebrikler dostlar.:(
paylaşım için teşekkürler,ben hala gidip gelmelere devam ediyorum kusuruma bakmayın lütfen.
Çok sağol rıdvan biladerim.:)sen işlerini yoluna koy merak etme ;)bizler hep buralardayız.:)
Hasan BALIKÇI
09-07-2010, 18:39
Hasan Abi
Ellerine saglik dokturmussun gene vallahi,haftasonu Yegenim gelmisti,senin kulaklarini cinlata cinlata gittik oraya,bizi baliktan daha guzel bir surpriz bekliyordu,Serkan ve Yagiz ile tanisma
sansim oldu,tesaduf iste ne guzel denk geldi,hossohbetleri ile lafladik,senide andik tabii...Valla isin ozu senden ogrenecek cok sey varmis :) selam sevgiler
volkan çok sağol kardeşim.serkan ve yağız ile tanışmışsın sevindim.:)bellimi olur bakarsın beraberde gideriz.:)işte o zaman üzerime düşeni seve seve yaparım ;)
Hasan BALIKÇI
09-07-2010, 18:41
Hasan usta sana katılıyorum Usta diyorum çünkü iğne bağlamayı takım hazırlamayı daha biçok şeyi senin foruma eklemiş olduğun videolardan ve yazılarından öğrendim bu vesile ilede teşekkür etmek isterim. Balığa gitmek bir ikikez nasip oldu daha önümüzdeki günlerde daha fazla zaman bulacağım inşallah ya nasip ya kısmet deyip yola çıkacağız.Nasibimizde varsa ne ala keyfimize keyif katar, yoksa zaten balık bahane önemli olan denizle buluşmak stres atmak zamanla ustalık konusunda gelişeceğime inanıyorum bu işe ne kadar ilgili olunursa zamanla o kadarda başarı yakalanır diye düşünüyorum sevgi ve saygılarımı sunuyorum
gönenç kardeşim daha iyi ve yeni videolu anlatımlar yapacağım kısa bir zaman sonra :);)inşallah işinize yarar balık tutmanızda fayda sağlar :)
kaptankarabulut
09-07-2010, 20:42
gönenç kardeşim daha iyi ve yeni videolu anlatımlar yapacağım kısa bir zaman sonra :);)inşallah işinize yarar balık tutmanızda fayda sağlar :)
Ne o hasan'ım yine yeni yeni avlaklar mı buldun yoksa...:D :D :D
Hasan BALIKÇI
10-07-2010, 21:51
Süleyman abicim yeni avlakmı kaldıki 30 senedir bu kıyılardayız.;)basmadığımız kıyımı kaldıki :Dama bildiğin yer olursa seve seve gideriz :D
Anıl ÜNALAN
10-07-2010, 23:10
Süleyman abicim yeni avlakmı kaldıki 30 senedir bu kıyılardayız.;)basmadığımız kıyımı kaldıki :Dama bildiğin yer olursa seve seve gideriz :D
Dayı gel ben seni bi kıyıya götürcem el değmemiş adalara :D oralarda çupra avlıcaz ;) sen seçicen adayı ben bırakıcam seni :D
Hasan Abim tebrikler , harika av yapmışsınız :helal: Bu arada merayı kurutmadan bu taraflara da kovala da kardeşinde biraz paşa yakalasın :) Her gidişimde mutlaka alıyorum ama karagöz , sargöz ve kupalar çupralara fazla fırsat vermiyorlar :P Afiyet şeker olsun ...
Hasan BALIKÇI
12-07-2010, 18:26
Dayı gel ben seni bi kıyıya götürcem el değmemiş adalara :D oralarda çupra avlıcaz ;) sen seçicen adayı ben bırakıcam seni :D
Sağol anılım.:)
senin teknenm keşke benim avlandığım taraflarda olsaydı ;)bak o zaman neler olurdu :)
Hasan BALIKÇI
12-07-2010, 18:28
Hasan Abim tebrikler , harika av yapmışsınız :helal: Bu arada merayı kurutmadan bu taraflara da kovala da kardeşinde biraz paşa yakalasın :) Her gidişimde mutlaka alıyorum ama karagöz , sargöz ve kupalar çupralara fazla fırsat vermiyorlar :P Afiyet şeker olsun ...
nedim sağol kardeşim.:)merayı olta ile kimse kurutamazda başka etkenler varya işte onlar kurutursa birşey diyemem.;)kovalamakla gelseler kovalayayımda olmazki.:D
senin tuttuklarınıda biliyorum nedim sende çok güzel balıklar tutuyorsun.çanakkale geçilmez :);)
adolomorola
12-07-2010, 21:27
Ah be Süleyman abi bilmediği yer yok'ki yeni yer bulsun :D:D:D:D
Hasan BALIKÇI
15-07-2010, 19:10
Ah be Süleyman abi bilmediği yer yok'ki yeni yer bulsun :D:D:D:D
bi,lmediğim yerlerde var öner kardeşim :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.