Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : 14/15 / 07/ 2010 Assolist paşa ve saz arkadaşları

baracuda_35x
15-07-2010, 07:37
Tüm gönül dostlarıma merhaba

Söze nereden başlanır bilinmez ama bir yerlerden başlamak lazım. uzun zamandır doğru duzgün ava gitmiyordum baya bir zaman ara vermiştim , fakat sevdiğimi ihmal edip ne zamandır onunla geceleyemiyorduk,bir birimizi baya bir özlemiştik o bana hasret, bende ona hasret, gün geçtıkçe !!! gecenin yalnızlığını paylaştığım sevgilim aklıma geliyordu pufur pufur esen rüzgarın sesi , bembeyaz dalgaların sesi,gökyüzünü aydınlatan yıldızların ışığı işte bu ortamda deniz ve ben özlemiştik bir birimizi, açaba diyordum eskisi gibi kırgınmı bana!! yoksa yine seviyormu beni?? İşte bu hayaleri kurarken ben hafta sonunu iplen çekiyordum gidecektim yine onun kolarına sabahlara kadar birlikte olup hasretle kucaklaşacaktık iki sevgili, ama dayanırmı bu yürek gelde bana sor ,!!!! Dayanamadığım gibi Çarşamba günün gecesi çıktım yola sevgilimin kollarına.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])
Hafta arası buluşaması olacaktı ne de olsa,bana kırgın olup olmadığını anlayacaktım sonunda yoldan yemçi İrfana uğrayıp mamun ve borukurtlarını alıp sonunda varmak istediğim merama Balıklıovaya vardım hava esintili ve sakin hava durumuna baktığımdada aynen öyle gösteriyordu,oltalar hazırlandı sevdiğimin tam bağrına bıraktım oltaları saat tam 22’00 de arada sırada güzel vuruşlar geliyordu ama gelenler küçük küçük karagözden başkası değildi onlarıda aynen geriye iade büyüde gel gözüm diyerek.

Aradan gecen 45 dakiadan sonra peşpeşe gelen iki lidaki olması benim için iyi işaretti
Gece güzel gececeğe benziyordu anlaşılan ve ardından saat 24’00 de kadar livarımda dört adet lidaki vardı, buda güzel diyerek ava devam ediyorum saatler ilerlemiş 01’30 za kedar bir şey yok tamamdır artık şimdi başlar diyorum kendi kendime!!! dememe varmadan ziller ötmeye başlamıştı bile ardı ardına kesilmedi.bu arada ustam sevgili Hasan BALIKÇININ kulaklarınıda çok çınlatım,!!!! Neden mi ? bir av yapmıştık ustam bana yanlış yapıyorsun demişti !!! misinayı elleme kendine çekme yanı. Oltalarda boşluklar oluşuyor hafıf bir zil sesi aynen yanına kamışların boşluk ver kamala kaktığini kulanarak öyle alıyordum lidakileri, teşekürler ustam Hasan BALIKÇI.

Sözü fazla uzatmadan bitirelim konuyu daha çok şeyler var yazılacak olsun başka zamana bırakalım. Velasıl avı saat 06’00 sona erdirdim benim için güzel bir gece ve av oldu dahası siz gönül dostlarımın başına sevgilerimle esen kalın.

Taygun KOCABIYIK
15-07-2010, 07:43
Rıdvan abim süper av olmuş tebrik ediyorum, darısı başıma.

Tuncay GÜNAY
15-07-2010, 08:49
keyifli ve bereketli bir av olmuş tebrik ederim paylaşımınız için rastgelsin her zaman

gonencsenkal
15-07-2010, 09:34
:helal:Maşallah maşallah çok güzel bir av çıkarmışsınız 30cm lik paşayı da kapmışsınız ama ben en çok mırmırı beğendim afiyet bal şeker olsun oltalarınız herdaim paşalarla dolsun:helal:

delvel
15-07-2010, 15:13
rıdvan abi avınız ve anlatımınız cok güzel olmuş..
paylaşım için teşekkür ederim:)

Anıl ÜNALAN
15-07-2010, 15:29
Tebrikler Rıdvan abim güzel av olmuş. Şair edasıyla yazmışsın büyük aşkını okurkende büyük keyif aldım :)
Beraber av yapabilmek dileğiyle güzel abim, iğnen keskin olsun..

Teaser
15-07-2010, 16:21
Çok güzel av yapmışsınız :helal: Devamını dilerim , afiyet olsun ....

ibrahimz35
15-07-2010, 17:35
Abi, maşallah çok güzel bir anlatım olmuş.
Bu güzel anlatımı o güzel çupura'lar ilede süslemişsin.
Ellerine kollarına sağlık.
Afiyet olsun.

kaptankarabulut
15-07-2010, 18:27
Vay vay Rıdvan'ım denizin özlemi şairleştirmiş seni.:D :D

Gecen çok güzel geçmiş anlaşılan ki şair ruhun çıkmış ortaya. Anlatımın için teşekkürler...
Paylaşım içinde ayrıca teşekkürler..

Hasan BALIKÇI
15-07-2010, 18:52
Rıdvan seni herzaman takdir ederim.:)balık tutmayı çok sevdiğini ve balık tutanları dahada çok sevdiğini benden iyi kimse bilmez sanırım.;)çünkü seni çok iyi tanıyorum.kafan estiğinde tek başınada olsa işte o güzel balıkların peşinden koşuyorsun.:)koştukçada nasibindeki balıkları çok güzel tutuyorsun.
tekrar tebrik ederim kardeşim.:helal::helal:
açmış olduğun konuda bendende bahsetmişsin teşekkürler kardeşim.:)sen zaten balık tutmayı bilen bir arkadaşımdın sadece balığın oltaya vurduğu an ne yapacağını pek kestiremiyordun bende iki kelimelik bir söz söyledim.:)işinede yaradıysa ne mutlu bana senin gibi özü sözü bir olan arkadaşımdan böyle teşekkür almak gerçekten insana keyif veriyor.:)esas ben sana teşekkür ederim.:)

bu arada sen balık tutmaya gitme :Dsen DİJEY RIDO deyilmisin sen şarkılarını söyle şiirlerini oku kardeşim :D:D

helalin var :helal::helal:

Yağız DEMİR
15-07-2010, 21:18
masallahh cok guzel bır av
anlatımın super valla sankı bır yazar edasında yazılmıs keyıflı bır anlatım
paylasım ve emeklerınız ıcın tebrık ederım

Raif Yelkenci
15-07-2010, 21:57
Tebrikler Rıdvan çok güzel bir gece avı olmuş anlatımınız da harika afiyet olsun.

baracuda_35x
15-07-2010, 22:32
Teşekkürler Taygunum dahası inşallah senin başına dostum ;)
keyifli ve bereketli bir av olmuş tebrik ederim paylaşımınız için rastgelsin her zaman
Teşekkürler Tuncay dahası inşallah senin başına sevgilerimle ;)
:helal:Maşallah maşallah çok güzel bir av çıkarmışsınız 30cm lik paşayı da kapmışsınız ama ben en çok mırmırı beğendim afiyet bal şeker olsun oltalarınız herdaim paşalarla dolsun:helal:
Teşekürler Gönenç bunun suçlusu sensin of of çektirdin bana :D kendimi bir anda denizde buldum :D anlaşılan sende mırmır hastasısın inşallah bir gün ziyaretine gelir sevgilerimle ;)
rıdvan abi avınız ve anlatımınız cok güzel olmuş..
paylaşım için teşekkür ederim:)

teşşekürler Veli ne mutluki okumaktan zevk aldığsan sevgilerimle ;)

baracuda_35x
15-07-2010, 22:50
[Tebrikler Rıdvan abim güzel av olmuş. Şair edasıyla yazmışsın büyük aşkını okurkende büyük keyif aldım :)
Beraber av yapabilmek dileğiyle güzel abim, iğnen keskin olsun..
Teşekkürler Anıl okurken keyif aldıysan ne mutlu bana ,yaşadıklarımı hissetiklerimi yazdım sadece.inşallah bir gün olta atarız birlikte ;)
Çok güzel av yapmışsınız :helal: Devamını dilerim , afiyet olsun ....
Teşekkürler Nedim dahası dostlar başına sevgilerimle ;)
Abi, maşallah çok güzel bir anlatım olmuş.
Bu güzel anlatımı o güzel çupura'lar ilede süslemişsin.
Ellerine kollarına sağlık.
Afiyet olsun.
Teşekkürler İbrahim dahasi siz dostlar başına inşallah sevgilerimle ;)

Gecen çok güzel geçmiş anlaşılan ki şair ruhun çıkmış ortaya. Anlatımın için teşekkürler...
Paylaşım içinde ayrıca teşekkürler..B][/B]

Teşekkürler Süleyman abi ,elbeteki her insanın içinde gizli kalmış yönleri vardır,herkezde kendine göre yorumlar hayatı ve yaşamayı keyif aldığsanda ne mutlu bana sevgilerimle ;)

The Lunatic
15-07-2010, 23:13
Hem av hem de anlatım harika. tebrikler

baracuda_35x
15-07-2010, 23:34
Rıdvan seni herzaman takdir ederim.:)balık tutmayı çok sevdiğini ve balık tutanları dahada çok sevdiğini benden iyi kimse bilmez sanırım.;)çünkü seni çok iyi tanıyorum.kafan estiğinde tek başınada olsa işte o güzel balıkların peşinden koşuyorsun.:)koştukçada nasibindeki balıkları çok güzel tutuyorsun.
açmış olduğun konuda bendende bahsetmişsin teşekkürler kardeşim.:)sen zaten balık tutmayı bilen bir arkadaşımdın sadece balığın oltaya vurduğu an ne yapacağını pek kestiremiyordun bende iki kelimelik bir söz söyledim.:)işinede yaradıysa ne mutlu bana senin gibi özü sözü bir olan arkadaşımdan böyle teşekkür almak gerçekten insana keyif veriyor.:)esas ben sana teşekkür ederim.:)

bu arada sen balık tutmaya gitme :Dsen DİJEY RIDO deyilmisin sen şarkılarını söyle şiirlerini oku kardeşim :D:D

Teşekkürler Ustam sezarın hakını sezara veririm benim içim neyse dışimda odur,şarkılara şiirlere devam usta ;)
masallahh cok guzel bır av
anlatımın super valla sankı bır yazar edasında yazılmıs keyıflı bır anlatım
paylasım ve emeklerınız ıcın tebrık ederım
Teşekkürler Yağız sadece hissetiklerimi yazdım dahası siz dostlar başına sevgilerimle ;)
Tebrikler Rıdvan çok güzel bir gece avı olmuş anlatımınız da harika afiyet olsun.
Teşekkürler Raif abi dahası siz dostlar başına inşallah ;)
Hem av hem de anlatım harika. tebrikler

Teşekkürler Uğur dahası senin başına inşallah ;)

sparus
16-07-2010, 11:06
Üstad, keramet bende demek ki. Beraberken çeneye dalıyoruz balıkları unutuyoruz, sen yanlızken pür dikkat ava odaklanıyorsun. :D

Uzun zaman sonra güzel bir avın sana nasıl iyi geldiğini sabahın 8'inde telefonla aramandan biliyorum dostum.:D Bir kere olsun beraberken böyle bir av yapabilmek dileğiyle... :( (ya ikimizde balık tutamıyoruz ya da sen tutuyorsun bende yine bir şey yok :D)

Taygun bil bakalım ben kimim :)

Paylaşım içinde ayrıca teşekkürler..

Kaptan Karabulut... Onda daha ne cevherler var bir bilsen. Geçende Rıdo geldi bizim oraya. Valla hiç aklıma gelmedi Süleyman abide burda oturuyo demek. Karşı komşundan selamlar. :)

Hasan abi, her avda ama her avda senden mutlaka bahseder. Rıdvan için önemli birisin benden söylemesi. :) Yalnız o senin verdiğin taktiği ben ilk günden beri veriyorum da dinlemiyordu beni. Alacağın olsun Rıdo :D

Hasan BALIKÇI
16-07-2010, 18:23
Hasan abi, her avda ama her avda senden mutlaka bahseder. Rıdvan için önemli birisin benden söylemesi. :) Yalnız o senin verdiğin taktiği ben ilk günden beri veriyorum da dinlemiyordu beni. Alacağın olsun Rıdo :D

mehmet biladerim rıdvan sağolsun beni gerçekten sever sayar :)seninde dediğin gibi rıdvan ile balıktaysan balık tutamazsın :D:Dçok geveze :Dben beraber balık tutarsak yanımdan sopa ile kovalıyordum.:D:Dşaka şaka rıdvan gerçekten temiz kalpli bir kardeşimiz aynı şekilde bende kendisini severim.:)

rıdvan a verdiğim taktiği yapması çok güzel rıdvan benim söylediğimden güzel balık tutuyorsa bende en az kendim tutmuş kadar sevinirim.:)bundan hoş bir durum yok sanırım.;)

baracuda_35x
16-07-2010, 18:32
Üstad, keramet bende demek ki. Beraberken çeneye dalıyoruz balıkları unutuyoruz, sen yanlızken pür dikkat ava odaklanıyorsun. :D

Uzun zaman sonra güzel bir avın sana nasıl iyi geldiğini sabahın 8'inde telefonla aramandan biliyorum dostum.:D Bir kere olsun beraberken böyle bir av yapabilmek dileğiyle... :( (ya ikimizde balık tutamıyoruz ya da sen tutuyorsun bende yine bir şey yok

ustad sen geveze isen ben geveze sem balıkmı tutulur :D:D yani bana istediğin kadar söylesende ben burmumun dikine giderim :D;)

baracuda_35x
16-07-2010, 18:34
mehmet biladerim rıdvan sağolsun beni gerçekten sever sayar :)seninde dediğin gibi rıdvan ile balıktaysan balık tutamazsın :D:Dçok geveze :Dben beraber balık tutarsak yanımdan sopa ile kovalıyordum.:D:Dşaka şaka rıdvan gerçekten temiz kalpli bir kardeşimiz aynı şekilde bende kendisini severim.:)

rıdvan a verdiğim taktiği yapması çok güzel rıdvan benim söylediğimden güzel balık tutuyorsa bende en az kendim tutmuş kadar sevinirim.:)bundan hoş bir durum yok sanırım.;)

sağolasın Ustam bende seni severim zaten, bu sefer sopa değil odun getir istersen :D:D

Denizkızı35
16-07-2010, 20:58
Rıdvan bey güzel av olmuş tebrikler

baracuda_35x
16-07-2010, 21:40
Rıdvan bey güzel av olmuş tebrikler

Teşekürler Bahar hanım dahası siz dostlar başına inşallah :;)

AKIN74
17-07-2010, 11:37
Rıdvancım kıymetli kardeşim seni avlaklarda görmek, seni gülen yüzünle tekrar görmek çok güzel...:)

Artık seni bir gün bi avlakta ertesi gün başka avlaklarda göreceğiz demektir. Seni görünce beraber yaptığımız keyifli avlar anılarımda canlandı. En kısa zamanda birlikte avlanmak gerek, bu şart oldu..Kaçış yok bilesin...:deli:

Görüşmek üzere, Kendine iyi bak kardeşim...

Taygun KOCABIYIK
17-07-2010, 12:35
Rıdvan abi tekrar baktımda hakkaten çok güzel balıklar, bir gün birlikte gidelim bakalım benim nasibime neler denk gelecek :)

baracuda_35x
17-07-2010, 12:51
Rıdvancım kıymetli kardeşim seni avlaklarda görmek, seni gülen yüzünle tekrar görmek çok güzel...:)

Artık seni bir gün bi avlakta ertesi gün başka avlaklarda göreceğiz demektir. Seni görünce beraber yaptığımız keyifli avlar anılarımda canlandı. En kısa zamanda birlikte avlanmak gerek, bu şart oldu..Kaçış yok bilesin...:deli:

Görüşmek üzere, Kendine iyi bak kardeşim...

Teşekürler Dostum inşallah en kısa zamanda birlikte av yapmak dileğiile ;)

baracuda_35x
17-07-2010, 12:52
Rıdvan abi tekrar baktımda hakkaten çok güzel balıklar, bir gün birlikte gidelim bakalım benim nasibime neler denk gelecek :)

neden olması Taygunum, mutlu olurum gideriz tabiki ;)

Necati ARAT
19-07-2010, 09:32
Rıdvan abi Mütişsin..
Seni yalnız Kurt Seniiiiii..

Gerçekten güzel bir av yapmışsın ..
Tebrik eder en güzel avların seninle olmasını temenni ederim..

baracuda_35x
19-07-2010, 15:30
Rıdvan abi Mütişsin..
Seni yalnız Kurt Seniiiiii..

Gerçekten güzel bir av yapmışsın ..
Tebrik eder en güzel avların seninle olmasını temenni ederim..

Teşekkürler Neceti vallahi benim içnde güzel av oldu bu şamda kayası :D;)

ukg79
22-07-2010, 13:44
rıdvan abi maşallahın var güzel kareler emeğine sağlık..:helal::helal:

baracuda_35x
25-07-2010, 22:50
Teşekkürler Ulaş,dahası siz dostlar başına ;)