PDA

Tüm Versiyonu Göster : Yine gittik bir yerlere 31/Temmuz/ 01/Ağustos/ 2010

baracuda_35x
03-08-2010, 15:12
Tüm gönül dostlarıma merhaba

Sevdamızın kavurduğu deniz kenarı mesken olmuş yüreyimizde,bir aşka yelken açmış iki aşık bir sevgili,geceler uzun belli ay pırıl pırıl yüreklerdeki aşklar kadar masum.yine koşuyoruz sevdamızın peşinde adım adım her Geçen zamanın izlerini yazıyoruz beynimizin bir köşesine,acaba bu olurmu?!! bu aşkın meyvesi alırmıyız?!! denizin bağrından sökeceğimiz balıkları alırmıyız?, hatırlarmısınız bir şarkı varya !!! seviyorum işte varmı diyeceğin diye başlayan, işte bizim aşkımızda böyle başlıyor güzel bir gecede denizin yanı başında.

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Temmuz ayını son güneşinide batırdık o gece zamanın izlerinden bir günüde geride bıraktık,gelecek yeni güne merhaba dedik içimizde akan bir sevda ile.

Video sevgili üstadım Hasan BALIKÇIYA armağan edilmiştir,benim için sende çok değerlisin ustam.

video/xe7ykx_31-temmuz-01-ayustos-2010-balikavi_sport

Bu satırlardan sonra başlıyalım hikeyemize.

Evet dostlar daha önceden sevgili Şükrü kardeşime bir sözüm vardı hep gideriz diyordum ama bir türlü bu buluşma olmadı, taki Çarşamba gününe kadar sevdiğim dostlarımı arada bir zaman zaman ararım, o hafta sevdiğim dostum Ahmet aklıma geldi bende olan telefon numarasından başka bir kişi çıktı,bende Şükrüyü arayıp hal hatır sorduktan sonra Ahmetin (BİRHAS) numarasını istedim aldım, neyse Şükrü “ abi hani balığa gidecektik seninle !!” doğru ya benim Şükrüye sözüm var, “ tamam olur cumartesi günü saat 16’00 buluşalım çıkalım yola oldumu tamam”

Yemci İrfandan taze mamun ve buru kutlarını aldik [Only Registered Users Can See Links] mamunu gece 24de kadar kullanıyorum sonrası zaten boru kurdu haraketin başlayacağı zaman, Belirli bir gideceğimiz yeri kafamızda kurmamıştık orasımı burasımı derken, Şükrü “abi sen nereyi istiyorsan oraya gidelim, ben sana güveniyoum ” dedi tamamda boş dönme olasılığıda var av lanacağımız yerden boş dönmeyi göze alıyorsan gideceğiz, içimdeki geçen yere gittik, “ama bu sefer herkez gidecek mersine ben gideceğim tam tersine”
İçimden geldiği gibi, tam olarak bu zamanlarda av yapmamıştık bu bölge üzerinde gözlemlerim ve hislerim beni yanıltmamıştı. Av koşulları ulştuğunda doğru zamanda doğru yerde olabilmek,deniz sevdalısı olarak deniz bize o gece cömert davranarak nasibimizi verdi,ne bilirsek bilelim, ne uygularsak uygulayalım, bu gün için bu güzel av yapıldı yarın aynı yerde belkide bu av gerçekleşmez benim için herşeyden önce nasıp gelir kısmetimiz varsa av olur. sizleri Fotoğraflar ile baş başa bırakıyorum sevgilerimle.

Daha güzelleri siz dostlar başına rastgele

İkiside ayrı ayrı oltalarda tutuldu Şükrü ve ben aynı zamanda çıktık balıkları.

Evet unutmadan bu arada bilen bilir ben bunu arada bir yaparım
Ama sanki biraz abartmışim.:D:D

Salih Reis
03-08-2010, 15:29
Rıdvancım senin bu resimdeki mutlu gülüşün yeter.
Bence avatar resmeni hemen değiştir.

rastgele

Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])

Necati ARAT
03-08-2010, 15:36
Rıdvan abi sana ne diyeyim bilmiyorum..
Balıklar şahane ..

Hep yanlız giderdin bak yanında birilerini götürünce dahada güzel oluyormuş..
Eeeee beni ne zaman götürüyorsun balığa??

Paylaşım için teşekkürler..

ibrahimz35
03-08-2010, 15:40
Rıdvan Abi, valla ne yazacağımı şasırdım.
O güzel siir'li anlatım, arka arkaya gelen birbirinden güzel resimler.
Deniz seni mahçup etmemiş, bağrından çıkarıp vermiş balıkları.
İnşallah böyle güzel avları her balığa çıkışında alırsın.

baracuda_35x
03-08-2010, 15:42
Rıdvancım senin bu resimdeki mutlu gülüşün yeter.
Bence avatar resmeni hemen değiştir.

rastgele

Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])

senimi kıracağım abi seni kıracağıma kafamı kırarım daha iyi abi, vallahi gülmek bana yakışıyormuş ;)

brkknc
03-08-2010, 15:53
hocam çok güzel bir av olmuş ellerinize sağlık darısı başımıza ne diyeyim..

baracuda_35x
03-08-2010, 15:56
Rıdvan abi sana ne diyeyim bilmiyorum..
Balıklar şahane ..

Hep yanlız giderdin bak yanında birilerini götürünce dahada güzel oluyormuş..
Eeeee beni ne zaman götürüyorsun balığa??

Paylaşım için teşekkürler..
Ne diyeceksinki bende bilmiyorum ;) kısmet kısmet :)
Rıdvan Abi, valla ne yazacağımı şasırdım.
O güzel siir'li anlatım, arka arkaya gelen birbirinden güzel resimler.
Deniz seni mahçup etmemiş, bağrından çıkarıp vermiş balıkları.
İnşallah böyle güzel avları her balığa çıkışında alırsın.

Teşekkürler İbrahim, oldum olası ben buyum işte ;)

Kamil ESEN
03-08-2010, 16:30
Rıdvan gene geze geze buldun madeni değilmi?Eee ne demişler arayan bulurmuş?Yakışır sana kardeşim.Şansın daim olsun,rastgelsin..

baracuda_35x
03-08-2010, 17:27
hocam çok güzel bir av olmuş ellerinize sağlık darısı başımıza ne diyeyim..
Teşekkürler arkadaşım dahası senin başına ;)
Rıdvan gene geze geze buldun madeni değilmi?Eee ne demişler arayan bulurmuş?Yakışır sana kardeşim.Şansın daim olsun,rastgelsin..

Teşekkürler Hocam biliyorsunki bu konularda, çok kafa patlatıyorum bir balık gibi düşünüyorum ve meyvesinide alıyorum dahası siz dostlar başına sevgilerimle .

orhan yıldız
03-08-2010, 20:58
helal rıdvan kardeşim denizi boşaltmişin valla gidicegin zaman bi tel ac ya gelelim resimler harika baliklar harika sende harikasin kardeşim bol sanslar rasgele

Mehmet BODUROĞLU
03-08-2010, 22:48
Oy oy
Maşallah demek gerek.
Uzun zamandır gördüğüm en bereketli kıyı avı olsa gerek bu.
Tebrik eder devamını dilerim.
Afiyet bal şeker olsun ...

gonencsenkal
04-08-2010, 07:11
:helal::helal:Valla abi süpersin ne diyeyim ben sana sabah sabah açtık bilgisayarı bu güzellikle karşılaştık artık bütün günümüz yüksek bir moralle geçecek:) sayende bizde yaşamış gibi olduk sizle beraber, anlatımın fotoğrafların videon harika eline emeğine sağlık balıklarında en güzeli her zamanki gibi mırmır :)her avın böyle bereketli olsun:helal:

Yağız DEMİR
04-08-2010, 08:20
Rıdvan abı keyıflı ve neselı bır av gecırmıssınız her halınızden bellııı
yapmıs oldugunuz av bır harıka
paylasımın ve emeklerın ıcın tesekkurler avlarınız daım olsun

Anıl ÜNALAN
04-08-2010, 09:30
Senden korkulur abi yaaa..
Yine çok güzel bir ava imza atmışsın güzel abim..
Gerçekten çok güzel balıklar umarım bu güzel balıkların devamını beraberde görebiliriz ;)
İğnen her zamanki gibi keskin olsun..
Rastgelsin abi...

Balikci Alp
04-08-2010, 10:55
Rıdvan abi, bu ne güzellik !!! Dediğin gibi doğru zamanda doğru yerde imişsiniz ama balıkçılar da işini biliyormuş hani :)
Avınız hep rastgitsin

ukg79
04-08-2010, 11:23
Abi gerçekten güzel kareler avatar resmini değiştirmişin o da güzel olmuş darısı başımıza:helal::helal::helal:

adolomorola
04-08-2010, 18:07
Yine çok güzel bir av yine çok güzel bir konu anlatışı Tebrikler :helal::helal:
Kimsenin doğru dürüst balık yakalayamadığı şu günlerde Mahşallah sen masayı donatmışın,Şansın her zaman yanında Otlararında her zaman bolu olması dileklerimle...;)

kturkol
04-08-2010, 18:53
Rıdvan harika bir av ve dostluk buluşması olmuş, hepinizi kutlarım. En kötü gününüzün böyle olması dileklerimle.

kaptankarabulut
04-08-2010, 19:04
:helal:

:helal: :helal: :helal: :helal:

:helal:

Rıdvan'cım anlatımında avında harika başka söze gerek yok. Afiyet olsun..

kalfahasan45
04-08-2010, 19:06
harika bir av olmuş tebrik ederim kareler gerçekten çok güzel imrendim inşallah daha iyileri nasip olur

baracuda_35x
05-08-2010, 03:35
helal rıdvan kardeşim denizi boşaltmişin valla gidicegin zaman bi tel ac ya gelelim resimler harika baliklar harika sende harikasin kardeşim bol sanslar rasgele

Oy oy
Maşallah demek gerek.
Uzun zamandır gördüğüm en bereketli kıyı avı olsa gerek bu.
Tebrik eder devamını dilerim.
Afiyet bal şeker olsun ...

:helal::helal:Valla abi süpersin ne diyeyim ben sana sabah sabah açtık bilgisayarı bu güzellikle karşılaştık artık bütün günümüz yüksek bir moralle geçecek:) sayende bizde yaşamış gibi olduk sizle beraber, anlatımın fotoğrafların videon harika eline emeğine sağlık balıklarında en güzeli her zamanki gibi mırmır :)her avın böyle bereketli olsun:helal:

Rıdvan abı keyıflı ve neselı bır av gecırmıssınız her halınızden bellııı
yapmıs oldugunuz av bır harıka
paylasımın ve emeklerın ıcın tesekkurler avlarınız daım olsun

değerli yorumlarınız için her birinize ayrı ayrı teşekkürler.;)

baracuda_35x
05-08-2010, 03:38
Senden korkulur abi yaaa..
Yine çok güzel bir ava imza atmışsın güzel abim..
Gerçekten çok güzel balıklar umarım bu güzel balıkların devamını beraberde görebiliriz ;)
İğnen her zamanki gibi keskin olsun..
Rastgelsin abi...

Rıdvan abi, bu ne güzellik !!! Dediğin gibi doğru zamanda doğru yerde imişsiniz ama balıkçılar da işini biliyormuş hani :)
Avınız hep rastgitsin

Abi gerçekten güzel kareler avatar resmini değiştirmişin o da güzel olmuş darısı başımıza:helal::helal::helal:

Yine çok güzel bir av yine çok güzel bir konu anlatışı Tebrikler :helal::helal:
Kimsenin doğru dürüst balık yakalayamadığı şu günlerde Mahşallah sen masayı donatmışın,Şansın her zaman yanında Otlararında her zaman bolu olması dileklerimle...;)

değerli yorumlarınız için her birinize ayrı ayrı teşekkürler.;)

yenal45
06-08-2010, 20:27
rıtvan abi maşallah denizi kurutmuşsun lidakiler mımrmırlar maşallah çokgüzel ne-asibin hep açıklosun inşallah rastgelsin

Tuncay GÜNAY
07-08-2010, 08:06
rıdvanım tebrikler kardeşim çok bereketli bir av olmuş yüzündeki gülüş ve mutluluk hiç eksik olmasın daha güzel avlar temennisi ile rastgelsin kardeşim. balıklar da pek yakışıklı afiyet bal şeker olsun

ibrahimsepetçi
09-08-2010, 12:54
her ikinizide canı gönülden kutlarım.herdaim rastgele.

kaptankarabulut
09-08-2010, 20:34
Rıdvan kardeşim, keşke avlandığın bölgeyide belirtseydin,çok daha güzel bir paylaşım olurdu diye düşünüyorum...

Hasan BALIKÇI
09-08-2010, 21:08
sevgili rıdvan kardeşim tebrik ederim ve ayrıcada videon için teşekkür ederim :)

avlarının her zaman güzel olmasını dilerim:)

baracuda_35x
09-08-2010, 22:51
rıtvan abi maşallah denizi kurutmuşsun lidakiler mımrmırlar maşallah çokgüzel ne-asibin hep açıklosun inşallah rastgelsin

rıdvanım tebrikler kardeşim çok bereketli bir av olmuş yüzündeki gülüş ve mutluluk hiç eksik olmasın daha güzel avlar temennisi ile rastgelsin kardeşim. balıklar da pek yakışıklı afiyet bal şeker olsun

her ikinizide canı gönülden kutlarım.herdaim rastgele.

değerli yorumlarınız için teşekkürler ;)

baracuda_35x
09-08-2010, 23:05
Rıdvan kardeşim, keşke avlandığın bölgeyide belirtseydin,çok daha güzel bir paylaşım olurdu diye düşünüyorum...

sevgili Süleyman abi, ne varki avlandığım bölgeleri tam olarak hangi mevkide olduğunu söylemiyorum bildiğin gibi forumları takip eden bir çok kişi var, gece zıpkınlamı dalan ararsın sahile ağ atanmı? şunu belirte bilirimki teknelerde nasıl sonar ve radar varsa benimde en büyük yardımcım (Google Earth) tır. işte bütün derslerimi burada çalışıyorum, saatlerimi harcıyorum bir avlak için üç şans veriyorum, üç saniye balık gibi !!! üç saat avcı düşünüyorum saygılarımla.;)

baracuda_35x
09-08-2010, 23:18
sevgili rıdvan kardeşim tebrik ederim ve ayrıcada videon için teşekkür ederim :)

avlarının her zaman güzel olmasını dilerim:)

Sevgili Üstadım her yiğidin gönlünde bir aslan yatar benimde gönlümde sen yatarsın, bilirsin ben mırmır hastasıydım ve avcısı !!!! ama bu zamana kadar yakaladığım çupraları şans olarak yakalamışım diyebilirim !!! senin vediğin bir bilgi benim için çok çok değerli, emeğini inkar edemem,sayende uzatmaları oynarken son golleri atmaya başladım.
çizdiğim amatör balıkçılık çizgisinide senin taktir etmen benim için büyük bir onurdur sevgilerimle ;);):helal::helal:

sineequanon
10-08-2010, 17:46
Çok güzel bir paylaşım olmuş elinize sağlık....

Yağız DEMİR
11-08-2010, 12:16
rıdvan abı tek kelımeyle brovoooooooooo
cok guzel bır av gerceklestırmıssınız

baracuda_35x
15-08-2010, 23:13
Çok güzel bir paylaşım olmuş elinize sağlık....

rıdvan abı tek kelımeyle brovoooooooooo
cok guzel bır av gerceklestırmıssınız

teşekkürler dahası sizlerin başına ;)

Fatih AKDAĞ
16-08-2010, 05:11
YaRabbim bu ne güzelliktir , emeği geçenler ise ayrı güzeller..
ALLAH'ım bizlerede böyle avlar ve avlaklar nasip eder inşAllah tebrikler.

Saygılarımla

zuzu
16-08-2010, 08:13
tebrıkler rıdvan bey :D