Tüm Versiyonu Göster : zeytinler hasan balikcıyla hafta sonu
orhan yıldız
29-08-2010, 15:53
bu hafta sonu
[Only Registered Users Can See Links]
hasan balıkcıyla zeytinlerde güzel bir av yaptık bazı resimler cektim hasan kameranın şarzı bitmiş ben kendi kameramla cektim hasan cuma akşamı gitmiş ben cumartesi öylen geldim cok güzel 2 gün gecti iyide av oldu bunları sizinle paylaşmak istedim
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Orhancım güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz balıklarda süper kutlarım seni ve tüm ekibi.Zaten Hasanla avlanmak bir ayrıcalık olsa gerek.Paylaşım için teşekkürler.
oooooooo tertiplerim kutlarım hepinizi harika kareler bunlar
kaptankarabulut
29-08-2010, 18:49
Harika kareler....:helal: :helal:
Zaten HASAN BALIKCI ile aynı ortamda olupda aynı havayı soluyupda paşa çekememek imkansız..
Avınız bereketli geçmiş afiyet olsun..
Tuncay GÜNAY
29-08-2010, 19:11
tebrikler orhan abi ben buradan fotolara bakıp yorum yaparken sen hasan abimi bulup paşaları çekmişsin helel olsun sana. tüm ekibi kutlarım afiyet bal şeker olsun
aacaipman
29-08-2010, 22:14
super super super....vallahi de billahide bravo...Hasan Abi gitmis mi o mandagozler ordan :)
sevgi selamlar
Kamil ESEN
30-08-2010, 03:32
Helal size be.Ne güzel bir av olmuş.Keşke bende aranızda olabilseydim.Allah muhabbetinizi ve şansınızı daim etsin..
adolomorola
30-08-2010, 04:00
Orhan abi aman dikkat bu hasan abi seni paşacı yapmasın :D:D:D
Paylaşım için teşekkürler ...;)
mehmetcelik33
30-08-2010, 08:32
abi ben size hayran kaliyorum super baliklar tutmusunuz ve ortam cok guzel gozukuyor rasgele devami gelir
kalfahasan45
30-08-2010, 08:50
Balıklar süper, ortam dahada güzel. İnşallah bir hafta sonu hep beraber balığa çıkarız. Adaş'ımı ve Orhan arkadaş'ımı candan kutlarım.
ibrahimz35
30-08-2010, 09:11
Hasan abi, işlerden fırsat bulup en sonunda balığa çıkabilmişsin.
Tabi bunda, Orhan abi'ninde baskısıda olabilir.
Çok güzel bir av olmuş.
Tüm ekibi kutlarım.
Çupuralar harika.
Sohbet şahane.
Daha ne olsun, afiyet bal şeker olsun...
orhan abi tüm ekibi kutlarım balıklar muhteşem gözüküyor afiyetler olsun
orhan yıldız
30-08-2010, 17:11
Orhancım güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz balıklarda süper kutlarım seni ve tüm ekibi.Zaten Hasanla avlanmak bir ayrıcalık olsa gerek.Paylaşım için teşekkürler.
evet abi cok güzel bir hafta sonu oldu hasanla avlanmak arı bir güzellik
tebrikler orhan abi ben buradan fotolara bakıp yorum yaparken sen hasan abimi bulup paşaları çekmişsin helel olsun sana. tüm ekibi kutlarım afiyet bal şeker olsun
sag ol kardeşim güzel hahta sonu oldu benide paşacı yapıcaklar;)
super super super....vallahi de billahide bravo...Hasan Abi gitmis mi o mandagozler ordan :)
sevgi selamlar
teşekkürler kardeşim iyi av oldu darısı sizin başınıza
Helal size be.Ne güzel bir av olmuş.Keşke bende aranızda olabilseydim.Allah muhabbetinizi ve şansınızı daim etsin..
keşke sende olsaydın hocam cok güzel vakit gecirdik iyide av oldu bu arada seninde kulaklarını cınlattık
abi ben size hayran kaliyorum super baliklar tutmusunuz ve ortam cok guzel gozukuyor rasgele devami gelir
ne yapalım kardeşim hafta sonu oldumu kalfa hasan hasan balık cıyla kacıyoruz bir yerlere
Balıklar süper, ortam dahada güzel. İnşallah bir hafta sonu hep beraber balığa çıkarız. Adaş'ımı ve Orhan arkadaş'ımı candan kutlarım.
evet hasan abi bu hafta seni ektim galiba paşacı hasan la paşaya kactım degişiklik olsun dedim bu hafta senle her zaman gideriz sen oldumu ben zaten varim;)
Hasan abi, işlerden fırsat bulup en sonunda balığa çıkabilmişsin.
Tabi bunda, Orhan abi'ninde baskısıda olabilir.
Çok güzel bir av olmuş.
Tüm ekibi kutlarım.
Çupuralar harika.
Sohbet şahane.
Daha ne olsun, afiyet bal şeker olsun...
yok kardeşim hasan abi beni davet etti iyide oldu güzel bir hafta sonu gecirdik avda iyi oldu darısı herkezın başına hasan balıkcıyla av yapmak gercekten harika
Raif Yelkenci
30-08-2010, 17:45
Tebrikler Orhan bey iyi bir av olmuş Hasan abi ile avlanmak daha da güzel olsa gerek afiyet olsun.
orhan abi maşallah bereketli av olmuş..
hasan abimde ortalarda yok diye merak ediyordum meğerse paşa peşinde koşuyormuş:D
tebrık ederim..
Taygun KOCABIYIK
30-08-2010, 20:40
İki usta yan yana balıklar dayanamamış karaya atlamış :)
tebrik ediyorum, daha bereketli avlara inşallah.
maşallah maşallah çok güzel balıklar bunlar hasan abiyle balağa gidipte balıktan kayif almayan balıktan anlamaylarandır dağa güzel avlar dileğimle ratgelsin
Necati ARAT
31-08-2010, 08:11
Orhan abi en sonunda emeline ulaşıp Hasan Balıkcı ile beraber av yapma imkanı yakaladın.. Haydi bakalım rastgele ..
Ramazan ayı olmasaydı biliyorumki beraber av yapabilirdik ama neyse günler torbaya girmedi ya, hem balık yeni yeni yüzünü gösterir oldu bak bu hafta çok güzel paylaşımlar var..
Hepinizi canıyürekten kutlarım..
Paylaşım için teşekkürler..
maşallah maşllahhh balıklar pırıl pırıl parlıyor :)
orhan yıldız
31-08-2010, 11:01
Tebrikler Orhan bey iyi bir av olmuş Hasan abi ile avlanmak daha da güzel olsa gerek afiyet olsun.
evet kaptan hasanla av yapmak cok keyifli dogrusu
orhan yıldız
31-08-2010, 11:03
orhan abi maşallah bereketli av olmuş..
hasan abimde ortalarda yok diye merak ediyordum meğerse paşa peşinde koşuyormuş:D
tebrık ederim..
cok güzel ya bende hasan nı merak ettim aradım cok zamandır ortalarda yoktu dedigin gibi paşa peşindeymiş bende ona eşlik ettim iyide oldu dogrusu:)
orhan yıldız
31-08-2010, 11:05
İki usta yan yana balıklar dayanamamış karaya atlamış :)
tebrik ediyorum, daha bereketli avlara inşallah.
ustalar buluştumu baliklar kendisi geliyo dayanamayıp nasilsa bunlar bizi yakalıcak diyolar atlıyolar oltaya:):):)
orhan yıldız
31-08-2010, 11:07
maşallah maşallah çok güzel balıklar bunlar hasan abiyle balağa gidipte balıktan kayif almayan balıktan anlamaylarandır dağa güzel avlar dileğimle ratgelsin
dogru diyorsun kardeşim hasanla gidipte zevk almıyan yoktur herhalde
orhan yıldız
31-08-2010, 11:09
Orhan abi en sonunda emeline ulaşıp Hasan Balıkcı ile beraber av yapma imkanı yakaladın.. Haydi bakalım rastgele ..
Ramazan ayı olmasaydı biliyorumki beraber av yapabilirdik ama neyse günler torbaya girmedi ya, hem balık yeni yeni yüzünü gösterir oldu bak bu hafta çok güzel paylaşımlar var..
Hepinizi canıyürekten kutlarım..
Paylaşım için teşekkürler..
evet necati kardeşim hasan benide paşacı yapacak bu gidişle şu bayram gecsin senlede hep beraber gideriz nasipse
kalfahasan45
31-08-2010, 18:47
Orhan beni unutmayın sakın:'(:'(:'(:'( bende varım tamammı
orhan yıldız
01-09-2010, 07:22
Orhan beni unutmayın sakın:'(:'(:'(:'( bende varım tamammı
hasan abi sensiz olurmu hic;);)
galip&emel kültür
01-09-2010, 22:19
orhan abi tüm ekibi cani gönülden kutluyoruz çok güzelbir av yapmışsınız tebrik ederim en kötü avınızın böğle geçmesi dileyiğle rastgelsin.
orhan yıldız
02-09-2010, 18:12
orhan abi tüm ekibi cani gönülden kutluyoruz çok güzelbir av yapmışsınız tebrik ederim en kötü avınızın böğle geçmesi dileyiğle rastgelsin.
teşkürler kardeşim seninde iyi av yapmanı en icten dilerim
İrfanavcı
03-09-2010, 00:48
Çok güzel kareler,tebrikler,
paylaşım için teşekkürler.
Orhan abi paylaşım için teşekkürler çok güzel bir av olmuş.Orhan abi Hasan abicim senide kutlarım avınız bereketli geçmiş.derya paşası bunlar.:):)
Orhan abi güzel ne kelime bence harika bir av olmuş, çok da iyi zaman geçirmişsiniz.
orhan yıldız
04-09-2010, 18:47
Orhan abi paylaşım için teşekkürler çok güzel bir av olmuş.Orhan abi Hasan abicim senide kutlarım avınız bereketli geçmiş.derya paşası bunlar.:):)
sag ol kardeşim gercen iyi av oldu darısı sızın başınıza
orhan yıldız
04-09-2010, 18:49
Orhan abi güzel ne kelime bence harika bir av olmuş, çok da iyi zaman geçirmişsiniz.
evet kardeşim dedigin gibi cok güzel vakit gecirdik av da iyi oldu bence ortam harikaydı
ibrahimsepetçi
07-09-2010, 09:34
tebrikler paylaşım için teşekkürler.herdaim rastgele.
suat sert
11-09-2010, 23:09
vay vay çok keyifli bir av olmuş elinize saglık,akdenizde cupra daha kıyılamadı ama umutla bekliyoruz
Balık bahane sohbet şahane emeğine sağlık orhan abi güzel kareler
:helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal::helal::helal:
Anıl ÜNALAN
01-10-2010, 10:43
Bu adamla balığa gitmek haz verir insana ya..
Tebrikler abi çok güzel av olmuş ;)
Balık tutmaktan çok ortamdan aldığınız zevki fotoğraflarda görebiliyorum..
Devamını dilerim :)
Tuncay GÜNAY
01-10-2010, 12:09
bi ben gidemedim :(:(:( hasan abi ile balığa bir sefer nasip olsa da efsunlansak olacak da nasipp yakında diye düşünüyorum.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.