Tüm Versiyonu Göster : Beklenen Trofe Paşa
Taygun KOCABIYIK
05-10-2010, 19:32
Rastgelsin'de bu yıl oltayla yakalanan en büyük paşa. Tabii ki yakalayan üstad Hasan Balıkçı :)
Konuyu açma şerefi bana nail olduğu için ayrıyetten mutluyum.
[Only Registered Users Can See Links]
Ufak olan 1470 gr. imiş :)
Tebrik ediyorum üstadım inşallah daha büyükleri rastgelsin...
Hasan bey, tebrik ederim. Bir müddetlik sessizlikten sonra, sizden böyle bir trofe avın geleceğini kendi kendime tahmin etmiştim. Daha da irileri nasip olur inşallah, afiyet olsun.
Hasan BALIKÇI
05-10-2010, 19:55
Hasan bey, tebrik ederim. Bir müddetlik sessizlikten sonra, sizden böyle bir trofe avın geleceğini kendi kendime tahmin etmiştim. Daha da irileri nasip olur inşallah, afiyet olsun.
çok sağol çağatay biladerim.:)
pek suskun deyildim aslında son 1.5 aydır güzel avlar olmuştu vakit bulamadığımdan paylaşım yapamadım ;)ama aralık ayında her avımın ayrı konuları olacak :)
katılımın için ayrıca teşekkürler :)
Tuncay GÜNAY
05-10-2010, 19:56
hasan abi tebrik ederim sanada bu yakışırdı zaten (ben bu balığı bir yerden tanıyormuyum) :)
daha irileri rasgelsin sayın üstadım. paşa nasıl yakalanır ders almaya geleceğim yanına bu trofenin abisini de varmış oralarda beni bekliyormuş. :):):):)
ishak BALLICA
05-10-2010, 20:13
Kırkbirkere maşallah..Gene gene maşallah....Kuzu mu desem..?.Koç mıu desem bilemiyorum..?.[Only Registered Users Can See Links]
Hasan kardeşim tebrikler....[Only Registered Users Can See Links]ı inşallah bizlerin başına...
:)
Not: Kardeşim, eğer sence bir mani yok ise, bu ve bunun gibi fotoğraflarını Gönlü Çupra sevdası'ndan geçen tüm dostların göz zevkine sunmanı bekliyorum...
Hasan BALIKÇI
05-10-2010, 20:20
Kırkbirkere maşallah..Gene gene maşallah....Kuzu mu desem..?.Koç mıu desem bilemiyorum..?.[Only Registered Users Can See Links]
Hasan kardeşim tebrikler....[Only Registered Users Can See Links]ı inşallah bizlerin başına...
:)
Not: Kardeşim, eğer sence bir mani yok ise, bu ve bunun gibi fotoğraflarını Gönlü Çupra sevdası'ndan geçen tüm dostların göz zevkine sunmanı bekliyorum...
ishak abicim çok teşekkür ediyorum.:)sizlere inşallah dahada iyileri denk gelir :)güzel msj ın için çok teşekkür ediyorum :)
akinyildiz81
05-10-2010, 20:56
abi valla en sonunda taşınacağım aşşağılara doğru.mangalda en güzel duran balık budur.bizim vahşilerden bile çok seviyorum.eline sağlık usta :)
Anıl ÜNALAN
05-10-2010, 21:36
Ufakmış ya buna mı trofe diyonuz siz :D
Dayı yine yaptın yapacağını ;) hadi bakalım açıkta av başlıyo oradan asıl trofeyi kaldırda balık görsün gözümüz ;) belki bende gidebilirim bu sene açığa :) sen biliyosun orayı :)
İğnen keskin olsun Sayın Balıkçı :)
ibrahimz35
05-10-2010, 21:49
Maşallah, maşallah, maşallah
Hasan Abi, Sessizliğini bozmak için böyle bir trofe mi yakalaman gerekiyor du?
Çok güzel balıklar böyle güzel avların devamını dilerim.
adolomorola
05-10-2010, 22:02
Yürü beeeee Hasan abi almışsın yine trofeyi Tebrikler:helal::helal::helal:
Onu bunu bilmem şu alemde gerçekten tanıdığım paşa ustalarının başında geliyorsun bir kez daha tebrikler balık seni değil sen balığı buluyorsun sanırım bu işinde inceliği ve ustalığı bu olsa gerek ....:helal::helal::helal:
Tebrikler Hasan ım, yine yapmışsın yapacağını.Umarım bu sene daha da büyüklerine denk gelirsin, sevgilerimle
kemaleymen
06-10-2010, 09:31
hasan abi tebrikler çok iyi trofe olmuş..Birgün seninle balığa gelip ders almak isterim..
Necati ARAT
06-10-2010, 10:15
Evvet Usta yapacağını yaptı ..
ama bununla yetinmeyin isterseniz..
Ustanın yeni sürprizleri olabilir..
Salih Reis
06-10-2010, 11:21
tebrik ederim.
aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. :)
daha nice trofeler rastgelsin ustam.
taner dervişoğlu
06-10-2010, 16:07
çok tebrik ederim. harika bir trofe. böylesi herkese nasip olmaz.
çok kısa zamandır aranızdayım ama böylesi güzel balıkları, böylesi güzel paylaşım ve ortamı ilk defa görüyorum. hasan üstadım ellerine kollarına sağlık sizleri büyük hayranlıkla takip ettiğimi belirtmek isterim..
Hasan BALIKÇI
06-10-2010, 18:01
hasan abi tebrik ederim sanada bu yakışırdı zaten (ben bu balığı bir yerden tanıyormuyum) :)
daha irileri rasgelsin sayın üstadım. paşa nasıl yakalanır ders almaya geleceğim yanına bu trofenin abisini de varmış oralarda beni bekliyormuş. :):):):)
Tuncay kardeşim çok teşekkürler.:)
sıradasın merak etme :D
maşallah trofe ye bak hasan abi hasan usta paşa ustası helala olsun abi paşaçı olursan senin gibi olsun herzaman şansın açık olsun avın daim olsun rastgelsin abi bide tatlısuda dene şansını baraj rekoru kırarsın vallahi hadi rastgelsin
Hasan BALIKÇI
06-10-2010, 18:03
abi valla en sonunda taşınacağım aşşağılara doğru.mangalda en güzel duran balık budur.bizim vahşilerden bile çok seviyorum.eline sağlık usta :)
akın biladerim levrekleri kimden göreceğizki o zaman .:)
sen yerinde harikasın.istersen birgün yolunda düşerse o dediğin mangal olabilir.:)
Hasan BALIKÇI
06-10-2010, 18:06
Ufakmış ya buna mı trofe diyonuz siz :D
Dayı yine yaptın yapacağını ;) hadi bakalım açıkta av başlıyo oradan asıl trofeyi kaldırda balık görsün gözümüz ;) belki bende gidebilirim bu sene açığa :) sen biliyosun orayı :)
İğnen keskin olsun Sayın Balıkçı :)
beğenmedinmi yeğen:D:D:D:D
yeğen biliyorsun bu balık yani paşa ayrı bir güzel.yaptığım bişey yok daha iyileride oluyor ama başlarına bişeyler geliyor.açık derken kastettiğin yeri biliyorum .işte esas ustalık güç orda ;)nasip olurda gidebilirsek sen sadece ne yapacağını bil.:D
Hasan BALIKÇI
06-10-2010, 18:08
Maşallah, maşallah, maşallah
Hasan Abi, Sessizliğini bozmak için böyle bir trofe mi yakalaman gerekiyor du?
Çok güzel balıklar böyle güzel avların devamını dilerim.
çok teşekkür ediyorum ibrahim kardeşim.:)
çokmu sessiz gördün beni.:Daslında sessiz deyildim güzel bir sinaritim vardı yanında paşalar hariç ama kanıtım yoktu :D
Hasan BALIKÇI
06-10-2010, 18:12
Yürü beeeee Hasan abi almışsın yine trofeyi Tebrikler:helal::helal::helal:
Onu bunu bilmem şu alemde gerçekten tanıdığım paşa ustalarının başında geliyorsun bir kez daha tebrikler balık seni değil sen balığı buluyorsun sanırım bu işinde inceliği ve ustalığı bu olsa gerek ....:helal::helal::helal:
öner biladerim önce söyleyeyim genelde balığa araba ile gidiyorum:D:D:D
evet öner trofeyi alırken yanndakilerde çok güzeldi.:)
ustalık derken balık tutmak ustalık deyil sana söyledim.;)birdaha söylememe gerek yok sanırım.;)ama yinede güzel sözlerin için teşekkür eder aynı güzelliği seninde yaşamanı isterim.:)
Hasan BALIKÇI
06-10-2010, 18:15
Tebrikler Hasan ım, yine yapmışsın yapacağını.Umarım bu sene daha da büyüklerine denk gelirsin, sevgilerimle
çok sağol erol dostum :)birkerede beraber gidelim sana denk gelsin.:)bak hediye ettiğin çadır seni soruyo o çadırın altında seninle beraber çay kahve hatta mangal yapmazsam içimde kalacak :)bir gün beraber nedersin.
bu arada yaklaşık beş aydır görüşemiyoruz hem hasret gideririz dostum.:)
Hasan BALIKÇI
06-10-2010, 18:16
hasan abi tebrikler çok iyi trofe olmuş..Birgün seninle balığa gelip ders almak isterim..
çok sağol kemal kardeşim.:)ders vermek haddime deyil ama gereken yardımı yaparım ;)
Hasan BALIKÇI
06-10-2010, 18:19
Evvet Usta yapacağını yaptı ..
ama bununla yetinmeyin isterseniz..
Ustanın yeni sürprizleri olabilir..
olabilirmi sence necati kardeşim.:)ah keşke herkese denk gelse bu güzeller.:)sağ ve sıhatte oldukça tabiki sürprizler olacaktır necom.daha dur bakalım PAŞA TEAM toplanamadı bile toplanırsa sürprizleri beraber yaparız.;)bizleri bekleyen çooook dostlarımız var.:)
kaptankarabulut
06-10-2010, 18:20
Hey maşallah beee..:helal: :helal: :helal:
Hasan'ım böyle paşayı ancak senin ellerinde görebiliyoruz.. :D:D :D
Kardeşim iğnen keskin,kamışın sağlam olsun her daim. Afiyet şeker bal olsun...
Tek kelime ile MUHTEŞEM.:helal::helal::helal:
Hasan BALIKÇI
06-10-2010, 19:51
Hey maşallah beee..:helal: :helal: :helal:
Hasan'ım böyle paşayı ancak senin ellerinde görebiliyoruz.. :D:D :D
Kardeşim iğnen keskin,kamışın sağlam olsun her daim. Afiyet şeker bal olsun...
çok sağol abilerin güzeli :)seninde :)
Hasan BALIKÇI
06-10-2010, 19:52
Tek kelime ile MUHTEŞEM.:helal::helal::helal:
teşekkür ederim turgay abicim.darısı senin oltana :)
Abi muhteşem balıklar tebrik ederim .Bu güzel avların daim olsun inşallah.
Hasan BALIKÇI
06-10-2010, 20:18
çok tebrik ederim. harika bir trofe. böylesi herkese nasip olmaz.
çok kısa zamandır aranızdayım ama böylesi güzel balıkları, böylesi güzel paylaşım ve ortamı ilk defa görüyorum. hasan üstadım ellerine kollarına sağlık sizleri büyük hayranlıkla takip ettiğimi belirtmek isterim..
çok teşekkürler taner kardeşim.:)
Hasan BALIKÇI
06-10-2010, 20:22
Abi muhteşem balıklar tebrik ederim .Bu güzel avların daim olsun inşallah.
nevzat sağol kardeşim.:)allah seninde gönlüne göre versin.:)
galip&emel kültür
06-10-2010, 22:15
yakışır hasan abi sezonu açmışsın daha niceleri dileyiğle rast gelsin.
onder 35
07-10-2010, 07:19
ilk bakıldığında 1,5 kilo var gibi görünüyor ama teraziye çıkınca kendini gösteriyor kerata bravo usta
Hasan Üstadım tebrik ederim
bizim de canımız çekiyor, bu aralar bildiğim kadarı ile çipura mevsimi başladı
ne zaman toplu olarak avlanmaya gidiyoruz üstad
Cem ÇELİKER
maşallah Hasan abi ellerine sağlık paşaların paşası emeğine sağlık Hasan abicim :(:)
burakca0001
07-10-2010, 08:46
Gerrçekten harika tebrikleri...
rasgele...
Hasan BALIKÇI
07-10-2010, 21:31
yakışır hasan abi sezonu açmışsın daha niceleri dileyiğle rast gelsin.
çok teşekkürler.:)sizlerin oltalarında dahada iyileri olsun.:)
Hasan BALIKÇI
07-10-2010, 21:32
ilk bakıldığında 1,5 kilo var gibi görünüyor ama teraziye çıkınca kendini gösteriyor kerata bravo usta
sağol önder biladerim.:)beraber öyle demiştik.:Dterazi öyle demedi.:D
Hasan BALIKÇI
07-10-2010, 21:33
maşallah Hasan abi ellerine sağlık paşaların paşası emeğine sağlık Hasan abicim :(:)
senin sinarit trofen kadar deyil mustafa kardeşim.;)
Hasan BALIKÇI
07-10-2010, 21:33
Hasan Üstadım tebrik ederim
bizim de canımız çekiyor, bu aralar bildiğim kadarı ile çipura mevsimi başladı
ne zaman toplu olarak avlanmaya gidiyoruz üstad
Cem ÇELİKER
çok teşekkür ederim.beraber av yapmak ne zaman nasip olursa ;)
Hasan BALIKÇI
07-10-2010, 21:35
Gerrçekten harika tebrikleri...
rasgele...
çok teşekkürler.:)sizlerede nasip olur inşallah:)
BARBAROS.T
07-10-2010, 21:35
Artık tekne ile çıkmasam mı ne ! ..
Tek kelimeyle süper...
Tebrikler.
Yağız DEMİR
07-10-2010, 22:27
HASAN ABI tebrık ederım masallah valla o balıgı yakaladıgını bılmesem derım kı hadıbeeee ne yakalamsı :D:D:D
ama nerede ne zaman yakaladıgını bıldıgım gordugum ıcın nedıımmm heytbeee PAŞAA BE PAŞAAAAAA diyim :D:D:D
kimi kişiler var bazı sıtelerde kordonda yakaladıgı balıgı baska yerde yakalamıs gıbı gosterıp kendılerıyle ovunuyo
ama dedıgım gıbı ben balıga senın gıbı emek verıp yakalayan ustaya usta derım ole surku dısı yerlerden yakalayıp baska yerde yakalamıs gıbı gosterenlere bır sey dıyemem cunku bır sey demek gelmez ıcımden
sen anladın abım nedemek ıstedıgımı :D:D:D:D
eeee yakındır daha ne trofeler gelecek gorecez :D:D:D ne demıstık
BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN
hasan abi helal olsun sana:)
ismail2776
09-10-2010, 13:14
vallahi tebrikler, gerçekten çok iyi
İlyas Reis
09-10-2010, 13:20
Nasibin böylesi için tabiiki sebeblere (suya olta atmak) yapışmak gerekiyor.Böyle nasip için de elbette şükretmek rabbimize.Bizim buradaki nasibimiz ise bu avınızdaki resimleri görmek.Teşekkür ederim şahsınıza, bu sözler Hüsnü kabul olsun inşaallah. Hasan Kardeşim. İlyas Reis
ibrahimsepetçi
10-10-2010, 10:47
hasan abi tebrik ederim herdaim rastgele.fazla söze gerek yok maaşallah...
ali rıza acar
10-10-2010, 11:57
İşe girdiğim için uzun zamandır aranızda yoktum. Bugün Pazar ve evdeyim bir dolaşayım dedim ve ilkmtrofe yi gördüm. Hasan kardeşim ona trofe denmez TROFFFFEEEEE. denir. Afiyet bal şeker olsun tebrik ederim. Bu arada oğlanın askere gittiğinide öğrendim. Hayırlı teskereler olur İnşallah. Ne mutlu sana asker babası oldun. Sevgiler.
Hasan BALIKÇI
10-10-2010, 21:04
Artık tekne ile çıkmasam mı ne ! ..
Tek kelimeyle süper...
Tebrikler.
herkes yerinde güzel vedat biladerim.:)sen tekne ile mükemmelsin.;)sen tekneye devam senden güzel şeyler bekliyoruz.;)
Hasan BALIKÇI
10-10-2010, 21:07
vallahi tebrikler, gerçekten çok iyi
teşekkür ederim.:)sizlerede nasip olur inşallah:)
Nasibin böylesi için tabiiki sebeblere (suya olta atmak) yapışmak gerekiyor.Böyle nasip için de elbette şükretmek rabbimize.Bizim buradaki nasibimiz ise bu avınızdaki resimleri görmek.Teşekkür ederim şahsınıza, bu sözler Hüsnü kabul olsun inşaallah. Hasan Kardeşim. İlyas Reis
güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim.elbete kabul edilir:)inşallah hepimize daha iyileri denk gelir.:)
Hasan BALIKÇI
10-10-2010, 21:09
hasan abi tebrik ederim herdaim rastgele.fazla söze gerek yok maaşallah...
ibrahim kardeşim çok sağol.:)
figani ERDOGAN
11-10-2010, 13:06
Yakışmış,:)
Devamı gelir,İnşaallah.
iskorpit
11-10-2010, 13:56
hasan abim bu yaa trofeyi o yakalamıcakta bizmi yakalıycaz fazla söze gerek yok herzamanki gibi tebrikler abim zaten artık alıştık senin avlarına şaşırmıyoruz bile..saygılar
Kerem YAMAN
11-10-2010, 19:31
bende diyiyordum kendi kendime nerelerde bu adam meğersem sesiz sedadasız götürüyormuş işi tebrik ediyorum abi emeğine sağlık
Hasan BALIKÇI
11-10-2010, 21:59
Yakışmış,:)
Devamı gelir,İnşaallah.
çok sağol figani dayı :)birgün seninle beraber av yapmak istiyorum.;)
Hasan BALIKÇI
11-10-2010, 22:00
hasan abim bu yaa trofeyi o yakalamıcakta bizmi yakalıycaz fazla söze gerek yok herzamanki gibi tebrikler abim zaten artık alıştık senin avlarına şaşırmıyoruz bile..saygılar
alıştınmı ertan kardeşim.:)burdan bakmak ayrı yanımda olup olta atmak ayrı :Dsence haksızmıyım.;)
Hasan BALIKÇI
11-10-2010, 22:02
bende diyiyordum kendi kendime nerelerde bu adam meğersem sesiz sedadasız götürüyormuş işi tebrik ediyorum abi emeğine sağlık
hiçte sessiz deyildim kerem ;)en az hatırladığım 6 defa senin iş yerine uğradım hiç işyerinde deyildin.buda demek oluyorki ben 6 defa balığa gitmişim.:Dsessizlik bumu sence ;)
sende çok sessizsin ama balığa gittiğini güzel avlar yaptığını biliyorum.
katılımın için ve güzel sözlerin için çok teşekkür ediyorum.:)
iskorpit
12-10-2010, 08:00
alıştınmı ertan kardeşim.:)burdan bakmak ayrı yanımda olup olta atmak ayrı :Dsence haksızmıyım.;)
aynen haklısın abim... ;)
Kamil ESEN
12-10-2010, 15:03
Hasan abi,yeni trofeler bekliyoruz.Şöyle 3-4 kg olsun.Hadi rastgelsin...
Hasan BALIKÇI
12-10-2010, 21:45
Hasan abi,yeni trofeler bekliyoruz.Şöyle 3-4 kg olsun.Hadi rastgelsin...
bunlar ısmarlama olmuyorki kamil biladerim.:);)nasip nasip olurda diyemem olmazda diyemem;)
Erhan ÇUKURLU
13-10-2010, 12:01
Hasan abi sen artık bu işleri bırak abi. Kılıç avında görmek isiyoruz artık seni.
Valla helal olsun abi daha da diyecek birşey yok...
Erhan ÇUKURLU
13-10-2010, 12:03
Abi tebrik ederim söylenebilcek birşey yok. Derya Danası bunlar.. Maşallah...
Hasan BALIKÇI
13-10-2010, 19:13
HASAN ABI tebrık ederım masallah valla o balıgı yakaladıgını bılmesem derım kı hadıbeeee ne yakalamsı :D:D:D
ama nerede ne zaman yakaladıgını bıldıgım gordugum ıcın nedıımmm heytbeee PAŞAA BE PAŞAAAAAA diyim :D:D:D
kimi kişiler var bazı sıtelerde kordonda yakaladıgı balıgı baska yerde yakalamıs gıbı gosterıp kendılerıyle ovunuyo
ama dedıgım gıbı ben balıga senın gıbı emek verıp yakalayan ustaya usta derım ole surku dısı yerlerden yakalayıp baska yerde yakalamıs gıbı gosterenlere bır sey dıyemem cunku bır sey demek gelmez ıcımden
sen anladın abım nedemek ıstedıgımı :D:D:D:D
eeee yakındır daha ne trofeler gelecek gorecez :D:D:D ne demıstık
BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN
yağız ım teşekkürler .:)biz kendi işimize bakıyoruz herkes dilediği yerde tutar dillediğini yazar boşverelim bizim keyfimizde rahatımızda yerinde.;):)
Hasan BALIKÇI
13-10-2010, 19:16
Hasan abi sen artık bu işleri bırak abi. Kılıç avında görmek isiyoruz artık seni.
Valla helal olsun abi daha da diyecek birşey yok...
Abi tebrik ederim söylenebilcek birşey yok. Derya Danası bunlar.. Maşallah...
erhan çok sağol kardeşim.:)hazır olun bir ara beraber çıkçaz :);)
Bana kalırsa bu paşaların Hasan abiye büyük bir ilgisi var anlaşılan .Hasan abi senmi onların kokusunu alıyorsun yoksa onlarmı senin kokunu alıyor bi açıklama bekliyorum.Tebrikler emeğine sağlık.:helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:
Hasan BALIKÇI
19-10-2010, 20:42
Bana kalırsa bu paşaların Hasan abiye büyük bir ilgisi var anlaşılan .Hasan abi senmi onların kokusunu alıyorsun yoksa onlarmı senin kokunu alıyor bi açıklama bekliyorum.Tebrikler emeğine sağlık.:helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:
ulaş kardeşim çok teşekkürler.:)bende anlayamıyorum neden?:)nedense benim oltama sadece bu güzel yaratık yani paşa geliyor başka balık tutamıyom diye bende üzülmüyorum deyil hani bazen.:);)bi açıklaması olsa hemen açıklıcamda ne bileyim galiba süleyman abimizin dediği gibi bal küpü varmış :Dben sadece biraz ballı ve şanslıyım galiba :);)
mazhar üzümcü
20-10-2010, 23:36
dostum böyle avlarının daim olması dileği ile sevgiler mazhar üzümcü
Hasan BALIKÇI
21-10-2010, 17:10
dostum böyle avlarının daim olması dileği ile sevgiler mazhar üzümcü
Aynı güzelliklerin seninde yaşaman dileğimle çok sağol :)inşallah daha iyileri sizlerin olur.:)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.