Tüm Versiyonu Göster : merhabalar,
ismim yücel.izmir deyim.hafta sonları fırsat buldukça urla özbekten iki arkadaş tekne ile balık avına çıkıyoruz.
bir kaç amatör balıkçılık fıormuna üyüyeim ama burası nedense daha sıcak ve sempatik geldi.herhalde çoğunluğun izmirli olmasından dolayı.tekrardan merhaba tekrardan hoşbulduk.görüşmek dileği ile
muhabbetci
18-10-2010, 10:10
Hoşgeldin Yücel;
Bende oralarda,fırsat oldukca açılırım ama kirliliktenmi,balıkları kuruttuğumuzdanmı bilmiyorum eski tadı yok artık.
Slm Yücel hoşgeldin, çupraları yanlız çekmekten sıkılmışsındır :) Urla ya giderken bizi de almayı unutma ;)
kirlilikten olduğunu sanmıyorum.yerini bulduğunda güzel balık var aslında.en son balık bulucu ile gitik güzel balık oldu.fakat sıklıkla rastladığımız bir şey varki bu doğal ekolojiyi bozuyor olamlı.troller kanayan yara ama sıklıkla kıyıya çok yakın ve göz aralıkları çok dar olan misina ağlar büyük küçük balık ne varsa topluyor.
keşke öyle bir sıkıntımız olsa:) ama umarım bu hafta çupraları bulacağız.geçen haftalarda bolca yemledik,sohbetimizi ilerlettik onlarla inşallah bu hafta livarlarımıza misafir olacaklar:)
Adem VARDARCIK
19-10-2010, 04:58
Aramıza hoşgeldiniz.Keyifli paylaşımlar dilerim.
Mehmet BODUROĞLU
19-10-2010, 08:22
Aramıza ve ailemize hoşgeldiniz.
Özbek'in balğıda bir başka güzeldir.
Afiyet bal şeker olsun yakaladıklarınız için :)
Rastgelsin ...
keşke öyle bir sıkıntımız olsa:) ama umarım bu hafta çupraları bulacağız.geçen haftalarda bolca yemledik,sohbetimizi ilerlettik onlarla inşallah bu hafta livarlarımıza misafir olacaklar:)
Umarım dilediğiniz balığı livarınızda ağırlarsınız:) Yücel bey o mevkii de kalamar da çıkıyormu?
Kamil ESEN
19-10-2010, 14:48
Aramıza hoşgeldiniz.Keyifli paylaşımlar dilerim.Rastgelsin
Salih Reis
19-10-2010, 15:47
Yücel bey aramıza hoşgeldiniz.Keyifli paylaşımlar dilerim. Rastgelsin
ben de Özbek ten çıkıyorum ama uzunada açıklarına gidiyorum, sana da tavsiye ederim.
kaptankarabulut
19-10-2010, 16:18
Yücel kardeşim aramıza hoş geldin. Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.
Bu arada imza ayarlarınızıda yaparsanız sizi daha yakından tanımış oluruz..
Tuncay GÜNAY
19-10-2010, 19:07
aramıza hoşgeldin keyifli paylaşımlar dilerim.
Yücel hoş geldin.Keyifli paylaşımlar dilerim.
Hoşbuldum.Çok teşekkür ederim.Uzun adaya varmadan çok öncesinde bir yer keşfettik şimdilik orasını deniyoruz.Uzun ada konusunda da kararsız kaldık hep ne tarafına gidilmeli diye.
herkese içtenliğinden ve samimiyetinden dolayı çok teşekkür ederim.belli ki devam edecek sohbetler çok keyifli olacak.
Salih Reis
20-10-2010, 09:17
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
uzunada yasak sınırını gönderiyorum.
Kubilay sığlığı yazan yerde zaten tekneler toplanıyor. dikkatine çekecektir.
bizim oralar :)
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.