PDA

Tüm Versiyonu Göster : Tek Başına Paşalarla..:)

orhan yıldız
22-11-2010, 13:23
Getiğimiz cuma akşamı tek başıma düştüm yollara..

Bayramı Bursada geçirdiğim için geçen zaman içinde canım sıkıldı ve İzmire döner dönmez kendimi hemen deniz kenarına attım..

Ümidim Paşa Yakalayabilmekti..

Ümidimide gerçekleştirebildim ümarım.
Yanıma gelen başkabir balık sevdalısı kardeşimizin yardımları ile bu videoları oluşturabildik, ümarım seversiniz..

Herkeze böyle güzel paşaların denk gelmesi dileklerimle..

xfq41j_tek-bayina-paya-avi_sport

Necati ARAT
22-11-2010, 13:31
Of of of..
Orhan abi tatlısudan Paşalara terfiğini kutluyorsun bakıyorumda..
Keşke herkez seningibi her gittiğinde boş dönmese..
Paylaşım için teşekkür ederim..
Emeğine sağlık..

orhan yıldız
22-11-2010, 16:51
[QUOTE=Necati ARAT;96178]Of of of..
Orhan abi tatlısudan Paşalara terfiğini kutluyorsun bakıyorumda..
Keşke herkez seningibi her gittiğinde boş dönmese..
Paylaşım için teşekkür ederim..
Emeğine sağlık..
[/Qnasip diyelim necati kardeşim inşallah herkez yakalar kimse boş dönmez benimde sansıma 3 tane cıktı bunada şükür paşa bunlar:)

dizel45
22-11-2010, 17:53
tertip güzel av olmuş emeyine saglık ayrıca paylaşımın için
teşekkürler

Kamil ESEN
23-11-2010, 08:59
Orhan abi,dediğini yapıp Hasanı sollarsın sen.Baksana ne zaman gitsen boş yok artık.Şansın daim olsun.Rastgelsin..

orhan yıldız
23-11-2010, 09:58
tertip güzel av olmuş emeyine saglık ayrıca paylaşımın için
teşekkürler

teşekkürler tertip darısı sizin başınıza ben paşacıyım artık:)

orhan yıldız
23-11-2010, 10:00
Orhan abi,dediğini yapıp Hasanı sollarsın sen.Baksana ne zaman gitsen boş yok artık.Şansın daim olsun.Rastgelsin..

yok be kamil hocam hasanın eline su dökemeyiz biz onun yanında daha acemi sayılırız buda benim sansıma 3 tane denk geldi:):):)

muhabbetci
23-11-2010, 18:58
Güzel av olmuş,şansınız bol olsun.

orhan69
23-11-2010, 19:44
orhan abi tebrikler ama yeni sezonda sazana devam edersin işallah;)

Hasan BALIKÇI
23-11-2010, 20:32
orhan biladerim tebrik ederim.:)sen bu işi zaten biliyordun ;)daha iyilerine inşallah:)

İrfanavcı
23-11-2010, 20:34
Orhan,maşallah güzel paşalar.Hasanı sollarsın sen bu gidişle:PRastgelsin.

orhan yıldız
23-11-2010, 21:31
Güzel av olmuş,şansınız bol olsun.

teşkürler kardeşim herkezin sansı bol olsun

orhan yıldız
23-11-2010, 21:34
orhan abi tebrikler ama yeni sezonda sazana devam edersin işallah;)

bundan sonra paşacı oldum sazan avı biraz zor artık benim icin tabi büyük konuşmayayım ama öylesine giderim doslarla

orhan yıldız
23-11-2010, 21:37
orhan biladerim tebrik ederim.:)sen bu işi zaten biliyordun ;)daha iyilerine inşallah:)

teşekkürler hasan biladerim senden öyrendimimi uyguluyorum nasıl becerıyormuyum paşa cekmeyi sazana benzemiyor paşa avlamak biraz beceri istiyor :)daha iyileri herkeze nasip olsun inşallah

orhan yıldız
23-11-2010, 21:39
Orhan,maşallah güzel paşalar.Hasanı sollarsın sen bu gidişle:PRastgelsin.

yok be irfan abi hasanın eline su dökemeyiz paşa denince hasan ap ayrı birisi biz daha onun yanında acemiyiz öyrenecegim cok şey var daha :)

Necati ARAT
24-11-2010, 11:12
Orhan abi, Hasan abiye rakip görüyorlar seni ..
sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında..
Duygularını alabilirmiyim ?? :))

kaptankarabulut
24-11-2010, 17:38
Orhan kardeşim tebrikler.kim ne derse desin Hasan kardeşimle güzel bir ikili oluşturacağınızdan şüphemiz yok.. paylaşım için teşekkürler..

Hasan BALIKÇI
24-11-2010, 19:16
yok be irfan abi hasanın eline su dökemeyiz paşa denince hasan ap ayrı birisi biz daha onun yanında acemiyiz öyrenecegim cok şey var daha :)

balıkçılıkta kimseye rakip olma orhan biladerim sen :)illa bir rakip arıyosan kendin kendine rakip ol derim.;)bu gün üç yakaladıysa orhan yarın dört yakalasın orhan :Danlarsınyaaaa.:P

orhan yıldız
25-11-2010, 06:21
Orhan abi, Hasan abiye rakip görüyorlar seni ..
sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında..
Duygularını alabilirmiyim ?? :))

yok be necati hasana rakip kim olabilirki ben olayım

orhan yıldız
25-11-2010, 06:25
Orhan kardeşim tebrikler.kim ne derse desin Hasan kardeşimle güzel bir ikili oluşturacağınızdan şüphemiz yok.. paylaşım için teşekkürler..

teşekkürler kaptan hasan la kafalarımız uyuştu bence :)ondan sag olsun arar beni hadi gidiyoz diye hasanla olta atmak keyifli

orhan yıldız
25-11-2010, 06:27
balıkçılıkta kimseye rakip olma orhan biladerim sen :)illa bir rakip arıyosan kendin kendine rakip ol derim.;)bu gün üç yakaladıysa orhan yarın dört yakalasın orhan :Danlarsınyaaaa.:P

yok be hasan biladerim ben kendimi kimsseye rakip görmüyorum dedigin gibi ben kendime rakibim paşa konusunda kendimi geliştiriyorum:):) bunu senin yanında daha olcana eminim

Raif Yelkenci
26-11-2010, 17:21
Orhan bey tebrikler paşalar çok güzel bileğinize kuvvet daha irilerine kısmet olsun inşallah afiyet olsun.

ejder_balikci
26-11-2010, 18:50
Orhan abi eğer sen bu paşaların tadına bi defada olsa baktıysan bir daha tatlısu işini biraz zor yaparsın:). çok güzel baliklar şansın her daim bol olsun.

orhan yıldız
27-11-2010, 14:19
Orhan bey tebrikler paşalar çok güzel bileğinize kuvvet daha irilerine kısmet olsun inşallah afiyet olsun.

teşekkürler abi inşallah herkeze irileri nasip olur

orhan yıldız
27-11-2010, 14:21
Orhan abi eğer sen bu paşaların tadına bi defada olsa baktıysan bir daha tatlısu işini biraz zor yaparsın:). çok güzel baliklar şansın her daim bol olsun.

ewt ejder kardeşim tatlısuya son verdim şimdilik artık paşacı oldum bundan sonra paşa avına devam:):)