Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : sığacıkta 2280 gr trofe

ejder_balikci
30-11-2010, 18:11
Selam hepinize arkadaşlar. Bir haftayı geçkin havaların bozuk olmasından dolayı balığa çıkamamıştım ve bugün baktım yine 4.6 lodos veriyor artık canımada tak etmişti. Gittim limana verdim yol dooğru benim meşhur yere attım çapayı. Denize birde baktıydım bi tek deli ben varmışım başka bir tane tekne yok:) Neyse indirdim 3 tane selengiyi aşşagı bir saat kadar mercan aldım karnımda epey acıktı selengiler aşşağıda yemli kasnaklara boşluğu verdim birşeyler atıştırıyordum birden traak diye bir ses geldi baktım kasnak boşalıyor hemen yakaladım misinayı allaah gelmiyor dedim bu ne yaa böyle. Bir yandan ağır agır balığı çekiyorum bir yandan yanımda kepçe yok tekneye nasıl alacağım diye düşünüyorum dedim nasipse gelir birde baktım bu yavru yani PEYGAMBER BALIĞI. Elimi solungacın arasına sokup aldım yukarıya çok keyif vericiydi. Hepinizin oltası her daim dolu gelsin. [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

İrfanavcı
30-11-2010, 18:24
Mustafa bereketli av olmuş bilader tebrikler.
Avlarının devamını dilerim..

Hasan BALIKÇI
30-11-2010, 18:42
şşşşşşşşşşşşşş bana baaaak bide senle uğraşmayayım.bir karabulut yetiyor bana ikincisine katlanamam bak.:D:D:D:D

mustafa harika bir av ile tekrar ortaya çıktın eline koluna yüreğine sağlık :helal::helal::helal:

ben ne zaman geleyim ortaya ;)

ejder_balikci
30-11-2010, 19:15
irfan abi çok teşekkür ederim.

ejder_balikci
30-11-2010, 19:35
Hasan abi ne zaman istersen gel başım üstüne ama. Bırrak makarayı şimdi:) tekne falan açmaz seni senin işin gücün paşa mercan sarmaz seni. insan nerede rahat ediyorsa ve nasıl alışmışsa ondan hoşlanır. Abicim yorumların için çok teşekkür ederim sağol.

Hasan BALIKÇI
30-11-2010, 19:42
Hasan abi ne zaman istersen gel başım üstüne ama. Bırrak makarayı şimdi:) tekne falan açmaz seni senin işin gücün paşa mercan sarmaz seni. insan nerede rahat ediyorsa ve nasıl alışmışsa ondan hoşlanır. Abicim yorumların için çok teşekkür ederim sağol.

ne makarası mustafa biladerim bu hafta sonu geliyorum :Dsuyun ortasında olmak nasıl acaba :Dama ben yüzme bilmiyorum :Dbir durum olursa sen yukardan yüzerek çık ben alttan yürüyerek gelirim.:D

gelcem mustafa biladerim makara falan yapmıyorum ;)

discus
30-11-2010, 19:48
tebrikler abi harika bir av ustalara yakışır şekilde.
paylaşım için teşekkürler...

kaptankarabulut
30-11-2010, 19:57
Yiğeeeeeeeeeeen Hey maşallah beee..yine yapmışsın yapacağını.:helal: :helal:

Bende tekneyi sığacığa mı getirsem ne..:soru: :soru:

Paylaşım için teşekkürler.afiyet olsun.Ama sayende baban kilo almaya başlıyacak sayende..:D :D :D

orhan69
30-11-2010, 19:57
tebrikler dahada güzelleri nasip olsun rasgele:helal:

Hasan BALIKÇI
30-11-2010, 20:10
Yiğeeeeeeeeeeen Hey maşallah beee..yine yapmışsın yapacağını.:helal: :helal:

Bende tekneyi sığacığa mı getirsem ne..:soru: :soru:

Paylaşım için teşekkürler.afiyet olsun.Ama sayende baban kilo almaya başlıyacak sayende..:D :D :D

hiç bekleme bence sen sığacığa götür tekneyi senin daimi müşterin ben olurum :D

karabulutlar siziiiiiiii :D:D:D

Ozzy
30-11-2010, 21:44
Serçe parmak gibi hissettim kendimi ( hani bana hani bana der ya )

Tebrikler abi. Avların daim olsun. Yapmışsın yine yapacağını....

The Lunatic
30-11-2010, 21:51
Tebrikler. Peygamber balığının etinin lezzetine dair de birşeyler duymak isteriz :)

adolomorola
30-11-2010, 22:07
Çok güzel bir av olmuş tebrikler
Bakıyorum Mustafa sığacık seni hiç boş göndermiyor
Şansının her daim yanında olması dileklerimle...;)

Tuncay GÜNAY
30-11-2010, 22:32
tebrikler mustafa abi güzel av güzel bakık mercanlarda süper ne zamandır takip ediyorum sizi paylaşımlarınız çok güzel afiyet şeker olsun

bu arada sığacıkta balık avı yapmak istiyoruz 5 - 6 kişiyiz bize yardımcı olurmusunuz ?

Ahmet TARİH
01-12-2010, 06:14
Mustafa kardeş artık avatarını bu trofe ile değiştirisin herhalde.
Harika görüntüler.
Eline sağlık.

Necati ARAT
01-12-2010, 08:18
Hooppppp o nedir yahu..
Bu tekne avlarını ve bu dülger (peygamber) balığını gördükçe
hep, Keşke öyle bir balıkda ben yakalasam bir avatar resmi
çektirip yeniden denize bıraksam demişimdir.. Denizden çıktığında çook yakışıklı duruyor kerata..

Mustafa gelecez diyorum ama acaba senin kerterizde onun eşi varmıdır..
Bir yoklasak mı ne dersin??
Haa birde sorayım.. Hani paşalar nerede ?? Birtane numunelik mi varmış oralarda..:)

Paylaşım için teşekkür ederim.. Emeğine sağlık..

Yağız DEMİR
01-12-2010, 09:50
abo[Only Registered Users Can See Links] ne guzel bır peygamber balıgı o
hele hele yanında da kırmızı kırmızı (mercan) gullerde acmıs valla

paylasım ıcın tesekkurler

Taygun KOCABIYIK
01-12-2010, 10:11
Pekte güzel olur bu be Mustafa abi :) tebrikler ender balıklardan birini almışsın hemde irisini :)

Anıl ÜNALAN
01-12-2010, 10:17
Yaratık bu yaratık :) Pembeler de çok güzel duruyor..
Daha güzellerinin oltana gelmesini diliyorum güzel abim. :)

Balikci Alp
01-12-2010, 10:17
Mustafa kardeşim çok tebrik ederim, kimbilir ne keyifliydi çekmek. Afiyet olsun.
sevgiler

ejder_balikci
01-12-2010, 14:11
Uğur kardeşim taygun kocabıyığın da dediği gibi ender bulunan eti çok kıymetli bir balık bu. Dardanel ton balığının eti nasılsa buda aynı kılçık falan yok bir tek ortada bir kemiği var o kadar. Dilim dilim doğrayıp fırında domatesli, limonlu, soğanlı, zeytinyağlı plakisini yaptım müthiş lezzeti oldu. Allah hepinize bol balıklı avlar ihsan eylesin.

ejder_balikci
01-12-2010, 14:19
Necati abicim orada bir tane daha varmı bilmem ama dün bu balığı tekneye aldığımda iğne taa miğdeye kadar gitmişti hiç uğraşmayıp kestim saçak misinasını bugün ise temizlerken iğne midesinden çıkan kupesin ağzından çıktı!!! yani kupes yakalanmış oda gelmiş kupesi yutmuş. İlginç değilmi? Paşalara gelince kupes çoktu ve onlara fırsat kalmadı yarım kovada kupes vardı limana çıkınca kenar balıkçılarına dağıttım.

ejder_balikci
01-12-2010, 14:21
Eyyvallaaaah anıl kardeşim allah sana daha güzellerini nasip etsin. Nerelerdesin sen yaa görünmüyorsun hiç?

ejder_balikci
01-12-2010, 15:39
Serkan biraderim, istanbuldan ahmet, manisalı öner kardeşim, tuncay abi, alp limoncuoğlu, sevgili yağız ve taygun abi yorumlarınızdan dolayı hepinize çok çok teşekkür ediyorum. sizinde oltanız her daim dolu gelsin inşallah.

Raif Yelkenci
01-12-2010, 17:40
Mustafa biraderim seni tebrik ediyorum iyi av yapmışsın hele Dülgere bayıldım bende seneler önce bir tane kiloluk yakalamıştım bana çok enteresan gelmişti balık saatlerce ölmüyor ve boğazından acaip ses çıkartıyor bilmem senin dikkatini çektimi.Eline sağlık afiyet olsun.

muhabbetci
01-12-2010, 17:42
Üstad ne güzel av yapmışın maşallah;
Bir dakıka önce Zeytineline gidelim diyorduk hanımlan senin avı görünce sığacığa çevirdik rotayı :) kıyıdan madya-yengeç atabileceğim yer tarifi verirsen bir aksilik olmassa ordayım,
muhabbetci@gmail.com adresim, bol avlar seninle olsun.Gelebilirsem görüşmek üzere.

xanderzone
01-12-2010, 20:01
Mustafa tebrikler süpersin harika trofe ve dediğin gibi nadir bulunan bir tür afiyet olsun.
Cuma akşamı geliyorum arayacağım seni haberin olsun şimdiden bi çay içeriz bol muhabbet.
Kal sağlıcakla...

Murat ÇAKMAKÇI
01-12-2010, 20:30
Maşallah bereketli bir av afiyet ölsun havalar bozuk gidemiyoruz senin balıklarla morel bulduk eline sağlık

ejder_balikci
02-12-2010, 15:19
Erçin kardeşim beklerim her zaman başım üstüne buyur gel ne zaman istersen.

ejder_balikci
02-12-2010, 15:24
Sağol murat kardeşim ne yapacaksın oda allahtan gelen birşey bol şanslar iyi avlar.

akinyildiz81
02-12-2010, 16:12
abi bu ne ya.eline sağlık 10 numara av olmuş..

ejder_balikci
02-12-2010, 16:32
Akın kardeşim attım ağzına girdi boğazına:) allah sana daha güzel avlar nasip etsin inşallah.

kamillim
06-12-2010, 18:59
mustafa abi hanii beni alıyodun vallah bıdakıne bendee gelıyom hic sansın yok balıklarda on numara rasgele abii

CEMAKO
07-12-2010, 09:32
Mustafa kardeşim sana maşallah gerçekten güzel av yapıyorsun ellerine sağlık bayağı nasiplisin

Sığacıkta olta attığın yerden dönerken şamandıra bırakta bizde gidip avlanalım biraz:deli:

tebrik ederim iğnen daima keskin olsun

Cem ÇELİKER

mersincorp
07-12-2010, 12:33
Gülger ve mercanlar harika..

Bizde mi Sığacığa kaçsak yahuu:)

Rastgelsin daim olsun

ejder_balikci
07-12-2010, 16:06
olur celalettin abi buyur gel her zaman beklerim.