Tüm Versiyonu Göster : 5 Aralık Çupra avı
Murat ÇAKMAKÇI
05-12-2010, 19:51
saat 2 gibi evden çıkıp hakanı, aydını, hüseyini ve azizi aldım avlanma yerimimize gittik .bu arada azizin lakabı kedidir su birikintisi olsun ona yeter. balığı bulur. aziz denildiğinde kimse tanımaz.hepimiz avlanma yerlerine dağıldık ve ilk oltamı attım sanki balık beni bekliyormuş ilk balığımı erken saatlerde almama rağmen hava koşulların iyi olmaması sebebiyle bugün nasibibimde 4 balık varmış hepinize daha iyi avlar dilerim
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
xfyl30
Anıl ÜNALAN
05-12-2010, 20:12
Bu havada yine de yapacağını yapmışsın Murat abi :) gayet güzel av olmuş..
Daha güzel havalarda daha güzel avlara imza atarsın umarım..
Paylaşımlarını dört gözümüzle bekliyoruz..
Rastgelsin..
Hava Şartları el verişli değil bukadar artık el verişli olsa ne olurdu düşünemiyorum... :)))
Taygun KOCABIYIK
06-12-2010, 06:09
Murat abi tebrikler gayet güzel av olmuş hava şartları çok kötüydü bu havada balığa çıkmak bile cesaret ister :)
kaptankarabulut
06-12-2010, 19:03
Murat kardeşim gerçekten bu havada balığa çıkmak bile büyük cesaret işi.Sizleri tebrik ederim.Paylaşım için teşekkürler...
Murat kutlarım balıklar süper afiyet olsun.
Hasan BALIKÇI
06-12-2010, 22:07
murat kardeşim eline koluna sağlık.:)
dahada iyilerine rastgelsin diyorum :)
mazhar üzümcü
06-12-2010, 23:08
seni ve arkadaşrarını avınız ve paylaşımınız için tebrik ediyorum muratçığım sevgiler.
akinyildiz81
07-12-2010, 10:33
biz kötü hava siz iyi hava istiyorsunuz :) elinize sağlık
Necati ARAT
07-12-2010, 12:00
Murat paylaşım için teşekkürler..
Böye bir havada orada avlanmak her babayiğidin harcı değil..
Paylaşım için teşekkürler..
mersincorp
07-12-2010, 13:23
Tüm ekibi tebrik ederim
Paşalar harika
Rastgelsin
LoveMusT
07-12-2010, 15:11
Çupralar ye beni diolar :) Elinize sağlık güzel av olmuş üstelik kıyıdan, nedir bunun püf noktası yahu :)
Kamil ESEN
07-12-2010, 15:21
Murat,ekip iyi galiba.Kötü şartlarda iyi av çıkarmışsınız.Balığın yanında ortamın ve avında resimleri olsaymış keşke.Rastgelsin....
Tebrikler hava kosulları kötü olmasına karşın yine iyi av çıkarmışsınız
Murat ÇAKMAKÇI
09-12-2010, 21:26
Çupralar ye beni diolar :) Elinize sağlık güzel av olmuş üstelik kıyıdan, nedir bunun püf noktası yahu :)
madya veya yengeç havanında arkadan gelmesi 1 numara igne 0.40 misina,takımlar 0,45 veya 0,50 yannız ufak bir ayrıntı var bunu sende biliyorsundur canın köfte ekmek istedi önüne kokoreççi,söğüşçü v.s. çıktısen köfte ekmeği nerde bulacağını biliyorsun hepsini tıransit geçiyorsun demi çupra avındada yerine göre yemini alman lazım 05399536790
Murat ÇAKMAKÇI
21-12-2010, 17:34
Murat,ekip iyi galiba.Kötü şartlarda iyi av çıkarmışsınız.Balığın yanında ortamın ve avında resimleri olsaymış keşke.Rastgelsin....
güzel bir kamera almam lazım ondan sonra a dan z ye seyredersiniz işallah;)
Murat ÇAKMAKÇI
21-12-2010, 17:48
Bu havada yine de yapacağını yapmışsın Murat abi :) gayet güzel av olmuş..
Daha güzel havalarda daha güzel avlara imza atarsın umarım..
Paylaşımlarını dört gözümüzle bekliyoruz..
Rastgelsin..
teşekkürler anıl sen ne zamzn çupraya gelcen:D ya bu simgeyi gördümmü hasan abi geliyo aklıma hep o kullanıyo tüylerim diken diken oluyo:D:D:D
Murat ÇAKMAKÇI
21-12-2010, 17:53
Hava Şartları el verişli değil bukadar artık el verişli olsa ne olurdu düşünemiyorum... :)))
bende düşünemiyorum yüylerim diken diken oldu şimdi hafta sonu gelse gitsem;)
Murat ÇAKMAKÇI
21-12-2010, 17:54
Tüm ekibi tebrik ederim
Paşalar harika
Rastgelsin
teşekkürler abicim;)
Murat ÇAKMAKÇI
21-12-2010, 17:57
Murat paylaşım için teşekkürler..
Böye bir havada orada avlanmak her babayiğidin harcı değil..
Paylaşım için teşekkürler..
abicim ne yapcan hafta sonu geldimi kuyruğu kıstırıp gidiyoruz:(:(:(
Anıl ÜNALAN
21-12-2010, 18:03
teşekkürler anıl sen ne zamzn çupraya gelcen:D ya bu simgeyi gördümmü hasan abi geliyo aklıma hep o kullanıyo tüylerim diken diken oluyo:D:D:D
Kıyıcı değilim çok biliyorsun abi :) abilerim götürdüğünde hep giderim :)
Davet ettiğin zaman tası tarağı toplar gelirim ;)
Abim tebrikler paşalar yakışıklımış maşallah...:helal::helal::helal:
Tuncay GÜNAY
23-12-2010, 22:40
tebrikler. balıklar boylu poslu tavaya yakışırlar afiyet şeker olsun. her daim şansınız bol avınız bereketli olsun.
Şekil olarak balık denildiğinde hep gözümün önüne bu balık gelir ellerine saglık afiyet olsun.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.