Tüm Versiyonu Göster : Manisa Ekibi Çandarlı avı
Kamil ESEN
28-12-2010, 19:47
Yer:Çandarlı
Yem:Sülünez,mamun,borukurdu
Ekip:Ersoy DEMİR-Levent45-Ceryancı45
Balıkları gece avladığımız için fotolar biraz karanlık çıktı.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
[Only Registered Users Can See Links]
Hasan BALIKÇI
28-12-2010, 19:49
hey maşallah :helal::helal::helal::helal:
senin bu güzel konuların olmasa balık göremicez çok sağol kamil biladerim.:)
daha iyi avları bekliyorum.:)
afiyet olsun.:)
ali rıza acar
28-12-2010, 19:56
Kamil kardeşim tek kelime ile HARİKA.
Taygun KOCABIYIK
28-12-2010, 19:57
Kamil hocam tüm ekibi kutluyorum kış geldi ama Manisa Ekibi dur durak bilmiyor. Av güzel herkesi tebrik ederim ama takoz paşayı çeken ayrıca alkışı hak ediyor :)
kaptankarabulut
28-12-2010, 20:07
Kamil hocam,uzun bir sessizliğinin ardından yine patlattın bombayı.Yani 2010 nun son bombası..:helal: :helal:
İnşallah 2011 de ilk bombası yine sizden olur. Paylaşım için teşekkürler. Afiyet olsun..
Anıl ÜNALAN
28-12-2010, 20:20
Kamil hocam çok güzel bir av olmuş. Ekibi kutluyorum gerçekten çok güzel gözüküyorlar.
Paşaya hayran kaldım :) devamını diliyorum hocam.
Görüşmek üzere.
Yağız DEMİR
28-12-2010, 21:16
kamıl abı yıne guzel bır av bos gecen balıksız gununuz yok vallaaa
muhabbetci
28-12-2010, 22:27
Kamil maşallah,benim köye gitmişiniz haberim yok,bi mesaj atsaydıınız havadis toplardık oralardan, mıgri rahatsız etmedimi sizi, seneye daha çok avlar sizinle olsun,
Halil İplikçi
28-12-2010, 22:34
Hoca balıklar güzel de o çipura daha bi...birilerine gönderme yapmak için mi koydun parlementi paşanın üstüne:D:D:D
şaka şaka gerçekten kutluyorum:helal:
Necati ARAT
29-12-2010, 08:54
Kamil abim öncelikle Bu av konusunu bizlere ilettiğin için teşekkür ederim..
Balıkları avlayan abilerime teşekkür eder oltalarının her daim dolu olmasını dilerim..
Paşa bir harika hatam varsa düzeltin kilo gibi duruyor..
Yakalayanın ellerine sağlık afiyet olsun..
orhan yıldız
29-12-2010, 13:13
tebrikler hocam cok iyi av olmuş ekibi cani gönülden kutlarım darısı bizim başımıza boyle paşalar nasip olur bir gün be
ekip iyi iş çıkarmış tebrikler...
Vayy hocam süpersiniz harika av olmuş tebrik ediyorum tüm ekibi niceleri rastgelsin...
Kamil ESEN
29-12-2010, 23:55
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için sağolun,varolun.Ama maalesef ekipte o gün ben yoktum.Asıl avın kahramanı ismi yazılı olan arkadaşlar.Ben laptopu kulübe götürdüğümde resimleri görünce rastgele açtım.Yani bana nasip oldu.Ama dediğiniz gibi bizde dur durak yok.Daha 2 av raporu sırada bekliyor.Onlarıda yarın, öbür gün açarım nasipse..
ali rıza acar
30-12-2010, 09:49
Bu Manisalılar da hem karadan ham de denizden çok oluyorlar ama haaa.
Kamil ESEN
30-12-2010, 11:36
Bu Manisalılar da hem karadan ham de denizden çok oluyorlar ama haaa.
Eee ne yapalım abi.Denize yakın olsak bu kadar hasret olmaz heralde. çok olmamızda ondandır.
Raif Yelkenci
30-12-2010, 18:28
Tebrikler arkadaşlarınız kaliteli balık tutmuşlar ekibi kutlarım Kamil kardeş.
Caner BALIKÇI
02-01-2011, 12:08
Kamil abi ben askerlik yaparken siz balığa gidiyonuz valla helal olsun.Kıbrıs a tanıdık geliyomuş galiba yeri neresi tam biliyomusun biliyosan babamdan bana haber ver bana artık burda kıdemli er olduk :D Saygılar
Adem VARDARCIK
02-01-2011, 12:20
Muhteşem Kareler tebrik ederim güzel bir av olmuş.
Hasan BALIKÇI
03-01-2011, 19:12
Kamil abi ben askerlik yaparken siz balığa gidiyonuz valla helal olsun.Kıbrıs a tanıdık geliyomuş galiba yeri neresi tam biliyomusun biliyosan babamdan bana haber ver bana artık burda kıdemli er olduk :D Saygılar
:D:D oğlum kamil abin msj ını görmemiş :D:D hayret :D:Dyoksa gözünden bişey kaçmaz ama bu nasıl oldu anlayamadım .merak etme ben gerekeni sana yollarım
Murat ÇAKMAKÇI
03-01-2011, 19:23
ellerine sağlık güzel av afiyet olsun
İrfanavcı
03-01-2011, 19:34
Süüüpeerrrrrrrsiniz arkadaşlar,tüm ekibi kutlarım.
emeğinize sağlık,paylaşım için teşekkürler..
Kamil ESEN
04-01-2011, 11:34
Kardeşim Hüseyin,merak etme geleceği zamanı sana haber veririm.İsmi İbrahim Çamuroğlu.Ocakta yanında..Hayırlı teskereler...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.