Tüm Versiyonu Göster : Mecburi yolculuk
muhabbetci
01-02-2011, 12:19
Dotlarım;
Cumartesi günü acilen Afyona gitmem gerekti.Yolların karlı olduğunu bile bile hazırlığımı yaparak saat 10 da yola çıktık.Hacıanne,Hacıbaba,hanım ve ben.Giderken Uşağa kadar yollar temizdi.Afyona yaklaştıkça yollar buz-kar karışımı.Yol birkez kapandı (kar küreme işi için)Makinanın şarjı olmadığı için giderken foto çekemedik,resimleri gelirken çektik.Yolda ben diyeyim 11,siz diyin 22 tane yoldan çıkan tır-kamyon-araba vardı.Ama size şunu söyleyeyim bu kazaların tamamı sürücü hatasından kaynaklı.Nedenmi araçlar konvoyda, arada bir çamışın biri sağdan yada soldan vınnnn,ilerde orta refüjde.Bu hareketi genelde İstanbunbullu ve luks araba sahibi camışlar yapıyor.Bunlara camış diyorum,camışlara hakaret oluyor ama ne yapayım onların bu haraketi diğer suçsuz insanlarında başını yakıyor. Kaba sözler içinde Sizlerden özür diliyorum.
Arabayı temizlememe rağmen iki saat sonraki hali.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Anadolumuzun şirin kasabası Afyon/Bolvadin/Kemerkaya kasabasından şirin bir görüntü.
Anadolumuzun şirin kasabası Afyon/Bolvadin/Kemerkaya kasabasından şirin bir görüntü.
Ben ve Anadolumuzun şirin kasabası Afyon/Bolvadin/Kemerkaya kasabasından şirin bir görüntü.
Her taraf karla kaplı olduğu için bütün kuşlar yollarda yem aramaktaydı,yola çıkmadan yanımıza yarım çuval buğday aldık ve kuşların toplu olduğu yerlerde hanımla yemleme yaptık.Herne kadar kara avcısı olsakta,aciz-zorda kalan-aç kalan canlıya elimiz kalkmaz.
Resimde Afyonkarahisar şehri görülüyor.Vallhi dalga geçmiyorum. :) Şehre beş kilometre kala böyle görünüyordu.
Bu resimde DUMLUPINAR görülmekte.Dumlupınarı bilmeyen yoktur.Resimdeki yazıda yazanlar.
ZAFER BU TOPRAKLARDA KAZANILDI
DUMLUPINAR ŞEHİTLİĞİ
Kısaca yolculuğum sağ-salim bitti.Kar görmeyen dostlarımında özlemini gidermiş olduğumu sanıyorum.
Kendinize iyi bakın.
Önder abi bu bizim gibi kar görmeyenler için iyi oldu ayrıca sağ salim dönmene sevindik anadolumuzun her karış toprağı güzel teşekkür ederiz saygılar....
ali rıza acar
01-02-2011, 13:30
Önder kardeşim güzel fotolar ve anlatım için teşekkürler.
Türkiyemizin bu şirin Kasaba ve Köylerinin görselliğini bizimle paylaşman da nefisti.
Sağolasın.
Necati ARAT
01-02-2011, 14:36
Önder abi bu görüntüler ve konu içindeki ince mesajların için teşekkürler..
Bir Eskişehirli olarak kara ziyadesi ile hasret kaldık inan ..
Hatta siz Manisalı abilerime bir telefon açıp; Sipilde kar varsa çocukları bir alayım geleyim diye düşünüyordum.. Şöyle elleri ayakları bir üşüsün, kara hasretliklerini gidersinler Yanakları al al olsun diyordum..:)
Hazır konu açılmışken..
Sipilde Kar varmı ..??
Gelsek değermi..??
Çocuklar kartopu oynayabilirler mi???
Halil İplikçi
01-02-2011, 15:18
Önder harika görüntüler...bir lafım da Necati'ye Spil için tam zamanı
kaptankarabulut
01-02-2011, 15:25
:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:
Önder kardeşim,paylaşım için teşekürler.Gerçekten bizler kara hasretiz.Ayrıca o bahsettiğin O tip magandalar tipler her yolda rastlanıyor malesef..
muhabbetci
01-02-2011, 17:25
Önder abi bu bizim gibi kar görmeyenler için iyi oldu ayrıca sağ salim dönmene sevindik anadolumuzun her karış toprağı güzel teşekkür ederiz saygılar....
Sağolasın Mesut kardeşim,
muhabbetci
01-02-2011, 17:27
Önder kardeşim güzel fotolar ve anlatım için teşekkürler.
Türkiyemizin bu şirin Kasaba ve Köylerinin görselliğini bizimle paylaşman da nefisti.
Sağolasın.
Siz sağolun Ali abi,beğendiğine sevindim.
muhabbetci
01-02-2011, 17:33
Önder abi bu görüntüler ve konu içindeki ince mesajların için teşekkürler..
Bir Eskişehirli olarak kara ziyadesi ile hasret kaldık inan ..
Hatta siz Manisalı abilerime bir telefon açıp; Sipilde kar varsa çocukları bir alayım geleyim diye düşünüyordum.. Şöyle elleri ayakları bir üşüsün, kara hasretliklerini gidersinler Yanakları al al olsun diyordum..:)
Hazır konu açılmışken..
Sipilde Kar varmı ..??
Gelsek değermi..??
Çocuklar kartopu oynayabilirler mi???
Yorumun için teşekkürler Necati kardeşim.Spilde kar var,özellikle kuzey kısımlarında.Gelirseniz kar görürsünüz.Eğer gelirseniz ve ben buralarda olursam yardımcı olurum. kendinize iyi bakın.
muhabbetci
01-02-2011, 17:35
Sağol Halil abi,Necatiyi davet ettim eğer gelirlerse başım üstüne.
muhabbetci
01-02-2011, 17:37
:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:
Önder kardeşim,paylaşım için teşekürler.Gerçekten bizler kara hasretiz.Ayrıca o bahsettiğin O tip magandalar tipler her yolda rastlanıyor malesef..
Sağol Süleyman abi,eğer gelirsen buralardaysam kartopu oynarız,ben gelirsem o tarafa kar getiririm. :)
önder abi c.tesi günü bende bolvadindeydim.. orada müşterilerim var kısa bir ziyaretten sonra akşehire yola koyuldum ama akşehire ulaşamadım soluğu sultandağında otelde aldım:)
ben videoya cektim seyir halimi ama buraya koyamam:D
adolomorola
01-02-2011, 18:16
Önder abi çok güzel bir yazı dizisi ve çok güzel görüntüleri bizlerle paylaştığın için teşekkürler..;)
muhabbetci
01-02-2011, 18:21
önder abi c.tesi günü bende bolvadindeydim.. orada müşterilerim var kısa bir ziyaretten sonra akşehire yola koyuldum ama akşehire ulaşamadım soluğu sultandağında otelde aldım:)
ben videoya cektim seyir halimi ama buraya koyamam:D
Veli kardeşim; koyamayacağın yerleri kesip,kısada olsa video koysaydın keşke. :D
muhabbetci
01-02-2011, 18:24
Önder abi çok güzel bir yazı dizisi ve çok güzel görüntüleri bizlerle paylaştığın için teşekkürler..;)
Ben teşekkür ederim Öner,sağolasın.
Adem VARDARCIK
01-02-2011, 18:25
Önder abi detaylı anlatım ve resimler için teşekkürler.Eline ; emeğine sağlık.O bahsettiğin iki ayaklı Sığırlar maalesef tüm yollarımızda var.Özellikle şehir içinde !.....ve ben bunlarla 20 yıldan beri uğraşmaktayım.
Kuşlara gelince allah kabul etsin / Razı olsun .Almak kadar vermek büyüklüktür. Biz o mahlukata baktıkça gözettikçe ;bize geri dönüşümü olacaktır.
Esenkalın.!
muhabbetci
01-02-2011, 18:43
Önder abi detaylı anlatım ve resimler için teşekkürler.Eline ; emeğine sağlık.O bahsettiğin iki ayaklı Sığırlar maalesef tüm yollarımızda var.Özellikle şehir içinde !.....ve ben bunlarla 20 yıldan beri uğraşmaktayım.
Kuşlara gelince allah kabul etsin / Razı olsun .Almak kadar vermek büyüklüktür. Biz o mahlukata baktıkça gözettikçe ;bize geri dönüşümü olacaktır.
Esenkalın.!
Adem kardeşim,dileklerin için teşekkürler,ALLAH hepimizden razı olsun.Konuda yazdığım gibi zorda kalana yardım hem dinimizde, hemde kültürümüzde var.Avcı olduğumuz kadar önce insanız.
trakonya55
01-02-2011, 19:28
Bende Bir Eskişehirli olarak İzmirde kar yağışına hasret kaldım,görüntüler paylaşım için teşekkürler Önder.
balıklarrr
01-02-2011, 20:34
önder kardeş güzel türkiyemizin her köşesi bir başka güzel sayende busefer bolvadin bolvadin tarafını gördük bidahaki sefere çandarlıyı görürüz çok güzel bir yerdir orası paylaşımın için teşekkürler
Hasan BALIKÇI
01-02-2011, 21:25
önder abi çok güzel karelerle bizlere kar göstermen büyük bir keyif verdi teşekkürler abi.:)
manisa afyon arası ailece yapılan yolculuğunuzun kazasız belasız geçmesi herşeyden güzel :)
açmış olduğun güzel paylaşım için tekrar teşekkürler.:)
muhabbetci
01-02-2011, 23:35
Bende Bir Eskişehirli olarak İzmirde kar yağışına hasret kaldım,görüntüler paylaşım için teşekkürler Önder.
Ben teşekkür ederim abi,geçen yaz Eskişehirede uğradım,resimler silinmediyse onlarıda paylaşırım.
muhabbetci
01-02-2011, 23:39
önder kardeş güzel türkiyemizin her köşesi bir başka güzel sayende busefer bolvadin bolvadin tarafını gördük bidahaki sefere çandarlıyı görürüz çok güzel bir yerdir orası paylaşımın için teşekkürler
Güzel yorumun teşekkürler Ümit abi; üstteki mesajda Orhan abide Eskişehirli,resimleri bulursam paylaşacağım.Çandarlıya yakında gideceğim güncel fotolarıda paylaşacağım.
muhabbetci
01-02-2011, 23:44
önder abi çok güzel karelerle bizlere kar göstermen büyük bir keyif verdi teşekkürler abi.:)
manisa afyon arası ailece yapılan yolculuğunuzun kazasız belasız geçmesi herşeyden güzel :)
açmış olduğun güzel paylaşım için tekrar teşekkürler.:)
Ben teşekkür ederim Hasan kardeşim,kaza-bela hepimizden uzak olsun.
Kamil ESEN
01-02-2011, 23:59
Abim ne güzel bir konu açmışsın.Tam da zamanında hemde.Kar en güzel haliyle karelerine yansımış.Paylaşıma teşekkürler...
muhabbetci
02-02-2011, 00:45
Abim ne güzel bir konu açmışsın.Tam da zamanında hemde.Kar en güzel haliyle karelerine yansımış.Paylaşıma teşekkürler...
Ne demek Kamil;
yorumuna ben teşekkür ederim,yeterki güzel yurdumuzu sevelim,beğenelim.
Belgesel tadında çok güzel bir paylaşım. Teşekkürler.
Necati ARAT
02-02-2011, 08:08
Yorumun için teşekkürler Necati kardeşim.Spilde kar var,özellikle kuzey kısımlarında.Gelirseniz kar görürsünüz.Eğer gelirseniz ve ben buralarda olursam yardımcı olurum. kendinize iyi bakın.
Önder ve Halil abim Bilgilendirme ve davet için çok teşekkür ederim..
Umarım gelirim..
Çocuklar çok özledi çokkk..
muhabbetci
03-02-2011, 13:10
Belgesel tadında çok güzel bir paylaşım. Teşekkürler.
Ben teşekkür ederim Cem.Kendine iyi bak.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.