Tüm Versiyonu Göster : Hasan Balıkçıyla av başka güzel oluyor
adolomorola
06-03-2011, 16:02
[Only Registered Users Can See Links]
Bu hafta sonu Hasan abi (manisadan)Hasan abi (izmirden):D:D:D
Yani bu hafta iki hasanla beraber ve ben,üç can dostu deniz kıyısında aldık soluğu çok güzel oldu ;)
Cadırı bir çırpıda kurduk oltalarımızıda denizle kavuşturduk ocağımızı yaptık çaylarımızı demledik,keyifli muhabbet arkadan geldi zaten..;)
Çok güzel bir hafta sonu geçirdik,balık zaten bizde ikinci planda ;) ama ikinci planıda ara sıra sıraya koyduk doğrusu :D:D:D
Benim fota makinasına bir kaç poz takıldı bende sizlerle paylaşıyorum,Hasan abinin makinada'da pozlar var hasan abide sanırım ekler buraya ;)
bende fotaları buraya koyup videoları birleştirmeye geçeceğim yani yakında video'da sizlerle birlikte olacak gercekten ilğinç görüntüler çektik diye size biraz tüyo vermiş olayım...;)
İŞTE RESİMLER
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Manisalı Hasan abile ben geceleyin birar tane balığımızı yakaladık yiyecek balık çıkmıştı yani...;)
Hasan abi ben size demedinmi ben sabah çekecem balıkları diye söylediğini yaptı ve iki tane arka arkaya bir paşa bir mırmır kenarı ;)
Gece çaylar gündüz tavukları yatırdık masaya...;)
Geri idade bir Müren,bu arada mürenlede tanışma fırsatım oldu oltama ilk defa takılan bir mürenle:D:D:D
salınan lidakilerden bitanesi ve çekilen mırmır
xhe8c7
xhfzav
buda paşaaaaaaaaa:) ama kameraman acemiymiş:D:D:D
xhebtp
Doğan ÖZCAN
06-03-2011, 16:46
Maşallah güzel bir gün geçirmişsiniz daha bereketlileri nasip olsunda bizde taaaaa buralardan seyredelim... napalım artık senede 1 bilemedin 2 defa bu ortamlarda olacağım...Şansınız ve dosluğunuz daim olsun...sağlıkla kalın ...Allaha emanet
adolomorola
06-03-2011, 16:55
Maşallah güzel bir gün geçirmişsiniz daha bereketlileri nasip olsunda bizde taaaaa buralardan seyredelim... napalım artık senede 1 bilemedin 2 defa bu ortamlarda olacağım...Şansınız ve dosluğunuz daim olsun...sağlıkla kalın ...Allaha emanet
Eyvallah Doğan..;)
Doğan ne yapalım artık bizler burada avlarımızı yayınlayım senide gitmiş gibi hissettireceğiz izine gelince nasip olursada nasıl olsa acısını cıkartırsın sende;););)
kıral kaptan
06-03-2011, 18:31
çok güzel bir av olmuş inşallah daha iyileride olur hasan bey paylaşım için teşekürler
Mehmet BODUROĞLU
06-03-2011, 19:04
Ohhhh muhabbet koyu, rahatınız yerinde.
Balıklarda süslemiş avınızı, daha ne olsun.
Tebrik ederim 2 Hasan abimi ve Öner kardeşimi.
Çok daha iyilerinin oltanızda olması dileklerimle.
Anıl ÜNALAN
06-03-2011, 19:10
Tebrik ederim Öner abi çok güzel av yapmışsınız, devamını diliyorum..
Hasan abinin o meraya zate heykelini dikicez biz, şimdiden tasarımına başladım :)
Ekibi tamamıyla da tebrik etmek istiyorum..
Şansınız daim olsun..
kaptankarabulut
06-03-2011, 19:16
:helal::helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:
Yaa Öner'im HASAN BALIKCI ile balığa gidilirde boş dönülürmü ?..
Hele hele iki HASAN olunca bu da çifte şans demektir.
Paylaşım için teşekkürler bereketli ve güzel bir gün geçirmişsiniz.
Hasan'ım: sen zaten o lidakinin değil babasını dedesini bile kıyıya aldın.Eğer kaldıysa daha denizde o lidakinin yedi nesil önceki dedelerini çağırsın..:D :D
Hasan BALIKÇI
06-03-2011, 19:25
öner kardeşim .:)
seninle beraber av yapmak ayrı bir güzellik.seninle beraber bir şeyleri paylaşmak keyif almak sohbet etmek herşeyden çok daha güzel.:helal:
senin güzelliğin senin dostluğun ne bileyim bana büyük mutluluk ve huzur veriyor.iyiki seninle tanışmışız iyiki dost olmuşuz :)
Hasan abi ile tanışıp aynı merada olta atmak sohbet etmek çok güzel :)yalnız hasan abi bişeyler yemeden duramıyor o biraz kötü :Dama çay deyince akan sular duruyor ;)tam benim gibi benim kafadan balık varmış balık yokmuş önemli deyil yeterki ocakta çayım kaynasın diyor :Dkaç demlik çay demledim hatırlamıyorum :D:Dhasan abi öner çaylar size feda olsun :)
işin açıkçası sizlerle beraber av yapmak çok güzel :)inşallah dahada iyi güzel avlara imzamızı atarız.:)
muammer kardeşimde bizlerin av yaptığı bölgeye sabah erken saate gelmeleri onlarlada birer bardak çay içip sohbet etmek ayrıca güzeldi.:)insan oralarda aynı hobiyi yaparken gördüğü tanıdığı bir yüze sanki asker arkadaşıymış gibi davranıyor özlem gideriyor.:)muammer kardeşim ve dayısına muhabbetlerinden dolayı teşekkürler.:)
ne diyeyimki allah herkese böyle güzel dostluklar güzel avlar nasip etsin.:)
Hasan BALIKÇI
06-03-2011, 19:31
Hasan'ım: sen zaten o lidakinin değil babasını dedesini bile kıyıya aldın.Eğer kaldıysa daha denizde o lidakinin yedi nesil önceki dedelerini çağırsın..:D :D
süleyman abicim :)
sana o kadar dedim gel seni PAŞA TEAM yapalım dinlemedin.:Dhala burdan bana diyorsun yok yedi sülalesi yok dedesinin dedesi :Dabi sende benimle gel PAŞA paşa tut:D:D çok attım demi süleyman abi :D
süleyman abi güzel sözlerin için çok teşekkür ederim:)
bak bende sana bi teklifte bulunayım :D:D gel senide Paşa team yapalım ;) yakında yeni şapka tişörtlerimizde gelcek sanada 5-6 tişört vereyim :D
kaptankarabulut
06-03-2011, 19:49
süleyman abicim :)
sana o kadar dedim gel seni PAŞA TEAM yapalım dinlemedin.:Dhala burdan bana diyorsun yok yedi sülalesi yok dedesinin dedesi :Dabi sende benimle gel PAŞA paşa tut:D:D çok attım demi süleyman abi :D
süleyman abi güzel sözlerin için çok teşekkür ederim:)
bak bende sana bi teklifte bulunayım :D:D gel senide Paşa team yapalım ;) yakında yeni şapka tişörtlerimizde gelcek sanada 5-6 tişört vereyim :D
Hasan'ım inan çok isterim.Hele hele seninle aynı avlakta av yapıp sohbet etmek inan çok güzel.Ama sende biliyorsun biz ayrı dünyaların insanlarıyız.
Sen zengin ailenin çocuğu bense kenar mahallenin kimsesiz bir çocuğu :D:D :D:D:D:D O nedenle biz BİR ARAYA GELEMEYİZZZ :D :D :D :D
Önercim bu güzel paylaşımdan dolayı çok teşekkür ederim.Gerçekten çok güzel bir gün geçirmişsiniz tüm ekibi kutlarım.
Kamil ESEN
06-03-2011, 20:44
Öner iki Hasanın arasında bol balık tutmak için dilek tutsaydın bari.Ama zaten herkesin boş geldiği bir mevsimde bu kadar paşa bile şansın başlangıcı olmuş.Daha güzel avlar dileğiyle rastgelsin....
adolomorola
06-03-2011, 21:02
Ohhhh muhabbet koyu, rahatınız yerinde.
Balıklarda süslemiş avınızı, daha ne olsun.
Tebrik ederim 2 Hasan abimi ve Öner kardeşimi.
Çok daha iyilerinin oltanızda olması dileklerimle.
İyi dileklerin için teşekkürler Mehmet.;)
Bir dahaki sefere Mehmet'leri toplayacagım ana göre...:D:D:D
adolomorola
06-03-2011, 21:06
Hasan abinin o meraya zate heykelini dikicez biz, şimdiden tasarımına başladım :)
Şansınız daim olsun..
Eyvallah Anıl çok sağol ;)
adolomorola
06-03-2011, 21:12
Aynen öyle Süleyman abi boş yok ...:D:D:D Ballı bu adam ballı...:D:D:D
abi hem giderken hem gelirken senin tekne yerinde yoktu yoksa birer çay içecektik seninlede...;)
abi bu lidakileri salmazsak bizler dedelerini bizden sonraki nesil ise çocukları bile göremeyecek...:'(;)
Hasan BALIKÇI
06-03-2011, 21:19
Şansınız daim olsun..
çok sağol yeğeeeen.:)benim heykelime gerek yok ;)ahım şahım bişey yapmadıkki heykelim dikilsin.;)
benim heykelim beni sevenlerin yüreklerinde duruyo ;)anlarsın.;)
adolomorola
06-03-2011, 21:24
Önercim bu güzel paylaşımdan dolayı çok teşekkür ederim.Gerçekten çok güzel bir gün geçirmişsiniz tüm ekibi kutlarım.
Turgay abi çok sağol daha güzelleri sana nasip olması dileklerimle.;);)
adolomorola
06-03-2011, 21:25
Öner iki Hasanın arasında bol balık tutmak için dilek tutsaydın bari.Ama zaten herkesin boş geldiği bir mevsimde bu kadar paşa bile şansın başlangıcı olmuş.Daha güzel avlar dileğiyle rastgelsin....
Aynen öyle oldu Kamil hocam ;)
çok güzel görüntüler emeğinize saglık hepinizin,mersin koyu dediğiniz yer bursımı
Taygun KOCABIYIK
07-03-2011, 07:50
Vay vay vay bu mevsimde böyle güzel av, böyle muhabbet, çay, tavuk daha ne olsun :)
Tebrikler
Necati ARAT
07-03-2011, 08:32
Öner abi helal olsun vallaha..
Biz İzmirde duralım sen TAaaa Manisadan gel Balığı kap..
Güzel bir av günü geçirmiş olan tüm katılımcıları kutlar,
Sonraki avlarınızdada başarılar dilerim. Nasibiniz bol olsun..
Hasan abi Öner abi ve tekrar Hasan abi :)tebrikler çok güzel birliktelik en güzelide gel odun ateşinde yavaş yavaş demlenen çay vede mangal paylaşım için teşekkürler avlarınız daim olsun ...:) abiler
ibrahimsepetçi
07-03-2011, 10:45
iki hasan ustayı yakalamışsın tabiki paşalar,mırmırlar gelecek.dostluğunuz baki iğneleriniz keskin olsun.herdaim rastgele.
Bornovalı
07-03-2011, 11:11
Hepinizi yürekten kutlarım gerçekten çok güzel bir buluşma olmuş ellerinize sağlık.
Hasan BALIKÇI
07-03-2011, 13:09
Hasan'ım inan çok isterim.Hele hele seninle aynı avlakta av yapıp sohbet etmek inan çok güzel.Ama sende biliyorsun biz ayrı dünyaların insanlarıyız.
Sen zengin ailenin çocuğu bense kenar mahallenin kimsesiz bir çocuğu :D:D :D:D:D:D O nedenle biz BİR ARAYA GELEMEYİZZZ :D :D :D :D
ehbe süleyman abi :)
sanki beni bilmiyosun beni sevenlerle herzaman vakit bulur bulmaz nereye olursa olsun geleceğimi.:)yetrki seven dostlarım arasın ;)ben seni teknen var diye sevip saymıyorum ;)seninle herzaman her yerde olabilirim ben .;)çünkü senden asla ve asla çıkarım olmaz ;)
bilmem anlatabildimmi;)gelirsemde sana yük olmam :D:Dçayımıda demlerim balığımıda tutarım :D:D:D:D
mami1984
07-03-2011, 14:24
öner kardeşim .:)
seninle beraber av yapmak ayrı bir güzellik.seninle beraber bir şeyleri paylaşmak keyif almak sohbet etmek herşeyden çok daha güzel.:helal:
senin güzelliğin senin dostluğun ne bileyim bana büyük mutluluk ve huzur veriyor.iyiki seninle tanışmışız iyiki dost olmuşuz :)
Hasan abi ile tanışıp aynı merada olta atmak sohbet etmek çok güzel :)yalnız hasan abi bişeyler yemeden duramıyor o biraz kötü :Dama çay deyince akan sular duruyor ;)tam benim gibi benim kafadan balık varmış balık yokmuş önemli deyil yeterki ocakta çayım kaynasın diyor :Dkaç demlik çay demledim hatırlamıyorum :D:Dhasan abi öner çaylar size feda olsun :)
işin açıkçası sizlerle beraber av yapmak çok güzel :)inşallah dahada iyi güzel avlara imzamızı atarız.:)
muammer kardeşimde bizlerin av yaptığı bölgeye sabah erken saate gelmeleri onlarlada birer bardak çay içip sohbet etmek ayrıca güzeldi.:)insan oralarda aynı hobiyi yaparken gördüğü tanıdığı bir yüze sanki asker arkadaşıymış gibi davranıyor özlem gideriyor.:)muammer kardeşim ve dayısına muhabbetlerinden dolayı teşekkürler.:)
ne diyeyimki allah herkese böyle güzel dostluklar güzel avlar nasip etsin.:)
Hasan abi iyi dileklerine çok teşekkür ederim.sizlerle muhabbet etmek çayınızı içmek bizim içinde çok büyük keyifti.Ayrıca bana bırktığınız yemlerle 3 adet güzel mırımır yakaladık ve avımız dahada güzelleşti bunun içinde ayrıca teşekkürler.birde paşa team şapka ve tişortlerinden bende istiyorum :))
kaptankarabulut
07-03-2011, 14:26
ehbe süleyman abi :)
sanki beni bilmiyosun beni sevenlerle herzaman vakit bulur bulmaz nereye olursa olsun geleceğimi.:)yetrki seven dostlarım arasın ;)ben seni teknen var diye sevip saymıyorum ;)seninle herzaman her yerde olabilirim ben .;)çünkü senden asla ve asla çıkarım olmaz ;)
bilmem anlatabildimmi;)gelirsemde sana yük olmam :D:Dçayımıda demlerim balığımıda tutarım :D:D:D:D
Ya hasan'ım tabii ki dostluklar çıkar ve menfaat üzerine kurulmamalı.O amacı güdenler aradıklarını bulamadıklarında siteye bile girmiyorlar.Girselerde sadece takip edip çıkıyorlar.Ama böyleliklede aramızda gerçek dostlar kalıyor.Bu da gücümüze güç katıyor..
Hasan BALIKÇI
07-03-2011, 14:32
Hasan abi iyi dileklerine çok teşekkür ederim.sizlerle muhabbet etmek çayınızı içmek bizim içinde çok büyük keyifti.Ayrıca bana bırktığınız yemlerle3 adet güzel mırımır yakalık ve avımız dahada güzelleşti bunun içinde ayrıca teşekkürler.birde paşa team şapka ve tişortlerinden bende istiyorum :))
Muammer kardeşim katılım için çok teşekkürler.:)
sabah ilk gelişiniz anında oltaları yemliyordum ;)yemleme sırasında güzel bi vuruş almıştım o yüzden biraz geç geldim yanınıza ;)belki aklınıza başka bişey takılmıştır.;)
seninle sohbet etmek senin gibi balık tutmayıda balıkçılık kurallarını iyi bilen biriyle aynı merayı paylaşmak herzaman güzel olur.:)
sana bırktığım yemlerle üç mırmır yakalaman beni çok sevindirdi keşke üç deyilde otuz üç tutsaydın.:)
muammer kardeşim şapka ve tişörtler gelsin hele sana burdan söz seve seve veririm.:)nede olsa herşeyinle herzaman her yerde PAŞA TEAM ı temsil edersin.:)
ayrıcada ben çok sevinirim.:)
Hasan BALIKÇI
07-03-2011, 14:38
Ya hasan'ım tabii ki dostluklar çıkar ve menfaat üzerine kurulmamalı.O amacı güdenler aradıklarını bulamadıklarında siteye bile girmiyorlar.Girselerde sadece takip edip çıkıyorlar.Ama böyleliklede aramızda gerçek dostlar kalıyor.Bu da gücümüze güç katıyor..
katılıyorum süleyman abi ;)
ben hiç bir zaman menfaat veya çıkar amaçlı kimseye ne sokuldum nede balığa gittim.;)gerekte görmüyorum.:)
gittiğimdede yanımdaki arkadaşlarımın benden daha iyi balık tutması veya rahat etmesi için gerektiğinde kendime ait olan eşyalarımıda onlarla paylaşırım.:)
ne diyelim abi kimisi öyle yer öğrenmeye veya çıkar olsun diye takılır ama bu takılmalar uzun sürmez ;)anladığım anda herşey yerinde kalır.;)
on tane Hasan BALIKÇI yokki kim gelmek istiyorsa buyurur gelir.herkesle aynı anda ayrı yerlerde olamamki .:)ama fırsat bulursamda kimseleri red edemem ;)
Halil İplikçi
07-03-2011, 15:07
Önerim kutluyorum günün güzelliği resimlerden belli Hasan varsa zaten paşa
mutlaka oluyor mırmır da kallaviymiş
trakonya55
07-03-2011, 16:14
Bu mevsimde keyifli ve bereketli avcılık yapmışsınız maşallah.Afiyetler olsun.
ejder_balikci
07-03-2011, 16:21
Hasan abiii duramadın yine gittin haa:)) bu ara balık baya bir zayıf ama olsun yinede eliniz boş dönmemişsiniz ya oda iyi. tebrikler abicim tüm ekibi kutlarım. kalın sağlıcakla.
Abi o balıklar o mangal o çay yapmayın içim gitti :)) afiyet olsun ellerinize saglık
dün akşam hasan abi öner abim ile konuşurken hasan abi bana dedi öneri artık paşa team'e dahil ettik ve asil üyelerimizden dedi , olmazzzz dedim öner abim manisa team'in yöneticisidir dedimmm:) hasan abi emree eminmisn abicm bak dedi;) evet abi eminim dedim paşalar öner abinin oltaya takılır, ama o bizi yalnız bırakmaz dedim.....öner abi en çok mercanları sever dedimmm paşalar yetmez ona :helal: ama herşey ortada artık birşey söyleyemiyorum..... :D yalnız kaldık be öner abi :'(
Hasan BALIKÇI
07-03-2011, 18:49
dün akşam hasan abi öner abim ile konuşurken hasan abi bana dedi öneri artık paşa team'e dahil ettik ve asil üyelerimizden dedi , olmazzzz dedim öner abim manisa team'in yöneticisidir dedimmm:) hasan abi emree eminmisn abicm bak dedi;) evet abi eminim dedim paşalar öner abinin oltaya takılır, ama o bizi yalnız bırakmaz dedim.....öner abi en çok mercanları sever dedimmm paşalar yetmez ona :helal: ama herşey ortada artık birşey söyleyemiyorum..... :D yalnız kaldık be öner abi :'(
aramasın gözlerin o şimdi paşa team üyesi emreeeee :D:D
emre kardeşim korkma öner gelirken senide alır :)nede olsa bu sanal alemde ilk konuştuklarımdan birisin :D
başımın üzerinde yerin var kardeşim :)
adolomorola
07-03-2011, 18:56
çok güzel görüntüler emeğinize saglık hepinizin,mersin koyu dediğiniz yer bursımı
Mersin koyumu bilmem ama burası Hasan abinin tabiriyle Kartal yuvası..
adolomorola
07-03-2011, 18:58
Vay vay vay bu mevsimde böyle güzel av, böyle muhabbet, çay, tavuk daha ne olsun :)
Tebrikler
Biz hep böyleyiz be Taygun ;) huyumuz kurusun...:D:D:D
aramasın gözlerin o şimdi paşa team üyesi emreeeee :D:D
emre kardeşim korkma öner gelirken senide alır :)nede olsa bu sanal alemde ilk konuştuklarımdan birisin :D
başımın üzerinde yerin var kardeşim :)
sağol abicim teşşekür ederim,inş havalar bi düzelse izmir çıkartması yaparız artık :)
adolomorola
07-03-2011, 19:01
Öner abi helal olsun vallaha..
Biz İzmirde duralım sen TAaaa Manisadan gel Balığı kap..
Güzel bir av günü geçirmiş olan tüm katılımcıları kutlar,
Sonraki avlarınızdada başarılar dilerim. Nasibiniz bol olsun..
İyi dileklerin için teşekkürler Necati
Bir dahakine senide görmek isterim.
muhabbetini özledik be Neco..;)
adolomorola
07-03-2011, 19:04
Hasan abi Öner abi ve tekrar Hasan abi :)tebrikler çok güzel birliktelik en güzelide gel odun ateşinde yavaş yavaş demlenen çay vede mangal paylaşım için teşekkürler avlarınız daim olsun ...:) abiler
Eyvallah Mustafa bir dahaki sefere senide geçerken alalım olmazsa biliyorsun biz herkeze bir tel kadar yakınız...;)
Hasan BALIKÇI
07-03-2011, 19:04
Hasan abiii duramadın yine gittin haa:)) bu ara balık baya bir zayıf ama olsun yinede eliniz boş dönmemişsiniz ya oda iyi. tebrikler abicim tüm ekibi kutlarım. kalın sağlıcakla.
balık olunca duramıyom mustafa ne edeyim.:D:D:D
sana gelcektim istemedin aramadın ne yapayım.:D:D:D
bende beni arayan dostlarımla koşa koşa gidiyom :D:D:D
arasaydın seninle giderdik bilader ;)
ama gelcem bilader hem teknen var hem paşa var hem mercan var :D:Dönce balık :D:D:D:D
adolomorola
07-03-2011, 19:05
iki hasan ustayı yakalamışsın tabiki paşalar,mırmırlar gelecek.dostluğunuz baki iğneleriniz keskin olsun.herdaim rastgele.
Vallah doğru söylüyorsun İbrahim bu işin inceliklerini iyice kapmaya başladım...;)
adolomorola
07-03-2011, 19:13
Hepinizi yürekten kutlarım gerçekten çok güzel bir buluşma olmuş ellerinize sağlık.
Eyvallah daha güzelleri bizlere nasip olması dileklerimle.;)
Önerim kutluyorum günün güzelliği resimlerden belli Hasan varsa zaten paşa
mutlaka oluyor mırmır da kallaviymiş
Teşekkürler Halil abi kendini ayarlamaya başla kıyı avlarına az kaldı ...;)
Bu mevsimde keyifli ve bereketli avcılık yapmışsınız maşallah.Afiyetler olsun.
Çok sağol Orhan abi daha bereketli avlar sizlere nasip olması dileklerimle...
Abi o balıklar o mangal o çay yapmayın içim gitti :)) afiyet olsun ellerinize saglık
teşekkürler sizinde yolunuz birgün izmir tarafına düşmesi dileklerimle...;)
Ya emre sesini çıkarma he de geç anladın sen..:D:D:D
Raif Yelkenci
07-03-2011, 19:15
Öner tebrikler keyifli geçmiş paylaşım için teşekkürler.
adolomorola
07-03-2011, 19:24
Öner tebrikler keyifli geçmiş paylaşım için teşekkürler.
Konuya alaka gösterdiğin için bende teşekkür ederim Raif abi
Çok daha keyifli avlar sizlere nasip olması dileklerimle...;)
öner abi hasan abi paşalara sabah buluşma verip gece odun ateşinde çayın kefini çıkarmış:D
mırmırında maşallahı var ekrandan cıkacakmış gibi sanki:D
Necati ARAT
08-03-2011, 08:31
İyi dileklerin için teşekkürler Necati
Bir dahakine senide görmek isterim.
muhabbetini özledik be Neco..;)
Ne demek abi ben teşekkür ederim..
Bende inan sizin sohbetinizi özledim..:(
Daha dün yağızla kulaklarınızı çınlattık ..;)
-Abi balığa gidemiyoruz bir hafta sonu manisaya gidelim ..
Öner abiyle kamil abiyi bir araya getirelim..
Sohbetlerini özledim dedi..:helal:
Ha manisada ha bir deniz kıyısında ..:)
Hele şu işlerimizi bir düzene koyalım kafamız rahatlasın elbet bir araya gelir böyle güzel ortamları paylaşırız.. ;)
Şimdilik Gönüller bir olsun yeter..;)
mami1984
08-03-2011, 10:01
Muammer kardeşim katılım için çok teşekkürler.:)
sabah ilk gelişiniz anında oltaları yemliyordum ;)yemleme sırasında güzel bi vuruş almıştım o yüzden biraz geç geldim yanınıza ;)belki aklınıza başka bişey takılmıştır.;)
seninle sohbet etmek senin gibi balık tutmayıda balıkçılık kurallarını iyi bilen biriyle aynı merayı paylaşmak herzaman güzel olur.:)
sana bırktığım yemlerle üç mırmır yakalaman beni çok sevindirdi keşke üç deyilde otuz üç tutsaydın.:)
muammer kardeşim şapka ve tişörtler gelsin hele sana burdan söz seve seve veririm.:)nede olsa herşeyinle herzaman her yerde PAŞA TEAM ı temsil edersin.:)
ayrıcada ben çok sevinirim.:)
Sizin gibi ustaların böyle düşünmesi çok sevindirici bunun için ayrıca teşekkür ederim.Şapka ve tişörtüde kaptım demektir bundan sonra paşa team in sorumlulğunuda taşıyor olucam demektir.Unutmayalımki doğa varsa deniz var deniz varsa balık var balık varsa hobi var dostluk var arkadaşlık var bunun için herkez kendi sorumluluğunu çok iyi bilmeli ve doğa için elinden geleni yapmalı.işallah beraberde daha iyi avlarda daha çok sohbetlerimiz olur size katılmak beni çok mutlu eder.
parlakay
08-03-2011, 11:38
emek dolu paylaşımlarınız için teşekkürler..Maşaallah kendimi ateşin yanında çayımı yudumlarken hayal ettim n yaparsın umut fakirin ekmeği..
Hasan BALIKÇI
08-03-2011, 11:43
Sizin gibi ustaların böyle düşünmesi çok sevindirici bunun için ayrıca teşekkür ederim.Şapka ve tişörtüde kaptım demektir bundan sonra paşa team in sorumlulğunuda taşıyor olucam demektir.Unutmayalımki doğa varsa deniz var deniz varsa balık var balık varsa hobi var dostluk var arkadaşlık var bunun için herkez kendi sorumluluğunu çok iyi bilmeli ve doğa için elinden geleni yapmalı.işallah beraberde daha iyi avlarda daha çok sohbetlerimiz olur size katılmak beni çok mutlu eder.
Aynı görüşteyim muammer kardeşim:)
bundan sonra dahada farklı olur inşallah :)seninle avlanmak hem mutluluk hem keyif verir kardeşim.:)inşallah av günlerimiz aynı olur.;)en azından denk getirmeye çalışırız.;)
adolomorola
08-03-2011, 18:56
Ne demek abi ben teşekkür ederim..
Bende inan sizin sohbetinizi özledim..:(
Daha dün yağızla kulaklarınızı çınlattık ..;)
-Abi balığa gidemiyoruz bir hafta sonu manisaya gidelim ..
Öner abiyle kamil abiyi bir araya getirelim..
Sohbetlerini özledim dedi..:helal:
Ha manisada ha bir deniz kıyısında ..:)
Hele şu işlerimizi bir düzene koyalım kafamız rahatlasın elbet bir araya gelir böyle güzel ortamları paylaşırız.. ;)
Şimdilik Gönüller bir olsun yeter..;)
Eyvallah Necati ne zaman isterseniz biliyorsun bizim kapımız sizin gibi dostlara her zaman sonuna kadar açık..;)
İrfanavcı
08-03-2011, 19:32
Öner kardeşim çok güzel kareler videolar,kutlarım .
balıklarda harika görünüyorlar.afiyet olsun .
mangaldaki tavuklara laf yok çok güzel görüntü,
emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler.
avınız muhabbetiniz hep daim ve bol olsun.
Güzel bir gün MAŞAALLAH
adolomorola
09-03-2011, 18:46
Öner kardeşim çok güzel kareler videolar,kutlarım .
balıklarda harika görünüyorlar.afiyet olsun .
mangaldaki tavuklara laf yok çok güzel görüntü,
emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler.
Güzel insanlar bir arada oldumu herşey çok güzel oluyor bee İrfan abi...;)
avınız muhabbetiniz hep daim ve bol olsun.
Güzel bir gün MAŞAALLAH
Teşekkürler Ersel çok daha güzelleri sizlere nasip olması dileklerimle..;)
ibrahimz35
09-03-2011, 21:29
Hasan Abi olurda çupura olmaz mı?
Olur tabi...
Çok güzel bir gün olduğu resimlerden belli oluyor.
Böyle güzel günlerin devamını dilerim.
Tüm ekibi kutlarım.
adolomorola
10-03-2011, 22:28
Hasan Abi olurda çupura olmaz mı?
Olur tabi...
Çok güzel bir gün olduğu resimlerden belli oluyor.
Böyle güzel günlerin devamını dilerim.
Tüm ekibi kutlarım.
Eyvallah İbrahim böyle güzel avların ve günlerin hepimizin yanında olması dileklerimle...;)
eşkina45
13-03-2011, 20:17
hasan abi bi beni götürmedin ya alacağın olsun şakabi yana güzelbi av yapmışınız:helal:
adolomorola
13-03-2011, 21:28
Hasan abi video'da daha eklemişsin oda güzel olmuş ama bir dahaki sefere daha güzel hazırlanalım daha etkili ve daha bilgi verici videolar hazırlayalım ;)
Ercan BALCI
13-03-2011, 22:08
Hasan amcamla balığa gidipte mutlu olmayan veya memnun kalmayan varmı acaba:)
hasan amca bu sene nasıl avlar yapçaz hele şu yeğenin işleri yoluna bi koysun.
öner abi hep birliktede olur :)
Fikret VARDAR
14-03-2011, 18:55
şu işler açılsın seni hiç bırakmıcam hasan sen nereye ben oraya
Hasan BALIKÇI
15-03-2011, 17:41
Hasan amcamla balığa gidipte mutlu olmayan veya memnun kalmayan varmı acaba:)
hasan amca bu sene nasıl avlar yapçaz hele şu yeğenin işleri yoluna bi koysun.
öner abi hep birliktede olur :)
merak etme yeğenim :)sen hele kız babalığının tadını çıkar o zamana havalarda düzelir balıkta çoğalır.bu sene çok güzel avlar yapçamız kesin ;)aynı kararlaştırdığımız gibi ;)
Hasan BALIKÇI
15-03-2011, 17:43
şu işler açılsın seni hiç bırakmıcam hasan sen nereye ben oraya
seve seve fikret aga ;)hep beraber olcaz allahın izniyle ;)botuda aldın nasıl olsa :Dsen beni istediğim yerlere çıkar yeter.;)
Hasan BALIKÇI
19-03-2011, 19:16
Hasan abi video'da daha eklemişsin oda güzel olmuş ama bir dahaki sefere daha güzel hazırlanalım daha etkili ve daha bilgi verici videolar hazırlayalım ;)
sağol öner kardeşim.:)
elimden ancak bu kadarı geliyo biliyosun ben pc ile tanışalı 5 sene oldu:Dama paşalarla tanışalı ne zaman oldu hatırlamıyorum.;)suyun kenarında pc başından daha iyi iş çıkarıyorum sanki :Dsuyun başına daha fazla ağırlık vereyim ben en iyisi pc başında tutulan balıklar yenmiyo :D
birdahaki dahada güzel olcak merak etme yeterki sen hazırım de
Hasan abimmmm maşallahh suyun kenarında çokk iyi iş çıkartığın belli :D geçen yolladığın resimlerden :):):):)
Hasan BALIKÇI
19-03-2011, 20:57
Hasan abimmmm maşallahh suyun kenarında çokk iyi iş çıkartığın belli :D geçen yolladığın resimlerden :):):):)
Sende hazır ol emre ;)öner abinin paçasından ayrılma :D
en kısa zamande gelcek ve suyun kenarına incez onunla.:D
tamam abi ben onun ayrılmıyorum zaten öner abim nerde ben orda :D
adolomorola
20-03-2011, 00:50
tamam abi ben onun ayrılmıyorum zaten öner abim nerde ben orda :D
Emre bu hafta sonu için hazırlık yap istersen....;)
Hasan BALIKÇI
20-03-2011, 13:59
Emre bu hafta sonu için hazırlık yap istersen....;)
sen hazırlık yaptınmı kardeşim öner ;)
burdan geçerken banada uğra benide al bişeyler yaparız en azından;)
abi dershanemm var :( bitmedi dershane ah bi bitsee
adolomorola
21-03-2011, 18:40
sen hazırlık yaptınmı kardeşim öner ;)
burdan geçerken banada uğra benide al bişeyler yaparız en azından;)
Baksana Abi dersanem var diyo bu çılğın,en iyisi Yengemleri al sen Manisa'ya gel ;) beraber mesir atışını seyrederiz,haftayada biz oltalarla atış yaparız ne dersin ?:)
evet eveett bende dershane çıkışı yetişirsemm yanına gelirim abiii :)
Raif Yelkenci
21-03-2011, 19:28
Tebrikler Öner avınız güzel geçmiş kutlarım.
Hasan BALIKÇI
22-03-2011, 15:28
Baksana Abi dersanem var diyo bu çılğın,en iyisi Yengemleri al sen Manisa'ya gel ;) beraber mesir atışını seyrederiz,haftayada biz oltalarla atış yaparız ne dersin ?:)
öylemi yapalım öner kardeşim.;)
ama paşalar kıyıda :D:Drüzgarda havada müsait olcak hemde çok güzel bir yere bakir bir kıyı ;)bak orhan yıldız abin bile avuçlarını okşamaya başlamış :D:Doda gelcekmiş.;)
yok olmaz illede mesir dersen haftayada gidebiliriz kardeşim.;)
av yaptıgınız bolgede yetıstırme cıflıgımı resımde gozuken
abi çok güzel ya iştahım kabardı..:)
adolomorola
24-03-2011, 18:55
abi çok güzel ya iştahım kabardı..:)
Gideriz bir gün beraber...;) cigo
BARIŞ ALTIOK
29-03-2011, 07:04
Ortam çok güzel balıklarda güzel..Affına sığınarak, o meralarda ben çok avlandım eskiden çok iyidi çiflikler kalkmadan önce. şimdi balık tek tük bildiğin gibi. Güney batı estiğinde soldaki adanın burnundan denemeni tavsiye ederim..yürüyerek geçiliyor adaya biliyorsundur..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.