Tüm Versiyonu Göster : Sığacıktan Misafirim Var..
Necati ARAT
15-03-2011, 12:57
Evet dostlar..
Uzun zamandır tanışmak isteyip bir türlü bir araya gelemediğimiz, Telefonla sıkca görüştüğümüz arkadaşımız, Süleyman kaptanın yeğeni, (ejder_balikci ([Only Registered Users Can See Links])) Mustafa YAVAŞ kardeşim bu gün ziyaretime geldi..
Yaklaşık 2 saate yakın bir sohbet muhabbette, çaylar kahveler içindi. Maalesef sakızlı kahve stoğunun bitmesi üzerine sade kahve ikram edebildik..
Çok keyifli bir arkadaşımız ..
Ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ederİM.. İyade-i ziyareti en kısa zamanda gerçekleştireceğiz..
Bu ziyareti Bir kaç kare fotoğrafla sizlerle paylaşalım istedim..
Sağlıcakla kalın..
[Only Registered Users Can See Links]
orhan yıldız
15-03-2011, 13:02
cok güzel görüntüler ejder kardeşimle bende tanıştım cok iyi arkadaş böyle dosluklar her zaman lazım bu doslugun devamını dilerim herkeze
Kamil ESEN
15-03-2011, 14:13
Hani Necati sakızlıyı göremedim.Sakızlının yanında birde mazotcu muhabbeti açtımı Mustafa sen artık ağzının suyunu toplayamazdın herhalde.Allah muhabbetinizi bozmasın.
Necati ARAT
15-03-2011, 14:15
Hani Necati sakızlıyı göremedim.Sakızlının yanında birde mazotcu muhabbeti açtımı Mustafa sen artık ağzının suyunu toplayamazdın herhalde.Allah muhabbetinizi bozmasın.
Abi en son sakızlıları sen tükettin..
Olsa ben Mustafamı geri çevirirmiyim..
Dur bak şimdi merak ettim ..
Anlatta anlayalım..
Kamil ESEN
15-03-2011, 14:16
Abi en son sakızlıları sen tükettin..
Olsa ben Mustafamı geri çevirirmiyim..
Dur bak şimdi merak ettim ..
Anlatta anlayalım..
Herşeyin bir ustası var.Mazotcununda ustası o.;):P:P
Halil İplikçi
15-03-2011, 18:04
güzel görüntüler dostlukların baki olması dileği ile...
oscar kaptan
15-03-2011, 18:12
mazotcu derken..?...
kaptankarabulut
15-03-2011, 18:49
Necati'm paylaşım için teşekkürler.Yiğenim gerçekten içi dışı bir,kalbi altın gibidir.Herkesin yardımına çıkar ve menfaat göztmeksizin koşar.Kendisiyle her daim gurur duymuşumdur.
Fakat şu mazot işine benimde aklım ermedi..??????
dosluğunuz dahim olmasını temenni ederim
ejder_balikci
15-03-2011, 19:02
Öncelikle herkese slm. necati abiyle yaklaşık 2 saate yakın muhabbet ettik sanki bana 10 dakika gibi geldi. Muhabbetine doyum olmayan bi o kadarda muazzam bir kişiliğe sahip kendisi. Her şey için kendisine bi daha teşekkür ediyorum. Mazotçu olayına gelincede onu bir tek orjinal seslendiren ve birde ben yapıyorum en azından duyanlar öyle diyo hatta bir keresinde kamil esen arkadaşımıza telefonda yaptım o bilir ama necati abimle ilk tanışmamız olduğu için aklımıza bile gelmedi artık bi dahaki sefere. sevgiler selamlar.
kaptankarabulut
15-03-2011, 19:45
:D :D :D :D :D :D :D :D
Ne mazotcuymuş beee..:D :D :D
muhabbetci
15-03-2011, 19:55
Mustafa ve Necati kardeşlerim en güzel muhabbetler sizinle olsun,benim planlarım arasında ikinizlede tanışma yazıyor,uygun bir günde mutlaka uğrayacağım.( önceden haber veririm).Kendinize iyi bakın.
Necati ARAT
16-03-2011, 08:14
Öncelikle herkese slm. necati abiyle yaklaşık 2 saate yakın muhabbet ettik sanki bana 10 dakika gibi geldi. Muhabbetine doyum olmayan bi o kadarda muazzam bir kişiliğe sahip kendisi. Her şey için kendisine bi daha teşekkür ediyorum. Mazotçu olayına gelincede onu bir tek orjinal seslendiren ve birde ben yapıyorum en azından duyanlar öyle diyo hatta bir keresinde kamil esen arkadaşımıza telefonda yaptım o bilir ama necati abimle ilk tanışmamız olduğu için aklımıza bile gelmedi artık bi dahaki sefere. sevgiler selamlar.
Mustafa kardeşim hakkımda yazdıkların için çok teşekkür ederim ..
Emin ol bu yazdıklarındar daha iyilerinede layıksın..
Şu mazotcu olayına gelirsek Vanlı mazoci sanırım..
Neyse.... Nasıl olsa bir gün yanına geleceğim ..
O zaman hatırlatırım..
Necati ARAT
16-03-2011, 08:16
Mustafa ve Necati kardeşlerim en güzel muhabbetler sizinle olsun,benim planlarım arasında ikinizlede tanışma yazıyor,uygun bir günde mutlaka uğrayacağım.( önceden haber veririm).Kendinize iyi bakın.
Önder abi 1-2 gün önce haber verde ..;)
Sende Mustafa gibi Sakızlı Kahvenin tadına bakmadan dönme..:helal::helal:
Önder abi 1-2 gün önce haber verde ..;)
Sende Mustafa gibi Sakızlı Kahvenin tadına bakmadan dönme..:helal::helal:
Bu sakızlı kahvenin ve üstadımın muhabbetinin çok methini duyuyorum kabul edersen bende ziyaretine gelmek isterim saygılar...
Hasan BALIKÇI
16-03-2011, 22:31
Bu sakızlı kahvenin ve üstadımın muhabbetinin çok methini duyuyorum kabul edersen bende ziyaretine gelmek isterim saygılar...
güzel bir buluşma olmuş.:)allah muhabetinizi bozmasın.:)
Necati ARAT
17-03-2011, 08:38
Super ortam olmus abı keske orda olabılseydım bende zaten sen ve yagız kardesımın oldugu yerde dostluk ve muhabbetten baska bırsey olmaz ıyıkı varsınız
İlker biliyorsun kapı her daim açık kardeşim..
Ne zaman istersen Tabiiki ...
Necati ARAT
17-03-2011, 08:40
Mesut Ne zaman istersen buyur gel kardeşim..;)
Gelmeden 1 gün önce haber verde En tazesinden alayım sakızlıları..;)
İstediğin an özelden mesaj yaz adresi vereyim..;)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.