Tüm Versiyonu Göster : Yine Misafirlerim vardı..
Necati ARAT
27-04-2011, 14:48
Evet değerli dostlar Dün yine misafirlerim vardı ..:D:D
Mashar abi ve Hasan abi arkaları sıra Yanımdan hiç ayrılmayan Yağız kardeşim Geldiler.. Haftasonu gelen dostlarımız ile gerçekleştirdiğimiz kıyı avınının kritiklerini gözden geçirerek Fotoğraf makinasında bulunan resimlerini aldım..
Tabiiki gelmişken bir iki karede burada çekiliverdik..
Bu arada sohbet ederken yeni site üyemiz tigerson ([Only Registered Users Can See Links]) Nickli ufuk kardeşimiz aradı.. Telefon görüşmemizde toplanıp sohbet ettiğimizi öğrenince onuda muhabbete dahil etmek ve kendisi ile tanışmak üzere mekana davet ettik..
Şimdi bu resimleri sizlerle paylaşmak istiyorum..
[Only Registered Users Can See Links]
tigerson
27-04-2011, 15:33
evet keyifli bir sohbet oldu,uygulamalı dersleri spiderwire misinamla çekiyorum :deli: :D üstatlarla malzeme seçimi dahi ayrı bir keyif,şimdi iğneleri hazırlıyorum :D en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
edit:ekleme
adolomorola
27-04-2011, 17:36
Muhabbetiniz daim olsun...;)
Yağız DEMİR
27-04-2011, 17:47
evet benı bulmak ısteyen necatı abıden ulasabılır :D:D:D
ogun cok yorgundum ve uyur gezer gıbı gezıyordum her sandalyeye oturdugumda gozlerım kapanıyprdu ama hasan abı bayaaa ugrastı benı uyurken yakalayıp fotomu cekmek ıcın ama cın gibiyim cin cinn :D:D:D:D yakalanırmıyımmm :D ne yapayım uykuyu cok sevıyom :D
tabıkı ufuk kardesımlede tanısmak nasıp oldu guzel hos dakıkalar eslıgınde zaman gecırdık.
Doğan ÖZCAN
27-04-2011, 17:49
Maşallah Allah muhabbetinizi bozmasın...Çok güzel bir ortam olmuş... Daha güzellerine inşallah....Abi senin orası İzmir Balık avcılığı merkezi adı budur buda böyle bilineee :D::D
Hasan BALIKÇI
27-04-2011, 20:15
bakkal necatiiiiii :D:D
bi gün korkarım sizi ordan sopayla kovalıcaklar tabi içinde bende dahil:D:D:D
işte o gün orda sohbet güzeldi mazhar biladerim ile gelmem orada yağızın bulunması üstüne sitemize yeni üye olmuş bir arkadaşımızın tesadüfen tel ile arayıp aramıza katılması sohbet etmemiz vs vs daha sonra ufuk kardeşimize malzeme almak için mazhar biladerimizle gidip ihtiyaçlarını gidermek için yardım edebilmemek o gün yaşananlardan bazıları.:)
sevgili kardeşim necati bizleri ağırlaman gerçekten çok güzeldi.başın biraz ağrıdı hatta çay servisi yapan abiler biraz kızmış olabilir :D:şaka şaka onlar bile bizleri çok seviyor
Hasan BALIKÇI
27-04-2011, 21:32
evet benı bulmak ısteyen necatı abıden ulasabılır :D:D:D
ogun cok yorgundum ve uyur gezer gıbı gezıyordum her sandalyeye oturdugumda gozlerım kapanıyprdu ama hasan abı bayaaa ugrastı benı uyurken yakalayıp fotomu cekmek ıcın ama cın gibiyim cin cinn :D:D:D:D yakalanırmıyımmm :D ne yapayım uykuyu cok sevıyom :D
tabıkı ufuk kardesımlede tanısmak nasıp oldu guzel hos dakıkalar eslıgınde zaman gecırdık.
yağızım merak etme sen ben istedikten sonra herzaman yakalarım seni :D:Darabada denizde karada heryerde :D:D
kardeşim.:)
ejder_balikci
27-04-2011, 21:39
selamlar necati abi. ara sıra böyle bi araya gelip sohbet etmek çok hoş bişey ama boş bardaklara bakılacak olursa çay içilmiş sakızlı kahve bitmişmiydi?:))
mazhar üzümcü
27-04-2011, 22:02
necatim sanada yük olduk ama kusurumuza bakma .hepimiz adına misafirperverliğin için tekrar teşekkür eder gözlerinden öperim.
Hasan BALIKÇI
27-04-2011, 22:06
selamlar necati abi. ara sıra böyle bi araya gelip sohbet etmek çok hoş bişey ama boş bardaklara bakılacak olursa çay içilmiş sakızlı kahve bitmişmiydi?:))
mustafa kardeşim sakızlı kahve vardı ama ben istemedim :D sakızlı kahve adamın ağzına yapışıyo :D
biz senle halis muhlis türk kahvesi içeriz pazar günü :)
Kamil ESEN
28-04-2011, 08:36
Aman ne güzel olmuş.Bu işin en güzel trarafı,balık avı sayesinde ortak zevkleri olan arkadaşlıklar edinmek zaten.Muhabbetiniz daim olsun.
Onur ADIGÜZEL
28-04-2011, 13:56
Allah bana da oraya gelip köfte yiyip sonra da sakızlı kahve içmeyi nasip etsin :)
allah muhabbetinizi arttırsın:D güzelbirliktelik olmuş , abilerde rütüğe takılmamak için güzel poz vermişler :D
Necati ARAT
29-04-2011, 12:24
Aman ne güzel olmuş.Bu işin en güzel trarafı,balık avı sayesinde ortak zevkleri olan arkadaşlıklar edinmek zaten.Muhabbetiniz daim olsun.
Kamil abim İyi dileklerin için Teşekkürler..
Evet Arkadaşlık ve dostluk hat safhada..
Allah bana da oraya gelip köfte yiyip sonra da sakızlı kahve içmeyi nasip etsin :)
Gel kardeşim Gellll...................:helal:
Sabah İzmir'in Boyözünü, Öğlen Meşhur Köftesini Yedirip Ardından Sakızlı kahvesini içireceğim...
Haydi hemen atla arabaya..:D:D:D
allah muhabbetinizi arttırsın:D güzelbirliktelik olmuş , abilerde rütüğe takılmamak için güzel poz vermişler :D
Eyvallah İlhan abim Senide bir gün yakalarım bakalım Pozların Nasıl olacak..:confused::D:D:D
trakonya55
30-04-2011, 07:28
Muhabbetiniz daim olsun arkadaşlar.
Necati ARAT
02-05-2011, 08:44
Muhabbetiniz daim olsun arkadaşlar.
Eyvallah orhan abim seninlede tanışmak ümidim ile..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.