Tüm Versiyonu Göster : Antikacı'dan dostlara selam
antikacı54
11-05-2011, 20:24
Değerli arkadaşlar merhaba biraz geç oldu kusura bakmayın malum başımda bir yarışma hazırlığı var vakitte az kaldı dertler bitmiyor, bu akşam sevgili Onur hocamı yakaladım beni üye yap dedim halletti sağ olsun.siz değerli dostlarla çok güzel bir hafta sonu geçirdim tekrar tekrar teşekkürler en kısa sürede yeni bir organizasyonda buluşma dileğiyle her kese merhaba.:)
Semih abi hoş geldiniz yarışma için allah yardımcınız olsun. Saygılar....
antikacı54
11-05-2011, 20:45
Semih abi hoş geldiniz yarışma için allah yardımcınız olsun. Saygılar....
Teşekkürler Mesut kardeş hoş bulduk.
drasty41_41
11-05-2011, 21:18
hoş geldin semih kardeş :)
Hoş geldin Semih kardeş.kolay gele.
Necati ARAT
12-05-2011, 07:04
Değerli arkadaşlar merhaba biraz geç oldu kusura bakmayın malum başımda bir yarışma hazırlığı var vakitte az kaldı dertler bitmiyor, bu akşam sevgili Onur hocamı yakaladım beni üye yap dedim halletti sağ olsun.siz değerli dostlarla çok güzel bir hafta sonu geçirdim tekrar tekrar teşekkürler en kısa sürede yeni bir organizasyonda buluşma dileğiyle her kese merhaba.:)
Semih abim seni bekliyorduk bizde...
Ama haklısın yarışma zamanı yaklaştı hazırlıklar tamam olmalı..
Onur hocamın sesi çıkmıyor bir ara duyursun sesini..
Abi bizde seni tanıdığımıza çok sevindik..
Sizin gibi ustalarla tanışmak bir zevk..
Tekrar Aramıza Hoş geldin.. Keyifli Paylaşımlar..
kalfahasan45
12-05-2011, 10:24
Semih kardeşim seni bizim aramıda görmek çok güzel hoş geldin
Hoşgeldiniz; sohbet ve paylaşımlarınızı bekleriz
mazhar üzümcü
12-05-2011, 12:31
sevgili semih zaten aramızdaydınız sadece resmileştirmek kalmıştı. oda şimdi nasip olmuş. tekrar hoşgeldin diyor sevgilerimi iletiyorum.
Hasan BALIKÇI
12-05-2011, 13:56
semih biladerim aramıza hoşgeldin.:)
yarışma dediğin gibi yaklaştı :)bende katılmayı düşünüyordum ama benim oğlan o gün kıbrıs a dönüş yapacak.:(
birdahakine inşallah.;)
Onur ADIGÜZEL
14-05-2011, 10:20
başkanım hoşgelmişsen :)
Taygun KOCABIYIK
14-05-2011, 10:50
Aramıza hoşgeldiniz sefalar getirdiniz Sakarya'ya selamlar...
ali rıza acar
14-05-2011, 17:42
Semih kardeşim, aramıza hoş geldin. Yarışmaya herhalde katılıyorsun, öyle ise tüm rastgelsin ailesinin desteğinin, yüreğinin sizlerle olacağından emin olun.
Yarışma sonrası paylaşımlarını heyecanla bekleyeceğiz.
Şimdiden hepinize rastgelsin.
İrfanavcı
15-05-2011, 13:40
Semih kardeşim aramıza hoş geldiniz .
keyifli forumlar dilerim.
antikacı54
15-05-2011, 17:55
:Dhoş geldin semih kardeş :)
Hoş geldin Semih kardeş.kolay gele.
Semih abim seni bekliyorduk bizde...
Ama haklısın yarışma zamanı yaklaştı hazırlıklar tamam olmalı..
Onur hocamın sesi çıkmıyor bir ara duyursun sesini..
Abi bizde seni tanıdığımıza çok sevindik..
Sizin gibi ustalarla tanışmak bir zevk..
Tekrar Aramıza Hoş geldin.. Keyifli Paylaşımlar..
Semih kardeşim seni bizim aramıda görmek çok güzel hoş geldin
Hoşgeldiniz; sohbet ve paylaşımlarınızı bekleriz
sevgili semih zaten aramızdaydınız sadece resmileştirmek kalmıştı. oda şimdi nasip olmuş. tekrar hoşgeldin diyor sevgilerimi iletiyorum.
semih biladerim aramıza hoşgeldin.:)
yarışma dediğin gibi yaklaştı :)bende katılmayı düşünüyordum ama benim oğlan o gün kıbrıs a dönüş yapacak.:(
birdahakine inşallah.;)
başkanım hoşgelmişsen :)
Aramıza hoşgeldiniz sefalar getirdiniz Sakarya'ya selamlar...
Semih kardeşim, aramıza hoş geldin. Yarışmaya herhalde katılıyorsun, öyle ise tüm rastgelsin ailesinin desteğinin, yüreğinin sizlerle olacağından emin olun.
Yarışma sonrası paylaşımlarını heyecanla bekleyeceğiz.
Şimdiden hepinize rastgelsin.
Semih kardeşim aramıza hoş geldiniz .
keyifli forumlar dilerim.
arkadaşlar abilerim değerli üstatlar çok teşekkür ederim hoş bulduk yakında paylaşımlarım olacak zaten inanın yorgunluktan ölüyorum yarışmayı hayırlısıyle bir atlatayım sık sık buluşuruz inşallah Hasan agam sazanları besle büyüsün.:D:D
antikacı54
15-05-2011, 17:57
Ali Rıza kaptan tanıştığımıza memnun oldum yarışmayı çok isterdim fakat düzenleyen biziz malesef o yüzden ama yarışma karelerini mutlaka paylaşırız saygılar.
semih bey aramıza hoş geldinizz keyfli paylasımlarınızı beklıyoruz :helal::helal:
antikacı54
24-05-2011, 21:10
semih bey aramıza hoş geldinizz keyfli paylasımlarınızı beklıyoruz :helal::helal:
Erdoğan abi sağ ol teşekkür ederim inşallah Manisaya geleceğim sazan avına Hasan abimde söz verdi beraber bir av yapacağız inşallah
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.