Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Hepinize selam saygı ve sevgiler.

kupes
14-05-2011, 11:32
Dostlarım hepinize sevgi ve saygılarımı sunarak forumunuza dahil oluyorum. Dostlarım dedim çünkü denizin yosun kokusunu içine sindirmiş ve balık avcılığına gönül vermiş herkesin dost olduğuna inanıyorum. Çünkü biz hepimiz dostluğun ilhamını; denizin kokusundan, balığın pırıltısından ve dalgaların sesinden alıyoruz. Forumlarda paylaştığımız tecrübelerimizle, tevafuken buluştuğumuz avlaklarda paylaştığımız son kalan kurşunumuzla, samice dudaklarımızdan dökülen rastgelelerimizle bizler bu dostluklarımızı dahada perçinlemiş oluyoruz.

Daha önce başka bir site aracılığıyla buradaki bazı arkadaşlarla özellikle Hasan BALIKÇI abimle tanışma şerefine nail olmuştum. Karareis sahilinde düzenlenen bir organizasyon da tanışmıştık. Belki kendiside hatırlar, organizasyonda bulunan en uzun boylu (1.95) katılımcı bendim.:P Foruma çok önceden beri üye olmak istiyordum ama bazı problemler yüzünden üyelik ancak bugün nasip oldu.

Biraz kendimden bahsedeyim: Memleketim doğma ve kısmen büyüme İzmir. Memur olduğum için çok yer gezdim o nedenle kısmen dedim. :) Ama en sonunda İzmir' ime kavuştum. Evliyim, Allah bağışlarsa 15 ve 18 yaşlarında 2 kızım var. Avlak bölgemiz genelde seferihisar körfezinde kokar ve civarı koylar. Bizi idare edecek kadar pancar motorlu ahşap bir teknemiz var. Kendi çapımda çocukluktan beri amatör balıkçılık benim en büyük zevkim. Naçizane paylaşımlarımla forumumuza katkıda bulanabilmeyi ümit ederek hepinize selam, sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.

ustam18
14-05-2011, 12:24
Faruk kardeş aramıza hoş geldin .paylaşımlarını beklemekteyiz.Rastgele.

Fatih AKDAĞ
14-05-2011, 13:59
Faruk abi ailemize hoş geldin. O kadar güzel şeyler yazmışsınki , sanki aylardır bu anı bekliyormuşsun gibi hissettim bir an.
Kalıcı dostluk ve paylaşımlar yapman dileğiyle.

Saygılarımla

Adem VARDARCIK
14-05-2011, 16:56
Faruk kardeşim aramıza hoşgeldiniz.Kalıcı ve keyifli paylaşımlar; dostluklar dilerim.

ali rıza acar
14-05-2011, 17:35
Rastgelsin ailesine hoş geldin. Keyif alacağından eminim. Paylaşımlarınıda giriş yazın gibi yazarsan, heyecanla okuyacağımızdan emin ol.
Selamlar.

kaptankarabulut
14-05-2011, 19:32
Faruk kardeşim aramıza hoş geldin.Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun..

oscar kaptan
14-05-2011, 20:10
Aramıza hoş geldin. İnşallah yüz yüze de tanışırız. kokar taraflarını ben de çok merak ediyorum. Nasip olursa bir gün size katılmak isterim. Tekrar hoşgeldin.

kupes
15-05-2011, 11:54
Sıcak karşılamanızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederim. Fatih kardeş çok haklısın uzun süredir hayat meşgalesi çok yoğundu biraz üzüntülü günler yaşadım. Hani geldimi üstüste gelir derler ya işte öyle oldu. Ama şükür ki zamanla bazı şeylerin acısı hafifliyor. Ali Rıza abi inşallah paylaşımlarımla hepimiz heyacan dolarız. Balık tutmak benim için hobi değil adeta yaşam tarzı. Özgür abi nasipten öte birşey yok sizlerle birlikte olmaktan zevk duyarım.

İrfanavcı
15-05-2011, 13:36
Faruk kardeşim aramıza hoş geldin ,keyifli paylaşımlar dilerim.

Balikci Alp
15-05-2011, 13:41
Sevgili Faruk aramıza hoşgeldin. Keyifli paylaşımlar dilerim. Ben de Sığacık'tan çıkıyorum balığa. En kısa zamanda tanışmak üzere.

mazhar üzümcü
15-05-2011, 19:55
faruk kadeşim siteye üye olman herkez gibi benide çok sevindirdi.ayrıca izmir özlemininde sona ermesi başka bir mutluluk sevgilerimle.

Necati ARAT
16-05-2011, 07:42
Faruk abi Aramıza hoş geldiniz..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim..

Hasan BALIKÇI
16-05-2011, 13:24
faruk kardeşim aramıza hoş geldin.:)
hatırlamammı ;)elbette hatırlıyorum.:)
inşallah hoş sohbetlerinle bizlere güzel hikaye ve paylaşımlar sunarsın.:)
gönlüne göre aradığın herşey olur inşallah.:)
tekrar hoş geldin kardeşim.:)

muhabbetci
17-05-2011, 12:08
Hoşgeldiniz.Burada herşey var.sizlerdende güzel av resimler bekliyoruz.

xnode
17-05-2011, 18:49
Hoşgeldiniz, sohbet ve paylaşımlarınızı bekleriz.

kupes
25-05-2011, 20:29
Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Hasan abi beni hatırlamana çok sevindim. Umarım iyi dileklerin her zaman hepimiz için gerçeğe dönüşür. Sevgili Alp avlak bölgemiz birbirine yakın inşallah en kısa zamanda görüşürüz.