Tüm Versiyonu Göster : 22 Mayıs 2011 - Karaburun
Taygun KOCABIYIK
23-05-2011, 09:40
Cumartesi akşamı Murat Çakmakçı'dan gelen davet ile balığa gitme kararı aldım. Murat abinin arkadaşları Mülayim abi ve Aydın abiyle birlikte 4 kişi olarak gece 2 sularında yola çıktık. Av yerimizde ikiye ayrılıp farklı koylarda yerlerimizi aldık. Sabah gün ağardığı sırada ilk oltamı atıp ikinciyi hazırlamaya koyulurken güzel bir vuruş daha doğrusu asılma oldu tasmayı vurup ilk balığımı fotoğrafta göreceğiniz sinariti çektim. Ardından yemleri tazeleyip tekrar oltayı attım ikinci oltayı hazırlamaya fırsat bulamadan bir vuruş daha aldım tasmayı vurduğumda olta takıldı biraz bekledim olta boşaldı ve çekmeye başladım alaca karanlıkta geleni iskorpit sandım ama kıyıya çekince yaklaşık yarım kiloluk bir orfoz olduğunu görüp çok şaşırdım ilk defa yakaladığım bu balığın fotoğrafını çekemediğim gerçekten üzüldüm (yanımda iki telefon olmasına rağmen kamera özellikleri yok). Küçük arkadaşı suya salarken oltalara, ağlara, dalgıçlara dikkat etmesini sıkı sıkı tembih edip vedalaştım. İkinci oltayıda atıp beklemeye başladım ve bu bekleyiş akşam saat 5 sularına kadar devam etti arada 1-2 ufak tefek fotoğraflamadığım karagöz vs. oldu. Paşa ustası Murat Çakmakçı kısacası beni çupra vaadiyle kandırıp sinarit-orfoz yakalattı, hayallerimle oynadı :) Şaka bir yana gerçekten kendisine çok teşekkür ediyorum sayesinde ilginç bir av yaşadım. Murat abinin bulunduğu diğer grupta ise 4-5 parça kaba lidaki vardı. Eh ustalık farkıda bu oluyor herhalde.
[Only Registered Users Can See Links]
toygun tebrikler güzel bi balık umarım bende bir gün cekerim :D :D :D
kaptankarabulut
23-05-2011, 11:20
Eee,Tago niye niyet niye kısmet.Çıpra diye gidersin sinarit orfoz çekersin.Tüm avların berekerli olması dileğimle...
Sakın 1 lt. ayçiçek yağını da ben yakaladım deme :) :P
Necati ARAT
23-05-2011, 11:37
Tago herşeye rağmen boş döndürmemiş çakmakçı yinede seni ..
Daha ne istiyorsun..
Kardeşim güzel zaman geçirdiğinizi biliyorum..
Paylaşım için teşekkürler..
Daha nice avlara..
Taygun KOCABIYIK
23-05-2011, 11:53
Sakın 1 lt. ayçiçek yağını da ben yakaladım deme :) :P
Abi yağla uzaktan yakından bir ilişkim yoktur bilgine ha bu arada 2 litrelik 1 değil :D
Tago herşeye rağmen boş döndürmemiş çakmakçı yinede seni ..
Daha ne istiyorsun..
Kardeşim güzel zaman geçirdiğinizi biliyorum..
Paylaşım için teşekkürler..
Daha nice avlara..
Murat abi kendinden çok benim balık avlamamı istedi gerçekten. Yalnız ava gitmeden önce kondüsyon çalışması falan yapmak lazım dağ bayır çantalarla yürüdükten sonra insanda olta atçak hal kalmıyo :D
toygun tebrikler güzel bi balık umarım bende bir gün cekerim :D :D :D
Teşekkür ederim abi gerçekten süpriz bir av oldu benim için darısı senin başına daha irilerine.
Eee,Tago niye niyet niye kısmet.Çıpra diye gidersin sinarit orfoz çekersin.Tüm avların berekerli olması dileğimle...
Eee kaptanım boşuna demiyoruz rastgelsin :) Özellikle orfoz çok büyük süpriz oldu benim için.
Hasan BALIKÇI
23-05-2011, 12:49
evlat tebrikler.:)paşada olsaydı sende iyi olcakmış :):helal::helal:
Halil İplikçi
23-05-2011, 16:30
tago müthişsin tebrik ediyorum napcen paşayı sinarit varken:D:D:helal:
Fatih AKDAĞ
23-05-2011, 16:31
Kardeşim neşeli bir av olmuş anlaşılan tebrikler , bol paşalı avların olsun inşAllah :)
Saygılarımla
adolomorola
23-05-2011, 17:15
Taygun herşeye rahmet hiç oltana rastgelmeyen balık çekmişsin en güzel tarafı bu olsa gerek,tüm katılan arkadaşları kutlarım...
Yorumları okuyunca bende yağ hakkında birşeyler söylemek istiyorum
xnode tafarından gönderildi
Sakın 1 lt. ayçiçek yağını da ben yakaladım deme
Abi yağla uzaktan yakından bir ilişkim yoktur bilgine ha bu arada 2 litrelik 1 değil
bu şekilde balığın ebatını & boyutunu öçmek yerine metrele öçmeni tavsiye ediyorum.;):D:D:D
Kamil ESEN
23-05-2011, 17:22
Güzel bir av olmuş anlaşılan.Şansınız daim olsun..
kalfahasan45
23-05-2011, 17:29
Kardeş muratla balığa gitmek bile güzel O candan bir arkadaş onun yanında balık bahane avınız daim olsun tebrikler
Raif Yelkenci
23-05-2011, 18:49
Taygun güzel sinarit av hikayen de öyle daha iyilerine rastgele kardeşim.
taygun balık hazır ayçiçeğide hazır sadece tavayı ateşe koymak kalmış:D
afiyet olsun kardeşim
Murat ÇAKMAKÇI
23-05-2011, 22:27
taygun eline sağlık çok güzel bir sunum :helal:
Mehmet BODUROĞLU
23-05-2011, 23:50
Balık hikaye olmuş zaten, ekip güzel çünki, daha ne olsun ;)
Teşekkürler paylaşım için Taygun'cum.
Güzel zaman geçirdiğiniz belli ava gelince zaten resimler kendini anlatıyor fakat biraz ürktüm balık, yağ, bu böyle devam ederse mangal falan çıkabilirmi?
şaka bi yana tebrikler kardeşim.
maşallah taygun dağa ne siteyesin güzel bir yapmışsın dağa güzeli varmı kardeşim avın dağim olsun rastgele
Tebrik ederim tabiri yerinde kullanacaksak balığın kralını yakalamışsınız derim.
İnşallah daha iyileri de nasib olur.
İğneleriniz keskin yollarınız açık olsun
Rastgele
Taygun KOCABIYIK
25-05-2011, 08:43
evlat tebrikler.:)paşada olsaydı sende iyi olcakmış :):helal::helal:
Paşayıda seninle birlikte çekeriz olmaz mı?
tago müthişsin tebrik ediyorum napcen paşayı sinarit varken:D:D:helal:
Değil mi Halil abi süpriz oldu ama güzel oldu.
Kardeşim neşeli bir av olmuş anlaşılan tebrikler , bol paşalı avların olsun inşAllah :)
Saygılarımla
İnşallah abi birlikte olsun :)
Taygun herşeye rahmet hiç oltana rastgelmeyen balık çekmişsin en güzel tarafı bu olsa gerek,tüm katılan arkadaşları kutlarım...
Yorumları okuyunca bende yağ hakkında birşeyler söylemek istiyorum
xnode tafarından gönderildi
Sakın 1 lt. ayçiçek yağını da ben yakaladım deme
Abi yağla uzaktan yakından bir ilişkim yoktur bilgine ha bu arada 2 litrelik 1 değil
bu şekilde balığın ebatını & boyutunu öçmek yerine metrele öçmeni tavsiye ediyorum.;):D:D:D
Öner abim dediğin gibi daha belirgin birşey koymak lazım ama evde sıkı yönetim var :) bu fotoğrafı bile alel acele çekebildim.
Güzel bir av olmuş anlaşılan.Şansınız daim olsun..
Sağolasın Kamil hocam
Kardeş muratla balığa gitmek bile güzel O candan bir arkadaş onun yanında balık bahane avınız daim olsun tebrikler
Hasan Kalfam senide aramızda görelim :) Sen yemekleri yap biz senin yerine balık tutalım
Taygun güzel sinarit av hikayen de öyle daha iyilerine rastgele kardeşim.
İnşallah Raif kaptanım teşekkür ederim.
taygun balık hazır ayçiçeğide hazır sadece tavayı ateşe koymak kalmış:D
afiyet olsun kardeşim
İşte tüm çabam fotoğrafla bu mesajı vermek içindi :D başarmışım
taygun eline sağlık çok güzel bir sunum :helal:
Biraz daha güzel balıklar yakalayalım sen sunumları o zaman gör abicim :)
Balık hikaye olmuş zaten, ekip güzel çünki, daha ne olsun ;)
Teşekkürler paylaşım için Taygun'cum.
Güzel zaman geçirdiğiniz belli ava gelince zaten resimler kendini anlatıyor fakat biraz ürktüm balık, yağ, bu böyle devam ederse mangal falan çıkabilirmi?
şaka bi yana tebrikler kardeşim.
Abicim sen yağdan tavadan sonra ne çıkar tahmin onu et asıl :D
maşallah taygun dağa ne siteyesin güzel bir yapmışsın dağa güzeli varmı kardeşim avın dağim olsun rastgele
Eyvallah abim benim inşallah birlikte olsun :)
Tebrik ederim tabiri yerinde kullanacaksak balığın kralını yakalamışsınız derim.
İnşallah daha iyileri de nasib olur.
İğneleriniz keskin yollarınız açık olsun
Rastgele
Teşekkür ettim Cem abi gerçekten yakışıklı balık şu sinarit :)
Kardeş karaburunda tuttugunuz avlak yeri tam neresi acaba bizim de bilgimiz olsun da belki karşılaşırız bi gün :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.