PDA

Tüm Versiyonu Göster : Rastgelsin muhabiri Sakarya'dan bildiriyor.

mazhar üzümcü
23-05-2011, 17:41
değerli arkadaşlarım, bu bir av raporu değil, içinde hepimizi ilgilendirecek konularıda içeren gezi raporu ve siz üyelerimizin görüşlerine sunmak istiyorum.
Daha önce zeytinlerde sevgili hasan balıkçı ve necati arat ın vasıtası ile tanışıp av yaptığımız sakaryalı kardeşlerimiz,
adapazarında samaderi kurarak dernekleşmişler ve 4 yıldır mayıs ayında bu tatlı su av organizasyonunu gerçekleştiriyorlar.
telefonda aralarında bulunmayı arzu ettiğimi söylediğimde ,başımızın üzerinde yerin var diyerek davet ettiler ve bende 48 saatlik bu yolculuğa çıktım.
bu çok güzel organizasyonun gerçekleşmesinde başta semih, çağlayan ve onur kardeşlerimin insan üstü çabaları var onları ve ismini burada sayamadıklarımı kutluyorum.
arkadaşlar av düzenlenen bu yöre esasında tarım arazisi imiş.
istanbula inşaat kumu için alına alına eskişehirden doğan sakarya nehrimiz buralara dollarak 5ila 10 mt lik derinliklerde göletler oluşturmuş.
bu göletlerde kardeşlerim tatlı su turnası sazan ve diğerleri için avlanıyorlar.
özellikle turna avı için 2türlü av tekniği var. kaşık ve spin kamış ile atçek ,diğeri ise şamandıralı takım ve canlı yem bot ile ve kıyıdan bu av türleri ile avlanıyorlar.
bizlerin bildiği levrek ve kefal av teknikleri.
bunlardan daha önemlisi ise, bilinçsizce yapılan ve yasak olan tırıvırı ,pinter ve ağ ile avlanmaya karşı savaş açmışlar. kendileri baskın yapıp sudan topluyorlar aynı zamanda jandarmamızın çevre koruma timinede çok yardımcı oluyorlar.
dernek aracılığı ilede hem halkı hemde avcıları bilgilendirme toplantıları düzenliyorlar.ayrıca ,organizasyonlarına destek veren 30 firma var. onlarda yiyecek içecek ve tüm katılımcılara sunulmak üzere çok güzel avcılık meleri ile destek sağlıyorlar.
bu vesile ile beni sakaryada ağırlayan tüm abi ve kardeşlerime gönülden teşekkür ederken, siz rastgelsin üyelerinin sevgi ve selamlarını onlara ulaştırmaktan mutluluk duyarak ,raporumu sonlandırıyorum sevgilerimle.

[Only Registered Users Can See Links]

kalfahasan45
23-05-2011, 17:56
Değerli kardeşim güzel bir hafta sonu geçirmişsin tebrik ederim SAMADER li kardeşlerimizle bir arada olmak bizleri sevindirdi keşki zamanımız olsaydıda bizde orada olmayı çok isterdik inşallah bir başka sefere

xnode
23-05-2011, 18:22
Paylaşım için teşekkürler, gayet profesyonelce hazırlanmış.. Hazırlayanları da tebrik ediyorum.

mazhar üzümcü
23-05-2011, 18:51
Değerli kardeşim güzel bir hafta sonu geçirmişsin tebrik ederim SAMADER li kardeşlerimizle bir arada olmak bizleri sevindirdi keşki zamanımız olsaydıda bizde orada olmayı çok isterdik inşallah bir başka sefere

sağol hasan abim .sazan için ve güveçte kuru fasulye için mutlaka geleceklerini söylediler.

mazhar üzümcü
23-05-2011, 19:18
Paylaşım için teşekkürler, gayet profesyonelce hazırlanmış.. Hazırlayanları da tebrik ediyorum.

sağol cem beğendiğine sevindim.hazırlayanda sadece benim

Kamil ESEN
23-05-2011, 20:03
Gerçekten güzel bir organizasyon ve paylaşım.Emeğine çook teşekkürler.SAMADER'ede sevgi ve saygılar.....

Onur ADIGÜZEL
23-05-2011, 20:59
sevgili dostlar;
SAMADER olarak bir yarışma organizasyonunu daha kazasız belasız tamamlamış olmanın mutluluğu var üzerimizde. Sevgili Mahzar abimiz geliyorum dediğinde hepimiz ayrı bir telaşa düştük nasıl rahat ettiririz diye ve çok çok mutlu olduk...
organizasyonla ilgili fotolar yüklenmeye devam edecektir. bir kaç gün içinde kendimize gelir ve yayınlarız inşallah. ben buradan sevgili Mahzar abimin vesilesiyle tüm rastgelsin ailesine teşekkürlerimi SAMADER adına sunuyorum. aslında hepiniz oradaydınız dostlar...tek tek kimseyi atlamadan kulaklarını çınlattık... :)

Hasan BALIKÇI
23-05-2011, 21:06
mazhar biladerim yürekten kutlarım.:)ve bu güzel anlarıda bizlerle paylaşman çok güzel.:)
eğer oğlumun dönüş günü 22 mayıs olmasaydı bende mutlaka orada olacaktım.;)ama sağlık olsun ben birgün nasıl olsa gideceğim.;)
buradan SAMADER bireylerinin herbirine selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum.:)

mazhar üzümcü
23-05-2011, 22:59
Gerçekten güzel bir organizasyon ve paylaşım.Emeğine çook teşekkürler.SAMADER'ede sevgi ve saygılar.....

sağol kamilciğim sakaryalı arkadaşlarımızında sizlere çok selamları var sevgilerimle

mazhar üzümcü
23-05-2011, 23:03
mazhar biladerim yürekten kutlarım.:)ve bu güzel anlarıda bizlerle paylaşman çok güzel.:)
eğer oğlumun dönüş günü 22 mayıs olmasaydı bende mutlaka orada olacaktım.;)ama sağlık olsun ben birgün nasıl olsa gideceğim.;)
buradan SAMADER bireylerinin herbirine selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum.:)

sağol üstadım arkadaşlarımızda katılamamanın sebebini biliyorlar ayrıca hepsinin sevgi ve selamları var başta sen olmak üzere sevgilerimle

Mehmet BODUROĞLU
23-05-2011, 23:12
Harikasın Mazhar abi.
Çok güzel bir jest yapmışsın ve bu ortama katılmışsın.
Onur hocam ve arkadaşlarının da seni çok güzel ağırladıklarından şüphemiz yok.
Tekrarlanması dileklerimle.
Teşekkürler bilgi ve paylaşım için.

Ferhat AYAS
24-05-2011, 07:07
Sevgili MAZHAR abi, ve rastgelsin üyeleri,

Sağolsun mazhar abimiz. org.yona gelmek istedi, bu bizim için bir şereftir. Elimizde geldiğince ağırlamak vede mutlu edebilmekti, Umarım bir kusur işlememişizdir. Uzak mesafeyi yılmayıp, gelmen bizi çok memnun etmiştir, allah razı olsun

Buradan siz rastgelsin üyelerinin, sakaryada her zaman başımızın üzerinde yeriniz olduğunu unutmamanızdır. yeterki BİZ GELİYORUZ deyin, gerisi detaylardır.

Ayağına sağlık MAZHAR ABİ,:helal: :helal: :helal: :helal:

Necati ARAT
24-05-2011, 07:17
Abim sana ne denir ki..
Tebrik ederim Başkada bir şey demem..
Harbi şekilde haber muhabirleri gibi sessiz sedasız ortadan kaybolarak,
Biz dostları oradaymış gibi hisssettirecek bu güzel rapor için çok teşekkür ederiz..
Orada seni ağırlayan can dostlarada ayrıca teşekkürler..
Nepiniz sağlıcakla kalın..
Tekrar bir arada olmak ümidim ile..

mazhar üzümcü
24-05-2011, 09:18
Harikasın Mazhar abi.
Çok güzel bir jest yapmışsın ve bu ortama katılmışsın.
Onur hocam ve arkadaşlarının da seni çok güzel ağırladıklarından şüphemiz yok.
Tekrarlanması dileklerimle.
Teşekkürler bilgi ve paylaşım için.

sağolasın mehmetim güzel içerikli mesajın için. bu vesile ile bodrum seyahati ve balık av ve görüntüleri için tebrik ediyorum.

mazhar üzümcü
24-05-2011, 09:23
Sevgili MAZHAR abi, ve rastgelsin üyeleri,

Sağolsun mazhar abimiz. org.yona gelmek istedi, bu bizim için bir şereftir. Elimizde geldiğince ağırlamak vede mutlu edebilmekti, Umarım bir kusur işlememişizdir. Uzak mesafeyi yılmayıp, gelmen bizi çok memnun etmiştir, allah razı olsun

Buradan siz rastgelsin üyelerinin, sakaryada her zaman başımızın üzerinde yeriniz olduğunu unutmamanızdır. yeterki BİZ GELİYORUZ deyin, gerisi detaylardır.

Ayağına sağlık MAZHAR ABİ,:helal: :helal: :helal: :helal:

sevgili ferhatım bu güzel sözlerin için çok teşekkürler inşallah sakaryalı kardeşlerimle yine bir avda beraber olmak ümidiyle sevgiler

mazhar üzümcü
24-05-2011, 09:28
Abim sana ne denir ki..
Tebrik ederim Başkada bir şey demem..
Harbi şekilde haber muhabirleri gibi sessiz sedasız ortadan kaybolarak,
Biz dostları oradaymış gibi hisssettirecek bu güzel rapor için çok teşekkür ederiz..
Orada seni ağırlayan can dostlarada ayrıca teşekkürler..
Nepiniz sağlıcakla kalın..
Tekrar bir arada olmak ümidim ile..

sevgili necatim. bakış açısı ihtibari ile ,farkını bir kez daha otaya koydun tam bir araştırmacı gazeteci ruhuna sahip kardeşimi kutluyor sevgilerimi iletiyorum.

mazhar üzümcü
24-05-2011, 09:46
sevgili dostlar;
SAMADER olarak bir yarışma organizasyonunu daha kazasız belasız tamamlamış olmanın mutluluğu var üzerimizde. Sevgili Mahzar abimiz geliyorum dediğinde hepimiz ayrı bir telaşa düştük nasıl rahat ettiririz diye ve çok çok mutlu olduk...
organizasyonla ilgili fotolar yüklenmeye devam edecektir. bir kaç gün içinde kendimize gelir ve yayınlarız inşallah. ben buradan sevgili Mahzar abimin vesilesiyle tüm rastgelsin ailesine teşekkürlerimi SAMADER adına sunuyorum. aslında hepiniz oradaydınız dostlar...tek tek kimseyi atlamadan kulaklarını çınlattık... :)

sevgili onurum güzellikler içeren mesajın için teşekkür ederken bir kıyı avında sakaryalı kardeşlerimle tekrar birlikte olmayı diliyorum sevgilerimle.

Onur ADIGÜZEL
24-05-2011, 11:08
sevgili onurum güzellikler içeren mesajın için teşekkür ederken bir kıyı avında sakaryalı kardeşlerimle tekrar birlikte olmayı diliyorum sevgilerimle.

inşallah abicim bu yaz güzel bir organizasyon yapacağız birlikte :)

CK.54
24-05-2011, 11:25
Arkadaşlar ben ancak yazmaya fırsat bulabildim özür dilerim .
Öncelikle sizin içinizden biri olan ve ta izmirden kalkıp bizim bu önemli organizasyonumuza katılan Mazhar abiye teşekkürlerimi sunmak istiyorum sağolsun bizleri varlığıyla mutlu etti onun nezninde tüm Rastgelsin üyelerine ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.
Birdahaki organizasyona sizleri daha kalabalık bekliyoruz sizleri ağırlamaktan onur duyarız.

Biz Samader olarak elimiz erdiğince tüm misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlamaya çalıştık ve çaba gösterdik umarım tüm misafirlerimiz organizasyonumuzdan memnun ayrılmışlardır .
Eksiklerimiz tabiyki olmuştur bunlarıda düzeltmek için çaba göstereceğiz.

mst35
24-05-2011, 13:19
Mazhar abi seni tebrik ediyorum bu ilginden ve sakaryadaki dostların arasında rastgelsin ailesini temsil ettiğin için allah güç kuvvet versin ziyaretlerinin devamını diliyorum saygılar....

Halil İplikçi
24-05-2011, 16:08
mazharım emeklerine ellerine sağlık..samader ede teşekkürler

mazhar üzümcü
24-05-2011, 18:17
mazharım emeklerine ellerine sağlık..samader ede teşekkürler

sağolasın halil abi tanışamayan ve tatlısu bilgisi olmayan tüm üyelerimize sevgilerimle.

Süleyman Çetin
24-05-2011, 19:54
Mazhar Abim ayaklarına sağlık buralara kadar geldin ve bu güzel organizasyona katıldın. Bu sayede seninle tanışma fırsatımızda oldu. Hemşerimi buralarda görmek güzel oldu.:) Tekar ayaklarına sağlık.Oraganizasyonda başta SAMADER olmak üzere bütün herkese teşekkür ediyorum. :helal:
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

adolomorola
24-05-2011, 20:35
Oraya giderek çok iyi yapmışsın Mazhar abi oradaki güzelikleri bizlere aktarmışsın ...;)
Baştada dediğim gibi çok iyi yapmışsın ;) :(bir detay haricinde :(Geçerken ben Sakarya'ya samadere gidiyom deseydin bende orada bulunmak için çok arzu ve istek içindeydim !!ama bir türlü bir plan yapıp bunu beceremedik veya bazı engeller bizim oraya gidemeyişimize engelledi :( ne yapalım nasip değilmiş bizim oraya gitmemiz inşallah bir dahaki sefere diyelim (sağlık olsun) yeterki gönüller bir olsun sen başlangıçı yaptın bunun arkası gelir inşallah diyorum....;)

antikacı54
24-05-2011, 21:02
Mahsar abi eline emeğine sağlık güzel bi organizasyon raporu olmuş,ayrıca bizim yorgunluk bitti artık sıksık yazarım ufak tefek toparlamalar kaldı artık av raporlarıda gelir kısa zamanda Hasan abi tatlı su raporlarını dört gözle bekliyorum sezon açılınca :D

mazhar üzümcü
24-05-2011, 22:32
Arkadaşlar ben ancak yazmaya fırsat bulabildim özür dilerim .
Öncelikle sizin içinizden biri olan ve ta izmirden kalkıp bizim bu önemli organizasyonumuza katılan Mazhar abiye teşekkürlerimi sunmak istiyorum sağolsun bizleri varlığıyla mutlu etti onun nezninde tüm Rastgelsin üyelerine ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.
Birdahaki organizasyona sizleri daha kalabalık bekliyoruz sizleri ağırlamaktan onur duyarız.

Biz Samader olarak elimiz erdiğince tüm misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlamaya çalıştık ve çaba gösterdik umarım tüm misafirlerimiz organizasyonumuzdan memnun ayrılmışlardır .
Eksiklerimiz tabiyki olmuştur bunlarıda düzeltmek için çaba göstereceğiz.
sevgili CK herşey ve sizler her açıdan 10 numarasınız hepinize çok teşekkürler sevgilerimle.

mazhar üzümcü
24-05-2011, 22:36
Mazhar abi seni tebrik ediyorum bu ilginden ve sakaryadaki dostların arasında rastgelsin ailesini temsil ettiğin için allah güç kuvvet versin ziyaretlerinin devamını diliyorum saygılar....

güzel sözlerin için çok teşekkürler mesutum sevgilerimle

mazhar üzümcü
24-05-2011, 22:41
Mahsar abi eline emeğine sağlık güzel bi organizasyon raporu olmuş,ayrıca bizim yorgunluk bitti artık sıksık yazarım ufak tefek toparlamalar kaldı artık av raporlarıda gelir kısa zamanda Hasan abi tatlı su raporlarını dört gözle bekliyorum sezon açılınca :D

semihçiğim raporu beğendiğine sevindim .elimden geldiği kadarı ile arkadaşlarımı bilgi sahibi yapabilmek adına, sizlerden daha kapsamlılarınıda bekliyorum sevgilerimle.

mazhar üzümcü
24-05-2011, 22:46
Oraya giderek çok iyi yapmışsın Mazhar abi oradaki güzelikleri bizlere aktarmışsın ...;)
Baştada dediğim gibi çok iyi yapmışsın ;) :(bir detay haricinde :(Geçerken ben Sakarya'ya samadere gidiyom deseydin bende orada bulunmak için çok arzu ve istek içindeydim !!ama bir türlü bir plan yapıp bunu beceremedik veya bazı engeller bizim oraya gidemeyişimize engelledi :( ne yapalım nasip değilmiş bizim oraya gitmemiz inşallah bir dahaki sefere diyelim (sağlık olsun) yeterki gönüller bir olsun sen başlangıçı yaptın bunun arkası gelir inşallah diyorum....;)

sevgili hemşerim önerim. sakaryaya gidiş planını çok ani yaptığım için hiçbir kardeşimle diyaloğa girme fırsatım olamadı. ama sen yinede kusuruma bakma iyimi .temennine de canıgönülden katılıyorum sevgilerimle.

mazhar üzümcü
24-05-2011, 22:50
Mazhar Abim ayaklarına sağlık buralara kadar geldin ve bu güzel organizasyona katıldın. Bu sayede seninle tanışma fırsatımızda oldu. Hemşerimi buralarda görmek güzel oldu.:) Tekar ayaklarına sağlık.Oraganizasyonda başta SAMADER olmak üzere bütün herkese teşekkür ediyorum. :helal:

süleymanım hemşerim .onurlandıran sözlerinden ötürü çok teşekkürler inşallah izmir ve manisada da buluşalım sevgilerimle

rascal54
24-05-2011, 23:36
Öncelikle Bu yarışmanın eksiksiz olması için elinden gelen herşeyi yapan samader üyelerine teşekkür ediyorum.
Mazhar abi yarışmada bana eşlik ettiğin için, ve güzel karelerin için teşekkür ederim.

mazhar üzümcü
25-05-2011, 10:41
Öncelikle Bu yarışmanın eksiksiz olması için elinden gelen herşeyi yapan samader üyelerine teşekkür ediyorum.
Mazhar abi yarışmada bana eşlik ettiğin için, ve güzel karelerin için teşekkür ederim.

alim ben teşekkür ederim hem çağlayana hem sana bana botla avlanma olanağı ve tecrübe aktarımın için sevgilerimle.

İrfanavcı
25-05-2011, 22:55
Mahzar kardeşim çok güzel bir rapor,seni kutlarım.
Sakarya lı kardeşlerimize çok selamlar,saygılar..

mazhar üzümcü
26-05-2011, 17:09
Mahzar kardeşim çok güzel bir rapor,seni kutlarım.
Sakarya lı kardeşlerimize çok selamlar,saygılar..

irfan abi çok sağol arkadaşlarda sizlere sevgilerini ilettiler.