PDA

Tüm Versiyonu Göster : Hafta sonu Çesmealtı düşünüyoruz önerileriniz (29.05.11)

35deniz
23-05-2011, 19:23
herkese selamlar ıyımı yaptık bılmıyorum ama arkadaslarla hafta sonu Güzelbahçe gıtmeyı dusunuyoruz onerılerınızı alabılırmıyız benım pek aram yok kupez ve ısparozla sevemedım bırturlu o yuzden cesme altına gıtme konusunda pek emın degılım yer ve vs onerılerınızı beklıyorum tesekkurler

Taygun KOCABIYIK
23-05-2011, 19:27
Şu sıralar açıkta uskumru-kolyoz başladı tekneden düşünüyorsanız 05058552330 numaralı telefondan Anıl ile görüşün uskumru için yemde tedarik eder size.

35deniz
23-05-2011, 19:36
tabıkı hocam tekneden dusunuyoruz telefon no ıcın tesekkurler kesınlıkle arayacagım pekı mercan cupra karagoz ıcın umıdımız varmı ?

Mehmet BODUROĞLU
23-05-2011, 23:55
Mercan, lidaki ve karagöz için umudunuz olsun.
Deniz avı tekneden bölümümüze bakarsanız o merada avlanan bir çok abimiz, arkadaşımız var.
Size iyi kötü bir fikir verir.
Şimdiden rastgelsin size ve ekibinize.

35deniz
24-05-2011, 06:12
ozur guzelbahce demem gerekırken cesmealtı yazmısım tekrar onerılerınızı alabılırmıyım tesekkurler

Taygun KOCABIYIK
24-05-2011, 07:24
Verdiğim numarayı ara Deniz abi, çok kuvvetli lidaki-mercan alıyorlar her avda. Bu arada tekne zaten Güzelbahce 2. limanda.

35deniz
31-05-2011, 10:05
bızım ekıp kupeze ısparoza yenık dustu kaptanın gereksız geyıgı yuzunden bende gıttım ıcerıde uyudum fotograf yayınlamıyorum anlayıs gosterırsınız umarım ayrıca onerılerınızı cok onemsıyorum herkese tekrar tesekkurler

Anıl ÜNALAN
31-05-2011, 17:37
bızım ekıp kupeze ısparoza yenık dustu kaptanın gereksız geyıgı yuzunden bende gıttım ıcerıde uyudum fotograf yayınlamıyorum anlayıs gosterırsınız umarım ayrıca onerılerınızı cok onemsıyorum herkese tekrar tesekkurler

Bu hafta bizde yine mercan vardı :) uskumru-istavritte başladı artık bundan sonra balığımız eksik olmaz. Ama benim problemim misafirlere duyduğum saygıdan dolayı fotoğraflarını çekmeyi teklif bile etmiyorum o yüzden fotoğraftan biraz marum kalıyorsunuz ama yapacak birşey yok gelen görüyo :)

35deniz
01-06-2011, 21:54
Bu hafta bizde yine mercan vardı :) uskumru-istavritte başladı artık bundan sonra balığımız eksik olmaz. Ama benim problemim misafirlere duyduğum saygıdan dolayı fotoğraflarını çekmeyi teklif bile etmiyorum o yüzden fotoğraftan biraz marum kalıyorsunuz ama yapacak birşey yok gelen görüyo :)

anıl hocam konusmustuk tekne ayarlanmıstı soz verılmıstı bırkere yoksa bılıyorsun ıstemeye ıstemeye gıttım dusundugum gıbıde oldu neyse bırdahakı sefere artık