Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Herkese selamlar :)))

galip&emel kültür
25-05-2011, 16:26
Ildır avımızdan güzel kareler
xiwi67

Hasan BALIKÇI
25-05-2011, 18:10
öyle bir keyifle izledimki anlatacak kelime yok sadece :helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal::helal::helal:

Raif Yelkenci
25-05-2011, 18:45
Galıp çim balıklar güzel manzaralar nefis resimler on numara ailece eğlenmişsiniz daha insan ne ister gönülden kutlarım eski arkadaşım ve dostum.

galip&emel kültür
25-05-2011, 20:15
öyle bir keyifle izledimki anlatacak kelime yok sadece :helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal::helal::helal:

Selamlar hasan abicim uzun zamandır sitemizde hiç bişey paylaşamadık güzel karelerden oluşturduğumuz bu videomuzla herkeze bir merhaba diyelim dedik.. umarım yeni fotolarla en kısa zamanda görüşmek üzere..Saygılarımızla

Hasan BALIKÇI
25-05-2011, 20:19
Selamlar hasan abicim uzun zamandır sitemizde hiç bişey paylaşamadık güzel karelerden oluşturduğumuz bu videomuzla herkeze bir merhaba diyelim dedik.. umarım yeni fotolarla en kısa zamanda görüşmek üzere..Saygılarımızla

inşallah :)hep beraber yaşarız ve yaşatırız.:)

galip&emel kültür
25-05-2011, 20:35
[QUOTE=Raif Yelkenci;107316]Galıp çim balıklar güzel manzaralar nefis resimler on numara ailece eğlenmişsiniz daha insan ne ister gönülden kutlarım eski arkadaşım ve dostum.[/QUO Raif abim gerçekten aynı güzellikleri sizlerlede paylaşmış olmak aynı tadı ve zevki almak çok güzel

Tuncay GÜNAY
25-05-2011, 21:42
belgesel kıvamında bir video tek kelimeyle mükemmeldiiii öleeeeeeeeeeee bakakaldıkk fon müziği de cuk oturmuş gözümüzün pası silindi tebrikler.

ejder_balikci
25-05-2011, 22:07
Çok şahane bir gün ve bir o kadarda güzel bi paylaşım olmuş elinize emeğinize sağlık. paylaşımlarınızın devamını diler saygılar sunarım.

Necati ARAT
26-05-2011, 07:22
Galip abi..

Emek verilerek yapılan değişik avlar ..
Emek verilerek çekilen resimler..
Emek verilerek yapılan bu video klip..

Allan ailen ile birlikte nice avlar nasip etsin..
Şansınız bol livarınız boş kalmasın..

Kamil ESEN
26-05-2011, 08:46
Çok beğenerek izlediğim bu paylaşım için teşekkürler.Gerçekten çok seçkin kareler ve emek verilerek hazırlanmış bir paylaşım olmuş..

alii
26-05-2011, 15:57
izlemesi bile çok zevkliydi,gerçekten görüntüler ve müzik şahane avlarınız daim olsun.

Halil İplikçi
26-05-2011, 16:50
keyifle seyrettim paylaşım için teşekkürler

Engin Bahce
26-05-2011, 20:48
galip abi pasaların masallahı var sanın ası tutmus masallah ailede herkez balıkcı olmus gozlerimiz senlendi ellerinize saglık

İrfanavcı
26-05-2011, 22:58
Çok güzel bir sunum zevkle izledim , paylaşım için teşekkürler.

TUĞYAN
27-05-2011, 12:05
Galip bey bir buçuk aydır ıldıra balığı gidemiyordum bayağı özlemişim senin paylaşımını izledikten sonra daha iyi anladım teşekürler ediyorum ıldırı seviyoruzzz

cigo45
28-05-2011, 18:47
muhtesemdi yaa hemencik bitti video izlemeye doyamadım paylaşım için teşkkürler

galip&emel kültür
29-05-2011, 10:27
belgesel kıvamında bir video tek kelimeyle mükemmeldiiii öleeeeeeeeeeee bakakaldıkk fon müziği de cuk oturmuş gözümüzün pası silindi tebrikler.

sağol tuncaycım küçük bir nostalji yapalım dedik övgülerin için teşekkürler.

galip&emel kültür
29-05-2011, 10:30
Çok şahane bir gün ve bir o kadarda güzel bi paylaşım olmuş elinize emeğinize sağlık. paylaşımlarınızın devamını diler saygılar sunarım.
emeklerin boşa gitmediyini görmek ne güzel seviyoruz ejder balıkçı ıldırıyı bizlerde saygılar sunuyoruz.

galip&emel kültür
29-05-2011, 10:35
Galip abi..

Emek verilerek yapılan değişik avlar ..
Emek verilerek çekilen resimler..
Emek verilerek yapılan bu video klip..

Allan ailen ile birlikte nice avlar nasip etsin..
Şansınız bol livarınız boş kalmasın..

teşekkürler necaticim her verilen emeyin karşılığı keşke hep bu kadar güzel olsa sizlerden aldığımız ilgi için asıl bizler,defalarca teşekkür ediyoruz
rabbim balık dostu olan her aileye dahada güzel kareler nasip edsin.

galip&emel kültür
29-05-2011, 10:38
Çok beğenerek izlediğim bu paylaşım için teşekkürler.Gerçekten çok seçkin kareler ve emek verilerek hazırlanmış bir paylaşım olmuş..

teşekkür ediyoruz kamil kardeşim en kötü emeğimiz böğle olsun kalın sağlıcakla.

galip&emel kültür
29-05-2011, 10:41
izlemesi bile çok zevkliydi,gerçekten görüntüler ve müzik şahane avlarınız daim olsun.
mersi alii ava giden avlanır derler heralde bu sefer biz avladık oldukça beyenildi kareler teşekkür ediyoruz tüm rastgelsin ailesine.

galip&emel kültür
29-05-2011, 10:43
keyifle seyrettim paylaşım için teşekkürler
ben teşekkür ederim ne mutlu bize keyif aldırmışıs size bizimle bu keyifi paylaştığınız için tşk.

galip&emel kültür
29-05-2011, 10:46
galip abi pasaların masallahı var sanın ası tutmus masallah ailede herkez balıkcı olmus gozlerimiz senlendi ellerinize saglık
sağol engincim ufaklığı yetiştiriyoruz işte heralde bu gidişle ailecek örnek aile olucaz bu kanalda gaz vericez ailelere hep beraber balığa gitmeye tşk.

galip&emel kültür
29-05-2011, 10:54
Çok güzel bir sunum zevkle izledim , paylaşım için teşekkürler.

beyendiğiniz için biz teşekkür ederiz irfan abicim bol nasipler.

galip&emel kültür
29-05-2011, 10:56
Galip bey bir buçuk aydır ıldıra balığı gidemiyordum bayağı özlemişim senin paylaşımını izledikten sonra daha iyi anladım teşekürler ediyorum ıldırı seviyoruzzz
aynen öğle ıldırı seviyoruz umarım karşılaşırız birgün oralarda kalın sağlıcakla.

galip&emel kültür
29-05-2011, 10:58
muhtesemdi yaa hemencik bitti video izlemeye doyamadım paylaşım için teşkkürler
bidahaki sefere daha uzun bir video hazırlıycaz söz paylaşımımızı beyendiğiniz için bizlerde çok teşekkür ediyoruz bol nasipler.

kupes
29-05-2011, 11:27
Çok güzel bir paylaşım ve hayranlık uyandıran kareler. Elinize ve oltanıza sağlık. Bu gidişle tekneyi Ildır'a çekeceğiz heralde. :)

kaptankarabulut
29-05-2011, 20:46
GALİP& EMEL Kardeşlerim çok güzel görüntüler.Çok güzel bir müzik eşliğinde geçmişi sizlerle birlikte yaşadık.Hazırlayan kardeşimin eline emeğine sağlık.Önümüzdeki günlerdede böyle güzel trofelerle karşımızda olabilmeniz dileğimle..