Tüm Versiyonu Göster : Merhaba
Ben IZMIR den kadir yasim 32 balık tutmaya yeni başlıyorum ve bu konuda sizlerin tecrübelerinden ve bilgilerinizden faydalanmak istiyorum şimdiden teşekkürler.
tigerson
27-05-2011, 23:12
kadir hoş geldin kardeşim:D keyifli paylaşımlar;)
Mehmet BODUROĞLU
27-05-2011, 23:18
Aramıza ve ailemize hoşgeldin Kadir.
Güzel ve zevkli ama bir o kadar da özveri isteyen bir hobiye başlamış bulunuyorsun.
Oltalarının dolu dolu gelmesi dileklerimle.
Rastgelsin ...
:D kadir kardeşim sende mi geldin buraya :D sen geldiysen ben giderim bu kadar acemi adam gelir mi canım buraya :D :D :D
şaka kardeşim şaka hosgeldin :D :D ( burda anlat su ufuk un nasıl kamısı kırdıgınıda gülmekten yarılalım :D :D :D )
:D kadir kardeşim sende mi geldin buraya :D sen geldiysen ben giderim bu kadar acemi adam gelir mi canım buraya :D :D :D
şaka kardeşim şaka hosgeldin :D :D ( burda anlat su ufuk un nasıl kamısı kırdıgınıda gülmekten yarılalım :D :D :D )
Çok büyükmüş , acayip çekiyormuş, kamışı omzuna alıp denizden kıyıya doğru yavaş yavaş ilerlemiş, tam bu sırada öyle asılmış ki.....:D:D:D
Eee ufk gerisini sen anlatırsın artık?
Ben IZMIR den kadir yasim 32 balık tutmaya yeni başlıyorum ve bu konuda sizlerin tecrübelerinden ve bilgilerinizden faydalanmak istiyorum şimdiden teşekkürler.
Hoşgeldiniz birlikte güzel anılara inşallah.
ahaahahahaah övünç bence olay söyle gelişti... bu '' toprak ağası '' olduğundan kamış ı orak gibi salladı kamış ta kayalara çarptı kırıldı :D :D :D
Hoşgeldin keyifli paylaşımlar kadir imza ayarlarını da düzenlersen forumda hitap sorunu yaşamayız saygılar.....
Anıl ÜNALAN
28-05-2011, 10:23
Aramıza hoşgeldiniz sadece ben geldim mesajınızda bu kadar eğlendirici konular çıktıysa ortaya dahasıda gelecektir sanırım :) sabırsızlıkla bekliyorum :),
Halil İplikçi
28-05-2011, 14:06
aileye hoş geldin keyifli paylaşımlar
ramasan ,ufuk ,övünç harikasınız inceden atışmalarınıza :helal:
tigerson
28-05-2011, 18:13
:D:D Halil abi dillerine düşmeye gör iyiki bi kamış kırdık:deli: savaşta kırılan dişin hesabı olmaz:deli: mazhar abim sağolsun tavsiye ettiği yerde bugün orjinali gibi yapıldı:P velhasıl şu sıralar kırmızı tutamassam asıl durduğu yerde çatlayacak o oltalar?:D:D
Necati ARAT
30-05-2011, 07:40
Kadir kardeşim aramıza hoş geldin..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim..
ali rıza acar
30-05-2011, 22:24
Aramıza hoş geldin. Keyif alacağından ve PS başından kalkmayacağından eminim.
hosbulduk arkadaslar ramazan sen ogretirsin iste acemiyiz ama balik halinden tuttuk diye eve goturmeyiz :)))
hosbulduk arkadaslar ramazan sen ogretirsin iste acemiyiz ama balik halinden tuttuk diye eve goturmeyiz :)))
ahahahaha olum eve bos gidersem keser hanım beni tutamazsam halden alır temizletmeden götürürüm eve :D :D :D
antikacı54
31-05-2011, 21:37
Rastgelsin ailesine hoş geldin keyifli paylaşımlar.
Hoşgeldiniz, sohbet ve paylaşımlarınızı bekleriz.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.