Tüm Versiyonu Göster : Özlediğim Çipuralar ve Raporu
mazhar üzümcü
08-06-2011, 15:57
]Sevgili dostlar,çipurayı aramaktan hepimiz mevlana gibi olduk.Geçen hafta çarşamba günü öğlenden sonra akşam suyu için Karareis'i denemeye karar verdim.Akşam saat sekizde gezer kurşunlu ve tek iğneli takıma çipura bastı.Tasmaladığım halde kıyıya 3 metre kala iğneden kurtuldu.Kilo üzeri ağırlığı vardı.Bu üzüntü ve hırs ile 7 Haziran öğlenden sonra akşam suyu için tekrar Karareise gittim.8 Haziran sabahına kadar 2 orta boy çipura alabildim.Balık kesince toparlanıp saat 10:30 gibi eski avlağıma geçtim.Oltaları atar atmaz vuruşlar başladı.Saat 15:00'e kadar avlandım ve bu sürede 2 çipura,1 sarkoz aldım.Ne yazık ki buradada trofe büyüklüğünde olan çipura beden düğümünden iğneyi kopartarak beni yine acıya garketti.Toplam 24 saatlik av boyunca 5 parça balık 3.260 gr geldi, bende yorgunluğu atmak için eve dönüşe geçtim.Fotoğrafları evde çektim.Çünkü tek olunca kıyıda cep ile fotolamak çok zor oluyor kusuruma bakmayın.Herkese sevgilerimle ve rastgele...
[Only Registered Users Can See Links]
orhan yıldız
08-06-2011, 16:07
vay mahsar biladerim valla cok özledik ya kac defa gittim tık yok nolcak böyle ya tebrik ederim afiyet olsun biladerim
Adem VARDARCIK
08-06-2011, 16:14
Özlenen görüntülere tekrar kavuştuk Mazhar Ağabey .Tebrik ederim bereketli bir av günü geçirmişsiniz.Esenkalın.
çok güzel av olmuş afiyet olsun
adolomorola
08-06-2011, 17:31
Güzel bir av olmuş Mazhar abi...;)
Cupralar seni biraz dolaştırmış ama !! desene aramadan bişe bulunmuyor;)
paylaşım için teşekkürler ve şansın her daim yanında olması dileklerimle...;)
drasty41_41
08-06-2011, 18:00
tebrikler mazhar kardeş afiyet olsun
Raif Yelkenci
08-06-2011, 18:21
Mazhar abi sizi tebrik ediyorum yakışıklı bir av olmuş elinize sağlık ve afiyet olsun.
Halil İplikçi
08-06-2011, 18:27
tebrikler mazhar çipura bu yıl kendini arattırır oldu kaçan da cabası olmuş..daha
irilerine inşallah
Mehmet BODUROĞLU
08-06-2011, 18:29
oh oh ohhh
maşallah Mazhar abi.
Desene kaçanlar olmasa 10 kg yi zorlayacaktı toplamda :)
Teşekkürler paylaşım için abi.
Afiyet bal şeker olsun.
Rastgelsin ...
Murat ÇAKMAKÇI
08-06-2011, 18:37
mazhar abi eline sağlık afiyet olsun güzelbalıklar
muratbaykent
08-06-2011, 18:41
Çok güzel bir av olmuş Tebrik ederim.
Yağız DEMİR
08-06-2011, 19:31
mazhar abı bu cıpuralar busene gizeme karıstı ara ara bulması bır dert oldu :) ama sen masallah guzel bır av yapmıssın abı tebrıkler.bır dahakı sefere abı kameraman olarak gelmeye talıbım :D
paylasım için tesekkurler abı emegıne saglık
mazhar üzümcü
08-06-2011, 21:20
vay mahsar biladerim valla cok özledik ya kac defa gittim tık yok nolcak böyle ya tebrik ederim afiyet olsun biladerim
sağolasın orhan. ısınmaya rağmen bir dengesizlik var bu kesin.
mazhar üzümcü
08-06-2011, 21:23
Özlenen görüntülere tekrar kavuştuk Mazhar Ağabey .Tebrik ederim bereketli bir av günü geçirmişsiniz.Esenkalın.
teşekkürler adem bende seni balıklar ve raporu için tebrik ediyorum sevgilerimle.
mazhar üzümcü
08-06-2011, 21:27
Güzel bir av olmuş Mazhar abi...;)
Cupralar seni biraz dolaştırmış ama !! desene aramadan bişe bulunmuyor;)
paylaşım için teşekkürler ve şansın her daim yanında olması dileklerimle...;)
önerim mesaja teşekkürler. bu sene çok yer denemek gerekecek gibi sevgilerimle.
mazhar üzümcü
08-06-2011, 21:28
çok güzel av olmuş afiyet olsun
sağol kubilay sanada rastgelsin sevgilerimle.
mazhar üzümcü
08-06-2011, 21:30
tebrikler mazhar kardeş afiyet olsun
çok sağolasın recep abi herkeze çok selam sevgilerimle.
mazhar üzümcü
08-06-2011, 21:32
Çok güzel bir av olmuş Tebrik ederim.
evet murat büyük özlemi giderdik sevgilerimle.
mazhar üzümcü
08-06-2011, 21:38
mazhar abı bu cıpuralar busene gizeme karıstı ara ara bulması bır dert oldu :) ama sen masallah guzel bır av yapmıssın abı tebrıkler.bır dahakı sefere abı kameraman olarak gelmeye talıbım :D
paylasım için tesekkurler abı emegıne saglık
evet yağızım sıcaklarda bastırınca balığı aramak dert oluyor ama neyseki hasreti biraz olsun dindirdik beraberde gideceğiz yağızım sevgilerimle.
Ahmet TARİH
09-06-2011, 06:55
Balık tutmaya başladığım ilk senelerde ki 18-20 li yaşlarda idim, 6-8 saat kadar avlanabiliyordum. Şimdilerde ise 2-3 saat bile aşırı derecede yoruyor. Eve dönerken bel ve sırt ağrıları en üst düzeye erişiyor. Gerçi bizim av şeklimiz çoğunlukla çapari veya sahteler ile at çek olduğu için üst düzey efor ve performans gerektiriyor.
Ancak yemli bile olsa 24 saat avlanabilmek müthiş bişey olsa gerek. En uzun iş mesailerinin bile 10 saat olduğu düşünülür ise bu 2 gün boyunca çalışmak gibi bişey herhalde. Sanırsam balık beklerken, vururken, çekerken, yemlerken hissedilen duygulara karşı vucudun salgıladığı adrenalin ve mutluluk hormanları bu dinçliği destekliyor.
Mashar abi bu günlerde nedense yazmaya bir başladımmı duramıyorum kusura bakma,
Abi eline koluna emeğine sağlık, Allah (cc) her daim güç kuvvet ve hayırlı bereketli avlar nasip etsin.
mutlupiroglu
09-06-2011, 07:06
mazhar abi ellerine sağlık. çok güzel görünüyorlar.
Necati ARAT
09-06-2011, 07:18
Hakketen mevlana gibi olmuşsun Mazhar abi..
Gez, dolaş, gel, ama nasibini arayıp yine bulmuşsun..
Boşuna demiyorlar abi kaçan balık büyüktür diye ..
Keşke onlarıda bu tepside görebilseydik..
Ama yinede 3,260 kilo balık bu zamanda biz kıyı oltacıları için çok iyi bir skor..
Nasıbin bol olsun ..
Emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler..
Tebrikler abi güzel balıklar bu hafta sonu bizde tık yoktu ne yapacaz bilmiyorum vallahi:helal::helal::helal:
mazhar üzümcü
09-06-2011, 09:11
Mazhar abi sizi tebrik ediyorum yakışıklı bir av olmuş elinize sağlık ve afiyet olsun.
sağol raif kaptanım çok zaman oldu tutamayalı şeytanın bacağını kırdık sevgilerimle.
mazhar üzümcü
09-06-2011, 09:18
tebrikler mazhar çipura bu yıl kendini arattırır oldu kaçan da cabası olmuş..daha
irilerine inşallah
halil abi sağolasın dediğin gibi bu yıl galiba böyle hepimize inşallah sevgilerimle.
mazhar üzümcü
09-06-2011, 09:23
oh oh ohhh
maşallah Mazhar abi.
Desene kaçanlar olmasa 10 kg yi zorlayacaktı toplamda :)
Teşekkürler paylaşım için abi.
Afiyet bal şeker olsun.
Rastgelsin ...
sağolasın mehmetim. dediğin gibi eski yere daha erken gitseydim daha da iyi olacaktı nasip sevgilerimle.
mazhar üzümcü
09-06-2011, 09:25
mazhar abi eline sağlık afiyet olsun güzelbalıklar
sağol muratım seninkilerde öyledi sevgilerimle
Mazhar abi bu tepsidekilerin arkadaşlarına mesaj çeksek bizim adreslere de gelirlermi acaba...? Tebrik ederim saygılar.
mazhar üzümcü
09-06-2011, 09:45
mazhar abi ellerine sağlık. çok güzel görünüyorlar.
sağol mutlu sanada rastgelsin sevgilerimle.
muhabbetci
09-06-2011, 09:46
Kaçan balık hırs yaptırır bilmezmiyim,bundan sonra kaçanların küçük ,gelenlerin büyük olması dileğiyle,Rastgelsin.
gonencsenkal
09-06-2011, 09:46
Mazhar abi ellerine sağlık güzel bir av olmuş irileri bi dahaki sefere çekersin inşallah
ibrahimz35
09-06-2011, 09:52
Mazhar abi, ellerine sağlık çok güzel bir av olmuş.
İnşallah birdaki sefere kaçan balıklarıda yakalarsın.
mazhar üzümcü
09-06-2011, 09:55
Hakketen mevlana gibi olmuşsun Mazhar abi..
Gez, dolaş, gel, ama nasibini arayıp yine bulmuşsun..
Boşuna demiyorlar abi kaçan balık büyüktür diye ..
Keşke onlarıda bu tepside görebilseydik..
Ama yinede 3,260 kilo balık bu zamanda biz kıyı oltacıları için çok iyi bir skor..
Nasıbin bol olsun ..
Emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler..
necati güzel sözlerinden dolayı çok teşekkürler.dediğin gibi biraz dolaşmak durumu meydana geldi bu sene. ama bu sevda bizde oldukça, koşturacağız sevgilerimle.
mazhar üzümcü
09-06-2011, 09:58
Tebrikler abi güzel balıklar bu hafta sonu bizde tık yoktu ne yapacaz bilmiyorum vallahi:helal::helal::helal:
ulaş çok sağol .bu sene arayışlar fazla olacak gibi sevgilerimle.
mazhar üzümcü
09-06-2011, 10:00
Mazhar abi ellerine sağlık güzel bir av olmuş irileri bi dahaki sefere çekersin inşallah
gönençim teşekkür ediyor hepimize rastgelsin diyorum.
mazhar üzümcü
09-06-2011, 10:03
Mazhar abi, ellerine sağlık çok güzel bir av olmuş.
İnşallah birdaki sefere kaçan balıklarıda yakalarsın.
inşallah ibrahim ama birdaha denk gelirmi bilmem teşekkürler sevgilerimle.
mazhar üzümcü
09-06-2011, 10:06
Mazhar abi bu tepsidekilerin arkadaşlarına mesaj çeksek bizim adreslere de gelirlermi acaba...? Tebrik ederim saygılar.
mesutum çok güzel mesaja çok teşekkür ediyor sevgilerimi gönderiyorum.
mazhar üzümcü
09-06-2011, 10:16
Balık tutmaya başladığım ilk senelerde ki 18-20 li yaşlarda idim, 6-8 saat kadar avlanabiliyordum. Şimdilerde ise 2-3 saat bile aşırı derecede yoruyor. Eve dönerken bel ve sırt ağrıları en üst düzeye erişiyor. Gerçi bizim av şeklimiz çoğunlukla çapari veya sahteler ile at çek olduğu için üst düzey efor ve performans gerektiriyor.
Ancak yemli bile olsa 24 saat avlanabilmek müthiş bişey olsa gerek. En uzun iş mesailerinin bile 10 saat olduğu düşünülür ise bu 2 gün boyunca çalışmak gibi bişey herhalde. Sanırsam balık beklerken, vururken, çekerken, yemlerken hissedilen duygulara karşı vucudun salgıladığı adrenalin ve mutluluk hormanları bu dinçliği destekliyor.
Mashar abi bu günlerde nedense yazmaya bir başladımmı duramıyorum kusura bakma,
Abi eline koluna emeğine sağlık, Allah (cc) her daim güç kuvvet ve hayırlı bereketli avlar nasip etsin.
ahmetim belirtmiş olduğun perfomans açısı gerçekten çok önemli çünki avda vakit çok çabuk geçiyor balığı aramadan dönüşe geçtinmi insanın içinde kalıyor
onun için dayanmak lazım çok teşekkürler sevgilerimle.
mazhar üzümcü
09-06-2011, 10:26
Kaçan balık hırs yaptırır bilmezmiyim,bundan sonra kaçanların küçük ,gelenlerin büyük olması dileğiyle,Rastgelsin.
önder harika temennin için çok teşekkürler hepimize inşallah. çandarlıya seçimden sonra geliyorum allah nasip ederse. haberleşip tanışalım ama telefonunu bilmiyorum.sevgilerimle.
Kamil ESEN
09-06-2011, 10:29
Maşallah,çok güzel paşalar yakalamışsın.Özlemişiz bu görüntüleri.Şansın daim olsun.Rastgelsin..
mazhar üzümcü
09-06-2011, 11:36
Maşallah,çok güzel paşalar yakalamışsın.Özlemişiz bu görüntüleri.Şansın daim olsun.Rastgelsin..
kamil teşekkürler güzel mesajın için bayağı bir mutluluk yaşattı paşalar bana hepimize rastgelsin inşallah sevgilerimle.
kaptankarabulut
09-06-2011, 20:13
Mashar kardeşim sabırla beklemenin mükafatını almışsın tebrik ederim.Bu arada söylemeden geçemiyeceğim,bir haylide bronzlaşmışsın.:D :D :D :D
Paylaşım için teşekkürler..
mazhar üzümcü
09-06-2011, 20:27
Mashar kardeşim sabırla beklemenin mükafatını almışsın tebrik ederim.Bu arada söylemeden geçemiyeceğim,bir haylide bronzlaşmışsın.:D :D :D :D
Paylaşım için teşekkürler..
süleyman abi evet programı balık arama usulü planladığım için 24 saatlık oldu tabii bu arada güneşin altında biraz tavalık balık gibi olduk sevgilerimle.
Tuncay GÜNAY
10-06-2011, 09:42
mashar abi balıklar çok güzel emeğine sağlık afiyet şeker olsun.
mazhar üzümcü
10-06-2011, 10:36
mashar abi balıklar çok güzel emeğine sağlık afiyet şeker olsun.
çok sağolasın tuncayım .gerçektende balığı arayıp bulmak ve avlamak için, bayağı çaba sarfettim sevgilerimle.
mazhar abim afiyet bal şeker olsun. inşallah biz gelene kadar daha verimli olur :D
ziyakorkut
10-06-2011, 11:23
Mazhar Bey Tebrikler. Dr.Ziya :)
mazhar üzümcü
10-06-2011, 15:36
mazhar abim afiyet bal şeker olsun. inşallah biz gelene kadar daha verimli olur :D
ilhanım çok teşekkürler inşallah hep beraber verimli bir av yaşarız selamlar sevgilerimle.
mazhar üzümcü
10-06-2011, 15:39
Mazhar Bey Tebrikler. Dr.Ziya :)
çok teşekkür ediyorum ilginize. sizlerede RASTGELSİN dileklerimle sevgiler.
Sargoz35
10-06-2011, 15:50
Güzel av olmuş tebrikler...
mazhar üzümcü
10-06-2011, 16:59
Güzel av olmuş tebrikler...
sağol sargoz RASTGELSİN
ejder_balikci
10-06-2011, 19:02
Mazhar abi büyük balıklarn kaçması baya bi üzüntülü olmuştur bunu bende iyi bilirim ama yapacak hiçbirşey yok işte o anda üzülmekten başka sağlık olsun yinede güzel bir av çıkartmışsın tebrikler paylaşım içinde ayrıca teşekkürler.
tertibim maşallah yine şovunu yapmışsın tebrik ederim esen kal
mazhar üzümcü
11-06-2011, 18:36
Mazhar abi büyük balıklarn kaçması baya bi üzüntülü olmuştur bunu bende iyi bilirim ama yapacak hiçbirşey yok işte o anda üzülmekten başka sağlık olsun yinede güzel bir av çıkartmışsın tebrikler paylaşım içinde ayrıca teşekkürler.
evet mustafa iddayı tek rakkamla kaçırsam bu kadar üzülürüm herhalde tesellilerle avunuyoruz ne yapalım sevgilerimle.
mazhar üzümcü
11-06-2011, 18:38
tertibim maşallah yine şovunu yapmışsın tebrik ederim esen kal
teşekkürler tertip uzun aradan sonra denk gelmesi sevindirdi sevgilerimle.
ergundürüsel
12-06-2011, 09:13
mahzar bey
tebrikler çipuralar harik görünüyor. daha büyüklerine rastgelirsiz inşallah .
mazhar üzümcü
12-06-2011, 09:53
mahzar bey
tebrikler çipuralar harik görünüyor. daha büyüklerine rastgelirsiz inşallah .
ergün bey sağolun sizin jig avı ve sinarit harika bende sizi av ve raporu için tebrik ediyorum sevgilerimle.
İrfanavcı
12-06-2011, 11:56
Mahzar kardeşim paşalar harika görünüyor afiyet olsun ,
avlarının devamını dilerim.paylaşıma teşekkürler.
mazhar üzümcü
12-06-2011, 17:32
Mahzar kardeşim paşalar harika görünüyor afiyet olsun ,
avlarının devamını dilerim.paylaşıma teşekkürler.
hemşerim irfan abim evet uzun aradan sonra sevindirdi çok teşekkürler sevgilerimle.
Taygun KOCABIYIK
12-06-2011, 20:08
Mazhar abim güzel av olmuş tebrik ederim.
mazhar üzümcü
13-06-2011, 07:51
Mazhar abim güzel av olmuş tebrik ederim.
taygun kardeşim sağol mesaj için teşekkürler.
maşallah mazhar abi güzel bir av olmuş kaçan balığada üzldüm.Daha iyilerine inşallah.afiyet olsun.
kalfahasan45
13-06-2011, 16:41
mazhar tebrik ederim çok güzel çıpralar gıpta etmemek elde değil inşallah daha güzelleri nasip olur
rascal54
14-06-2011, 11:11
mazhar abi tebrikler afiyet olsun, kaçanlar bir gün yine oltana gelir abi.
mazhar üzümcü
15-06-2011, 21:32
maşallah mazhar abi güzel bir av olmuş kaçan balığada üzldüm.Daha iyilerine inşallah.afiyet olsun.
sağolasın cihan dediğin gibi güzel av oldu ne yapalım büyükler nasip değilmiş sevgilerimle.
mazhar üzümcü
15-06-2011, 21:34
mazhar tebrik ederim çok güzel çıpralar gıpta etmemek elde değil inşallah daha güzelleri nasip olur
cümlemize hasan abim çok sağolasın sevgilerimle.
mazhar üzümcü
15-06-2011, 21:35
mazhar abi tebrikler afiyet olsun, kaçanlar bir gün yine oltana gelir abi.
alim çok sağol beraberde yakalamak dileği ile sevgiler ve selamlar.
fear4235
18-06-2011, 00:34
maşallah güzel balıklar, afiyet olsun
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.