Tüm Versiyonu Göster : sekoya
svelto69
15-02-2006, 08:38
sami, kardeşim, benmi yanlış hatırlıyorum yoksa seko benim kankammı, o kadar yazı yazdık bi cevap vermedi ya, valla helal olsun, izmire geldik unutulmaya başladık heralde, üzüldüm valla...
Sevgili sveltop yorum yok...Eger ki bu mesajın altına bir yorum yazarsa veya yazmazsa o zaman yorum yaparım....
HALDUN YALIMLI
15-02-2006, 19:05
sami, kardeşim, benmi yanlış hatırlıyorum yoksa seko benim kankammı, o kadar yazı yazdık bi cevap vermedi ya, valla helal olsun, izmire geldik unutulmaya başladık heralde, üzüldüm valla...
Kardeş Seko'nun yorumundan önce ben yazdım kusura bakmazsan. Şu imza kısmını gerekli bilgilerle doldurursak forum kurallarınıda yerine getirmiş oluruz sanırım. SAYGILARIMLA
Kardeş Seko'nun yorumundan önce ben yazdım kusura bakmazsan. Şu imza kısmını gerekli bilgilerle doldurursak forum kurallarınıda yerine getirmiş oluruz sanırım. SAYGILARIMLA
Sevgili Haldun çok haklısın ama svelto kardeşim imza deyince pek anlamaz laf aramızda...Zamanla öğrenir forumu yazar diye düşünüyorum... :D
aserkansatı
16-02-2006, 03:17
İşte cevabım...
İMZA KISMINI DOLDURSANA KARDEŞİM... ;)
svelto69
16-02-2006, 07:21
saol.
17-02-2006, 06:15
Yoksa kızmış mı benim sevgili kardeşim...Sağol falan hayırdır?...Benim Vedom kızmaz bana.Kardeşimdir o benim... ;) ;) ;)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.