Tüm Versiyonu Göster : Selam
chernomore
15-09-2011, 21:37
selam rastgelsin dostlari,
adim mehmet.
oncelikle nikin manasi KARADENIZ demek.yine hastaligim depresti diyebilirim.kucuk yasta D.Karadeniz kiyisinda balik avlardik.simdi nerde...bu arada teknoloji gelisince,ona paralel malzemelerde gelisti.eskiden boyle malzemeler cok azdi.hatta yok gibiydi.
sitenizi bir kac site icerisinden sectim.guzel bir siteniz var.
burada ustalarin bilgilerinden faydalanmak ve yeni balik dostlari kazanmak icin buradayim.herkese rastgelsin.iyi bir sezon olur...
Mehmet aramıza hoş geldin imza ayarlarını düzeltirsen iyi olur şimdiden rasgelsin
Murat ÇAKMAKÇI
16-09-2011, 17:00
selam rastgelsin dostlari,
adim mehmet.
oncelikle nikin manasi KARADENIZ demek.yine hastaligim depresti diyebilirim.kucuk yasta D.Karadeniz kiyisinda balik avlardik.simdi nerde...bu arada teknoloji gelisince,ona paralel malzemelerde gelisti.eskiden boyle malzemeler cok azdi.hatta yok gibiydi.
sitenizi bir kac site icerisinden sectim.guzel bir siteniz var.
burada ustalarin bilgilerinden faydalanmak ve yeni balik dostlari kazanmak icin buradayim.herkese rastgelsin.iyi bir sezon olur...
Aramıza hoş geldin :helal:Kalıcı keyifli paylaşımlar dilerim
chernomore
16-09-2011, 17:32
Ankara ve cevresinde kiyidan balik avlayabilecegimiz yer var mi?
Aramıza hoş geldiniz.Katılımlarınızın sürekli olması dileğimizdir.
Angara da kıyıdan av yapabileceğiniz göletler ve kızılırmak var.en güzeli bir av bayiisi(balık avı malzemesi satan) ile irtibata geçersen nasıl mazeme ile ne balıkları yakalayabileceğinizi ,av yerine nasıl gidebileceğinizi daha verimli şekilde öğrenebilirsiniz.
Rastgele.
gonencsenkal
17-09-2011, 19:58
aramıza hoşgeldiniz iyi forumlar..
Anıl ÜNALAN
18-09-2011, 14:11
Aramıza hoşgeldiniz. İmza ayarlarınızı yaparsanız hitap konusunda problem yaşamayız.
Paylaşımlarınızı bekliyoruz..
chernomore
19-09-2011, 09:55
imza ayarlari yapildi.formda yaptigimiz paylasimda"duzeltme" imkani yokmu.ben goremedim.
Anıl ÜNALAN
19-09-2011, 10:31
imza ayarlari yapildi.formda yaptigimiz paylasimda"duzeltme" imkani yokmu.ben goremedim.
Göndermiş olduğunuz mesajları 3 gün içerisinde istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Güvenlik önlemleri açısından bu zaman limiti 3 günle sınırlı kalmaktadır ;)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.