Tüm Versiyonu Göster : 30.10.2011 av paroru
Fırtına ve dalgaların sürekli bizi dövmesi, sert esen rüzgarın kemiklerimize kadar üşütmesi, mangalın ateşi pek fazla av yapmaya müsait değildi mangal konusunda uzman olan arkadaşlarıma teşekür ediyorum.
bu arada yaptığım daha doğrusu yapmaya çalıştığım fırtına va dalgalardan dolayı kısa kestiğim av sonucunda azda olsa tavalık birşeyler aldım.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Ahmet TARİH
31-10-2011, 09:11
Cengiz kardeş kısa süren avlar nedense daha bereketli oluyor. Kısa zamanda iyi balık yakalamışsın. Tebrik ediyorum ve devamını diliyorum. Bu arada konu olmuşken nezdinde herkese küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum. Formda yazılı ve görüntülü yaptığımız paylaşımlarımızda küçüklere de özenti teşkil etmemesi açısından uygunsuz içecek ve maddelerin zikredilmemesi konusunda daha hassas olma kararı alınmıştı. Sanırım bu konuda biraz hassas olmalıyız.
haklısın bu konuda daha dikkatli olmak gerekli, düzenleme yapayım dedim ama yapamadım. yönetimden rica etsek o kısmı makaslayabilirmi.
muratdogan
31-10-2011, 10:49
Cengizhan maşallah hava bozuk olsa da senin havan iyiymiş.
:) :) :)
Kendine iyi bak...
Ahmet TARİH
31-10-2011, 10:50
Cengizhan kardeşim analayışın ve sağduyulu isteğin için teşekkür ederim. Gerekli düzenleme yapılmıştır.
Bereketli avlarının ve paylaşımlarının devamını dilerim.
Cengizhan kısa sürede gayet güzel bir av olmuş tebrikler.
Cengizhan soğuk sıcak demeden özveriyle yapıyorsun avını tebrik ederim işte budur dedirtiyorsun...
pendikli balıkçı
31-10-2011, 14:45
Hava bozukta olsa nefsini körlemişsin.Aslında bizi eşkinalara alıştırmıştın ama neyse afiyet olsun.
Cengizhan maşallah hava bozuk olsa da senin havan iyiymiş.
:) :) :)
Kendine iyi bak...
ortam şahaneydi yoksa durulacak gibi değildi zaten.
Cengizhan kardeşim analayışın ve sağduyulu isteğin için teşekkür ederim. Gerekli düzenleme yapılmıştır.
Bereketli avlarının ve paylaşımlarının devamını dilerim.
teşekürler
Cengizhan kısa sürede gayet güzel bir av olmuş tebrikler.
teşekürler
Cengizhan soğuk sıcak demeden özveriyle yapıyorsun avını tebrik ederim işte budur dedirtiyorsun...
kanımıza işledi bu hastalık, en ufak bir zaman aralığında soluğu sahilde alıyorum. allahtan evim sahile 35km uzakta yoksa herakşam iş çıkışı sahilde olurdum.
Hava bozukta olsa nefsini körlemişsin.Aslında bizi eşkinalara alıştırmıştın ama neyse afiyet olsun.
eşkinalar belli bir yerden çıkıyor. o tarafa olta atmak imkansızdı bende mırmır ve gopezlerin dolaştığı bölgeye attım ama umduğum balık gelmedi daha doğrusu iri bir mırmır alırım diyordum ama her geçengün mırmırların boyu küçülüyor. anlamış değilim
Sen içindeki balık avı duygusunu bu haftalık bastırdıysan ne mutlu sana güzel olan bu duygu tavalıklarda çıkmış zaten afiyet olsun
Ege Demirağ
31-10-2011, 16:10
tebrikler esek ısparozları mükemmel tavalık :P
kaptankarabulut
31-10-2011, 19:09
Cengiz,avın kısasıda uzunuda bir.Önemli olan o havayı teneffüs etmek.Bu güzel paylaşımın için teşekkürler.Afiyet olsunlar..
Turgay Yüksel
31-10-2011, 20:45
Sanki böyle havadaki avlar daha çok haz veriyor insana zor olduğundan .....Tebrik ederim avların ve paylaşımın için kardeş.....
Tuncay GÜNAY
31-10-2011, 22:38
cengizhan tavayı yine doldurmuşsun afiyet şeker olsun
Anıl ÜNALAN
01-11-2011, 00:08
Afiyet olsun. Devamını dilerim.
parlakay
01-11-2011, 01:26
cengizhan tavayı yine doldurmuşsun afiyet şeker olsun
aza kanaat çoğunu getirir.İkram ikramdır deniz onları sunmuş şükür gerek değilmi ..;)
Raif Yelkenci
01-11-2011, 18:53
Tebrikler kısa zamanda ancak bu kadar olur afiyet olsun.
Balıkların güzelliğine mi, insanların birbirine olan samimiyetine mi alkış tutmak lazım. Avların bereketli, samimiyetlerin de insana yakışır şekilde daim olsun...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.