![]() |
palamut
arkadaşlar herkeze merhaba . aylar sonra tekrar balığa gittik. kısmetimizde bunlar varmış
|
Serdar abi dönüşün muhteşem olmuş :) Ama balıklar için aynı şeyi söylemek mümkün değil tebrikler
|
Tebrikler serdar kardeşim yazılı orkinosu ve rapalasını yanında paylaştığın icin cok teşekkürler rastgelsin iyi seneler dilerim.
|
abi balıklar birbirinden güzel,tebrik ederim, ben de iskenderundanım,siz hangi iskelede avlanıyorsunuz?
|
Vay Serdar kardeşim ne bu canavarlar böyle süper.Tebrikler.
|
çok güzel balıklar tebrikler..afiyet olsun..
|
elinize sağlık serdar hocam:) süperdi..biz yakalayamasakta izleme keyfini yaşadık.. teşekkür.. bu arada aynı yerden yeni geldim... kovalamadı bile:(
|
serdar bey tebrikler...başarılarınızın devamını dilerim....ama sizin yanınızda bi arkadaş var süleyman bey.ben ona çok üzülüyorum ,ne olacak bu çocuğun hali:)
|
lineerman abi.. kaptınız kofanayı mutlusunuz tabi:P szinde başarılarınızın devamını dileriz... iskele değil alınteri kofananızı göremedik:P
|
selam arkadaşlar,ilk defa ressim eklemeye çalışacağım. 3 mayıs akşamı mika sahteyle aldım,aslında pekte özel olmayan bir kıyıdan..[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Saat 14:52. |