![]() |
Ben öğrenciyim. Üniversiteye hazırlanıyorum.
|
İlk önce necati ve diğer yöneticilere teşekkürler.Bendenizde BMC fabrikasında 16 yıldır çalışmaktayım kaportacıyım. herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya hazırım KARŞILIKSIZ.Ne mutlu bize:helal::helal::helal::helal:
|
sevgili dostlar, petrokimya sektöründe işletme operatörü olarak çalıştım. ve 12 nisanda emekliler kervanına katıldım herkeze sevgiler.
|
Sakarya'da sınıf öğretmeniyim. Bu taraflarda işi olan veya gezmeye gelen herkese yardımcı olmaya hazırım. Sevgiler, saygılar... :)
|
Çankırı da ikamet etmekteyim.Kamuda Elektrik Teknikeri olarak görev yapmaktayım.
|
sigorta acenteliğim var.1996 dan beri ergo sigorta .aş nin acentesiyim
|
özel bir tütün firmasında lojistik müdürüyüm.
|
Bende inşaat işi ile uğraşıyorum öncelikle ince iş denilen fayans ve kalebodur dahası çatı ve lambiri su yalıtımı.
|
bende ihlas pazarlama şirinyer mağaza sorumlusuyum.aynı anda su arıtma ve temizlik ve sağlık robotu satışıyla ilgileniyorum tel 505 387 94 88-539 717 11 22
|
Selam Dostlar,
Uzun zamandır sitemizi ziyaret edemiyordum. Ama Allah!a şükür tam bir dönüş oldu. Öncelikle Güzel Türkiye'min Kuzeyinden Güneyine- Doğusundan Batısına tüm dostlarıma selamlar; Denizli Sarayköy'lüyüm, İzmir Eşrefpaşa'da ikamet ediyorum ve Seferihisar'da özel firmada ith-ihr-operasyon uzmanı olarak çalışıyorum. Sevgi ve Işıkla Kalın |
Saat 15:19. |