RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Hafta sonu balık avım özlenen PAŞA TEAM (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7846)

Hasan BALIKÇI 09-07-2010 18:41

Alıntı:

gonencsenkal tafarından gönderildi (Mesaj 89082)
Hasan usta sana katılıyorum Usta diyorum çünkü iğne bağlamayı takım hazırlamayı daha biçok şeyi senin foruma eklemiş olduğun videolardan ve yazılarından öğrendim bu vesile ilede teşekkür etmek isterim. Balığa gitmek bir ikikez nasip oldu daha önümüzdeki günlerde daha fazla zaman bulacağım inşallah ya nasip ya kısmet deyip yola çıkacağız.Nasibimizde varsa ne ala keyfimize keyif katar, yoksa zaten balık bahane önemli olan denizle buluşmak stres atmak zamanla ustalık konusunda gelişeceğime inanıyorum bu işe ne kadar ilgili olunursa zamanla o kadarda başarı yakalanır diye düşünüyorum sevgi ve saygılarımı sunuyorum

gönenç kardeşim daha iyi ve yeni videolu anlatımlar yapacağım kısa bir zaman sonra :);)inşallah işinize yarar balık tutmanızda fayda sağlar :)

kaptankarabulut 09-07-2010 20:42

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 89107)
gönenç kardeşim daha iyi ve yeni videolu anlatımlar yapacağım kısa bir zaman sonra :);)inşallah işinize yarar balık tutmanızda fayda sağlar :)

Ne o hasan'ım yine yeni yeni avlaklar mı buldun yoksa...:D :D :D

Hasan BALIKÇI 10-07-2010 21:51

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 89117)

Süleyman abicim yeni avlakmı kaldıki 30 senedir bu kıyılardayız.;)basmadığımız kıyımı kaldıki :Dama bildiğin yer olursa seve seve gideriz :D

Anıl ÜNALAN 10-07-2010 23:10

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 89146)
Süleyman abicim yeni avlakmı kaldıki 30 senedir bu kıyılardayız.;)basmadığımız kıyımı kaldıki :Dama bildiğin yer olursa seve seve gideriz :D

Dayı gel ben seni bi kıyıya götürcem el değmemiş adalara :D oralarda çupra avlıcaz ;) sen seçicen adayı ben bırakıcam seni :D

Teaser 11-07-2010 01:12

Hasan Abim tebrikler , harika av yapmışsınız :helal: Bu arada merayı kurutmadan bu taraflara da kovala da kardeşinde biraz paşa yakalasın :) Her gidişimde mutlaka alıyorum ama karagöz , sargöz ve kupalar çupralara fazla fırsat vermiyorlar :P Afiyet şeker olsun ...

Hasan BALIKÇI 12-07-2010 18:26

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 89147)
Dayı gel ben seni bi kıyıya götürcem el değmemiş adalara :D oralarda çupra avlıcaz ;) sen seçicen adayı ben bırakıcam seni :D

Sağol anılım.:)
senin teknenm keşke benim avlandığım taraflarda olsaydı ;)bak o zaman neler olurdu :)

Hasan BALIKÇI 12-07-2010 18:28

Alıntı:

Teaser tafarından gönderildi (Mesaj 89148)
Hasan Abim tebrikler , harika av yapmışsınız :helal: Bu arada merayı kurutmadan bu taraflara da kovala da kardeşinde biraz paşa yakalasın :) Her gidişimde mutlaka alıyorum ama karagöz , sargöz ve kupalar çupralara fazla fırsat vermiyorlar :P Afiyet şeker olsun ...

nedim sağol kardeşim.:)merayı olta ile kimse kurutamazda başka etkenler varya işte onlar kurutursa birşey diyemem.;)kovalamakla gelseler kovalayayımda olmazki.:D
senin tuttuklarınıda biliyorum nedim sende çok güzel balıklar tutuyorsun.çanakkale geçilmez :);)

adolomorola 12-07-2010 21:27

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 89117)

Ah be Süleyman abi bilmediği yer yok'ki yeni yer bulsun :D:D:D:D

Hasan BALIKÇI 15-07-2010 19:10

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 89245)
Ah be Süleyman abi bilmediği yer yok'ki yeni yer bulsun :D:D:D:D

bi,lmediğim yerlerde var öner kardeşim :)

Saat 19:51.