![]() |
Alıntı:
sadece gösteriş meraklısı olarak yapmıyoruz buradaki bulunan dostlarımızda benim gibi düşünüyorlarki dostluk ve tanışma adına yapılacak organizasyona katılma kararı adı.:) amaç sadece balık deyil kendi adıma söylüyorum eğer benim en ufak bir menfaat karşılığı yapmış olduğum bir işi görürseniz ne isterseniz onu diyebilirsiniz.;) amacımız yeni dostluklar yeni arkadaşlar tanımak birşeyleri iyisiyle kötüsüyle paylaşmaktır;) herkese sevgi ve saygılar :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
bılıyosunuz dıger sıteden boyle temennı ve dıleklerde bulundugum ıcın en sevdıgım ınsanlardan bırı olan babam benı banladı.( ama hakkını vermem lazım kendılerı yapmadı en sevdıgıme yaptırdılar canım daha cok acıdı bunu da ıtıraf edeyım cok ıyı oynadılar ) bu temennılerı burda da dıle getırdım umarım yonetım tarafından banlanmam. |
Alıntı:
|
Alıntı:
teşekkür ederim hocam organizasyonda görüşmek üzere;) |
Son 4 - 5 mesaj için
:helal::helal::helal::helal::helal: :helal::helal::helal::helal::helal: :helal::helal::helal::helal::helal: |
Hasooo ya şu senın avatardakı resımlerın içinde izledıklerım hepsi eline yakışıyorda kırmızı olan bir türlü gözüm alışamadı :) senı hep siyah beyaz balıklarla alışmışım görmeye garip geliyor tekneden yakaldığın :)mercan. bir gün gelde tekneyle sana is..nasıl yaklaanır göstereyım :).
|
Alıntı:
Babam balıkların son rutuşlarını yapıyor [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Hah, ,işte budur olay, afiyet şeker olsun....
|
Öner abi ama olmaz ki böyle can bu yahu çekiyor :D
|
Saat 03:06. |