RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Site Organizasyonları (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Rastgelsin.org 1. Tekne Organizasyonu Katılımcı Listesi (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7606)

Hasan BALIKÇI 27-05-2010 19:32

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 85566)
Çok güzel olur :) gruplar belirtildiği takdirde hemen düzenleme yapılır..
Hasan abi sen hangi gruptasın seni hangi renk yapalım :D pembiş yakışır ;) :)

:D:D:D benim yerim belli :D:D:Drenk gerekmicek ama olsada fark etmez :D:D

kafana göre yeğeeeen ;)

Anıl ÜNALAN 27-05-2010 19:37

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 85568)
:D:D:D benim yerim belli :D:D:Drenk gerekmicek ama olsada fark etmez :D:D

kafana göre yeğeeeen ;)

O zaman ben kendimi pembiş yaparım :)

Grup işi önemli olduğu için ayrılma olayına girilirse gerçekten biz tekneler arası dağılımı yaparken çok rahat ederiz gibi gözüküyor. Aksi takdirde organizasyon gününde karışıklık söz konusu olabilir..

haluk deniz 27-05-2010 20:04

Arkadaşlar Hasan Balıkçı kardeşimiz beni ve forum arkadaşlarımı organizasyonunuza davet etti. Bana da bu daveti dostluk ve tanışma daveti olarak kabul etmek düştü. Kabul ederseniz ben ve forum arkadaşlarımdan gelmek isteyenler organizasyonunuza katılmak istiyoruz

Anıl ÜNALAN 27-05-2010 20:35

Alıntı:

haluk deniz tafarından gönderildi (Mesaj 85571)
Arkadaşlar Hasan Balıkçı kardeşimiz beni ve forum arkadaşlarımı organizasyonunuza davet etti. Bana da bu daveti dostluk ve tanışma daveti olarak kabul etmek düştü. Kabul ederseniz ben ve forum arkadaşlarımdan gelmek isteyenler organizasyonunuza katılmak istiyoruz

Tabi ki. Saygı ve sevgi çerçevesinde bu şekilde davetlere-katılımlara hazırız.Sizin gibi bir abimizle ve sizin arkadaşlarınızla tanışmak bize mutluluk verir.
Organizasyonda sizi mutlu edebilmeyi gönülden isteriz :)
İleriye dönük organizasyonlarınıza bizde davet bekliyebiliriz :)

haluk deniz 27-05-2010 20:50

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 85574)
Tabi ki. Saygı ve sevgi çerçevesinde bu şekilde davetlere-katılımlara hazırız.Sizin gibi bir abimizle ve sizin arkadaşlarınızla tanışmak bize mutluluk verir.
Organizasyonda sizi mutlu edebilmeyi gönülden isteriz :)
İleriye dönük organizasyonlarınıza bizde davet bekliyebiliriz :)

İnşallah davetimiz olacak sizlerede

adolomorola 27-05-2010 21:21

Alıntı:

Haluk abi sizlerinde ekip olarak organizasyona katılacak olmanız çok güzel bir durum.Bu arada sizinlede tanışma fırsatımız doğacak organizasyona buluşmak ve tanışmak dileğiyle..

Hasan BALIKÇI 27-05-2010 21:21

Alıntı:

sevgili haluk abi.:)

davetimi kabul edip yapılacak olan güzel güne büyük bir anlam katacağın için çok teşekkür ederim.:)
sizler gibi saygıdeğer abilerimin bizlerle beraber aynı yolda yürümesi kadar güzel birşey olamaz.:)
karşılıksız çıkarsız amatör ruhla yapılan bu organizasyona katılmanız onur verici :)
teşekkür ederim haluk abi.:)hem senin hem forum arkadaşlarının başımızın üzerinde yeri vardır.:)

saygılar .:)

Hasan BALIKÇI 27-05-2010 21:23

Alıntı:

haluk deniz tafarından gönderildi (Mesaj 85575)
İnşallah davetimiz olacak sizlerede

seve seve katılmak isteriz haluk abi :)

haluk deniz 27-05-2010 22:11

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 85578)
Haluk abi sizlerinde ekip olarak organizasyona katılacak olmanız çok güzel bir durum.Bu arada sizinlede tanışma fırsatımız doğacak organizasyona buluşmak ve tanışmak dileğiyle..

Bende sizlerle birlikte olmaktan mutlu olacağım

haluk deniz 27-05-2010 22:26

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 85579)
sevgili haluk abi.:)

davetimi kabul edip yapılacak olan güzel güne büyük bir anlam katacağın için çok teşekkür ederim.:)
sizler gibi saygıdeğer abilerimin bizlerle beraber aynı yolda yürümesi kadar güzel birşey olamaz.:)
karşılıksız çıkarsız amatör ruhla yapılan bu organizasyona katılmanız onur verici :)
teşekkür ederim haluk abi.:)hem senin hem forum arkadaşlarının başımızın üzerinde yeri vardır.:)

saygılar .:)

Herhalde bu organizasyon tarihe geçecek Bu çekişmeli forum ortamlarına ayrı bir soluk getirecektir.
Zannederim başka bir örneği yoktur bu güne kadar. Eğer uygun görürseniz bunu bu şekilde e mail le bütün üyelerinize duyurun
ileride sizde uygun görürseniz Ben sizi davetimde bunu tüm üyelerime bu şekilde duyurmayı düşünüyorum

Saat 19:18.