![]() |
Abi şamandıra ile olanı dört gözle bekliyoruz...Ne aletler var da bizim haberimiz yok... :(
|
1 Eklenti(ler)
Balıkcı dostlar bu sistemde anlamadığınız olursa bana sorarak öğrenebilirsiniz benim için basit olabilir çünki nasıl çalıştığını biliyorum bu yazıda atlamış olabileceğim yerlerde vardır onun için şemalı anlatımda her zaman soru cevap şekli iyidir.
|
yukardaki alet biraz pahallı ama istatistiklere göre hareket edersek eminimki çok güzel avlar yaparız çünki denizdeki 1 santigrat oynama bence balıkları etkiliyor. Şamandıralı yöntem güzel iş yapar şöyle 5 metrelik bir kamış ile ucunda şamandıra olursa güzel ısparoz alınır.
|
Taygun o şamandıra ile derinliği ölçmek sistemi şemanın altındaki yazıda anlatım var.
|
1 Eklenti(ler)
Turnanın göllerde mevsime göre yer değiştirmesi suların soğuması ile küçük balıkları takiben derine çekilen turna suların ısınması ile gene sığ sularda av verir bu şemada bu yer değiştirmeyi gösteriyor.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Selim abi yarın Samsuna gidiyorum...Tatil dönüşü her fırsatta balığa gidecem ve koyacam resimlerimize turnayı.... |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Balık avında kolaylık
|
Abi vallaha ben alete güvenmem onun yüzünden bir balık kaçarsa onu yapanı bulmam gerekir oda zor ben kendime güveniyorum ondan iyi bağlayabilirim.Ayrıca o kadar küçük iğne ben hayatta kullanmam..
|
Saat 15:59. |