RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   FOTOĞRAFLARIMIZ (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=10)
-   -   İskenderun / Hatay (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=1719)

1940g 20-05-2008 09:11

Balık bende alamıyorum. Arsuz yolu üzerinde karaağaçta piknik yaparken denizi bi yokliyim dedim ordada balık yok. İskenderun sahilleri şu an balık vermiyor diyo düşünmeye başladım. Kısmet olursa kasımda tekrar başlarız lüfere ..Hepinize rastgele...

walras 09-08-2008 07:20

iskenderundaki sessizliğe çatalkuyruk ile SON!

09-08-2008 cumartesi sabah 5:30-7:00
kamış: shimano catana bx te 330
makine: d.a.m evo 950 fd
misina: 0,35 angelkiss
mika sahtesinin önüne 2-3 adet küçük plastik yapay balık

[IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG]

Taygun KOCABIYIK 09-08-2008 11:04

Alper abicim ses seda çıkmıyordu İskenderun'dan uzun süredir herhalde fırtına öncesi sessizlikti bu :)
Tebrik ederim devamını dilerim

gerence 09-08-2008 22:38

Devamı gelsin diyelim. Nasıl bir balık bu çatalkuyruk, ne yem kullanıyorsunuz, nasıl pişiriyorsunuz? Lezzet açısından hangi balığa benzer ? Bilgilendirirsen memnun olurum...

walras 10-08-2008 07:10

Alıntı:

gerence tafarından gönderildi (Mesaj 54572)
Devamı gelsin diyelim. Nasıl bir balık bu çatalkuyruk, ne yem kullanıyorsunuz, nasıl pişiriyorsunuz? Lezzet açısından hangi balığa benzer ? Bilgilendirirsen memnun olurum...

Mikadan yapılan sahte balıklar var , mika ile karadar at-çek ile avlıyoruz ( bir önceki sayfada mikanın fotoğrafı var ). nasıl pişirildiği ve lezzeti hakkında bilgim yok.. ben vejeteryanım ;) o yüzden yardımcı olamıyorum:P

1940g 12-08-2008 13:08

ben yardımcı olıyım. Bu balığı suyun üstünde hareket eden herşeyle tutabilirsiniz(her türlü metal kaşık ,mika , rapalalar) mesela ben hem metal hem mika ile yakaladım.Lezzet olarak sorarsanız kızartması yenebiliyor. Bir kere fırın denedim bir felaketti. Ama derisi tulum çıkarılır sarmısak ve biber salçası+kekik le soslanırsa değişebilir durumlar.Yinede kızartması idare eder. Izgarası ve fırını için biraz yenilikçi olup farklı birşeyler denemek lazım diye düşünüyorum

araştırıcı 18-08-2008 12:15

Maşşallah güzel balıklar, tebrikler Alper..

Daha keyifli avlar yapmanı dilerim..

Selamlar..

lineerman 18-08-2008 20:51

alper kardeş tebrikler yeni gördüm resimleri,ma bu arada başka gelişmeler oldu şu kiloluk levreğide görelim yanında çatalkuyrukla...:)

walras 19-08-2008 11:22

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

ilk iki fotoğraf 15 ağustos cuma sabah 6:00 aynı gün akşam at-çek ile iskenderundan,
palamutlar ve lambuka 16 ağustos cumartesi günü samandağda sırtı ile alınmıştır.17 ağustos sabahı at-çek ile yapılmaya çalışılan avda 10-15 levrek saldırısı olmuş fakat basiretsizlikten dolayı hiç biri midelere indirilememiştir:P

Taygun KOCABIYIK 19-08-2008 11:37

Alper abicim bir başladın pir başladın yani tebrik ederim.

Saat 19:47.