RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Çipura avında felaket (mutlaka okuyun ) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=10003)

mazhar üzümcü 10-11-2011 20:04

teşekkür

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 116008)
Mazharcım o bir balık değil canavarmış onu bir alabilseymişin süper olacakmış ama sağlık olsun.İnşallah bidahakine.Dört güzellerde süper afiyet olsun.

evet turgay abim kalktığım esnada dengem bozuldu ve sendeledim oküçücük zaman kaybı yetti oltayı yakalamamaya bir taraftanda o balıkla nasıl bir mücadele olurdu diye içim içimi yiyiyor sevgilerimle.

mazhar üzümcü 10-11-2011 20:13

teşekkür

Alıntı:

EAKSOY tafarından gönderildi (Mesaj 116005)
Makinayı ve takımı kaybetmenize uzuldum fakat biz böyle bir an yaşamadık; takimi kaybetmeye değecek bu anı yaşamayı isterdim doğrusu..

sevgili ersoy bende oltaya yetişebilseydim eğer nasıl bir mücadele olur diye hayal edip duruyorum. 24 saatlik uykusuzluk bu mücadeleyi vermemi engelledi. bende oltaya üzülmüyorum, o mücadeleyi veremediğime üzülüyorum sevgilerimle.

mazhar üzümcü 10-11-2011 20:24

teşekkür

Alıntı:

rapalaci tafarından gönderildi (Mesaj 116006)
Evet Mazhar abi gerçekten inanılmaz bir olaydı. Senin adına çok üzüldüm bir taraftan da o balığı çok merak ediyorum.

evet emere inanılacak gibi değil ama beraber yaşadık bu durumu o yüzdendirki en az 4 takım ve 2 tane yedek ile ava gidiyorum aynı şekilde bende sürekli düşünüyorum ama orada derinlik 5,6 metreyi geçmez o derinlikte de orkinos olmaz battal boy çipura veya sinarit diye düşünüyorum sevgilerimle

Sargoz35 10-11-2011 21:45

Mazhar abim tutulan Paşalar için tebrikler,giden takım için canın sağolsun diyorum :) Aklıma ilk gelen dev bir çiçina oluyor,bizim avlandığımız merada da var maalesef,yakalandığında :( makinanın kalamasını boşaltırken,makineden dumanlar çıkıyor adeta :D Bunu başka bir balığın yapmasına imkan yok ...! Beden giderse eyvallah,ama sen komple takımı kaptırmışsın yazık olmuş...Selamlar...

parlakay 10-11-2011 23:23

vardır bir hikmeti

Alıntı:

Ahmet TARİH tafarından gönderildi (Mesaj 115987)
Mashar abi kaybettiğin takımın şokundan tutuğun balıkların sevincini yaşayamamışsın anlaşılan. Zaten yüzünede yansımış olayın şaşkınlığı ve üzüntüsü. Ancak bu balık eğer misinayı kısa sürede kopartamadıysa er geç yorulup önce su üstü sonrada kıyıya vurmalıydı.
Abi geçmiş olsun. Cana gelceğine mala gelsin derler ya.

evet ahmete katılıyorum Allah büyük belaları küçüğünle savarmış.geçmiş olsun abi...

Tuncay GÜNAY 10-11-2011 23:28

güzel bir av olmuş tebrikler tava dolmuş. yalnız kaçan takıma mı yoksa balığa mı derseniz balığa üzülürüm o mücadeleyi yapıp kıyıya almanın hazını 10 olta harcasam veremez ama olta da balıkta gidince ikisine de üzüldüm afiyet şeker olsun

TUĞYAN 11-11-2011 07:28

Mashar abi canın sağolsun bende riyobi ecusima 8000 düşürmüşdüm tekneden kamışıyla birlikte 2-3 takım idare ederken başıma geldi balık asıldı herhalde denize düştü ve gözümün önünde kayboldu

avlar 11-11-2011 08:58

Mazhar bey balıklar için tebrikler,fakat takım için geçmiş olsun diyebileceğim.Daha iyi avlara inşallah.

Erdoğan sızarlar 11-11-2011 09:25

Takımı kaybetmene üzüldüm.
Daha irisini yakalayacağından eminim.
Sağlık olsun demekten başka yapacak bir şey yok Mazhar :)

mazhar üzümcü 11-11-2011 09:49

teşekkür

Alıntı:

Sargoz35 tafarından gönderildi (Mesaj 116018)
Mazhar abim tutulan Paşalar için tebrikler,giden takım için canın sağolsun diyorum :) Aklıma ilk gelen dev bir çiçina oluyor,bizim avlandığımız merada da var maalesef,yakalandığında :( makinanın kalamasını boşaltırken,makineden dumanlar çıkıyor adeta :D Bunu başka bir balığın yapmasına imkan yok ...! Beden giderse eyvallah,ama sen komple takımı kaptırmışsın yazık olmuş...Selamlar...

mehmetçiğim o ihtimal var ama az. bende 3 tane çiçina çektim fakat geldikleri yem çipura veya levrek avı için parça veya bütün balık olan yeme sarıyor oysa takımda madya vardı sevgilerimle

Saat 15:31.