![]() |
teşekkür
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı:
|
Mazhar abim tutulan Paşalar için tebrikler,giden takım için canın sağolsun diyorum :) Aklıma ilk gelen dev bir çiçina oluyor,bizim avlandığımız merada da var maalesef,yakalandığında :( makinanın kalamasını boşaltırken,makineden dumanlar çıkıyor adeta :D Bunu başka bir balığın yapmasına imkan yok ...! Beden giderse eyvallah,ama sen komple takımı kaptırmışsın yazık olmuş...Selamlar...
|
vardır bir hikmeti
Alıntı:
|
güzel bir av olmuş tebrikler tava dolmuş. yalnız kaçan takıma mı yoksa balığa mı derseniz balığa üzülürüm o mücadeleyi yapıp kıyıya almanın hazını 10 olta harcasam veremez ama olta da balıkta gidince ikisine de üzüldüm afiyet şeker olsun
|
Mashar abi canın sağolsun bende riyobi ecusima 8000 düşürmüşdüm tekneden kamışıyla birlikte 2-3 takım idare ederken başıma geldi balık asıldı herhalde denize düştü ve gözümün önünde kayboldu
|
Mazhar bey balıklar için tebrikler,fakat takım için geçmiş olsun diyebileceğim.Daha iyi avlara inşallah.
|
Takımı kaybetmene üzüldüm.
Daha irisini yakalayacağından eminim. Sağlık olsun demekten başka yapacak bir şey yok Mazhar :) |
teşekkür
Alıntı:
|
Saat 15:31. |