![]() |
Hatta Üç çeşit Mert gökkuşağı alası,benekli alabalık, dere alası olmak üzere üç çeşit en lezzetlisi bence kırmızı benekli ala idi.
|
Selim abi seni tebrik etmekle birlikte. Şu azim tablosu karşısında sana gıpta ile bakıyorum.
|
alabalık
sevgili selim abim sizin memleketde herhalde alabalık avi ya erken başlıyor yada benim elimdeki 36/2 TC Tarım ve Köyişleri Bakanlığı sirküleri yanlış ben karar veremedim.böyle şeylerin burda olmasını istemiyorummmmm . Mehmet Koray 1948 Ankara
|
Mehmet Bey Selim Abi Almanya'da yaşıyor o nedenle alabalık avı sezonu onlarda farklıdır, siz imza kısmındaki İstanbul yazısına bakıp aldanmayın.
Saygılarımla... |
Bu Alalar bana biraz değişik geldi, nereden avladığınıda belirtirsen memnun olurum. MehmetKoray 1948 Ankara
|
Mehmet abi alabalık burada dört ay kapalıdır 1 kasım 28 şubat arası şimdi bak ben ne zaman göndermişim resimleri karar ver balıkları almanyada bir alabalık deresinden yakaladım bu alarda ne acayiplik var pek kesdiremedim bunu belirtirseniz cevap verebilirim.
|
gerçekten güzel avv olmuş
valla herkess gibi seni tebrik etmek isterimm o sogukta balıga gittigin için
ama iyi bir yönü varr tutugun balıgıı göm karın içine taptaze dursunn :deli: :deli: :deli: valla nediyimm mükemmel yer mükemmel balıklarr herkese rast gelsinnnn......................... |
Saat 20:46. |